Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #60 Dátum: 12 jan 25, 10:42:09 » |
|
Lehet, csak olyan rövid időre, hogy mindegy is. Meg ugye ott mindnekit tökös legény, ha átmegy rajtuk 1-2-3 golyó, attól meg se rezzennek. (Ugye Marcot is átlőtték mikor rajta volt a blincs, így nem tudott regneráróldni, aztán meg nem a fetrengéssel volt elfoglalva, henem hogy megkeresse Mr.3-t)
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Senais
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Erza Scarlet
|
|
« Válasz #61 Dátum: 12 jan 25, 10:58:19 » |
|
Tudom hogy zoan, azt is hogy mitikus, már vagy 6-szorra nézem végig de akkor rosszul hittem, bár szerintem ha meggyógyul az még jobb, mintha átmennének rajta a támadások
|
|
|
Naplózva
|
"Láncaid lehulltak s im azontúl soká Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #62 Dátum: 12 jan 25, 11:29:03 » |
|
már miért lenne jobb? max menőbb xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #63 Dátum: 12 jan 25, 12:21:42 » |
|
Miért jobb? Mert a sima emberi alakban megszerzett támadások, sérülések is meggyógyulnak (úgy tudom ez csak rá igaz eddigi ismereteim alapján). Vajon Marco meg tud halni? Mondjuk ha megöregszik, akkor mi lesz? A főnix úgy tudom meg is tud fiatalodni, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #64 Dátum: 12 jan 25, 12:24:42 » |
|
Erre már én is gondoltam. Viszont mikor Shirohige vissza gondol arra, hogy alakult a csapat MArco ott se volt semmivel fiatalabb:D. Szal lehet nem is öregszikxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #65 Dátum: 12 jan 25, 14:39:44 » |
|
tehát ha megeszed 8 évesen, örökké 8 éves maradsz? de szerintem előbb utóbb meg fog halni, csak testileg fiatal marad. hiroto: a logiánál is átmegy a támdás emberi alakban rajtad ^^ bár a főnixgyümölcs nekem is jobban bejön, mert tudszvele repülni is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #66 Dátum: 12 jan 25, 15:46:07 » |
|
Logiával is tudsz repülni. "de szerintem előbb utóbb meg fog halni, csak testileg fiatal marad." Amúgy nem hiszem hisz brook sincs a halálán nagyon vagy én tévedek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #67 Dátum: 12 jan 25, 16:37:55 » |
|
lett valami olyami említva, hogy 'addig nem halok meg, amíg a 2. életem tart'. tehát ez se véges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #68 Dátum: 12 jan 25, 17:09:11 » |
|
Logiával is tudsz repülni. "de szerintem előbb utóbb meg fog halni, csak testileg fiatal marad." Amúgy nem hiszem hisz brook sincs a halálán nagyon vagy én tévedek?
Brook azért nem tud meghalni mert a feltámadás gyümölcsöt ette meg, ha meghal akkor feltámad.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #69 Dátum: 12 jan 25, 17:27:47 » |
|
Hát ami azt illeti Ő is meg tud "halni" ha szétdarabolják a testét (Thriller Bark-on említette). Akkor a lelke ott lebegne a többiek felett és első sorból nézné a kalandjaikat, de nem tudna nekik segíteni. Kivéve ha Chopper valahogy össze hegesztené a testét. Bár ez itt nagyon OFF
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 12 jan 26, 13:20:14 » |
|
Ez nem teljesen van így ahogy mondod. Olvass mangát és akkor megérted:D Amúgy meg, ha nem akkor két-három hónap és meglátod a választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #71 Dátum: 12 jan 30, 14:56:21 » |
|
Szerintetek mi lett volna ha a Hito Hito no Mi-t, az embergyümit 1 ember eszi meg?
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #72 Dátum: 12 jan 30, 14:58:20 » |
|
Ez szerintem elég egyértelmű ,de már volt a fórumon is hogy oda mondta hogy egy zseni. Vicces mert egy rénszarvas elégé okos lett hogy orvos lehessen akkor egy ember milyen okos lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #73 Dátum: 12 jan 30, 15:01:24 » |
|
És ha egy rénszarvas rénszarvasgyümölcsöt eszik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #74 Dátum: 12 jan 30, 15:02:53 » |
|
Egy rénszarvas aki tudja változtatni a szőrének a méretét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|