Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #555 Dátum: 14 jún 23, 10:53:12 » |
|
Megkésve de az Aokija csatlakozik témához én is hozzászólnék.
Ez megfordult nekem is a fejembe, amikor punk hazardon láttuk, de akkor úgy voltam vele, hogy ő "lélekben" tengerész maradt és sosem fordulna ellenük, csupán nem akart Akainu parancsnoksága alatt szolgálni.Bár sanszos az is, hogy esetleg Dragonhoz vezet az útja de én is sokkal jobban örülnék neki ha Luffyékhoz vezetne az útja.
Luffy a történet elején elmondta, hogy 10 társat akar, most van neki 8. Ha Jinbei becsatlakozik akkor már 9 és már csak 1 kell.
Tényleg az volna logikus ha a time skip előttről hoznának be valakit mivel sokkal emészthetőbb lenne mint ha egy nem rég megismert random embert kapnánk.
Aokiji tökéletes lenne, DE!
Van mugiéknál egy kimondatlan erősorrend.Luffy-Zoro-Sanji. Ez így van már a történet elejétől.Na mármost, Jinbei is könnyen felboríthatja ezt a sort és nem még Aokiji. Nekem az a véleményem, hogy Sanjit mindenképpen beelőznék, kivéve ha még jóval később csatlakoznak be és van ideje fejlődni.Zoronak a teljes erejét nem ismerjük mert még nem nagyon izzasztották meg és egyáltalán nem is harcolt komolyan. De mégis Zoro az "első tiszt", hogy nézne az ki ha nem ő lenne a legerősebb a Luffy után?
Persze ahogy Hiei mondta karcolgatják páran az admirális szintet, de a mostani erejüket egy vérdíj növekedéssel is szemléltethetné már Oda.
Azért vicces, most eszembe jutottak a vérdíjról a szupernovák.Nem tudom velük ki, hogy van de szerintem egyiknek sincs semmi esélye a szalmakalaposok ellen.Oké, hogy nagyobb a vérdíjuk de azokat a vérdíjakat ők addig szedték össze amig Luffyék nem tevékenykedtek és Luffynak így is 400, hogy 2 évig nem csinált semmit. Emlékezzünk a Gyojin arc elejére milyen selejtek kaptak 200 millákat, ilyen alapon Usoppnak jár 250 milla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dbzgt83
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #556 Dátum: 14 jún 24, 19:45:58 » |
|
Erre én is gondoltam már, hogy Luffy Zoro és Sanji a 3 legerősebb a csapatban, ha Aokiji csatlakozna, akkor kicsit felborítaná ezt a dolgot. Jinbeiel más a helyzet, ha a gyojin sziget után csatlakozott volna, akkor talán beelőzte volna Sanjit, lehet, hogy pont emiatt döntött úgy Oda, hogy még nem azonnal.
|
|
|
Naplózva
|
Mr. Prince
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #557 Dátum: 14 jún 28, 13:57:21 » |
|
Itt reagálok a one piece anime témába írtakra remélem olvassátok ezt a témát is. A One Piece mangával nem lenne ekkora probléma, ha nem lenne állandóan olyan érzésem, hogy Arabasta 2.0 olvasok. Annyival bővült a dolog, hogy itt van cp 0 is. Ez mérhetetlenül idegesít engem. Jó lett volna, ha végre elszakadunk attól, hogy megkell menteni egy országot(Arabasta, Skypiea, Dressrosa, Gyojin sziget) UNALMAS. Sokkal érdekesebb lett volna Doffi karaktere, ha tényleg szereti az országát és az ország is szereti őt. Lehetnének ez egyszer Luffyék "gonoszak", hogy legyőzik és mondjuk felhasználják Kaidou ellen. Lévén, hogy fake gyümit szállít neki. No mindegy. Gondolom a végén az lesz a különbség, hogy itt már nem tudják eltusolni a dolgot és az egész világ hallani fog Luffyék hős tettéről és arról, hogy Doffi a kormány által védett kalóz mit csinált. Most találkozik Luffy másodszor Mingoval remélem nem fog kikapni, hogy azt harmadszorra legyőzze őt^^ Már, ha ez az original változata és nem csak egy marionett. Egyébként maga a manga nem rossz ezt nem lehet rá mondani. Érdekes ellenfelek vannak benne és a humor még mindig jó. Mondjuk azért egy Nami - Chopper - Usopp triónak kijárna egy fasza parás küzdelem. Akkor a lelki békém is helyre állna, mert 2 év után eddig nem villogtak sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #558 Dátum: 14 jún 28, 15:59:27 » |
|
Mekkora igazságok. Teljesen egyetértek. Time skip óta komoly problémák vannak a történettel. Persze, vannak jó részek, egyedi személyiségek, feladatok de valahogyan nem az igazi. A hangulat tűnt el a történetből amely még a Skypieai résznél is nagyszerű volt, még ha maga a története kissé gyengére is sikeredett. Ez hiányzik most a történetből, a hangulat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #559 Dátum: 14 jún 28, 19:07:21 » |
|
