EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #540 Dátum: 14 márc 12, 15:36:34 » |
|
Igen, ez így van pontosan. És ezt mondom:
Kizaru is már rég széttépte volna Luffyt, pont
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #541 Dátum: 14 márc 12, 19:00:09 » |
|
Először is. Ez az egész úgy kezdődött, h te elkezdted Kizaru-t jófiúnak beállítani. Én ellenérveltek hoztam fel a te észrevételedhez. Nem azt írtam eddig neked, h ő tiszta gyenge és képtelen elkapni egy újonc kalózt. Hanem, annyi volt az egész, h nem olyan abszolút igazság fanatikus mint Sakazuki. A munkáját végzi mint a tengerészet Admirálisa. Nincsen semmi célja. Legalábbis nem olyan az igazság érzete mint Sakazuki-nak vagy Kuzan-nak. (Mindketten igazságot akarnak teremteni a világban, mégis teljesen ellenkező módon. Ezt mondjuk nagyon érdekesnek vélem, hiszen ugyan az a cél, mégis több út vezet oda) Benne nem látok semmilyen törekvést bármire is. Ahogy Scratchmen említette. "Kizaru maga a megtestesült semlegesség" Én csupán az észrevételeimet próbáltam megosztani veled. De te megszálottan ragaszkodtál a sajátodhoz. vaniliaspudinglover egy másik szemszögből közelített a dolog felé, ami szerintem remekül sikerült. Ezt el is fogadtad. "Kizaru is már rég széttépte volna Luffyt, pont" Azt nyilatkoztad legelőször, h ő meg is ölhette volna Luffy-t és jó fiú. Én a jó fiú rész ellen kezdtem eszmét cserélni veled. Utána belebonyolódtunk az 'ölés' részbe is. Szóval most nem értem minek kellett ide ez a mondat. Én is azt feltételezem, h 'széttéphette' volna vagy elláthatta volna a baját stb.(Nem megölni) De régen. Két évvel ezelőtt. Mivel a mostani erő különbségekről nincs hír. Észre vettem a 7-én írt kommentemben egy hibás mondatot. "Szóval azért akarta annyiszor megölni Luffy-t..." Ezt úgy értettem, h komolyan állt hozzá. De ez teljesen egyértelmű. Felesleges billentyű használat volt. Na mindegy. OFF: "Bocsi, hogy kavarom, Szokjad meg, nem mindenki ír olyan "helyesen", mint te. " Igen. Nem mindenki ír olyan "helyesen" mint én. Sőt. Senki sem. Mert mindenki ugyan olyan "helyesen" ír mint bárki más. Csak te nem. Nem vagyok nyelvtan imádó de te egy párszor átlépted a határokat. (Legalábbis nálam) Itt konkrétan a szavak sorrendjére céloztam. Nincs olyan, h: " megölheti is" vagy "elkaphatta már rég volna" . Ezeknek így kellene hangzaniuk: meg is ölheti, már rég elkaphatta volna. Ezt szerettem volna, h felfogd. Ja igen. A rövid, értelmetlen, idegesítő, egyáltalán nem a topicba illő kommentjeidet is rühellem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 12, 19:09:18 írta klozo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #542 Dátum: 14 márc 12, 20:59:15 » |
|
Neked legalább nem kell törölgetni őket. Amúgy asszem, későn szóltál neki. Nálam 2 hozzászólás múlva pontozódik ki egy hónapra. Feltételezem nem fogja megúszni.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #543 Dátum: 14 márc 12, 21:21:09 » |
|
OFF "Bocsi, hogy kavarom, Szokjad meg, nem mindenki ír olyan "helyesen", mint te. " Igen. Nem mindenki ír olyan "helyesen" mint én. Sőt. Senki sem. Mert mindenki ugyan olyan "helyesen" ír mint bárki más. Csak te nem. Nem vagyok nyelvtan imádó de te egy párszor átlépted a határokat. (Legalábbis nálam) Itt konkrétan a szavak sorrendjére céloztam. Nincs olyan, h: " megölheti is" vagy "elkaphatta már rég volna" . Ezeknek így kellene hangzaniuk: meg is ölheti, már rég elkaphatta volna. Ezt szerettem volna, h felfogd. Ja igen. A