24 nov 24, 00:35:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece duma téma (ami máshová nem fér)  (Megtekintve 143777 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #360 Dátum: 12 okt 27, 21:53:33 »

Hm... Az bíza' tényleg az animében volt csak látható, de annyira meggyőző egy jelenet volt, mintha a mangában lett volna ikszdé
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #361 Dátum: 12 okt 28, 08:06:27 »

Bocsi hogy offolom a témát, de találtam ezt: http://www.youtube.com/watch?v=wfdfXaG8634
és 1:00 -tól 1:01-ig az melyik részben volt? Mert biztos hogy a timeskip előtt volt

6. Mozifilm: Omatsuri báró és a Titkos Sziget
Naplózva

Groxika
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #362 Dátum: 12 okt 28, 12:54:30 »

Bocsi hogy offolom a témát, de találtam ezt: http://www.youtube.com/watch?v=wfdfXaG8634
és 1:00 -tól 1:01-ig az melyik részben volt? Mert biztos hogy a timeskip előtt volt

6. Mozifilm: Omatsuri báró és a Titkos Sziget

Köszönöm Nevet

A fórumon 4 szavas szabályzat van érvényben. Kérlek olvasd el a fórumszabályzatunkat vagy nem leszünk jóban!
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 28, 20:22:03 írta Hiei D. Legend » Naplózva

dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #363 Dátum: 12 nov 05, 18:51:07 »

Már nem azért, de tényleg csak egy film készült Shikiről a nagy kalózról? Szomorú
Úgy értem, én a 0. rész elolvasása után azt vártam volna, hogy valami nagy horderejűt csináljon a mangában.
(Mellesleg nem láttam a filmet, úgyhogy nem tudom mi történik benne.) Azért mégis olyan embernek tűnt, akit 20 év készülődés után nem lehet csak úgy megállítani. Neeem
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #364 Dátum: 12 nov 05, 20:24:20 »

A 10-es mozifilmben, egy chapter-ben és 425.részben szerepelt. Ennyit láthatunk belőle. Figyelj, Roger is alig kapott szerepet, mégis a Nagy Kalózkort indította el. Shiki is ehhez hasonlót tett kacsint Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Shing
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #365 Dátum: 12 nov 30, 12:41:27 »

Azt hiszem ez a topic lesz a legjobb. Találtam egy magyar tesztet az új op-s játékról:
http://www.gamers.hu/one-piece-pirate-warriors-teszt/
Láttátok már? Végre nem csak a Narutós mindenségeket tesztelik.  bow
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #366 Dátum: 12 dec 07, 17:35:42 »

Most nézem újra opt sokadszor este azon szoktam elaludni nézem azt elalszom 4-5 rész után. Másnap onnan folytatom:D ajánlom mindekinek zsír így nézni:D Annyi utalás van a One Pieceben valós emberekre eszmékre és ideálokra, hogy hihetetlen:D Még most is sokszor csapok a fejemhez te jó ég és csak most esik le:D Bakik is vannak mókásak:D
Nami fegyvere pl egész Water 7 alatt csak rúd formában volt:D A vonaton mikor mondja Nami, hogy skypee után dialokkaél felturbózta Usopp:D Fail:D Mivel mikor Usopp "" elhagyta őket" még sima Rúd volt nem voltak rajta  a gombocok:D

Mindig megfogadom, hogy másnap beírom ezeket, de elfeljtem mire melóból haza érek és a  moderálás végére jutok:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #367 Dátum: 12 dec 19, 16:20:49 »

Értem ezt csak az érdekel hogy pl az újvilágban lévő kalózok miért nem sietnek az utolsó szigetre? Minek egyáltalán nekik a sok kaland meg egyéb ha sietnek és esélyesebbek megtalálni akkor a kincset. Az utolsó szigeten. Lehetetlen hogy olyan sok sziget van. Amire célzok az az hogy minek szórakoznak ha az irány az utolsó sziget is lehet és egyből odaérnének. Pár hónap mégis, de mégis odaérnek és nem 20 évé.

Nem csak a cél a fontos, hanem az út is. Luffy is kalózkirály akar lenni mégis jobbra balra kicsapong, ha úgy van kedve. Tudod, ez az erősödünk, meg világot látunk meg blablabla. Én is ezt csinálnám. Mekkora frankó hely már az a világ, ahol élnek! Tuti minden szegletére kíváncsi lennék.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #368 Dátum: 12 dec 24, 18:47:56 »

Lenne egy kérdésem. Mi az a kalóz találkozó? Ace említette még arabastában ha jól emlékszem.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #369 Dátum: 12 dec 24, 22:55:16 »

Szerintem olyasmi, mint a Karib tenger kalózaiban. A nagy kalózkapitányok összegyűlnek, politizálnak, megvitatják a fontos cselekményeket stb. Lehet, hogy a 4 Yonkou szokott találkozni egymással.
Bocsi, hogy nem tudtam konkrét válasszal szolgálni. Nevet 
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #370 Dátum: 12 dec 24, 23:30:34 »

Az egy olyan dolog, amiről még nem derült ki, hogy micsoda, de szerintem van némi köze a Davy back fight-hoz.
Naplózva
EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A világ leendő teljhatalmú ura.

« Válasz #371 Dátum: 12 dec 29, 16:11:46 »

Hi, azt szeretném megkkérdezni hogy van olyan felirat ami két részben van?
Mert amit letöltöttem részek két részben vannak, és mindig át kell idöziteni a feliratokat majd. (Ennél volt normális seed)
Naplózva
Groxika
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #372 Dátum: 12 dec 29, 20:51:07 »

Enx sajnálatos módon nem tudok segíteni, mert én indavideón néztem az OP-t szóval. Amúgy ma volt kistesóm szülinapja és véletlenül OP-s tortát csintek neki  ikszdé Én nem kóstolhattam meg (betegség én is szeretlek smirksweat), de aki kér róla fényképet annak itt van én magam fényképeztem: http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/557216_525517084139886_1235610848_n.jpg
Pedig olyan jól nézett ki  Szomorú
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #373 Dátum: 12 dec 29, 21:11:39 »

Na jó bevallom robinos szeletet ennék ha nem takarná ki Usopp  Pojén
TEsód is ilyen nagy fan? bár négy évesen ki nem az.

Szerintem a kalóz találkozó az új világban tevékenykedő rangos kalózok összejövetele, ahol tilos a harc és csak isznak lényegében. (vagyis én így képzelem el)
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Groxika
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #374 Dátum: 12 dec 29, 21:46:56 »

Hááát véletlenül én tettem azzá ikszdé egyszer bejött a szobámba mikor néztem, azóta itt van nézni és én mindig felolvasom neki/cenzúrázom ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins