24 nov 27, 04:28:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 27
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Farmville (2 soros szabály!)  (Megtekintve 91382 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Dancsa
Szerver-admin
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #330 Dátum: 11 feb 01, 22:49:49 »

Háh, én is visszatértem a aktívak közé:D
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
HaganeNoAnna
Chuunin
*

A Pokol Úrnője

« Válasz #331 Dátum: 11 feb 01, 23:48:54 »

Újabb csodás esemény a nap folyamán... (Megéri egy hónaposnak  Ámor lenni =) Emlékszik még valaki, hogy tavaly a FaceBook kétszer is adott 10 ingyen kreditet? Csak mert.... Nem tudom, mennyi szokott lenni az FV cash, de emlékszem, régen abból sose tudtam venni, akármilyen akció volt, na de ma! Ma megtört a jég. 11 kreditért kaptam 4 casht és egy exklúzív kecskét ikszdé
Naplózva

鋼 の アンナ、 悪魔 な 少女、地獄 の 女神様

˝...A kedves, aranyos álmok valóra válnak...˝ By: Buszvezető srác az álmomból
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #332 Dátum: 11 feb 02, 10:03:43 »

Jó kérdés, még nem próbáltam. Nevet De meg kell majd néznem ezt is. Hátha akkor több farmhands-em lesz végre. Mosolyog

Am jó, hogy visszatértetek Nevet

Jah és ha akarsz még papírpénzt, akkor telepítsd a Zynga toolbart, azért +10 jár. (ha régen nem csináltad ezt meg még) Utána a toolbar törölhető. (mert am egy sz*r ami nagyon fogja a böngészőt)
Naplózva
HaganeNoAnna
Chuunin
*

A Pokol Úrnője

« Válasz #333 Dátum: 11 feb 02, 15:56:40 »

(mert am egy sz*r ami nagyon fogja a böngészőt)

Tapasztaltam ^^˝ Régen volt, tegnap már csak anyuméra szedtem le IE7-hez, mert azt úgyse használom, csak van. (Aztán töröltem, anyum accját meg kifosztottam, lett két valentinnapi fám)
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #334 Dátum: 11 feb 02, 16:07:25 »

Én régen, amikor még hagyták a multizást, ezzel a trükkel csaltam. Nevet Új kamu acc, azzal új farm, toolbart fel, az ugye +10 meg bonuspack +3, kezdeti 4, és még léptem pár szintet, aztán a kívánt dolgot elküldtem saját magamnak. Nevet Csak ma már valahogy védik ezt. Szomorú

Jah, H. Anna és Marci, lécci ne használjátok a vacak fertilize allt ültetés után, csak közvetlenűl, mielőtt arattok. Mert így, ha átmegyek szomszédolni semmit se tudok csinálni. Szomorú
Naplózva
HaganeNoAnna
Chuunin
*

A Pokol Úrnője

« Válasz #335 Dátum: 11 feb 02, 16:43:35 »

Oké, de mondjuk én a helyedben ilyenkor aratnám az állatokat (vagy a fákat, de azokat most leszedtem)
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 02, 16:44:54 írta HaganeNoAnna » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #336 Dátum: 11 feb 02, 16:50:39 »

Az nem jó. Nevet Nem ad xp-t. Csak a fertilize, meg az unweither az érdekes. Nevet Állatok meg fák csak adnak némi coint, ilyen 50-60at, ami a mostani 5 millám mellett már nem számít sokat. xd
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #337 Dátum: 11 feb 03, 12:58:05 »

Black Hole
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #338 Dátum: 11 feb 03, 13:13:42 »

Legalább írnád be ide kékkel-.-   Csak véletlen tekertem le annyira, hogy megtaláljam a kéket az első hsz-be-.-
Teljesen rámentem az XP-kre meg a sütésre:D Kell a süti, hogy ne fogyjon el a benzin... Amúgy nem tudjátok hol lehet visszaállítani azt, hogy ne legyenek eltüntetve a farmville-es postok FB-n, ugyanis én régen kikapcsoltam:D
Naplózva

Animeplanet
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #339 Dátum: 11 feb 03, 13:37:57 »

Pontosan nem tudom sajna. Valahol a fiókbeállításokban nézz körül. Elméletileg ott lehet ezeket szerkeszteni. A sütés meg jó. Nevet Szépen hozza a fuelt. Mosolyog Mondjuk nekem 1000 kanna van. Nevet Szépen felgyűlt.Látogass szomszédokat, szinte biztos, hogy akkor is találsz pár kannával.

Csak szólok, hogy a bakery upgradelése elég sokba lesz neked. 5. szint az valami 1 milla coinba kerül, a 4. szinte meg assszem 500k-ba.
Naplózva
HaganeNoAnna
Chuunin
*

A Pokol Úrnője

« Válasz #340 Dátum: 11 feb 08, 15:10:21 »

Nálam 200-220 kanna között szokott lenni. Ha valakit bejelöl egy Viola Morrigan, ne ijedjen meg, az új acc-om =) Dancsa, a vásárlás is hasznos dolog benzintéren (már a más goodjainak a vásárlása.) És a 28-as upgrade csúszik vagy csak én nem vettem észre?
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #341 Dátum: 11 feb 08, 15:19:08 »

Jah, már néztem, hogy ki a fene az a Viola. xD (remélem nem azért viola, mert UTE drukker vagy xP )

Nekem a fuel az szinte végtelenített Nevet Tényleg, nemtoom, hogy miért, de összesen egyszer fogytam ki belőle, amióta játszok, pedig lvl 84 vok. Nevet Pedig sokat használok, mert gyakran ültetek 4 óránként is. ikszdé A szomszédok gyárából meg tényleg érdemes vásárolni. Vannak nagyon jók is, amik rengeteg benzint hoznak. (bár ezek azért elég drágák.) Csak azt sajnálom, hogy a termékeket nagyon lassan lehet csak fejleszteni.

28*28at erre a hétre ígérték. Sajnos abban a vasárnap 23:59 is benne van. Szomorú Szal nem lehet tudni mikor lesz pontosan. De remélem nem sz*rakodnak most már velünk.
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #342 Dátum: 11 feb 08, 18:56:39 »

Violának már majdnem PM-et küldtem, hogy ki őO_O  akkor visszaigazolom majd.  Fuelből nekem 210 kannám van kb, és szoktam vásárolgatni a szomszédoktól,   én akkkor használok üzemanyagot ha sietek, vagy úgy hogy össze vissza kattingatok, és a maradékot meg kézzel ültetem  így spórolok vele:D
most cirka 2 millám van, úgyhogy tudok bőven vásárolni, szóval gyerünk termeljetek:D
Naplózva

Animeplanet
--
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #343 Dátum: 11 feb 10, 09:45:52 »

Nah, gyerekek, megérkezett végre a 28*28. Nevet Csak 4 millába kerül,  ez mindenképp jó hír, mert többre számítottam. Mosolyog Viszont a 107 szomszéd elég durva azért. Nekem még 10et kell összeszednem valahonnan. Azért ez multiaccban elég sok, főleg úgy, hogy most már csak ezért kéne, mert a papírpénzes csalást tiltották. :S
Naplózva
HaganeNoAnna
Chuunin
*

A Pokol Úrnője

« Válasz #344 Dátum: 11 feb 10, 23:09:59 »

Az életben nem szerzek még 50 szomszédot T.T (Mondjuk még a 4 millióig is hosszú az út, de mindenképp elérhetőbb.) Amúgy nálam a valentine-láda ma óta nem jelzi, másoknak mennyi van (vagyis csak azokét, akiknek nagyon kevés). Meg azt hiszi képes vagyok összeszedni 500-at és még el is költöm egy hattyúra -.- Aki nem érzi túlságosan magánügynek, elárulja, mennyit gyűjtött? (És hogy-hogy tiltották?)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 27
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins