jah, és még1 valamiben biztos vagyok: law elárulja luffy-t! ugye amikor a szövetséget meghallottuk luffy és law között mindenki kételkedett lawban, mert ő olyan "simlis". de egyre szimpibb a nézők szemében:
-együtt véghezvisznek egy küldetést: caesar túszul ejtése
-doffy és fujitora előtt law elismeri az szövetséget
ezekkel a megmozdulásokkal oda ráébreszti az olvasókat, hogy law jófej:) és amikor már mindenki teljesen megvan erről győződve, akkor jön a BUMM law átver mindenkit:)
de ha belegondoltok ez logikus is, mivel law már elárulta doffy-t, elárulta caesar-t, eszközként használta somert (mondjuk az még viszonylag jogos is, mivel ő ellenség). és law is magának akarja a hatalmat, azzal, hogy életben tartja luffyékat csak növeli az ellenlábásainak a számát a jövőben...
Nem akartam a Yonko témában Law-val kapcsolatban válaszolni.
Azt tudhatjuk, hogy Law is meg akarja szerezni az One Piecet...de...nem hiszem, hogy hátba támadná.
Law szempontjából a szövetség egy közös érdekeken alapuló kapcsolat, hogy legyőzzék Kaidot.
Luffy szempontjából, Law-val (akit a barátjának tekint), egy jó móka lesz.
Sanji mondta Law-nak, hogy Luffy kicsit másképp fogja fel ezt a szövetséget. Meg hát mikor megkérdezte Luffy Lawot, hogy elfogja e árulni. Ő azt mondta, hogy nem.
Továbbá Smooker mikor azt mondta, hogy ki akarja használni a szalmakalaposokat. Ő csak annyit mondott:
,,...Kíváncsi vagyok, ki az, aki tényleg kihasználja a másikat..˝