drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #105 Dátum: 12 máj 29, 19:53:50 » |
|
Sztem inkább ivankov nő alakban elcsábította krokit.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #106 Dátum: 12 máj 29, 19:56:01 » |
|
egyértelműen nem volt nő, kiskorában is fiú volt xd http://onepiece.wikia.com/wiki/Crocodile
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 29, 19:58:48 írta Yamael »
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Kankuro Gaara
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #107 Dátum: 12 máj 30, 00:06:33 » |
|
Vagy csak fiús kislány.  Ki tudja, amúgy nekem is az volt az első gondolatom ,,Úristen, Crocodile nő volt?! O_o". Kíváncsi vagyok, hogy nézne ki.
|
|
|
Naplózva
|
,,Ne versenyezz az idiótákkal! Mert legyőznek a rutinjukkal!" ,,Én nem szeretem az egoistákat, mert nem engem szeretnek."
|
|
|
OneTailed
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Saiyan
|
 |
« Válasz #108 Dátum: 12 máj 30, 08:12:37 » |
|
Nem is tudom, szerintem az esély megvan rá, hogy valami ilyesmi is történt vele 
|
|
|
Naplózva
|
Az igazán nagy dolgok az apró részletekben rejlenek.
|
|
|
|
OneTailed
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Saiyan
|
 |
« Válasz #110 Dátum: 12 máj 30, 15:48:23 » |
|
Ezek szerint más is gondolt rá  Mondjuk dobnék egy hátast
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
OneTailed
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Saiyan
|
 |
« Válasz #111 Dátum: 12 jún 04, 11:59:27 » |
|
Azt egyébként nem tudom tudtátok e, hogy szegény Mihawk szinkronhangja elhunyt. Ezzel együtt X-Drake-é is hiszen egy volt. További információk nincsenek, hogy ki fogja a hangját kölcsönözni nekik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #112 Dátum: 12 jún 04, 14:43:34 » |
|
Mihawk szinkronhangja Takeshi Aono volt, 2012. 04. 09-én hunyt el. Viszont a 461. rész óta Hirohiko Kakegawa a szinkronhangja, aki boldogan él Japánban ^^
X-Drake hangja meg Eiji Takemoto, és nem mellesleg számos OP karakter hangját kölcsönözte már: Roshio, Ohm, Doberman, Nin, Gentleman Hippo, Yorki, Motobaro, X-Drake.
Jinbei szinkronjából is kettő volt: -Daisuke Gōri ( 430-432. rész ) -> 2010-ben hunyt el, öngyilkos lett -Katsuhisa Hōki ( 433. résztől napjainkig )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
OneTailed
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Saiyan
|
 |
« Válasz #113 Dátum: 12 jún 05, 23:34:41 » |
|
Tapion D. Sama, igaz kicsit jobban is utánanézhettem volna a dolgoknak :-)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bloodrux
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
|
 |
« Válasz #114 Dátum: 12 aug 09, 20:12:42 » |
|
Én találtam egy eléggé fontos dolgot!  Még az Amazon Lily arcban a vénasszony mondta hogy ez előző császárnők a szerelembe haltak bele mert nem láthatták a pasijukat.  Nekem egyből az ugrott be hogy milesz szegény Hancockal hogy Luffy az újvilágba ment?????  Remélem valami ilyesmi fog történni: http://i41.tinypic.com/2pp0r3d.png
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #115 Dátum: 12 aug 10, 08:09:27 » |
|
 Szegény Sanjinak minden nap vérezne az orra az első hetekben, aztán megszokná Hancoc jelenlétét. Meg talán még kővé is dermedne eleinte  . Mivel Luffy ''töketlen'', nem ért a nőkhöz és nem is mozgatják csöppnyi fantáziáját nem hiszem, hogy bekövetkezne ez a csatlakozás... illetve ha be is következne Hancoc nem érné el amit akar, vagy inkább nem kapná meg. Habár eddig se esett még le neki, hogy Luffy úgy tekint rá mint 1 barátra  ... szegény 
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Waff
Újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #116 Dátum: 12 aug 10, 10:27:36 » |
|
Nem tudom Oda sensei miért herélte ki szegény Luffyt.  Ha nem mondok nagy hülyeséget akkor a One Piecet japánban vasárnaponként mint gyerekmese adják a tévében de akkor is ez nem magyarázat. Luffy személyisége hát nem tudom miért akadályozná meg hogy ne csak barátként gondoljon rá. Ezen kívül csak egy valami lehet hogy "fan fiction" de ehhez meg semmit se értek lehet nem is így írják jó lenne ha valaki ezt elmagyarázná nekem. xD Hogy ne legyen OFF: Szerintem Hancock ki fog lépni a Shichibukaiból vagy kirakják mert biztos nem ez volt az utolsó alkalom hogy segített Luffynek. Akainu meg nem olyan naív hogy ne venné észre de nem is fog kővé változni tőle bár nem ő dönt hogy kiből lehet Shichibukai de van beleszólása szóval szerintem Hancock helyére is lehet keresni az új Shichibukai jelöltet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 10, 10:46:58 írta Waff »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bloodrux
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
|
 |
« Válasz #117 Dátum: 12 aug 10, 10:59:10 » |
|
Lehet hogy a végén még Luffyból lesz shichibukai de azon sírnák  Milyen lesz má ott a megbeszélés? Luffy vagy a kajáról beszél vagy folyamatosan neki akar menni Feketeszakálnal 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Waff
Újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #118 Dátum: 12 aug 10, 17:23:21 » |
|
SPOILERHát nem tudom Law mit tervez de az biztos hogy Luffy nem lesz shichibukai mert akkor neki kéne mennie a többi kalóznak és ebbe ő nem menne bele. Meg Akainuval sem jön ki igazán  . Gondolkodtam rajta kicsit ki lehetne új tagja de valamiért Foxy jutott először eszembe és nem tudok letenni róla...mekkora lenne már. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 10, 21:17:35 írta Waff »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bloodrux
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
|
 |
« Válasz #119 Dátum: 12 aug 10, 18:13:34 » |
|
Ez igaz de szerintem Law is csak azért lett shichibukai hogy megdöntse a navy hatalmat.Arra viszont kiváncsi vagyok hogy mi a terve luffyval közösen 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|