Eredetileg Firefoxon kezdtem, de ott tényleg állandóan bekrepált, úgyhogy áttértem emerre.
A legnagyobb baj, hogy túlterheltek a szervereik. Szerintem. Ha külön lapokon nyitogatom meg a kérelmeket a főoldalról, belassul az egész. Néhány hónapja még semmi ilyennel nem találkoztam. A többi játékukkal sincs e téren gond.
Minek használjam a Craftshopot, ha Farmhandset meg Arboristot szerezhetek az istállóból, Fertilize Allt meg a méhektől? A fáktól szerzett bushelokból meg többet kapsz egyszerre, ha több olyan fád van, amilyen bushel kell. (de jól megmagyaráztam
) Viszont, ha a silód tele van, akkor nem kapod el a bushelokat. Amúgy kérhetsz is, de hiába, ha nincs helyed eltárolni. Olyankor megkapod az üzenetet, hogy küldtek hozzávalót, de azt már nem kapod el.
Mondom, már néhány hete nem nagyon néztem rá a küldetésekre, de miért építettél másik Craftshopot? Annyit kellett craftolni, hogy a kibővített shop sem volt elég?
A japán küldetésekkel lehet a legszebb cuccokat megszerezni, de nekem azok a legnehezebbek. Nagyon ritkán tudom befejezni őket.
Tudom, milyen gazdag vagy, a múltkor már dicsekedtél vele.
Nekem csak három millám van. A japán farmon az utolsó bővítés hiányzik. Van pofájuk elkérni érte hatszázezret. Soha az életben nem szedem azt össze.
Amúgy mi ez a Farmville 2, amit annyira reklámoznak mostanában?