EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #524 Dátum: 13 dec 30, 23:02:49 » |
|
FIGYELEM! ANIMÉSEKNEK SPOILER VAN BENNE!!!!
Az egyik One Piece manga fejezetének csináltam egy regény változatot:
One Piece 717. fejezet - Dressrosa elfeledt alakjai
Mindenki tombolt, üvöltött, ordítottak az emberek és a játékok. Mindegyik ember büszkén emelte kezét magasba, és látszott, hogy nagyon vérre vágynak. Még a kommentátor is egy ideig ámult-bámult, de végül csak magához tért, és ily szót csalt szája a hangosbemondóba mikor éppen a sok hullát bámulta: - Az összes harcos le lett győzve, az a kettő legyőzte mindet! Nem gondoltuk volna, hogy ők fognak az élre törni a végén. Mégis mi a fenének lehetünk most szemtanúi?! Luffy és Chinjao merészen méregették egymást, de egyik sem mozdult. Luffy barnás köpenye csak lobogott, mint a zászló. Chinjao meg csak morgott szakálla alól. - Hijahoho... Használod az uralkodó akaratát! Nem rossz. - Ismerte el Chinjao - Mégis milyen király akarsz te lenni, hmm? Luffy rögtön válaszolt - A kalózkirály! - Nevetséges! A tenger, mely rád vár el fog taposni. Tömérdek ember vár rád, ki alkalmazza az uralkodó akaratát csatában. a végzet dönt! Minden ellenséged és ti vért izzadva fogtok harcolni a győzelemért! És... Aki talpon marad, az lesz a kalózkirály! - Kiáltott bosszúsan Chinjao, és a fejét jól az aréna betonjába düngölte, amely úgy megremegett. De Luffy csakúgy kiugrott előle. De ez alkalommal már majdnem súrolta őt a kemény koponya. - Kitől tanultad a Haki használatát? - Rayleigh. - Felelt Luffy - tehát még mindig él... - Nosztalgiázott Chinjao Chinjao és Luffy keze összecsaptak, és a két fekete ököl összeérintkezett. A csapás megrengette egy kicsit a Colosseumot is. - Ma sok érdekes meglepetés ballagott elém. Rád nézek, egyből Garp jut eszembe, s mellette a szörnyű emlékek! - Mormogta Chinjao, és egy kicsit visszafogott erejéből. Luffy se bírta sokáig, de egy váratlan pillanatban egy vízcsepp esett rá. Egy nagy vízcsepp. Felnézett és látta, hogy a nagy termetű kalóz sír előtte. A kommentátor csak dörzsölte szemét, de jól látta. A nézők álla is már a földön hevert. - Dolgok, melyet nem sikerül elfelejtenem - bőgött a kontinens-zúzó Chinjao - Mikor a kincs ott van előtte, de nem érinthetjük meg. Van annál rosszabb? Válaszolj, Szalmakalapos!! Luffy és Chinjao ökle lassan távolodtak egymástól. Cégén már a kommentátor is bemondott bármit, de próbálta válogatni szavait. - A nagy kalóz sír?! Egy idő eltelt. Chinjao abbahagyta könnyhullatását, és öklét megfeszítette és felkiáltott. - Chinjao, a fúró! Egy időben így hívtak! Tudod mit tett velem Garp akkoriban? Luffynak elege lett ebből, s elordította magát: - Honnan tudjam? Rendezzétek le ezt az ügyet egymással, én nem Garp vagyok, okés???
Dressrosán valahol, a nyűzsgő Colosseum mellett is volt egy kis nyűzsgés. Azok az emberek, akik nem tudtak bejutni a Colosseum nézőtere felé, azok a Colosseum melletti utcában nézték a monitoron. Ott is csak egy átlagos csapás látszott. A kamera megrengett, nem a képernyő. A csapás bizony messzire elhatol. Sanji rákukkantott a képernyőre, 3 másodpercig nézte, aztán a fejét a falba verte. Kinemon is csatlakozott hozzá. - Sanji-dono! Sietnem kell a játékházhoz, hogy megmentsem Kanjurout. - Hajolt a szamuráj Sanji képébe. - Várj! Még várjunk! - Suttogta Sanji, s egy ház mögé bújt, hogy a tengerészek észre ne vegyék. Annak ellenére, hogy álszakállt viselt. - Ha nem vetted észre Kin, de tengerészek vették körbe a Colosseumot. Kinemon elkezdte simizni álszakállát. - Szerintem a kalózok nyugodtan bemehetnek a Colosseumba, viszont ha kijönnek, akkor fordul a kocka. Kinemont egy taslit kapott arcára. - Mondja az, aki egy kalózhajóval jött ide. - Nyögte Sanji gúnyosan Kinemon felé. - Értesítenünk kell Luffyékat a dolgokról, de a tengerészek... Sanji a ház mögül megleste a tengerészeket. A rengeteg tengerész közül eg különösen kiemelkedő magas ember bukkant fel, ki egy kardot támasztott a vállára, s a bot alján fogta a kardot. A kard éle persze nem a vállánál volt. A bot hosszú volt és díszes, de a penge kisebb volt. És téglalap alakú volt oldalból nézve. - Még mindig senki. - Motyogta a titokzatos alak. Sanji pontosabban még nem látta a fejét. A férfi leült egy dobozra, és a tengerészek körbevették. Az ember egy Altengernagy volt, a fején egy vikinges rostély volt, s tetején kettő éles agyar állt. Az altengernagy mellett egy napszemüveges, csuklyás tengerész állt. Rangja ismeretlen. - az "A" és a "B" csoportban már tuti sokan kiestek! Mégis hová tüntek? - Kérdezte a rostélyos altengernagy: Cápagyilkos Bastille. - Most, hogy mondod.. - Szólalt meg egy tengerész, s nyelt egyet, sose lehetett tudni, hogy a rostély mögül milyen grimaszt vág Bastille. - Maynard beszivárgott közéjük! De már rég nem jelentkezett. - Lehet, hogy örködik valahol. Az a kölyök... vagy esetleg... Történt valami a Colosseumban..
Két lélek futott Dressrosa utcáin: Egy játék és egy Kiborg. A Kiborg cipelte a vállám a kis katona játékot. - Dressrosán - kezdte el Katona-san - tíz évvel ezelőtt, mikor Doflamingo trónra került... Két új törvény lett! Az éjféli takarodó: Éjfél után senki se lehet az utcán! Frankyról majdnem leesett a napszemüveg és az álszakáll. - Még a felnőttek sem. - Az embereknek hazamentek, a játékok meg a játékházba. - Katona-san egyik részecskéje ropogott - Nos. A másik törvény pedig az, hogy egy játék nem mehez be az ember házáva, de az ember se teheti át a lábát a játékházba. - Értelmetlen ez a szabály! Jóban vagytok ti egymással, emberek, játékok, nem? - Tolta fel napszemüvegét Franky. - Nos, hagyjuk későbbre ezt a beszélgetést. Amúgy ti meg miféle dolgok vagytok? Mindannyiótoknak van akarata. Vegapunk műve ez? Katona hallgatott, aztán egy sikolyt halott nem létező fülei. - Kjááááá! Valaki értesítse a hatóságokat!! - Kiáltott egy serdülő leány. - Ez a játék elromlott, elkapta az "emberi" betegséget! Igaza volt, egy játék majdnem leszakította a lány szoknyáját véletlenül. - Nem, nem! Én vagyok az, Esta! Hadd magyarázzam el! - Kiáltott a játék, egy kocsi volt az, és a kocsi tetejéből kiállt egy felsőtest. A játék szemei csigaház alakúak voltak. A lány férje nem bírta tovább ,így odaállt a nő elé, hogy megvédje, és ezeket szavalta: - Hagyd őt békén! Kiráz tőled a hideg! - De a játék ellenkezett, végül a férfi az öklét a játékra vetette, és egy a játék elrepült. Egyik kereke elgurult. Két rendőr felbukkant, vörös díszes ruhát hordtak, mint a huszárok, hátukon puska díszelgett. - Kérlek, emlékezz rám, Esta! Én is ember vagyok!!!! - Kiáltott a játék- voltam... A rendőrök az ellenkező játékot egy ajtóhoz vitték, egy felirat állt felette: Scrap. Az ajtót kinyitották, és szegény játékot bedobták valahova. Annyit tudunk, hogy az a valahova belülről nézve sötét volt. Tágas, mély volt. Franky és katona most máshova néztek. Egy nő sétált a járdán, előtte egy boldog futkározó kislány, aki ezeket dalolta: - Gyahahaha! Hadd lovagoljak rajtad, Wanpoco! - Még mit nem! Vaú! Nehéz vagy! - Mondta egy kutya játék. Franky csak ámulta-vámulta a kutyát. - Hé, gyere ide! - Mondta Katona-san halkan a kutyának. A kutya oda ballagott. - ki vagy te? - Érdeklődött Katona - Annak a lánynak az apja. És a hölgy férje vagyok. Igazi nevem Milo, nem Wanpoco. - Ezt suttogta a kutya. Franky hegyezte a fülét, mert amit most hallott, az bizony megrázta őt. Aztán Katona-san odaséétált a futkározós lányhoz - Hé, kislány! Hol van az apukád? - Nekem nincs apám. - Váalszolta vidáman a lány. - És neked mi van a férjeddel - Fordult Katona a hölgy felé. - Sosem voltam házas, Nincs férjem. Gyakori ez manapság. A kutya csak bámult, és szép emlékeire gondolt...
- Alapvetően - Fordult Frankyhoz Katona - Ebben az országban. Sokakat egyszerűen elfelejtettek. - Ezallatt Katona a bús kutyára, és a lezuhant kerekes játékra gondolt. - Az itt lévő összes játék... Valaha ember volt. - MII? - Lepődött meg franky - Tíz évvel ezelőt, mikor Doflamingo a trónra ült, hozott magával egy gyümölcs használót, és játékká változtatott minket. - Ez azt jelenti, hogy te is...?? - Látod a virágmezőket ott? - Mutatott távolba egy hegyre Katona, amire rávolt írva nagy betűvel: Flower Hill. - Ott mindent elmagyarázok!!
Green Biten hirtelen egy eszméletlenül nagy erős robbanás volt mely rengeteg túlnött fát a földbe döngölt, égbe repített. - Fufufufu! Hidegvérű? - Nevetett Doflamingo, tekintete vérszomjas volt, és csak egy célpontot bámult, oly erősen: Law. - Szimplán szemét vagyok - Jelentette ki a tengerész Admirális, Fujitora, aki Doffy mellett állt. Lawot Den Den Mushija el kezdte énekelni szokásos szövegét, tehát őt hívják: - Purupurupuru. - Eközben egy nagy robbanás lett ismét, Law meg jó messzire repült, de a két ellenfél hatóterén belül volt még, és még mindig a parton. - Miért nem válaszol Nami? - esett kétségbe a vérrel borított Law - pedig jó számot hívtam
Eközben Tontatta királyságban is történik az egyefene
A rengések, melyet Lawék csinálnak fent, elér a földalatti tontatta királyság búvóhelyére is. Még az ifjú Leo szeme is felcsillog: - Ez biztosan Usoland hakija! - Váooo. - Ismerte el Usopp Hakiját Leo nagymamája. - Szia nagyi! - Köszönt el Leo. És kilépett a kuckóbol, és elment a bázisra. - Ó Usoland, Robiland! eleget ettetek? - Kíváncsiskodott Leo. - Ja, tele vagyok! Vagyis eleget ettem, hogy visszakapjam erőmet. Izgatot voltam, és megremegett a föld. - Uvvááá! Tényleg hihetetlen erőd van. - Mondta az egyik törpe. (tündér) - Apropó Leo, korábban említettél valami lázadást. Miért lázadtok Doflamingo ellen? - Mi? - Lepődt meg Leo. - Hahahaha! Még a vicceid is jók. - 500 barátunkat kell megmentenünk. Dolgoztatják őket a gyárban. - Milyen gyár? - érdeklődött Usopp. - Ez a gyár állítja elő a Smile-t? - Robin is . Nem tudjuk! De! Ott van a Tontatta törzs gonosz önzö elkényesztetett , rossz modorú királylánya: Manshelly. Sürget az idő! Attól még a társunk - mosolyodott el Leo. - Hé leo - lihegte egy törpe, aki az előbb futott erre - Donquiote család a kastályban mozgásba lendült, megcélozták a Colosseumot. - Nos! Ideje lerendezni a dolgokat! A Colosseum alagsorában, ahol a gyár lapul!
VÉGE
Írta: EEsmiley
Munkaidő: 2 és fél óra körülbelül
|