Dancsa
|
|
« Válasz #75 Dátum: 10 jún 13, 12:05:49 » |
|
Minden növény annyi idő múlva kezd el rohadni, mint amennyi kell a megéréshez... szóval a 4 órás eper, 8 óra múlva kezd el rohadni... a 4 napos dinnye 8 nap múlva... Katsuyu-chan, máris megnézemXD Lehet, hogy elfelejtettem^^
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #76 Dátum: 10 jún 13, 12:09:57 » |
|
Bazz, ezt nem is tudtam. Azt hittem, hogy ennél kevesebb idő van. Mondjuk, ez nagyon hasznos információ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #77 Dátum: 10 jún 17, 19:19:58 » |
|
Miért ilyen baromi lassú hogy megjelenjenek a szomszédok a listámon?Mert még nem írta ki alul a sávba,de már a leveleket összekapargathatom náluk xD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #78 Dátum: 10 jún 17, 19:30:41 » |
|
a my neigbo... hogy kell leírni a szomszédot angolul?!XD -nál küldjél neki újra meghívót, mostmár nem a request-eknél írja ki, hanem az illető falára, és amióta ezt megcsinálták, azóta müködikXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #79 Dátum: 10 jún 18, 22:02:36 » |
|
a szomszédokból nagyon fel tudja szedni magát az ember.Már van egy csomó állatom meg 14x14-re bővítettem a telket^^
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #80 Dátum: 10 jún 19, 22:47:58 » |
|
Most hogy vége az érettséginek megint elkezdtem dolgozgatni a farmomon, és kiküldtem minden szomszédomnak egy rquestet, így remélhetőleg hamarosan megjelenít majd titeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #81 Dátum: 10 jún 20, 13:17:18 » |
|
Hajrá Den! Két tanács az elejére: vegyél tyúkólat mielőbb, hogy lehessen nálad tojást találni. Meg am az elég szépen is hoz. A másik pedig, hogy zárd be a karakteredet. Egyszerűen kerítsd körbe valamikkel, pl. bálákkal. Így sokkal hatékonyabban tudsz játszani, mert a csávó nem mászkál, amikor csinálsz valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #82 Dátum: 10 jún 26, 20:17:40 » |
|
Csak nekem van annyi üzemanyagom hogy nem tudom elhasználni?
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #83 Dátum: 10 jún 26, 20:28:45 » |
|
Marci, örülj neki. x"D Nekem volt, hogy elfogyott, 22*22es farmon. Az azért elég kellemetlen érzés. Mondjuk most rengeteg van, és azért szerencsére mindig találok is. Pl. Golden Mystery Egg-ben volt, hogy 20 kannányit találtam egyszerre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #84 Dátum: 10 jún 26, 22:13:49 » |
|
nekem van 157 tanknyimXD nem is szoktam szomszédolni pedigXD most vannak ezek a napi üzemanyag-emailokXD meg találtam tojásokban... és gazdaságosan használom: nem az egész földemet ültetem be vele, hanem csak össze vissza, és köztük meg kézi ültetésXD ásni meg aratni egérrelXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #85 Dátum: 10 jún 27, 09:11:14 » |
|
Nah, Dancsa soha nem értettem, hogy miért vannak néha össze-vissza a a földjeid, fele beültetve, fele nem, stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #86 Dátum: 10 jún 27, 09:43:13 » |
|
Most épp azért, mert lusta vagyok mnár feljárni, viszont nem akartam teleültetni, mert hamarosan co-opban veszek résztXD Shana meg azért van parlagon, mert lusta voltam, és az úgyis csak helperXd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #87 Dátum: 10 jún 27, 09:49:33 » |
|
Azért beszánthatnád. Csak, hogy lehessen nála is műtrágyázni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HaganeNoAnna
Chuunin
Nem elérhető
A Pokol Úrnője
|
|
« Válasz #88 Dátum: 10 jún 27, 20:45:38 » |
|
Üdv mindenkinek! *Átveszi az ügyeletes újonc szerepét a topicban* Ajánlanám magam szomszédnak ( http://www.facebook.com/profile.php?id=100000619936645 ) és egyúttal szeretnék segítséget kérni a Japanese Barnom felépítésében *Pofátlan újonc* ^^˝ A szívügyem az építkezés és a bárányok, szóval beleőrülnék, ha nem lenne kész. Kérem szépen *-*/Nem igaz, hogy pont akkor nem vagyok netközelben egy hétig, mikor elkezdenek ingyenkannákat küldeni T.T /
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 27, 20:49:12 írta HaganeNoAnna »
|
Naplózva
|
鋼 の アンナ、 悪魔 な 少女、地獄 の 女神様
˝...A kedves, aranyos álmok valóra válnak...˝ By: Buszvezető srác az álmomból
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #89 Dátum: 10 jún 27, 21:02:19 » |
|
Hmm...lvl38-as újonc?^^" Nah jó, nekem is küldhettek japánbarnhoz cuccot, visszaküldöm^^" --- SZERK OFF:
A hozzászólásaim száma pont annyi, mint a időszámitásunk óta évente egy hsz-t küldtem volna... 2010^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 27, 21:13:14 írta Dancsa »
|
Naplózva
|
|
|
|
|