24 nov 26, 23:08:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Farmville (2 soros szabály!)  (Megtekintve 91334 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #360 Dátum: 11 márc 25, 16:11:33 »

Kitöröltem. Mosolyog Amúgy is szabálytalan volt. Nyelvesít

Befagy az eredeti farm? Szomorú Hát ez nem valami szimpatikus igazából. Főleg mert akkor  "elcsúszik" minden. Mert nálam a rend kedvéért úgy van, hogy igyekszem mindent úgy összehozni, hogy általában minden nap ugyanakkor kelljen aratni, meg az épületeket is kezelni. De ha átmegyek a másikra, akkor ez szét fog szállni teljesen. Meg az is rossz, hogy így nem lehet papírpénzt gyüjteni, pedig az nagyon jól jött volna. Szomorú És nem is lehet cuccokat átvinni egyikről a másikra? Pl. nekem a giftboxban van több birkám is, azokat jó lenne ha át tudnám tenni az angol farmra, mert ott lehet nevelni őket.
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #361 Dátum: 11 márc 25, 16:24:05 »

Köszi. Mosolyog
Állítólag, a giftboxos bírkákat át tudod tenni. A barátnőm legalábbis át tudta. Volt neki jó pár zöld bírkája, és őrizgette őket, amíg meg nem nyílt az angol farm, és akkor oda tette a rendes farm helyett... Attól, hogy a giftboxban van valami még felhasználhatod bármelyik farmon (amit véletlenül nem, ahoz odaírják, hogy nem lehet). Csak a vásárlásnál van az, hogy nem lehet az egyikről átvinni a másikra semmit. Legalábbis én így vettem le az infókból... Bocsi, ha hülyeséget írtam. Nyelvesít
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #362 Dátum: 11 márc 25, 21:07:05 »

Nekem már van ilyenem.Alapból kapsz egy lepukkant farmot,egy istállóval,egy combine-nel,két birkával,3 fával,meg némi termőterülettel.küldetéseket kell csinni,pl képeslapot gyűjteni,megjavítani a combine-t,english rose-t ültetni.Eddig 24x24-re kell felvinni a farmméretet,csak nem szomszédokat kell gyűjteni,hanem elküldeni egy felkérést a szomszédoknak h segítsenek,és aztán ha megvan egy bizonyos mennyiségű katt,coinért megveheted a fejlesztést.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 25, 21:35:40 írta Marci1996 » Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #363 Dátum: 11 márc 30, 11:20:39 »

Nem enged át az angol farmra. Azt írta, hogy 0 óra, 0 perc és 0 másodperc van még hátra, de az a gomb meg hiányzik, amelyikkel át lehetne menni. ikszdé Amúgy pénzt ki hogyan szokott gyűjteni? Ló tenyésztéssel például? Azzal könnyen, sok pénzhez juthatsz + Farmhands-hez meg Arborist-hoz (ha van elég lovad hozzá). Nyelvesít
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #364 Dátum: 11 máj 23, 18:58:36 »

Régen volt ide írva xD Aki szerint ez a Lady Gagás izé már túlzás,az emelje fel a kezét xD De legalább a növények jók voltak xD asszem sose volt meg ilyen hamar 3 tábla egyszerre xD Folytatom a mutáns növény gyártást,most fogom befejezni a fire peppert...Nem tudjátok hogy lehet szerezni red spinachot? mert az tűnik problémásnak megszerezni,abból nincs elég magom ^^"
Naplózva

NHFK tag
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #365 Dátum: 11 máj 23, 19:27:18 »

Jah... Amint felfedeztem, rögtön ki is halt... :/
Én nem ugrálog a zenéért, de olyan cukik azok a bírkák! *-* ikszdé Az egész Lady Gagás dolognak elég csajos kinézete van, szóval nem csodálkozom, hogy nem tetszik. ikszdé A legjobb az volt benne, hogy kaptunk 5 FV cash-t meg egy ingyen lovat. Nevet
Csak kristályt szoktam vetni, mert nincs annyi időm a farmra. Naponta egyszer ránézni untig elég.
Red spinachot azt hiszem,  hogy spenótból (spinach) meg rebarbarából (rhubarb) lehet keverni. Nekem eddig csak a Lilac Daffy van meg, de talán nemsokára a Whisky Peat is kijön. ^^
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #366 Dátum: 11 máj 23, 19:46:55 »

Nem csak az...Megnéztem a Born this way klipjét.hát még egy ilyen ordenáré,gusztustalan hányinger klipet nem láttam.Tiszta elmebeteg az a nő.Amúgy meg köszi,nem is gondoltam volna h a rebarbarával kell keverni^^ Jaja,a papírpénznek mindig örülök xD Meg amúgy a 20 fuel refills-ből már van 12 db,és a nagy részét gold mystery eggből szedtem...tartogatom az ilyen különleges cuccokat amik adnak egy plusz masteryt,meg az insta grow,meg az unwhiteres flakont nyárra,aztán majd olyan szintű termelésbe kezdek hogy csak na :DDDD
Naplózva

NHFK tag
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #367 Dátum: 11 máj 23, 19:59:09 »

Szivesen. ^^
A klippet nem láttam, de valahogy nem is hoz lázba a dolog... ikszdé
Én refill nélkül is jól elvagyok (sok a benzin termelő szomszéd ikszdé), de fertilize all-ból meg farmhands-ből hiány van. Farmhands-t már az istállóból sem kapok annyit, mint eddig. Szomorú Mistery eggben nekem mindig valami hülyeség van. Az ilyesmit még eladni sem érdemes, mert kapsz érte vagy 500 coint... A barátnőm bezzeg egyszer egy tojásban talált papírpénzt... >.<#
Nekem az eddig kapott összes inta grow megvan. Ülök rajta. "A megfelelő pillanatra tartogatom..." ikszdé
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #368 Dátum: 11 máj 25, 17:31:53 »

Énis találtam már vagy 2szer papírzsét a tojásba Nevet Énis így vagyok az instagrow-val :_D
Naplózva

NHFK tag
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #369 Dátum: 11 máj 26, 11:25:09 »

Marci! 2 soros szabályra ügyelj.

Am hála az istennek ma vége ennek a Lédi Gagyis akciónak. Én se szeretem, de nem azért mert "beteg" hanem azért mert nem az csak úgy tesz. Tiszta megtervezett kamu cucc az egész. A goregrind zene, nah az tényleg beteg. ikszdé

Sajnos mostanában nagyon nincs időm játszani. Szomorú Asszem a táblázást egy időre szünetetlteni is fogom.
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #370 Dátum: 11 jún 02, 19:34:46 »

Én nem nagyon foglalkozok a masteryvel. Csak azt gyűjtöm ki, amit továbbra is ültetni fogok. Az olyan növényeket, amik a legjobban megérik. Így sem tudom hova pakolni a táblákat. (Eladni meg sajnálom, ha már annyit güriztem értük. ikszdé)
Amúgy nektek sem engedi, hogy Whisky Peatet ültessetek? Nagy nehezen meglett belőle a három csillag, most meg mindig kivág a játékból ha azt ültetek... Kiírja, hogy "your game state is out of sync" miután fele földet beültettem, és újraindul... Szomorú
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #371 Dátum: 11 jún 21, 18:34:42 »

Megvan a 100-ik táblám Nevet Amúgy utálom az english farmos küldiket,tiszta kitolás -.- most ott vok h fel kéne tolni a duke's stoutot 15 szintre,de senki se veszi meg és nem tudok haladni -.- Emellett még azokat a küldiket se kapom meg,amik ilyen "bónusz" szerűek,pl az sincs meg amikor 3 féle virágot kell vetni meg stb...Utálom ezt az egy részt,azt meg felháborítónak tartom h az utolsó farmbővítést csak papírpénzért lehet megvenni...
Naplózva

NHFK tag
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #372 Dátum: 11 jún 28, 13:28:29 »

Gratula a táblákhoz! Nevet Nekem nem tudom, hogy mennyi van... Gondolkozik Bónusz küldetés? Hmm? Mindenki egyformán kapja a küldetéseket, csak van, amelyik összefügg egymással, és csak akkor kapod el a következőt, amikor egyet befejezel, meg van olyan is, amit csak úgy kapsz... (ez értelmes megfogalmazás volt ikszdé) Ja, és ugye ezek lejárnak. Ha nem csinálod meg idejében, akkor nem kapsz semmit... -.-
Én meg vettem Egyszarvúúúúút~! Ámor Megfogadtam, hogy nem csinálok még egy fake profilt, mert így sincs nagyon időm rá, de tiszta olcsó volt az a ló és nem bírtam ki... >.<# 20 level másfél nap alatt... Na? Ügyes vagyok? Faceg (ezzel nem kellene dicsekednem... smirksweat)
Azért az kitolás, hogy nem engedik tenyészteni az egyszarvúkat sem a pegazusokat... -.-
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #373 Dátum: 11 jún 28, 20:05:10 »

Köszi Nevet már csak a carnival sqash-ot kell megcsinálni,meg az electric lilyt,és kész az otthoni farmon az összes növény Nevet Ha meglesz,akkor visszaveszem azt a bazinagy vetési területet,és telepakolom azokkal a cuccokkal amiket gyűjtöttem :_D Aztán átállok az English Farmon a termelésre,és ottis kitáblázok mindent Nevet Mit szóltok a storage cellar bővítéshez?mostmár 1000 a max méret Nevet Már rájöttem h az nem az időkorlátos "bónusz" küldetés volt^^" Csak az hogy 15 szintre vigyem a Duke's Stout-ot,nagyon sokáig tartott mert senki nem vette,csinálni meg nagyon lassan tudtam.de most sikerült,és egy nap alatt csináltam meg 2 küldetést.Mondjuk lehet annak is volt szerepe h csináltam még régen a 28x28-hoz 6 fake accountot xD
Naplózva

NHFK tag
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #374 Dátum: 11 jún 28, 21:11:13 »

A gyűjtögető típusoknak *mint én* elég hasznos az a plusz 500 hely a raktározásnál... ikszdé
Én accountot csak papírpénz miatt csináltam. Úgy vagyok vele, hogy ha már van, akkor játszok is rajta, hogy legyen némi haszna is. Épp ez a bajom. Nem akarok több hamis profilt, mert úgysem bírom ki, hogy ne foglalkozzak vele, viszont időm az nem lenne rá. >.<#
A farmom is mindig kinövöm. Sonincs elég hely a sok szösznek, amit bevásárolok. Legutoljára is egy hónap alatt expandoltam kétszer, és alig szedegettem vissza a coinjaimat. Most is van kb 3 milla, de megint expandolni kellene, amihez ha jól emlékszem még szomszédok is kellenének, és megint visszakerültem az account csináláshoz... >.<# Nem akaroooom! ikszdé
Ha eljutok esetleg az expandolásig lenne innen valaki a szomszédom? Hümm-hümm
Naplózva

Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins