Adam32
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #225 Dátum: 10 jún 30, 10:04:46 » |
|
Minden attol függ hogy meddig lesz.És az animénél tovább lesz egy picivel ergo spoiler lesz benne. Legalábis régen számolgatam valamit azzal kapcsolatban hogy hol tartotak animében mikor ki adták a játékot.De nem biztos javítsatok ki ha tévedek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #226 Dátum: 10 jún 30, 10:10:39 » |
|
Cinematicban Biztos Karakterként Nem tudom, de rohadtul remélem Jó lenne ha benne lenne, mert szívesen vívnék egy 8 farkú vs ( vigyázat spoiler következik.. -.-) 6 farkú kyuubi csatát vs módban vagy egy itachi vs 8 farút szóval ellennék vele, ha lenne, és nagyon örülnék neki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam32
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #227 Dátum: 10 jún 30, 10:25:37 » |
|
Egy pillanatra most nézem hogy Vigyázat spoiler 8 farku is lesz naruto az jó lenne ha benne lenne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 30, 10:27:34 írta Adam32 »
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #228 Dátum: 10 jún 30, 11:05:15 » |
|
Igen, de azzal 100%, hogy nem fogunk tudni menni VS módban. Animében is max 5 másodpercig fogják mutogatni, aztán annyi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #229 Dátum: 10 jún 30, 11:09:56 » |
|
Kár, mert jó lett volna úgy megszerezni, hogy végig kell vinni a játékot pl az összes fokozaton, és meglehetne kapni, mind1 ha nem lesz akkor legyen legalább a 8 farkú.. nekem az is elég lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #230 Dátum: 10 jún 30, 14:43:24 » |
|
Ha az első játékot követik nem lesznek sztori módban fokozatok (mint Norman meg hard) hanem folyamatosan nehezebb lesz, ahogy halad előre A 8 farkú Narutotól meg nemtudom mit vár mindenki, amúgy sayjanislandes fórumon is, ha megnézitek a mangában is kb 1 óldalon van csak rajta, olyan karaktert akinek nincs semmi ismert képessége, mert a 8 farkúnak nincs csak annyit látni, hogy előtör a Chibaku Tenseiből, olyan biztos, hogy játszható formában nem lesz benne, ráadásul nem is látszik az egész alak csak a farkai meg a felső teste. És amúgy igen az animében valóban kb 5 másodpercig lesz benne, de a mangában sem volt tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #231 Dátum: 10 jún 30, 16:28:07 » |
|
Tudom hogy nem nagyon ide tartozik, de a játék első része, milyen konzolra jött ki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #232 Dátum: 10 jún 30, 17:35:43 » |
|
Ha az első játékot követik nem lesznek sztori módban fokozatok (mint Norman meg hard) hanem folyamatosan nehezebb lesz, ahogy halad előre A 8 farkú Narutotól meg nemtudom mit vár mindenki, amúgy sayjanislandes fórumon is, ha megnézitek a mangában is kb 1 óldalon van csak rajta, olyan karaktert akinek nincs semmi ismert képessége, mert a 8 farkúnak nincs csak annyit látni, hogy előtör a Chibaku Tenseiből, olyan biztos, hogy játszható formában nem lesz benne, ráadásul nem is látszik az egész alak csak a farkai meg a felső teste. És amúgy igen az animében valóban kb 5 másodpercig lesz benne, de a mangában sem volt tovább ...8 farkú = hachibi, és amúgy a 6 farkúról volt szó, arról nagyjából annyit lehet tudni mint a 4 farkúról, ezért reményked(t)em benne, hogy benne lesz, mert a 4 farkú kyuubiról se lehetett sokat tudni, mégis berakták az összes shippuuden játékba
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 30, 17:37:21 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #233 Dátum: 10 jún 30, 17:46:56 » |
|
Szerintem lesz sima Naruto, Sage Naruto, 4 farkú kyuubi, meg 6 farkú... Ennyi Még valami: Jó lenne, ha úgy történne, hogy ha először sima Narutot választod, és át lehet vele alakulni, akkor egyesével jönnének a farkak Az sirály lenne
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #234 Dátum: 10 jún 30, 19:43:28 » |
|
@Treyman Ps3 ra
adaz
Szerintem úgy lesz, hogy lesz a Naruto mint karakter akinek lesz az awakeningje (átváltozás) a 4 farkú és lesz a Sage mód mint "ruci" aminek meg lesz a 6 farkú az átváltozása.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #235 Dátum: 10 jún 30, 20:11:55 » |
|
hmm... Szerintem meg az lesz hogy Sima Naruto ruci --> 4 farkú Sennin Naruto ruci --> Remete Mód Remélem valahogy megoldják a 6 farkút
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Adam32
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #236 Dátum: 10 júl 01, 18:07:54 » |
|
De engem nagyon érdekel az hogy a mangekyo technikák hogy lesznek megoldva mert ha az elözőt követik akkor a susanoo az ultimate jutsu és akkor mi lesz a Amaterasu-val meg Tsukuyomi-val ezek a kérdések vagy egyben az egész mint kérdés nagyon érdekel hogy oldják meg? Jó azé én se vártam el hogy játszható karakter legyen a 8 farku naruto de azé mit tom én egy küzdelem erejéig mert nagyon meg borítaná az egyen sulyt a játékban de lehet korlátozva lesz mit lehet használni online módban. Tudok értelmeset hozzá szolni de mit mondjak késöb?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 01, 18:08:47 írta Adam32 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #237 Dátum: 10 júl 01, 18:42:06 » |
|
Engem meg az érdekel hogy a Hachibinek csak a Version 1 átváltozása lesz-e, vagy láthatjuk a Második fajtát is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam32
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #238 Dátum: 10 júl 01, 18:47:16 » |
|
Szerintem olyan technika ami a mangában volt biztos lesz benne. megjegyzés: jó lehet igaz amit egyszer meganimáltak azt már könyebb játékba át ültetni. Aki nem akar spoilert ne olvassa a továbbit! De az hogy meddig lesz az nagy kérdés számomra mert nincs infom hogy pein lesz a vége vagy a hokage találkozó sasuke vs danzou vagy esetleg tovább. Bár lehet tovább mert a trailer végén volt egy naruto vs. sasuke és sasuke Akatsuki köpenyben volt és madara (ahogy nevezi magát) azt monta hogy sasuke majd narutot fogja elkapni nem rég a mangában ha jol emlékszem.De lehet az egész csak promó hogy jobban vegyék a játékot ha viszot igaz jó sokat beválaltak. A trailer link itt van aki látni szeretné ha nem látta: http://www.youtube.com/watch?v=DNQc9NiAJB0
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 01, 19:16:02 írta Adam32 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #239 Dátum: 10 júl 01, 19:04:19 » |
|
Nem. Olyan technikák lesznek benne amik az ANIMÉBEN voltak.
Szóval így második átondolásra nem hiszem hogy lesz version2, hiszen azt Kisame ellen használja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|