24 nov 23, 22:48:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece duma téma (ami máshová nem fér)  (Megtekintve 143753 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #510 Dátum: 13 aug 13, 20:24:25 »

Luffy Hakival megkeményíti a kezét és szerintem Zoronak, ha nincs erősebb Hakija akkor puszi van. Zoro és Sanji  egy szinten vannak. Valószínűleg ketten letudnák győzni Luffyt. Viszont 1v1-ben képtelenek lennének, mert egyik butábban harcol mint a másik. Franky, Usopp és Robin meg legyőzné Luffyt, mert szerencsétlen olyan buta, hogy szét szívatnák. Főleg, ha felkészülhetnek a csatára.
Ez látszik water 7-mél is. Usopp megizzasztotta Luffyt és néhány helyen, ha nincs olyan erős kiállása lehet be is padlózik. Lufffyt ésszel kell legyőzni nem erővel. Az ellen nem veszítene. Zoro pedig nem az eszéről híres. Szóval Sanjinak még több esélye lenne, ha higgadtan harcol.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
OnePieceComment
Gennin
*

« Válasz #511 Dátum: 13 aug 13, 20:39:58 »

Zoro hakija szerintem elég erős, hogy Luffy Elephant Gun - ját levágja. Na és Zoronak nincsen valami nagy esze, de Luffynak se. Tehát ebből a szempontból egyenlőek - Luffy kicsit butább azért... - Zoronak így több esélye van. Mihawk tanította Zorot, biztos nagyon erős hakija lehet. Sanjinak is. Csak azért van egy különbség egy Shichibukai és egy Okama királynő között. Tehát Sanji gyengébb hakival rendelkezik, mint Zoronak és Luffynak. Sanji nem tudná megállítani Luffy nagy öklét, max kitér előle.
Szerintem erősségi sorrendben így vannak:
Zoro --> Luffy --> Sanji
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #512 Dátum: 13 aug 13, 20:45:18 »

Minek írsz ide, ha igazából teljesen lényegtelen mit írunk te már bebeszélted magadnak,hogy Zoro az isten és senki nem győzi le?
Innentől teljesen felesleges szócséplés. Szerinted ez az erő sorrend más szerint pedig megint más. Lehet jön majd egy ellenség akit Zoro legyőz és Luffy nem. Ahogy a rozsda ember is legyőzte Zorot. Kár ezen veszekedni.
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 13, 20:47:08 írta Hiei D. Legend » Naplózva

nobomanou
Újonc
*

« Válasz #513 Dátum: 13 szep 07, 12:49:47 »

Sziasztok, kb egy hónap múlva szeretném begyűjteni az összes one piece részt és ezért szeretném azt megkérdezni hogy a torrentek hogy állnak lehet őket letölteni,  vagy elhunytak szegények?
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #514 Dátum: 13 szep 15, 09:11:22 »

Biztos olvasta már rajtam kívül más is a Romance Dawn első két változatát, de akik még esetleg nem, azoknak itt van angol nyelven:

V1: http://www.mangahere.com/manga/romance_dawn/v01/c001/2.html
V2: http://78.152.39.199/manga/1692/One-Piece/1.2/1

Azt kell hogy mondjam, hogy örülök, hogy a harmadik győzött végül. Szerintem jó volt, hogy úgy kezdte el a sztorit Oda, hogy valóban bemutatta a kezdetet, nem csak a hajóra szállt Luffy mesélte el.

A második nekem kifejezetten nem tetszett. Bár lehet inkább azért mert a mostani Garp és Shanks személyiségét nagyon szeretem és nem akarnám, hogy megváltozzon, illetve Shanks-é eltűnjön.

Minden esetre érdekes ez a kalózok kétféle kategorizálása, bár annak is örülök, hogy elvetette. Jobb ez a nem sarkosított megoldás, hanem az, hogy bárki lehet bármilyen csapat tagja. Nem kisangyalok és kisördögök veszekednek a vizeken.

Ui.: Gondoltam, hogy nyitok neki egy topicot, de aztán úgy véltem, talán itt is elég ezt megmutatni. Meg nem igazán tudtam eldönteni, hogy ide, vagy a maga témába illik ez.
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 15, 09:13:34 írta Morita » Naplózva
Esury
Újonc
*

« Válasz #515 Dátum: 13 szep 22, 09:18:57 »

Valaki töltse már felfelé a 340-363 INP részt torrenten, mert már 3. napja egy helyben van!!!!!! Köszi
Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #516 Dátum: 13 okt 22, 10:35:24 »

áááá ne már! Foxy benevan a mangaban is olyan kiábránditó.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #517 Dátum: 13 okt 22, 11:00:13 »

Igen Nevet Sajnos benne. Annál idegesítőbb részeket nem láttam még sehol.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #518 Dátum: 13 okt 27, 14:36:47 »

Nem tudom miért van mindenki ki a Davy Back Fight arcért, én speciel Skypieát jobban rühelltem (igazi mélypont TJ előtt nekem, persze volt 1-2 jó momentum, de egybevéve egy tömény unalom és.... nem mondom inkább), sőt Davy Back Fight nekem a versenyek miatt nagyon jó és élvezhető volt. Persze ez emberfüggő, kinek mi. Én szeretem az ilyen versenyes dolgokat, mert jók, érdekesek és olykor viccesek Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #519 Dátum: 13 okt 27, 19:26:36 »

Skypienál a közepével volt baj. Azok a szerzetesek nagyon karcsúra sikerültek. A visszaemlékezés Norlandra viszont mindenképp pozitívum volt. Amúgy valóban vontatott arc volt. Davy back fight az meg egyenesen szánalmas volt nézhetetlen még elsőre is.
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #520 Dátum: 13 nov 30, 00:17:13 »

Furcsa volt nézni. Teljesen kicsavarodott érzésem volt. Mintha az emberek alá rakták volna be az anime szövegét. De jó is volt. xD

http://youtu.be/VMt2io3NPrk
Naplózva
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #521 Dátum: 13 nov 30, 23:25:26 »

Morita
Az nagyon nagy volt, nekem is furcsa volt nézni a videót. Ha beszélnék velük biztos a One Piece-es nevüket mondanám ikszdé
Én: Hello Chopper! Mi újság?
Kazue Ikura: Nem vagyok Tanuki! Nevet Izé Chopper!
Én: Bocsánat, nem fordul elő többet Kza... Zaku... Zuko... Chopper
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #522 Dátum: 13 dec 03, 00:36:30 »

Skypienál a közepével volt baj. Azok a szerzetesek nagyon karcsúra sikerültek. A visszaemlékezés Norlandra viszont mindenképp pozitívum volt. Amúgy valóban vontatott arc volt. Davy back fight az meg egyenesen szánalmas volt nézhetetlen még elsőre is.
Davy Back fight véleményeddel tudnék vitatkozni, de mivel nekem bejönnek ezek a versenyes cuccok, így tetszik, még ha nyomorék is volt az ellen. Már jó párszor hallottam élőben is tőled, meg még pár csapattagtól is akiknek nem tetszett, hát ez van, ízlések és pofonok Mosolyog

Ezt az ismerősöm küldte át nemrég:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=XF6AL0Ij7io" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=XF6AL0Ij7io</a>
Eddig még nem láttam, ami érdekes is volt számomra, jól elbújt ikszdé Amúgy nagyon jó kis amv, király arc-okkal és persze Mugiwara arcokkal Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 03, 00:41:50 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Groxika
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #523 Dátum: 13 dec 28, 21:16:51 »

Sziasztok, nemrég néztem meg a legújabb One Piece speciál részt...
Nekem ott helyben lett szívrohamom a grafikától... kissé csalódtam, hogy mennyire élettelenre sikerült az egész, olyan érzésem lett tőle, hogy a One Piece-t egyre szebbre akarják csinálni.. a minőség meg nem érdekli őket.
Itt egy kis rész azoknak, akik kíváncsiak miért mondom ezt

SPOILER annak aki még nincs túl az Enies Lobby-s részeken
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=D2d-jeOOA_c" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=D2d-jeOOA_c</a>
Naplózva

EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #524 Dátum: 13 dec 30, 23:02:49 »

FIGYELEM! ANIMÉSEKNEK SPOILER VAN BENNE!!!!

Az egyik One Piece manga fejezetének csináltam egy regény változatot:

One Piece 717. fejezet - Dressrosa elfeledt alakjai

Mindenki tombolt, üvöltött, ordítottak az emberek és a játékok. Mindegyik ember büszkén emelte kezét magasba, és látszott, hogy nagyon vérre vágynak.
Még a kommentátor is egy ideig ámult-bámult, de végül csak magához tért, és ily szót csalt szája a hangosbemondóba mikor éppen a sok hullát bámulta:
- Az összes harcos le lett győzve, az a kettő legyőzte mindet! Nem gondoltuk volna, hogy ők fognak az élre törni a végén. Mégis mi a fenének lehetünk most
szemtanúi?!
Luffy és Chinjao merészen méregették egymást, de egyik sem mozdult. Luffy barnás köpenye csak lobogott, mint a zászló. Chinjao meg csak morgott szakálla
alól.
- Hijahoho... Használod az uralkodó akaratát! Nem rossz. - Ismerte el Chinjao - Mégis milyen király akarsz te lenni, hmm?
Luffy rögtön válaszolt
- A kalózkirály!
- Nevetséges! A tenger, mely rád vár el fog taposni. Tömérdek ember vár rád, ki alkalmazza az uralkodó akaratát csatában. a végzet dönt! Minden ellenséged
és ti vért izzadva fogtok harcolni a győzelemért! És... Aki talpon marad, az lesz a kalózkirály! - Kiáltott bosszúsan Chinjao, és a fejét jól az aréna
betonjába düngölte, amely úgy megremegett.
De Luffy csakúgy kiugrott előle. De ez alkalommal már majdnem súrolta őt a kemény koponya.
- Kitől tanultad a Haki használatát?
- Rayleigh. - Felelt Luffy
- tehát még mindig él... - Nosztalgiázott Chinjao
Chinjao és Luffy keze összecsaptak, és a két fekete ököl összeérintkezett. A csapás megrengette egy kicsit a Colosseumot is.
- Ma sok érdekes meglepetés ballagott elém. Rád nézek, egyből Garp jut eszembe, s mellette a szörnyű emlékek! - Mormogta Chinjao, és egy kicsit visszafogott
erejéből.
Luffy se bírta sokáig, de egy váratlan pillanatban egy vízcsepp esett rá. Egy nagy vízcsepp. Felnézett és látta, hogy a nagy termetű kalóz sír előtte.
A kommentátor csak dörzsölte szemét, de jól látta. A nézők álla is már a földön hevert.
- Dolgok, melyet nem sikerül elfelejtenem - bőgött a kontinens-zúzó Chinjao - Mikor a kincs ott van előtte, de nem érinthetjük meg. Van annál rosszabb?
Válaszolj, Szalmakalapos!!
  Luffy és Chinjao ökle lassan távolodtak egymástól. Cégén már a kommentátor is bemondott bármit, de próbálta válogatni szavait.
- A nagy kalóz sír?!
  Egy idő eltelt. Chinjao abbahagyta könnyhullatását, és öklét megfeszítette és felkiáltott.
- Chinjao, a fúró! Egy időben így hívtak! Tudod mit tett velem Garp akkoriban?
Luffynak elege lett ebből, s elordította magát:
- Honnan tudjam? Rendezzétek le ezt az ügyet egymással, én nem Garp vagyok, okés???

Dressrosán valahol, a nyűzsgő Colosseum mellett is volt egy kis nyűzsgés. Azok az emberek, akik nem tudtak bejutni a Colosseum nézőtere felé, azok
a Colosseum melletti utcában nézték a monitoron. Ott is csak egy átlagos csapás látszott. A kamera megrengett, nem a képernyő. A csapás bizony messzire
elhatol.
Sanji rákukkantott a képernyőre, 3 másodpercig nézte, aztán a fejét a falba verte. Kinemon is csatlakozott hozzá.
- Sanji-dono! Sietnem kell a játékházhoz, hogy megmentsem Kanjurout. - Hajolt a szamuráj Sanji képébe.
- Várj! Még várjunk! - Suttogta Sanji, s egy ház mögé bújt, hogy a tengerészek észre ne vegyék. Annak ellenére, hogy álszakállt viselt. - Ha nem vetted észre
Kin, de tengerészek vették körbe a Colosseumot.
Kinemon elkezdte simizni álszakállát.
- Szerintem a kalózok nyugodtan bemehetnek a Colosseumba, viszont ha kijönnek, akkor fordul a kocka.
Kinemont egy taslit kapott arcára.
- Mondja az, aki egy kalózhajóval jött ide. - Nyögte Sanji gúnyosan Kinemon felé. - Értesítenünk kell Luffyékat a dolgokról, de a tengerészek...
  Sanji a ház mögül megleste a tengerészeket. A rengeteg tengerész közül eg különösen kiemelkedő magas ember bukkant fel, ki egy kardot támasztott a vállára,
s a bot alján fogta a kardot. A kard éle persze nem a vállánál volt. A bot hosszú volt és díszes, de a penge kisebb volt. És téglalap alakú volt oldalból
nézve.
- Még mindig senki. - Motyogta a titokzatos alak. Sanji pontosabban még nem látta a fejét.
A férfi leült egy dobozra, és a tengerészek körbevették. Az ember egy Altengernagy volt, a fején egy vikinges rostély volt, s tetején kettő éles agyar
állt.  Az altengernagy mellett egy napszemüveges, csuklyás tengerész állt. Rangja ismeretlen.
- az "A" és a "B" csoportban már tuti sokan kiestek! Mégis hová tüntek? - Kérdezte a rostélyos altengernagy: Cápagyilkos Bastille.
- Most, hogy mondod.. - Szólalt meg egy tengerész, s nyelt egyet, sose lehetett tudni, hogy a rostély mögül milyen grimaszt vág Bastille. - Maynard
beszivárgott közéjük! De már rég nem jelentkezett.
- Lehet, hogy örködik valahol. Az a kölyök... vagy esetleg... Történt valami a Colosseumban..

Két lélek futott Dressrosa utcáin: Egy játék és egy Kiborg. A Kiborg cipelte a vállám a kis katona játékot.
- Dressrosán - kezdte el Katona-san - tíz évvel ezelőtt, mikor Doflamingo trónra került... Két új törvény lett! Az éjféli takarodó: Éjfél után senki se
lehet az utcán!
Frankyról majdnem leesett a napszemüveg és az álszakáll.
- Még a felnőttek sem.
- Az embereknek hazamentek, a játékok meg a játékházba. - Katona-san egyik részecskéje ropogott - Nos. A másik törvény pedig az, hogy egy játék nem mehez be
az ember házáva, de az ember se teheti át a lábát a játékházba.
- Értelmetlen ez a szabály! Jóban vagytok ti egymással, emberek, játékok, nem? - Tolta fel napszemüvegét Franky. - Nos, hagyjuk későbbre ezt a beszélgetést.
Amúgy ti meg miféle dolgok vagytok? Mindannyiótoknak van akarata. Vegapunk műve ez?
Katona hallgatott, aztán egy sikolyt halott nem létező fülei.
- Kjááááá! Valaki értesítse a hatóságokat!! - Kiáltott egy serdülő leány. - Ez a játék elromlott, elkapta az "emberi" betegséget!
Igaza volt, egy játék majdnem leszakította a lány szoknyáját véletlenül.
- Nem, nem! Én vagyok az, Esta! Hadd magyarázzam el!  - Kiáltott a játék, egy kocsi volt az, és a kocsi tetejéből kiállt egy felsőtest. A játék szemei
csigaház alakúak voltak.
  A lány férje nem bírta tovább ,így odaállt a nő elé, hogy megvédje, és ezeket szavalta:
- Hagyd őt békén! Kiráz tőled a hideg! - De a játék ellenkezett, végül a férfi az öklét a játékra vetette, és egy a játék elrepült. Egyik kereke elgurult.
  Két rendőr felbukkant, vörös díszes ruhát hordtak, mint a huszárok, hátukon puska díszelgett.
- Kérlek, emlékezz rám, Esta! Én is ember vagyok!!!! - Kiáltott a játék- voltam...
A rendőrök az ellenkező játékot egy ajtóhoz vitték, egy felirat állt felette:
Scrap.
Az ajtót kinyitották, és szegény játékot bedobták valahova. Annyit tudunk, hogy az a valahova  belülről nézve sötét volt. Tágas, mély volt.
  Franky és katona most máshova néztek.
Egy nő sétált a járdán, előtte egy boldog futkározó kislány, aki ezeket dalolta:
- Gyahahaha! Hadd lovagoljak rajtad, Wanpoco!
- Még mit nem! Vaú! Nehéz vagy! - Mondta egy kutya játék.
Franky csak ámulta-vámulta a kutyát.
- Hé, gyere ide! - Mondta Katona-san halkan a kutyának. A kutya oda ballagott. - ki vagy te? - Érdeklődött Katona
- Annak a lánynak az apja. És a hölgy férje vagyok. Igazi nevem Milo, nem Wanpoco. - Ezt suttogta a kutya.
Franky hegyezte a fülét, mert amit most hallott, az bizony megrázta őt.
  Aztán Katona-san odaséétált a futkározós lányhoz
- Hé, kislány! Hol van az apukád?
- Nekem nincs apám. - Váalszolta vidáman a lány.
- És neked mi van a férjeddel - Fordult Katona a hölgy felé.
- Sosem voltam házas, Nincs férjem. Gyakori ez manapság.
A kutya csak bámult, és szép emlékeire gondolt...

- Alapvetően - Fordult Frankyhoz Katona - Ebben az országban. Sokakat egyszerűen elfelejtettek. - Ezallatt Katona a bús kutyára, és a lezuhant kerekes játékra
gondolt. - Az itt lévő összes játék... Valaha ember volt.
- MII? - Lepődött meg franky
- Tíz évvel ezelőt, mikor Doflamingo a trónra ült, hozott magával egy gyümölcs használót, és játékká változtatott minket.
- Ez azt jelenti, hogy te is...??
- Látod a virágmezőket ott? - Mutatott távolba egy hegyre Katona, amire rávolt írva nagy betűvel: Flower Hill. - Ott mindent elmagyarázok!!

Green Biten hirtelen egy eszméletlenül nagy erős robbanás volt mely rengeteg túlnött fát a földbe döngölt, égbe repített.
- Fufufufu! Hidegvérű? - Nevetett Doflamingo, tekintete vérszomjas volt, és csak egy célpontot bámult, oly erősen: Law.
- Szimplán szemét vagyok - Jelentette ki a tengerész Admirális, Fujitora, aki Doffy mellett állt.
Lawot Den Den Mushija el kezdte énekelni szokásos szövegét, tehát őt hívják:
- Purupurupuru. - Eközben egy nagy robbanás lett ismét, Law meg jó messzire repült, de a két ellenfél hatóterén belül volt még, és még mindig a parton.
- Miért nem válaszol Nami? - esett kétségbe a vérrel borított Law - pedig jó számot hívtam

Eközben Tontatta királyságban is történik az egyefene

A rengések, melyet Lawék csinálnak fent, elér a földalatti tontatta királyság búvóhelyére is. Még az ifjú Leo szeme is felcsillog:
- Ez biztosan Usoland hakija!
- Váooo. - Ismerte el Usopp Hakiját Leo nagymamája.
- Szia nagyi! - Köszönt el Leo.
  És kilépett a kuckóbol, és elment a bázisra.
- Ó Usoland, Robiland! eleget ettetek? - Kíváncsiskodott Leo.
- Ja, tele vagyok! Vagyis eleget ettem, hogy visszakapjam erőmet. Izgatot voltam, és megremegett a föld.
- Uvvááá! Tényleg hihetetlen erőd van. - Mondta az egyik törpe. (tündér)
- Apropó Leo, korábban említettél valami  lázadást. Miért lázadtok Doflamingo ellen?
- Mi? - Lepődt meg Leo.
- Hahahaha! Még a vicceid is jók.
- 500 barátunkat kell megmentenünk. Dolgoztatják őket a gyárban.
- Milyen gyár? - érdeklődött Usopp.
- Ez a gyár állítja elő a Smile-t? - Robin is
. Nem tudjuk! De! Ott van a Tontatta törzs gonosz önzö elkényesztetett , rossz modorú királylánya: Manshelly. Sürget az idő! Attól még a társunk -
mosolyodott el Leo.
- Hé leo - lihegte egy törpe, aki az előbb futott erre - Donquiote család a kastályban mozgásba lendült, megcélozták a Colosseumot.
- Nos! Ideje lerendezni a dolgokat!  A Colosseum alagsorában, ahol a gyár lapul!

VÉGE

Írta: EEsmiley

Munkaidő: 2 és fél óra körülbelül

Naplózva
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins