samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #345 Dátum: 12 okt 24, 15:48:27 » |
|
Hupsz, basszus tényleg Én az egész csapatot beleszámoltam Luffy-val együtt Oké, akkor még két tag kell, ja ja Mondjuk akkor simán velük mehetett volna Jinbei viszont...
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #346 Dátum: 12 okt 24, 17:25:41 » |
|
De ő azt mondja hogy legalább. Tehát több is lehet ha úgy van. Egyébként a hakit megtudta tanulni használni sanji és zoro?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #347 Dátum: 12 okt 24, 18:57:30 » |
|
Egyébként a hakit megtudta tanulni használni sanji és zoro?
Igen,Luffy megerösitete tudnak használni és volt már példa,Sanji észlelö Haki mikor szamuráj testét kereste,Zorro meg fegyverzet haki Moneval látható harcnál.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 24, 18:58:43 írta Pein7 »
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #348 Dátum: 12 okt 25, 17:50:48 » |
|
Zoro már Arabastaban hakit használt, hogy legyőzze Dazt. Sanji Absalam ellen biztos, Luffy nem tudom szerintem ő később mint Zoro, de persze ő mindet tudja már, Zoro meg nem .
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #349 Dátum: 12 okt 25, 18:43:14 » |
|
Én úgy tudtam hogy támadó haki csak logia használók ellen kell. Egyébként láttam valaki tudja hány sziget van még vissza a végső szigetig. Honnan szeditek ezeket?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 25, 18:54:06 írta Kentonsama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #350 Dátum: 12 okt 27, 12:08:27 » |
|
Az az érdekes hogy a yonkou tagok közül ugye a legesélyesebb a következő kalózkirály. Na most shanks több mint 20 éve hajózik, de még mindig nem ért el az utolsó szigetre. Miért nem? 20 év olyan kevés hozzá? Bezzeg luffy-ék kb 2 és fél éve hajóznak és már az újvilágban vannak. Ezt nem értem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #351 Dátum: 12 okt 27, 12:12:51 » |
|
Roger is hajózott egy csomót, de csak az utolsó éveiben hódította meg a grand line-t.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #352 Dátum: 12 okt 27, 12:37:13 » |
|
Loguetown-nál még, amikor a bárban volt lent Luffy, akkor mesélte az öregecske hölgy, hogy itt ivott, aztán másnap már meghódította a Grand Line-t ^^
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #353 Dátum: 12 okt 27, 14:19:31 » |
|
Értem ezt csak az érdekel hogy pl az újvilágban lévő kalózok miért nem sietnek az utolsó szigetre? Minek egyáltalán nekik a sok kaland meg egyéb ha sietnek és esélyesebbek megtalálni akkor a kincset. Az utolsó szigeten. Lehetetlen hogy olyan sok sziget van. Amire célzok az az hogy minek szórakoznak ha az irány az utolsó sziget is lehet és egyből odaérnének. Pár hónap mégis, de mégis odaérnek és nem 20 évé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #354 Dátum: 12 okt 27, 14:33:33 » |
|
Feltéve, ha van a raftelhez eternal pose vagy legalább a raftel előtti szigetre. Amúgy Roger kérdi Shirohiget, hogy elmondja e hogy jut oda. Szóval biztos nem egyszerűen oda hajózok dolog lesz:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #355 Dátum: 12 okt 27, 15:08:40 » |
|
Szerintem túl ködös a dolog. Inkább legendák ezek, kevés a bizonyíték, így aki eljutott az új világba vagy csak a Grand Line-on van 1-2 sziget felett uralma megáll ott és dőzsöl. Ennyit akart Crocodile is. Biztos baromi nagyon meg kell erőltesd magad, hogy eljuss arra a szigetre ahol a nagy One Piece van ezért sokan inkább megállnak félúton, vagy mert már elég vagyonosnak gondolják magukat vagy mert rájönnek, hogy túl nagy fába vágták a fejszélyük.
Kevés olyan elszánt, félőrült van, mint Kid meg Luffy, vagy Kurohige. Ők biztos eljutnak majd Raftelig.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Groxika
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #356 Dátum: 12 okt 27, 18:11:29 » |
|
Bocsi hogy offolom a témát, de találtam ezt: http://www.youtube.com/watch?v=wfdfXaG8634és 1:00 -tól 1:01-ig az melyik részben volt? Mert biztos hogy a timeskip előtt volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #357 Dátum: 12 okt 27, 18:46:07 » |
|
Az valami movie vagy ova lehetett. Ilyenre nem emlékszem az animubanxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #358 Dátum: 12 okt 27, 19:20:56 » |
|
Kenton. Shanks oké hogy 20 éve hajózik, de nem minden kalóz akarja a one piece-t megszerezni van aki rájött hogy jó neki ott ahol van. Biztos van olyan aki tudja, hogyan kell eljutni Raftelre, csak nem akar Shirohigét sem érdekelte, hogyan lehet odajutni. Az egyik visszaemlékezésben Roger felajánlja neki, hogy elmondja hogyan kell, de nem érdekelte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #359 Dátum: 12 okt 27, 20:32:46 » |
|
Loguetown-nál még, amikor a bárban volt lent Luffy, akkor mesélte az öregecske hölgy, hogy itt ivott, aztán másnap már meghódította a Grand Line-t ^^
Az egy filler volt
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|