Teljesen egyetértek én is, lehet Oda-nak is kellene olyat csinálnia mint tavaly Kubonak, hogy pár hetes szünetet vesz ki.Igaz ott az utolsó arc miatt volt de neki is jól jöhetne átolvasná elejétől a mangát és talán rájönne arra ami hiányzik. 2 hetes szünet is csak most volt és most még egy ennél is hosszabb szenvedés lenne, de az eredményért megérné.Bár a pénz számít nem a rajongók.Ez már mindenhol így van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
|
« Válasz #560 Dátum: 14 jún 29, 11:44:59 » |
|
Tényleg unalmasak az ilyen országmegmentős Arcok, mert egy idő után unalmassá válik a helyszín és az ellenfél is. DE az, hogy párosítja a "fő gonosz" képességét az ország jellegzetességével, az eléggé le tud nyűgözni. Croco-boynál nem is lehetett volna kitalálni egy jobb ellenfelet egy sivatagi környezetben, mint ahogy a Skypiea Arc esetében sem lehetett volna jobb választás Enelnél. Habár a legutóbbi Gyojin arcban borzalmas volt főellenség, Hody személyében, aki tényleg egy halagyú hal volt. Donquixote Doflamingo személye nagyon irritál, viszont az eddigi legintelligensebb ellenfél aki ellen a Szalmakalaposok vonultak. Sajnos, annak ellenére, hogy kijelentette nem, fogja lebecsülni a Szalmakalaposokat még is lebecsüli őket, vagy már szólt Kaidonak, hogy probléma akadt és jó lenne ha segítene neki(habár a Kalitka még mindig aktív). Az tényleg jó lenne, mert lehetséges, hogy Big Mom is a közelben van(eddig nincs megerősítve, hogy a hajón tartózkodna), és egy kisebb háború alakulna ki köztük is. Viszont még mindig jobban érdekel az, hogy mi következik Dressrosa után, mert szívesen néznék meg egy(tucat) újabb karddal lefolytatott harcot, Wanoország szamurájai ellen Zoro főszereplésével(megérdemelné a rivaldafényt). Hátha beszerez magának egy Saijo O Wazamono-t(pl. a Shodai Kitetsu-t, hisz egy Démonhoz Démoni kard illik ) Ezen kívül még Elbaf szigete érdekel, vagyis inkább az, hogy milyen fogadtatásban lesz részük Igazából még tényleg rengeteget ki lehet hozni a történetből, mert annak ellenére, hogy már bőven meghaladta a 700 fejezetet még Dragon, Shanks, a világkormány fejeseiről és a D.-ről alig tudunk valamit. S ugye még haza kell valamikor menniük meg el kell menniük Laboonhoz, szóval továbbra is van mire támaszkodni Odának.
|
|
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #561 Dátum: 14 jún 29, 16:52:37 » |
|
Zoro főszereplésével(megérdemelné a rivaldafényt)
Ennél jobbat írni se tudnék!Én azóta amióta a Baroque Works ellen harcolt egy maga szeretnék egy hasonló dolgot.Trollkodhatna itt is Zoro jó sokat Új kard is érdekes de ahhoz nyugdíjazni kellene az egyiket Kuina kardja ugye kiesik így a másik 2-ből lehet választani. Szerintem az menne cserére amelyik több ideje meg van tehát a még Loguetown-os elátkozott kard.Meg a legújabbat nem rég szerezte, és az egy igen erős kard. Elnézést de a kard nevekben nem voltam 100%-ig biztos, úgyhogy ahelyett, hogy hülyeséget írnák inkább csak így írtam őket. Bár ez sokára lesz, mármint új kard ha egyáltalán lesz.Zoro time skip óta még lényegében meg se izzadt és egy új kard lényegében power up lenne. Mondjuk olyan tuti nem lesz, hogy Zoro kapja a főszerepet az egyik arcban, mivel a OP arc-ok felépítése szinte ugyan az és ennek értelmében Luffy üti le a fő bosst Zoro pedig a 2. legerősebbet annak csapatából.Miután leestek X-ik helyről és Y emeleten keresztül visszamásztak. Oda ezen mondjuk változtathatna egy picit.Minden mangaka nagyjából ugyanolyan szerkezetűre írja meg az arcokat de a OP-ben ez nagyon feltűnő.Bár ez sem nagy baj amíg jó a sztori.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
|
« Válasz #562 Dátum: 14 jún 29, 18:26:16 » |
|
Nem feltétlen kell "nyugdíjazni" egy kardot egy újabb esetén, el áll az a kabinjában is Viszont a te gondolat meneted követve a Wadou Ichimonji az mindenképp megmarad, a Shuusui az kérdéses, mert mikor Kinemon megtudta, hogy nála van, akkor kihívta egy párbajra, ami elméletileg akkor következik be, mikor lerendezik Doffyékat és végül még ott van a Sandai Kitetsu, amitől jobb a fent említett Shodai Kitetsu, szóval én csere alapon közelítettem meg az esetleges új kardot. De az is meglehet, hogy mind a 3 Kitetsu a birtokában lesz. Egy kis emlék frissítő: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/097/2Azért a szamurájok országában nem tudom mire vélnék, ha Luffy bunyóval akarna rendet tenni, és kétlem, hogy azóta tudna a pengével bánni... Remélem igazam lesz, és az az Arc Zorora fog kiéleződni, mint ahogy Elbaf szigete Usoppra, hiszen Ő tekinti példaképként Elbaf népét.