rövid, értelmetlen, idegesítő, egyáltalán nem a topicba illő kommentjeidet is rühellem. Úgy látom ez a fórum egy helyesírási verseny... Ha akarok, írok helyesebben, de nem olyan fontos törni rajtam a fejemet. Ha eltudjátok olvasni, akkor eltudjátok! Kizarut nem éppen jófiúnak akartam beállítani, hanem éppen "ti" állítottátok Aokijit jófiúnak, ami még igaz is. Akkor láttam, hogy írták, hogy Luffynak kegyelmezett, ezért én hozzátettem, hogy Kizaru is kegyelmezett neki, pedig már rég legyőzhette volna. Nos, ebben van valami különös?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 12, 21:22:48 írta EEsmiley »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #544 Dátum: 14 márc 12, 21:32:40 » |
|
Az a baj, hogy te magyarul se tudsz. A hozzászólásaid fele értelmezhetetlen. Ha jól értem, direkt írsz így? Mert akkor elválnak útjaink és mehetsz oda ahol ezt elnézik. Egy dolog helytelenül írni és értelmetlenül. Én helytelenül írok, te pedig értelmetlenül. Olvasd vissza hozzászólásaidat már amiket nem töröltem. Egyszerűen értelmezhetetlenek.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #545 Dátum: 14 márc 13, 17:17:59 » |
|
Oké, bocsi! Nem vagyok jó író, próbálok igyekezni. De a véleményem nem változott az előbbikről, a Kizarus ügyekről!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 13, 17:18:35 írta EEsmiley »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zeref
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #546 Dátum: 14 márc 13, 18:42:19 » |
|
Az "Aokiji csatlakozik a Szalmakalaposokhoz" témával kapcsolatban: Én simán eltudnám képzelni, hogy Luffy beveszi a csapatba. Igaz, hogy Marinefordban egymás ellen voltak. De akkor most Mugi-chan megutálja Garp nagyapót és Koby-t is? Ők is ellene voltak, mégsem tudom elképzelni, hogy emiatt utálná őket. Ráadásul még illene is a csapatba. Mind személyiségben, mind erőben. És mint tudjuk az Újvilágba kellenek az erős segítő kezek. Oké, bocsi! Nem vagyok jó író, próbálok igyekezni.
Úgy látom ez a fórum egy helyesírási verseny... Ha akarok, írok helyesebben, de nem olyan fontos törni rajtam a fejemet. Ha eltudjátok olvasni, akkor eltudjátok!
Annyira mégsem igyekszel
|
|
|
Naplózva
|
"Mert álom a bűn és álom a jóság, De minden álomnál több a valóság" - Karinthy Frigyes
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #547 Dátum: 14 márc 13, 18:56:53 » |
|
Én kizárom Aokiji csatlakozását Luffyékhoz. Igaz, jó fej és próbál igazságosan dönteni de nem oda való. Luffyék inkább semleges karakterek mint igazságos kategóriába tartoznak. Szóval, Aokijit mint támogatót tudom elképzelni, nem mint tag.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #548 Dátum: 14 márc 13, 19:44:36 » |
|
Csak úgy tudom elképzelni őt társnak, h külön hajón van, de nem ő a kapitány. Csak irányítja azt. Úgy mint Shirohigének volt két társhajója (és rengeteg szövetséges is. Furcsállom, h Rogernek nem voltak. Legalábbis Edd Warban nem láttam egyet sem). Kicsit furcsa lenne őt úgy látni, h a Szalmakalaposokkal hülyéskedik nap mint nap. Olykor vannak neki is beszólásai, de általában túl rideg. Nem igazán tudna beilleszkedni. Nehezebben fogadnák be mint régen Robint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #549 Dátum: 14 márc 13, 20:05:04 » |
|
Abban szerintem egyet értünk, hogy egy Logia hiányzik még a legénységből, egyébként már minden téren jók( ha jinbei csatlakozik) viszont Aokiji attól függetlenül, hogy kilépett a tengerészektől, szerintem nem adja kalózkodásra el magát.
Annak alapján ami a Z filmben (tudom, hogy a film nem meggyőző viszonyítási alap, de van egy olyan érzésem, hogy nem minden függetleníthető onnan.) és a smoker megmentése után kaptunk róla, a világkormány rejtett dolgai után áskálódik. Elvileg nem csak Sakazuki volt az oka annak h kilépett, hanem az is, hogy voltak olyan dolgok, amit még admirális rangban sem érhetett el. Pedig ennél feljebb nem nagyon van.
Ha ezt vesszük alapul (én ezt veszem), akkor nem fog beállni kalóznak, és vérdíjat begyűjteni, mert akkor ebben a nyomozásában minden bokorban feltartják majd. Ő inkább a Dragon féle lázadó seregben vagy az alvilágban mozoghat mostanság. Ezt alá is támasztja Doffy és smoker néhány megjegyzése, és kifejezése a korábban említett részben, hogy van köze hozzá.
Az hogy Aokiji jó vagy rossz az meg nézőpont kérdése. A főszereplő tekintetében közönyös, semleges, mert különösebb indok nélkül nem foglalkozik vele. Robin szempontjából már érdekesebb. A régi barát emléke és szavai miatt mindig ki fogja segíteni bizonyos szinten, de nem nyíltan. Azon kalózok szempontjából akiket lecsukott annyira nem lehet jó fej. szal minden ilyen "attól függ"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rain
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #550 Dátum: 14 márc 18, 15:44:29 » |
|
Ha már az alvilági körökben is benne van, hogy megtudjon néhány dolgot, akkor simán be is állhatna kalóznak, ha ezzel közelebb kerülne ahhoz, amit meg akar tudni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #551 Dátum: 14 márc 19, 14:37:51 » |
|
A kalózkodás addig működne nála amíg nincs vérdíja. Viszont az ő erejét ismerve ez kizárt. Túlzottan be lenne korlátozva.
Viszont ha az erkölcsi sémát követjük igazad van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
slycoop
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #552 Dátum: 14 márc 23, 18:21:42 » |
|
Üdv. Nem tudtam hova írjam ezt. One piece rookies trading figurákat keresek, régebben a holdfényben is árulták őket. Nincs valakinek ebből a szériából eladó figurája?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #553 Dátum: 14 márc 23, 18:36:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #554 Dátum: 14 jún 22, 19:19:45 » |
|
Kíváncsi lennék, hogy Kizaru vagy pl Aokiji mi a francért nem robbantotta még le az égi sáfrányok fejét. Politikailag is kb telejesen hasztalanok, így még ilyen szempontból se lehetne őket legalább féreg szintre emelni. Ha Garp nem is, de abban kb biztos vagyok, hogy az admirálisok tudják mi van a csótány selejtek mögött. Meg gondolom az elveszett évszázad is rejt nem kevés információt. Szóval hajrá Robin! Két extrém véglet amit el tudok képzelni egyenlőre. 1. Van valami über szuper fegyverük, amivel akár egy egész Blue-t le tudnának tarolni. Az admirálisok tudnak róla, és inkább aszisztálnak a pöcsségükhöz, mint hogy véletlenül bevessék a fegyvert. 2. Az elveszett századokban az égi sáfrányok voltak szar helyzetben. Rabszolgák voltak, népíratás tizedelte őket... (sikertelenül :smirksweat:stb ) S a jelenlegei felállás úgymond egyfajta vezeklés feléjük. Most jut eszembe, hogy van az a D-k akarata bigyula. Jó ideig kimaradt nálam a One Piece, de rémlik egy olyan elmélet, hogy az elveszett századokban a D-k voltak a királyok. S ha a második lehetőség áll fent az égi sáfrányok esetében, akkor nehogy már a D-k akarata legyen a dolog mögött. ui: Lehet, hogy valahová a szereplők témához kellett volna írnom, de van bennem annyi tisztelet, hogy nem sértem meg azokat a témákat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|