Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 szep 02, 10:32:11 » |
|
Nha most ebben a nyári nagy ajándékban Letöltöttem sé megnéztem az első részt most töltöm a többit mert mondjuk tetszik,persze a DN jobb nála.... Nkem az anime legjobban a Digimonra hasonlít meg az a sárkány az arra a régi BlaiBlade-ban lévő sárkányra hasonlít bár ki tudja lehet h onnan szedték ??? az a baj h az mkv.-t nem tom átkonvertálni mert a konvertálóm nme ismeri a formátumot és így csak az első 4részt tom megnézni :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 szep 20, 17:03:51 » |
|
valamelyik nap a BRAVO újság hátuljában megnéztem a mobilos cuccokat, és volt Blue Dragon mobiljáték is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 dec 09, 15:20:30 » |
|
Nem tudom hova írjam de mivel ez a topicja így ide írom honnan szerezhető be BD rész? mert Cart által feltüntett oldalnak örülök meg nagyon jó kis oldal csak soha nem jön le onnan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 dec 10, 22:53:11 » |
|
Tudomásom szerint máshonnan nem lehet leszedni. Talán még a mininova.org-on keress rá, nemtudom mekkora rá az esély.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Emerico
Vendég
|
|
« Válasz #19 Dátum: 08 jan 09, 01:46:28 » |
|
Hello! Igazából nem tom hova írhatnék ??? ... A probléma amit fel szeretnék hozni, hogy a BD feliratai elég érdkesen vannak ellenőrizve. többször / jellel elválasztva ott van egy szót két lehetséges fordítása (pl 8. rész 52 00:04:06,980 --> 00:04:10,870 A Nagy Királyság cselekedetei/megmozdulásai egyértelműen katonai/hadi természetűek.)
néha benne maradt az angol szöveg (sőt egy kis extrával) (pl 8. rész 60 00:04:33,240 --> 00:04:36,620 59,0,Default,NTP,0000,0000,0000,!Effect,It will most likely greatly change ups and downs.)
(mielőtt vki asszondaná, hogy csak a 8rész feliratával van baj, hát már eddig is volt, csak most lett elegem belőlük)
Én alapvetően nem ezt szoktam meg NKWT-től. Ezért szólok, hogy ez az anime fordításuk és ugyanolyan minőségű lehessen mint a többi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #20 Dátum: 08 jan 10, 11:33:06 » |
|
Hali! Köszi az észrevételt, a héten utánanézek a dolgoknak és ha valóban fennáll a probléma, akkor visszamenőleg javítva lesz az összes. A főoldalon majd jelezzük ha megtörtént az esetleges javítás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 08 márc 11, 22:25:14 » |
|
Nekem ez nagyon hasonlít a Dragon ballra
|
|
|
Naplózva
|
KI OLYAN KICSI HOGY MÉG A HANYGYÁK IS NAGYÍTÓVAL NÉZIK!!!! én egy nyugott ember vagyok.
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #22 Dátum: 08 ápr 20, 10:03:27 » |
|
hello! nekem is a letöltéssel lenne problémám, a bluedragonsiteról nem tudok direktet letölteni, a torrent meg iszonyú lassú, 2 nap alatt jött le az 1. rész (persze nem éjjel-nappal) olyan 0 - 10 kb/s - sel. kérdésem lenne hogy a naruto-kun - ra felkerül majd a blue dragon direkt letöltéssel, és ha igen akkor mikorra várható?
vagy ha nem lesz direkt letöltés, akkor valaki tudna nekem segíteni a torrentes résznél pü-ben?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 20, 16:15:13 írta Csirguz »
|
Naplózva
|
|
|
|
hardstyle17
Vendég
|
|
« Válasz #23 Dátum: 08 máj 30, 12:39:39 » |
|
Sziasztok! Elkezdtem nézni a Blue Dragon-t és nagyon tetszik! Az a kérdésem hogy mennyi rész van a Blue Dragonból? A magyar feliratot hozzá honnan lehet leszedni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #24 Dátum: 08 máj 30, 20:19:52 » |
|
Az oldalról le tudod tölteni a BD feliratokat. Japánban már befejezték, 51 részes sorozat volt. Az angol feliratokat készítő csapatok azthiszem a 20. rész környékén tartanak, mi pedig a 17. nél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rokudaime_8
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 09 márc 03, 14:24:55 » |
|
hello! nekem is a letöltéssel lenne problémám, a bluedragonsiteról nem tudok direktet letölteni, a torrent meg iszonyú lassú, 2 nap alatt jött le az 1. rész (persze nem éjjel-nappal) olyan 0 - 10 kb/s - sel. kérdésem lenne hogy a naruto-kun - ra felkerül majd a blue dragon direkt letöltéssel, és ha igen akkor mikorra várható?
vagy ha nem lesz direkt letöltés, akkor valaki tudna nekem segíteni a torrentes résznél pü-ben?
Hi! Van egy oldal ahonnan én töltöttem/töltöm az 1-6 rész. Megaupload. http://www.bluedragon-360.net/bluedragon_animedownloads.php
|
|
|
Naplózva
|
Zavarj össze a világot: mosolyogj hétfőn!!
|
|
|
Belnir
Chuunin
Nem elérhető
Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?
|
|
« Válasz #26 Dátum: 09 júl 16, 22:36:54 » |
|
valaki tudna nekem segiteni? megadni a megauploados linkeket pls vissza olvastam és egyik link sem működött, előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
éljen az aszimmetrikus internet
|
|
|
|
Gabe1987
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 09 okt 13, 11:27:35 » |
|
Sziasztok! Másnak is csúszik az 5.rész felirata vagy csak nekem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Belnir
Chuunin
Nem elérhető
Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?
|
|
« Válasz #29 Dátum: 10 jún 26, 22:36:15 » |
|
Információ képpen szólok hogy a 21-22-s rész megaupload-os feltöltései rosszak
szerk belnir:nem is rosszak hanem megvannak keverve és rosssznak csak a 21-es az ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 26, 22:59:27 írta Belnir »
|
Naplózva
|
éljen az aszimmetrikus internet
|
|
|
|