25 szep 15, 23:17:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece duma téma (ami máshová nem fér)  (Megtekintve 175691 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Beeng
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #480 Dátum: 13 jún 03, 16:51:09 »

Huh hát ezen nagyot nevettem.  Nevet
http://static.tumblr.com/by6vvs2/4uClxcyej/the_genius_of_eiichiro_oda_by_blackjackscritcher.jpg
De mennyire igaz.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #481 Dátum: 13 jún 06, 11:01:04 »

Kokoro nagyi befigyel a képen.Nevet Azért Oda csalt egy kicsit mert személyiséget adott a hajónak és még beszélt is. Nekem ott tőrt el a mécses, mikor válaszolt Luffynak. Ha nem beszélt volna nem lett volna olyan szomorú jelenet. De még így is szomorú volt.
-Merry, a tengerfenék sötét és magányos hely, szóval elkísérünk. Áhh sosem felejtem el.^^
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #482 Dátum: 13 jún 10, 15:11:35 »

Arra gondoltam, hogy milyen durva lenne, ha egy óriás fogyasztana el egy démongyümölcsöt. Mindegy, hogy Paramecia, Logia vagy Zoan szinte legyőzhetetlen lenne. Zoannal olyan lenne, mint egy Bijuu, Ace tűzgyümölcsével valódi természeti csapás lenne. Magellan méreggyümölcsével meg egész seregeket győzne le. Ez alapján már érthető, hogy miért nincs egyetlen démongyümölcs használó se az óriások soraiban.
Naplózva

Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #483 Dátum: 13 jún 10, 15:41:17 »

Az óriások csak a közemberekhez mérten erősek. Pl. Zoro egy kb 6 tonnás sulyzót úgy emelget mintha papír lenne. Nem értem miért lenne erősebb annaka gyümölcse akinek nagyobb a teste...Luffy, Zoro, vagy Sanji ereje már időugrás előtt is egy óriásnak felelt meg, most meg szerintem sokkalta erősebbek. A nagy test meg még hátrány is lenne, mivel nagyobb támadási felületet biztosítana. 
Meg magasságban sehol sincsenek az óriások.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/405505_402415676482746_178643043_n.jpg
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #484 Dátum: 13 jún 10, 16:12:01 »

Úgy gondoltam, hogy mivel a testük is nagyobb, így a támadásaik is nagyobb területre hatnának. Szóval mondjuk az olyan támadások, amik így is nagy területre hatottak pl Ace Dai Enkai: Entei-je, vagy Magellan Hydrárja  még hatalmasabb területen pusztítanának ezzel lehetetlenné tenné az előlük való kitérést. Persze ahogy írtad is a nagyobb test nagyobb támadási felületet is eredményez de nem kell nagy védelem, ha a támadásai olyan veszélyesek.
A magassághoz csak annyit fűznék, hogy Wadatsumihoz képest mindenki kicsinek látszik. Nevet Luffyhoz képest, egy átlag óriás még így is 10-12-szer magasabb. A kép amúgy nagyon jó, még nem láttam. Jó így látni a méreteket.
Naplózva

Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #485 Dátum: 13 jún 10, 17:23:34 »

Ha jól emlékszem mikor Teach megszerezte Fehérbajusz erejét, és azt mondták, hogy pusztítóbb mint előző gazdájáé. Mondjuk ebbe is bele lehet magyarázni, hogy Fehérbajusz öreggebb volt, vagy visszafogta az erejét mert az emberei is a közelben voltak. De így is dupla olyan magas volt az öreg, szóval nem feltétlen függ össze a testméret a gyümölcsök erejével. http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20110130142118/onepiece/de/images/7/7c/Kurohiges_Kurouzu_h%C3%A4lt_Shirohiges_Teufelskraft_auf.jpg

Mondjuk, egy óriásnak olyan erő lenne jó mint pl.: Jozunak van.
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #486 Dátum: 13 jún 14, 12:20:19 »

Jelenleg kb. 10 olyan mangát olvasok (Naruto, Bleach, FT , Kenichi stb..) ami hetente jelenik meg. Mindenki azt mondja, hogy az OP hatalmas hype-ot kap de feltűnt mennyivel több HSZ van más mangáknál.  Mondjuk azt nem értem, ha az OP be van talán a legtöbb csavar, és olyan dolog amit lehet találgatni és vitatkozni, akkor miért népszerűbbek Magyarországon a többi shounen.  Szóval szerintem nincs is széphájpolva.  Nevet

Naruto manga
Dátum: 2012 aug 29.
4516 válasz
302 oldal
Fairy Tail
Dátum: 2010 ápr 20
6278 válasz
419 oldal
One Piece
Dátum: 2010 ápr 28
2677 válasz
179 oldal

« Utoljára szerkesztve: 13 jún 14, 19:01:21 írta Beeng » Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #487 Dátum: 13 jún 16, 06:38:08 »

Attól még mert a magyar közösségekben nem aratott akkora sikert, elhiheted, hogy Japánban a One Piece az ász.
Az, hogy többet beszélnek a Narutoról az azért is van mert régebb óta ismerik az emberek. Plusz szinkronosan ment is vagy még mindig megy az Animex-en. Ha jól emlékszem 2010 óta fordítja a naruto-kun csapat a One Piece-t, személy szerint én is csak 2008 óta nézem. Hozzá tenném, hogy a shippuudent pl 2011-ben kezdtem el nézni. Szóval ha a One Piece lett volna szinkronizálva és menne magyarul a tv-ben is, akkor a magyar közösség is többet beszélne róla mint a kukás ruhás gyerekről. A Fairy Tail mangaról pedig azért beszélnek többet szerintem, mert az pörgősebb. Amolyan Bleach-One Piece keverék. Tempó szempontból Bleach, történet szempontból One Piece.
Fairy Tail - Shippuuden párhuzam, az olvasók lehet ráuntak a narutora, mert a legnagyobb "rejtélyt" (miszerint tobi-obito) mindenki tudta már 100 fejezettel azelőtt, hogy leleplezték. Persze azért menő volt mikor Madara meg lett idézve, dee nya nem volt 1 One Piece szintű rejtély a dolog.
Ez az én álláspontom.
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #488 Dátum: 13 jún 18, 21:03:10 »

Azért a One Piecenek van egy nagy hátránya nincs benne igazán fanolható karakter mint mondjuk Sasuke. Japánban ezen nőtt fel több generáció szóval persze, hogy nézik. Viszont egy mostani fan girl szemével nézve ez az anime nem rendelkezik szép rajzolással és nincsen benne valami nyálhuszár. Szerelmi szál szerűség szintén zero szóval van hiánya bőven. Nem meglepő, hogy kevésbé népszerű mint a kollégái.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #489 Dátum: 13 jún 21, 19:58:01 »

Hát számomra pont ezért jobb ez a manga/anime mint pl: a Naruto. Ez a manga nem éppen a szerelemre hajaz az tény de ez kompenzálja a humorral és szerintem mérföldekkel többet és jobban kuncogok az OP-n mint a rivális sorozaton.Mindegyik mangának meg van a maga stílusa és világa ami megfog, de eddig a One Piece jött be a legjobban meg talál most a bleach visszahozta azt a korszakot mikor kíváncsian vártam mi lesz a kövi rész...
Amúgy OP-nak számomra van egy nagy hibája minden magyarázatot majd egyszerre kapunk meg a végén (eltűnt évszázad vagy, mi a One Piece, a világkormány szerepe az eltűnt évszázadban, D.-k akarata, stb...) ömleszteve és nem apránként addig töltelékkel kivan tömve a manga... áááhh nem is idegesítem magan (bocs hogy ilyen keményre sikeredet a vége de nagy idegesít legszívesebben fellapoznám a OP végét hogy mi lesz benne Nevet )
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #490 Dátum: 13 jún 22, 09:04:13 »

Koránt sem biztos, hogy mindent egyszerre kapunk meg főleg, ha véletlen nem Luffy ér elsőnek a Raftelre, hanem mondjuk Teach.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Csobi
Újonc
*

« Válasz #491 Dátum: 13 jún 24, 20:31:04 »

Elolvastam egy olyan Spoiler, szinte nem is Spoiler, hanem Odának gondolatai, mondhatjuk így is, de mondjuk ink. Spoiler, ahol az egész Op történetének a lényege van leírva, ki lesz a gazember stb.. One Pieceről is ír, de nem írja, hogy az mi.
SPOILER VESZÉLY? HATALMAS:  Nem Feketeszakáll, és nem is Akainu lesz a fő ellenség, hanem a Világ Kormány nagy emberei....
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #492 Dátum: 13 jún 24, 22:00:35 »

Az első mondatodat, igazán nehéz feladat volt értelmezni... smirksweat
És ezt a "hatalmas spoilert" honnan tudod? A mangaka a cimborád és ő mondta?  Pojén
Egyébként az nem számít spoilernek ami még se mangában, se animében nem jelent meg. Pl.: jelenleg én szinte biztosra veszem Kid ék szövetsége Big Momot akarja leverni...de bizonyíték nincs rá, és nem is 100% ig biztos (mondjuk én 90% ra tenném).
Lehet, hogy 3 fejezet múlva kiderül, hogy nem egy Pandaman van hanem sok (ezért tűntek fel eddig a világ különböző részein) és mind testvérek (úgy mint a pokemonban a rendőrcsaj) és a világ meghódítására tör a Pandaman familia, és ők lesznek a fő ellenégek. ikszdé Pojén
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #493 Dátum: 13 jún 25, 00:06:38 »

Ez a Videó Zseniális Nevet Eskü libabőrös lettem ikszdé

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=KMa3868D41k" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=KMa3868D41k</a>
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #494 Dátum: 13 jún 25, 16:00:02 »

Karib One Piece-tenger kalózai. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins