Aes Sedai
|
|
« Válasz #90 Dátum: 10 jún 28, 08:57:29 » |
|
HaganeNoAnna Ment is a bejelölés. Majd küldj szomszéd-kérést is. Az az ingeyenkanna de jó dolog volt. Amíg lehetett, végig azt küldtem mindenkinek. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #91 Dátum: 10 jún 28, 10:41:03 » |
|
Szerintem a benzin-e-mailokról beszéltXD (Ami most van még)
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #92 Dátum: 10 jún 28, 10:42:02 » |
|
Jahh. Én olyat még nem kaptam. :S Mondjuk am se szeretem, hogy ezek ennyire e-e-maileznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #93 Dátum: 10 jún 28, 10:44:12 » |
|
Amikor elkezdődött feldobott egy ablakot, hogy akarsz-e naponta e-mailt kapni egy ideig, minden e-mailben üzemanyag van változó mennyiség... van amikor kis kannával, van, hogy 3 naggyal.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #94 Dátum: 10 jún 28, 10:46:29 » |
|
Biztos leokéztam, mert mindent le szoktam. Lehet körül kéne nézni a spam mappában? Dancsa, tudnál segíteni nekem meg a Parasztnak Barn raising-ben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HaganeNoAnna
Chuunin
Nem elérhető
A Pokol Úrnője
|
|
« Válasz #95 Dátum: 10 jún 28, 16:02:29 » |
|
Egyelőre elrejti a léteteket előlem, de ha ki írja, majd küldök, köszi szépen ^^
|
|
|
Naplózva
|
鋼 の アンナ、 悪魔 な 少女、地獄 の 女神様
˝...A kedves, aranyos álmok valóra válnak...˝ By: Buszvezető srác az álmomból
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #96 Dátum: 10 jún 28, 16:07:00 » |
|
Haliho! Ha megadjátok a profilotok linkjét, bejelölök mindenkit, majd utána szomszédnak is. Ami tőlem várható: épületek építésében segítség, valamint különleges csikók stb. (illetve más játékokban pl. Treasure Isle-ben is segítség)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #97 Dátum: 10 jún 28, 17:45:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #98 Dátum: 10 jún 29, 08:46:37 » |
|
Marci! Én be is jelöltelek. Majd igazolj vissza, és küldj szomszéd kérést. Jah és végre meg van a 40. szint. Most majd multiaccot kéne megint csinálnom, mert jók ezek a japános cuccok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #99 Dátum: 10 jún 29, 09:45:57 » |
|
öhm...Aes,az egyik mytery eggbe volt egy school house amit kiraktál az üzenőfalra^^ Egyébként az mire jó?Am visszajelöltelek
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #100 Dátum: 10 jún 29, 09:53:22 » |
|
Scool House csak dekoráció. Vagy el is adhatod, asszem 2k coint kapsz érte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #101 Dátum: 10 jún 29, 11:48:50 » |
|
Húúhh!! GPRS mobilnetről megne próbáljatok Farmvillezni... tegnap próbáltam^^" nem mentXD Úgyhogy Aes, neked se tudtam küldeni semmit... bocsiXD Majd estére(vagy holnap reggelre?-.-) hazamegyek, és akkor végre ADSL... akkor majd kapsz... Mivel bejelentkezni alig tudok, nem tudom benyomni ide a profilom linkjét, de ami késik, nem múlikXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #102 Dátum: 10 jún 30, 08:39:40 » |
|
Dancsa, én is próbáltam már GPRS mobilnettel farmozni. Térerőtől függ. Volt, hogy még a szomszédokhoz is át tudtam menni, meg minden simán ment. Máskor meg... ADSL-t ide, de rögtön. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #103 Dátum: 10 jún 30, 15:21:25 » |
|
öhm....Aes,az üzemanyagot hogy tudom visszaküldeni?
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #104 Dátum: 10 jún 30, 15:29:27 » |
|
Elméletileg simán. Ha nem megy, akkor ne küldj semmi, hanem menj Farmville.com-ra és onnan küldd el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|