25 jún 18, 14:07:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece duma téma (ami máshová nem fér)  (Megtekintve 164308 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #405 Dátum: 13 feb 26, 23:15:07 »

Szóval az ártatlanokat bántó kid-nek hogy lehet mégis ekkora vérdija mig luffy egy '' háborúban '' vett részt és túl is élte, mégis ilyen keveset kapott. ?
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #406 Dátum: 13 feb 27, 00:03:59 »

Az a baj, hogy 300 millió felett már nincs nagyon mérve annak, hogy mennyivel is nagyobb. Ki az aki elfogja bármelyiket is?

Ha majd bemutatnak egy olyan fejvadászt, aki legalább 3 ilyet levadászott már, akkor azt mondom, hogy van értelme.

Egyébként Luffyéknak egyre több vérdíjat akarunk, és ez érthető is. A tengerészet több cselekedetük felet szemet hunyt, mint ha meg sem történt volna. Illetve ezekért nem kaptak vérdíj emelést. Ha ezeket is belekalkulálnánk, akkor Kid és a többi a szupernovákból, a közelébe sem érne a vérdíjaikhoz.
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #407 Dátum: 13 feb 27, 00:43:19 »

Így összeszámolva:

Arabasta:
Egyedül zoro vérdíját találtam megfelelőnek. 1 shichibukai leveréséért többet kellett volna kapjon anno.

Enies lobby:
Sanji-ét keveseltem és luffy-nak itt jött egyensúlyba a tetteivel összemérve a vérdíja.

Thriller bark:
Itt is luffynak kellett volna kapjon sokat. Leverte oars utánzatot + moriat. Na már itt kijárna 400 milla. Zoro meg sanji 20-30 milla extra nem számit de jól nézett volna ki. Mosolyog

Marineford:
Luffy megmenekült a háborútól és azért is ha jól számolom 100-at adtak. Jimbeinek adtak 150 extrát de az nem érdekel. Itt már 500 milla lenne neki.

Gyojin sziget:
Hodi nem volt olyan nagy ellenség. Felesleges a vérdij.

500 millája lehetne már luffynak kb. Mosolyog 
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #408 Dátum: 13 feb 27, 01:06:42 »

Kihagytad azt, hogy kiütött egy égi sárkányt Nevet ( a világkormányt alapítók leszármazottja)
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #409 Dátum: 13 feb 27, 02:32:47 »

Arabastaban a levert shichibukai vérdíjához emelték Luffy vérdíját. Ha jól emlékszem ezt említették is valahol, hogy mennyi volt annak vérdíja mielőtt shichibukai lett.

Eniesben szerintem valóban reálissá váltak a vérdíjak és itt alapvetően két dolgot kell figyelembe venni. Enies Lobbyba való behatolást és a zászló elégetését, valamint Luccy és a többi CP9 tag erejéhez mérni az ő erejüket. Ez nagyjából rendben is volt.

Thriller Barkhoz szerintem nem járt semmilyen vérdíj mert nem az emberek és nem valamelyik kormány ellen emeltek kezet. Ez egy kalóz a kalóz elleni parti volt.

Marinefordért megkapta a maga díját és szerintem ehhez csapták még hozzá az Égi Sárkány padlóba döngöléséért járót is.

Gyojin sziget ugyan az mint Thriller Bark esete. Nem tartozik a világkormány és a haditengerészet fennhatóságához.

Én nem keveslem a díját, viszont azzal, hogy olyan frappánsan megszöktek és levertek két Kumát az induló szigeten figyelmeztetésnek kellene lenni. A jelentés alapján teljesen más szinten állnak mint 2 évvel ezelőtt. Én itt igazítottam volna valamit azon a díjon és egy 50-essel megemeltem volna azt.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #410 Dátum: 13 feb 27, 08:53:03 »

Hát az 50 emelés az semmi, gondolj bele: Két éve együtt összefogva győztek le egy kumát, most meg egy mozdulattal.
Az akkori vérdíjuk elég magas együttesen, még úgy is hogy félreértékelték choppert, szóval most erősebb luffy jóval mint 700 millió szerintem.

De az arabastával igazad van, kicsit emelték crocodile vérdíján (ami úgy rémlik 80 volt akkor) és azt kapta meg luffy.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #411 Dátum: 13 feb 27, 09:44:35 »

Azt majd nehogy pofára essünk és kiderüljön, hogy Kaidounak mielőtt Yonkou lett volt vagy másfél milliárdos vérdíja:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #412 Dátum: 13 feb 27, 11:34:43 »

A vérdíj szerintem nem más, mint hogy mennyire örülne a világkormány annak, ha az adott illető eltakarodna a képből. Nyilván ezért Dragonnak a legmagasabb, mert a háttérből szervezkedve ássa alá a világkormány tekintélyét. Ő az, aki valóban akár meg is buktathatja a világkormányt, mert nem erőből szerezte meg magának ezt a címet, hanem a háttérben tevékenykedve. Biztosan Dragonnak is vannak kapcsolatai az alvilággal. A yonkou-k többnyire csak ülnek a fenekükön, jelentős veszélyt akkor jelentenek, ha megindulnak, de akkor nagyon. Ezért kevesebb a vérdíjuk, és bár mindegyik komoly csapást mérhet a tengerészetre és ezáltal a világkormányra, mégis erővel érnék ezt el (a felkelők pedig a világkormány felügyelete alatt álló emberek gondolkodására hatnak, így a felkelőkből nem megszálló erő lesz, hanem hősök, ezért veszélyesebbek). A többi kalózt is eszerint csoportosítják, hogy mennyire veszélyesek a világkormányra. Egy ártatlanokat is bántó kalóz azt a benyomást keltheti, hogy a világkormány nem képes megvédeni őket, ezért kell emelni a vérdíját.
Ugyanakkor a vérdíjas plakátoknak hírértéke is van. Nem csak a tengerészet, de a civil lakosság számára is. Minél magasabb a vérdíj, annál jobban kell vigyázni arra, nehogy összeütközésbe kerüljenek vele. Luffy-nál meg a politika is beleszólhat a dologba. Ha nagyon megemelnék a vérdíját könnyen legendává válna a származása miatt. Most, hogy a 400 milliójával valahol a szupernovák középmezőnyében helyezkedik el azt az üzenetet sugallják, hogy nem nagy szám ez a Luffy, mert ebben a generációban több tehetséges újonc is van.
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #413 Dátum: 13 feb 27, 13:06:06 »

Igen, sok más tehetséges újonc is van, csak a 11 szupernova közül én 1-et ismerek aki 50.000 gyojint egy pillanat alatt a földre fektet és nem fizikai értelemben. smirksweat Luffy-nak majd mostanra kell nagyra értékelni az erejét. A 3 haki miatt is. Én szivem szerint ace régi vérdiját adnám neki.

Yonkoknak 1 milliárd felett képzelem. MINIMUM. Nevet

Rayleigh-é mennyi lehet? Hisz tudják hogy életben van meg azok halálra vannak ítélve akik roger-el kapcsolatban álltak.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 27, 13:07:18 írta Kentonsama » Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #414 Dátum: 13 feb 27, 14:40:58 »

Roger nem azért adta fel magát(ha már halálos beteg volt), hogy a legénysége megússza? Mondjuk már páran lehet meghaltak mert már elég öregek, meg a fiatalabb generációk már veszélyesebbek.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #415 Dátum: 13 feb 27, 15:29:44 »

Azért adta fel magát, hogy elindítsa a kalózokkorát. Társainak a többségét szerintem levadászták. Mondjuk ettől független lehet igazad és tényleg cserébe megbocsátottak nekik, de ilyen nekem nem rémlik.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #416 Dátum: 13 feb 27, 18:23:25 »

gt12: Luffy vérdíja még két éve volt ám 400, mikor a második szupernováé (kidé) is csak 315.
Tehát most majd felkúszik a szalmakalaposoknak keményen, ilyen indok nem fogja vissza a kormány kezét hogy nem akarják híressé tenni, ő a leghíresebb emberek egyike már most!
Én egyébként nem adok a vérdíjra kb hasonló mint Élő pont minden egyéni versenyben, de elég sokaknak létkérdés (kié a nagyobb?!).

Másik téma, ezt már pedzegettem régebben: Hogy a fenébe tudtak életben maradni a szupernovák az Újvilágban, ha bizonyítottan gyengébbek voltak mint a Mugiwaráék? (a két legerősebb csapat összefogva győzött le egy Pacifistát, míg ezt megoldották Luffyék...)
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #417 Dátum: 13 feb 27, 18:36:03 »

Mert megedződtek a harcok közben. Gondolom nem voltak hülyék és admirálisokkal kezdték már a bunyót. Szépen lassan egyre erősebbekkel harcoltak. Pl azok a vaddisznók. Azokon is gyakorolni lehet eleget. Mosolyog
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #418 Dátum: 13 márc 03, 11:50:53 »

Amúgy kicsit unatkoztam és összeszámoltam a fillerek számát.
586 részből 71 filler és 7 recapot számoltam össze. Szerintem ez nem is olyan rossz ha pl.: Bleach 366 részből 163 fillert vesszük alapul.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #419 Dátum: 13 márc 03, 14:56:38 »

Ennek nem más az oka, hogy a készítők miként próbálják megoldani a mangában történteket, látottakat. Ha azért összeadnád azt is, hogy mennyi plusz adalékot toltak be az 1 manga és 1 anime részbe akkor egészen máshogy nézne ki a történet. Talán, sőt biztos, hogy egyik nagyban sincs ennyi kitöltő jelenet mint amit az OP-ben látunk. Az anime nagyon vontatottá vált ezeknek a kitöltő jeleneteknek a hatására. Szinte alig halad miattuk a történet. Ráadásul rengeteg további időhúzás is rejtőzködik az 1 manga/1 anime megoldások miatt. Ha olvasod a mangát és nézed az animét is akkor nagyon is zavaró ezek észrevétele. Ha ezeket mind kiszednéd akkor itt sem lenne jobb az arány mint a többi nagyban.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 03, 14:59:47 írta rini67 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins