Aes Sedai
|
|
« Válasz #345 Dátum: 11 feb 11, 10:05:08 » |
|
Nekem csak 10 szomszédot kell összeszednem. Pontosabban már csak 8-at. Ennyit akár multiaccokkal is össze tok szedni, ah nagyon megerőltetem magam. Lehet hétvégén meg is csinálom. A valentin napi izé nekem se működik rendesen, és csak a sorvégét mutatja. Látszik, hogy utálom ezt az egész valentin nap cuccot. Amúgy most 246 darab van. Amúgy érdekes dolgok mennek bele, kedvencem a "Baby's Breath" nevű virágcsokor, ami igye magyarul "Csecsemőlehelet". Fúj, remélem nem nagyon büdös. Egyébként az egész szettből engem főleg a tehén érdekelt, de azt már nyúltam vkinek az üzifaláról. Még egy oylan kacsás díszt lehet veszek majd, a többiből meg lehet birka meg hasonlók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HaganeNoAnna
Chuunin
Nem elérhető
A Pokol Úrnője
|
|
« Válasz #346 Dátum: 11 feb 11, 13:20:54 » |
|
Én csokikutat akarok, van egy ismerősöm, aki igazán szereti a csokit, meg a bocit is vmennyire. Az a hattyú.... Ha tudnám, hogy lesz vagy 900 valentínom, ami nem lesz, akkor megpróbálnám. Közben rájöttem, hogy 62 ember kéne. Amúgy a Baby's Breath nálunk mézvirág (ezt is csak a Corpse Bride című film miatt tudom ^^˝ ). *352 valentínja van eddig*
|
|
|
Naplózva
|
鋼 の アンナ、 悪魔 な 少女、地獄 の 女神様
˝...A kedves, aranyos álmok valóra válnak...˝ By: Buszvezető srác az álmomból
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #347 Dátum: 11 feb 11, 14:43:20 » |
|
Szerintem a Csecsemőlehelet sokkal menőbben hangzik. Szal én maradok ennél. Nekem már csak 4 kell. Reggel nekiálltam multizni kicsit. 5 új user után faszbuk sajna bemondta az unalmast, már csak úgy engedett volna regizni, ha mobillal is megerősítem. Nem baj, elméletileg minden nap változik az ip címem, majd holnap megcsinálom a maradék négyet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #348 Dátum: 11 márc 05, 10:52:45 » |
|
Elég régen írtam ide xD Mostanában elég jól megy mióta megvan a 28x28.Hagytam egy kis helyet ha kidobnak gyűjtögetős épületeket,a többit bevetettem,és megy ezerrel a termelés Most volt a +1 mastery pont,ami elég jó volt a hagymatermesztésnél Megcsináltam még a white grapest,és még mára vagy holnapra tervezem a clovert is,meg a green rose-t.Aztán szerintem nekikezdek mégegy mutáns növénynek ^^ Ja és mostmár 70 táblám van xD Viszont a barn raisingeléssel mindig megszívom...Sose tudom befejezni =/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 05, 10:54:55 írta Marci1996 »
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #349 Dátum: 11 márc 05, 11:03:45 » |
|
Jó neked, én a 62 táblánál járok csak. Mondjuk holnap lesz egy, az első mutánsnövény nekem is. Meg hamarosan meg lesz a sugar cane meg az onion is. Bár lehet előtte még rástartolok a zöld rózsára. De nálad a 28*28 tényleg sokat dobott, szinte csak parcelláid vannak. xD Nálam azért több helyet visznek el a dekorációk, de nem baj. Barn raising nem megy? Nekem amióta meg vannak azok a tápos szomszédok, azóta mindig sikerül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #350 Dátum: 11 márc 05, 18:02:25 » |
|
Én mindig is a nagytermelésre mentem A barn raising mindig 2-nél megakad,és több ember nem kattol rá xDDD Épp most csináltam meg a zöld rózsát xD
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #351 Dátum: 11 márc 05, 20:58:17 » |
|
Marci, kétsorra ügyelj pls. Ami meg barn raisinget illeti, majd szól ha el akarod kezdeni. Én naponta tok adni 4 klikket. Csak jó, nekem se jut eszembe mindig, de ha indítasz, akkor emlékeztess is rá másnap is. Zöld rózsa az könnyű? Első csillag az igen (300). Táblához mennyi kellett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #352 Dátum: 11 márc 05, 21:53:51 » |
|
Okés,próbálok sokat írkálni xD A zöld rózsa ugyanúgy meg mint álatlában a többi tábla.első táblához kell 300,másodikhoz 600,harmadikhoz 900 kell,de mivel ittvolt egy a +1 mastery-s bónusz,így elég hamar pörgött az én farmomon,merthát nekem fullra be van vetve xD majd írok ha van barn raising az egyik FV-s bejegyzésedhez^^ Már elkezdtem egyet,úgyhogy most szólok xDDD A segítséget előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #353 Dátum: 11 márc 05, 21:57:45 » |
|
Akkor ez tényleg nem annyira vészes. Így én is megszerzem pár nap alatt. Utána meg jöhet a sugar cane meg az onion. Bónusz nélkül lassabb lesz persze. DE mostanában mindig rengeteg idő van ezekre. Régen sokkal nehezebb volt limitált cuccból táblát szerezni. Barnt meg ne most indíts, mert holnap ilyenkor tuti nem leszek gépnél, ezért akkor egy egész nap kimarad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #354 Dátum: 11 márc 05, 22:11:33 » |
|
Az onion meg a sugar cane nagyon rafkós növény....az onionból első két szinten 875 kell,a 3 szinten meg már 4000 valamennyit kell vetni.A sugar cane meg még ennél is durvább,ebből harmadik szinten 8400-at kell vetni....Énis csak azért nem csináltam meg még eddig mert ennyit kell hozzá vetni....Viszont nekem a clover holnap meglesz :DDD
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #355 Dátum: 11 márc 05, 23:32:57 » |
|
Na üdv minden farmville lakónak, aktív szomszédokat keresek, viszontaktiviásért cserébe Jelölni: Mátray Márk néven tudtok További jó játékot! A kétsoros szabályt kérlek legközelebb tartsad be. Olvasd el a topicoc első hozzászólásait, hogy tisztában legyél milyen szabályok vonatkoznak az adott témára. Moderátor.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 05, 23:36:09 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #356 Dátum: 11 márc 24, 17:35:32 » |
|
Na, kinek van már ilyen angol farmja? Én sajnos még odébb vagyok tőle, most gyüjtöm a szomszédokat, hogy végre beindíthassam a dolgot. De ha vki már túljutott ezen, elmondhatna néhány dolgot, pl. hogy ott mekkora a maximális farmméret, meg, hogy azokat a növényeket, amik az angol farmhoz tartoznak, lehet e ültetni az alap farmodon is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Beton használó
|
|
« Válasz #357 Dátum: 11 márc 24, 19:19:00 » |
|
hali én is szomszédokat kerese Csenki Tamás néven találtok meg.Aes:szerintem lehet az alap farmon is.Na végre befejeztem a zöld rózsát a görögdinnyéböl két csillag egy nap alatt ez kicsit durva ahoz képest hogy nincs túl nagy farmom és a görögdinnye 4 napos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #358 Dátum: 11 márc 24, 23:32:17 » |
|
off: de rég jártam már erre... Az angol farmról: hát, van előnye meg hátránya is. Többek között, az angol növényeket nem ültethetjük a régi farmon, ha veszünk valamit a market-ből, azt is csak az adott farmra lehet kitenni, ahol vettük. A legnagyobb hátránya mégis az, hogy amíg az egyik farmodon dolgozol, a másik gyakorlatilag áll. Nem nőnek a növények, nem érik be a csemetekert, és az ólak és istállók sem. Előnyeiként felsorolhatóak: a szomszédaid megmaradnak, jön a birkatenyésztés (számtalan variációban), és lehet küldetéseket teljesíteni, amiért jutalmakat kapunk. Egyelőre ennyit tudok én is, bár tényleg el lehetne repülni így Angliába, haza sem jönnék, max látogatóba. XDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #359 Dátum: 11 márc 25, 16:01:29 » |
|
Szerintem annak nincs sok értelme, hogy az egyik befagy, míg a másikon dolgozol. Akkor minek a két farm, ha megint csak úgy jön ki, mintha egy lenne? Esetleg, ha az angolon újból kezdték volna számolni az XP-t, hogy papír pénzt is kaphass érte, de nem... Lehet, hogy egyszerűbb lett volna, ha csak adnak valamilyen olcsóbb farm nagyobbítási lehetőséget... Ahogy eddig láttam, senki sincs megelégedve vele - kivéve a bírka fanokat (Aes Sedai-sama, ha szépen megkérlek, törölnéd az elsző HSZ-em? valamiért fel voltam pörögve akkor, amikor azt írtam... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|