wolfi97
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #585 Dátum: 15 ápr 04, 18:38:51 » |
|
Jinbeit kb 100% ra is vehetjük a másik tippem Bartolomeo ö vagy tag vagy szövetséges lesz még azt is el tudom képzelni hogy Luffy megkéri hogy csatlakozzon de visszautasítja mert nem találja magát elég jónak hozzá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
danomics
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #586 Dátum: 15 ápr 04, 20:47:30 » |
|
Hát én örülénk neki hogyha Chopper valaki likvidálná ezért új orvos kéne Law személyében, hiszen ő a legerősebb démongyümölcsel bárkit megtud menteni, Chopper csak egy vicc mint orvos. De erre nulla az esély sajnos. AMúgy sztem Luffy Marinefordi csapata sokkal epikebb volt mint a mugiwara csapat: Luffy Jinbei Ivankov Crocodile és Buggy eléggé egy epik csapat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #587 Dátum: 15 ápr 04, 22:02:54 » |
|
Szegény Tonakai nem tud végtagokat visszanöveszteni és visszahozni a halálból minden második embert. Ilyen ne is nevezze magát orvosnak. Ezt remélem te se gondoltad komolyanxD Chopper teljességgel ellátja azt a szerepet, amit kell. Képes ellátni a sérüléseket és kezelni a betegségeket. Law amúgy túl erős és hiába a taktikája, ha senki nem követi azt. Nem illik a csapatba és jól írta Jon97 elveszne a karakterének a varázsa. Mondjuk nekem semleges a karaktere, de akkor is ártana neki. Ő szövetséges lesz Luffyval és ha kell jön majd pont mint Hancock neki is megismertük a múltját mégsem lett tag. Mind a kettőnek túl sok a veszíteni valója a csatlakozással.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Italy4ever
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #588 Dátum: 15 ápr 05, 19:07:56 » |
|
Én is annál a ténynél maradnék amit még Luffy a story elején mondott hogy 10 embere lesz. Szerintem Jinbei az egyik mivel megígérte hogy csatlakozik. A másik hogy nekem is olyan érzésem van hogy kell még egy lány a csoportba. Egy merész gondolatom az hogy Zoro gyerekkori barátnője várakozik Wano országban (persze elvileg meghalt de bármi megtörténhet ) Még Bonnie Jewelleryre is gondoltam de az ő karaktere mèg kétes. Esetleg Lola Big Momnál. Túl sok a variáció. Én nekem a tuti befutó Jinbei, Law Bartoeg többiek max szövetséges..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Resi107
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #589 Dátum: 15 ápr 05, 19:11:30 » |
|
De azon már elgondolkoztattok, hogy Bonney hogyan lehet "szabadlábon"? Mert 2 évvel ezelőtt Akainu elkapta, vagyis aranytálcán kapta meg BB-től. És ugye tudjuk, hogy szabadlábon van. De mégis ezt, hogy érte el?
Vannak olyan elképzelések, hogy WG embere (őket fiatalítja meg állandóan és ehhez hasonló ötletek) vagy éppenséggel ő a titokzatos 7. Schibukai. Szerintetek mi a helyzet vele?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Italy4ever
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #590 Dátum: 15 ápr 05, 19:33:44 » |
|
Azalatt hogy azt mondtam hogy az ő karaktere kétes pontosan erre gondoltam hogy ő róla nem igazán tudunk valamit is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #591 Dátum: 15 ápr 05, 20:23:21 » |
|
Ezt a Law, mint mugiwara dolgot igazán hagyhatnánk már, esélytelen, hogy bekövetkezzen, ahogy már párszor ezt kibeszéltük.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #592 Dátum: 15 ápr 08, 21:51:02 » |
|
Egy merész gondolatom az hogy Zoro gyerekkori barátnője várakozik Wano országban (persze elvileg meghalt de bármi megtörténhet ) Ez nagyon jó ötlet! Lazán megtörténhetne, de elvileg valóban meghalt: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/005/16Mondjuk a mester valamiért becsaphatta a kis Zorot. Elég epik lenne, ha kiderülne, hogy még él és az egyik, ha nem a legerősebb szamuráj Wano-kunin. Végre harcolhatna és legyőzhetné őt Zoro De nem hiszem hogy így lesz. Elég lesz oda Kinemon és a kisfia története egy csapat erős szamuráj, na meg Tashigi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #593 Dátum: 15 júl 19, 20:44:49 » |
|
Azt mondja el nekem valaki, hogy az, hogy lehet, hogy Luffyék kalózok? Mitől kalózok? Nem lopnak senkitől. Hajóznak és megmentik a bajba jutottakat. Mitől lettek ők kalózok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsandris1
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #594 Dátum: 15 júl 19, 20:53:49 » |
|
Attól, hogy Luffy kijelentette, hogy azok! Egyébként ha nem is emlékszel, loptak már: Égi sziget: Skypiea, a piton gyomrából elvitték a kincseket. Elteszik láb alól a Shichibukai tagjait, nekimennek a Világkormánynak, Luffy kiszöktetett 200 rabot az Impel Downból, elment Marinefordba és harcolt a tengerészettel. Ergo ők bűnözők, akik hajóznak --> kalózok. Azzal egyetértek, hogy nem épp kalózos a tevékenységük, ezt hiányolom is az egészből, de sajnos ez a manga főképp gyerekeknek készült, így nem lehetnek benne olyan dolgok, amik rossz irányba terelhetik a gyerekeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #595 Dátum: 15 júl 19, 20:57:39 » |
|
Zorot is megmenti a tengerészettől. Ergo már ez bűn. Amúgy miért kalóz? A válasz egyszerű, felhúzta a hajójára a Jolly Rogert. Ez a kalózhajók "hivatalos" szimbóluma. Ezzel is kifejezve szándékait a világ felé.
Megjegyzem számtalan olyan bűn követtek el, ami a One piece világában bűn a mi szemszögünkből pedig áldás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 19, 20:59:09 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #596 Dátum: 15 júl 19, 21:59:42 » |
|
Jó. én megnéztem az első 20 részt. Untam utána és most a 93. résztől, ahogy Chopper csatlakozott néztem eddig s 129. részig, ahol Crocodile legyőzése után támadja őket a tengerészet. Voltak kihagyások. De köszi a válaszokat. Kimerítőek voltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #597 Dátum: 15 júl 20, 06:23:18 » |
|
Hogy lehet valamit kihagyásokkal nézni?^^ Elveszti a lényegét az egész. Arlong arcig nekem is nehezen volt emészthető a One Piece, de ott az a belépő mindent vitt. Azóta függő vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #598 Dátum: 15 aug 24, 22:11:38 » |
|
Most a 200. résznél tartok és megmaradt a lényege. Egy dolgot viszont nem értek. Ki javította meg este titokban Luffyék hajóját, amíg Skypieában voltak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #599 Dátum: 15 aug 24, 22:48:07 » |
|
Fúha, ez majd kiderül később, jóóóval később Érdekes lesz, az biztos.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
|