|
|
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #563 Dátum: 14 jún 29, 21:22:21 » |
|
Igen ez a kabinba teszi dolgot én is átgondoltam.Végülis lehetne 20 kardja is, és válogat, hogy mikor melyiket viszi Ez a Luffy mit kezdene a kardokkal dolog nekem már akkor megfordult a fejemben amikor Zoro lenyomta BW-t és Luffy berágott rá és bunyóztak egyet.Én utána úgy voltam vele, hogy Luffy semmiképp se tudná legyőzné Zorot mert levagdosná mindenét.Már ha hárítja is az öklét a pengével már az is megsebezné.Ez úgy volt kivitelezve abban a harcban, hogy a csuklóját kapta el Zoronak. Én akkor úgy voltam vele, hogy mindig van egy erősebb alapon a OP-ben vannak akit nem tudnak sehogyan sem leverni egyes karakterek. Lásd Enel simán leverte Zorot, de Enel semmit sem ér Luffy ellen aki ha nem főszereplő lenne fel lenne aprítva Zoro által. Szerintem Oda ezt ma már úgy oldaná meg, hogy a fegyverzet hakit páncélként használná Luffy öklein ami szerintem egy rossz húzás volna. Mondjuk ez el van intézve azzal, hogy Zoro álma, hogy a világ legerősebb kardforgatója legyen és ezáltal karddal nem fognak Luffyra támadni, mert Zoronak kell legyőznie mindet aki azt használ.Kivéve ugye a noname karakterek. Valamint amire kíváncsi vagyok, hogy Shu visszatér-e még.A rozsdagyümölcs igen szopatós Zorora nézve és a Yubashiri is ezt nézte be.Usopp csak leütötte a potenciadús gyümölcshasználót és én látok rá esélyt, hogy visszatérjen kicsit megerősödve.Zoro már ismerve a képességét lehet ököllel harcolna? én azt is megnézném Másik dolog az a párbaj.Komoly lenne ha az összes szamuráj egyesével párbajra hívnák amíg vissza nem tudnák szerezni a kardot Shodai Kitetsu-hoz én is drukkolok Zoronak.Elbafnál meg remélem, hogy nem annyi lesz, hogy Usopp csak néz és csodálkozik, hogy "KIRÁLY!" és utána a megszokott dolgok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #564 Dátum: 14 júl 25, 13:06:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #565 Dátum: 14 júl 26, 12:23:56 » |
|
Hát ez valami rohadt nagy besírtam rajta pláne a végén
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #566 Dátum: 15 feb 15, 21:58:26 » |
|
Buggy hogy került Impel Downba? Nem emlékszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #567 Dátum: 15 feb 15, 22:52:19 » |
|
Egy barlangban keres kincset és, akkor kapják el a tengerészek. Talán pont annak a kincsét keresi, akinek az ékszere Lufy kezén van az impel downban.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
slycoop
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #568 Dátum: 15 feb 25, 01:06:08 » |
|
Üdv. Tudnátok mondani egy olyan oldalt ami One Piece figurákkal foglalkozik? Vagy olyasmi is jó lenne ahol a Trading figurákat lehetne megnézni hogy eddig mik jelentek meg, vagy a jövőben milyen OP figurák fognak megjelenni? (gondolok itt a rookies sorozatra, vagy a Z filmből készült szériára).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #569 Dátum: 15 feb 25, 17:21:03 » |
|
Hali. Ezek jutottak most eszembe: http://www.onepiecez.com/ http://blog.livedoor.jp/onepiece_figure/ http://pop-onepiece.blogspot.hu/De facebook-on, twitter-en és tumblr-n is betudsz követni néhány embert akik ezekkel foglalkoznak. U.i.: A Z film széria elég tág fogalom, mert van P.O.P., Super Styling, WFC (2+1 sorozat is), Figuarts Zero, Grand Line Man/Lady etc.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 25, 17:26:42 írta klozo »
|
Naplózva
|
|
|
|
|