gt12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #285 Dátum: 12 jan 31, 21:43:21 » |
|
Ha jól emlékszem nem csak a CP9-nél volt az, hogy Zoro erősebb ellenfelet kapott. Ott volt a Baroque Works is, ahol Zoro Mr.1-el harcolt, Sanji Mr. 2-vel. Az ügynökök rangsorolása pedig erő alapján történik. (Na meg Mr. 1-et egy szinttel lejjebb zárták ID-ben). Ettől függetlenül Sanjit sem tartom gyengének, sőt. Zoro csak egy picivel jobb, legalábbis a timeskip előtt biztosan. A mostani forma meg majd kiderül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #286 Dátum: 12 jan 31, 22:06:08 » |
|
Azért Mr. 2 egy normális harc során fél rúgás se lett volna Sanjinak Ha nem trükközik Nami arcával, nem nyúlik 5 percnél tovább az a harc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #287 Dátum: 12 jan 31, 22:32:48 » |
|
Hát ha nem is első tiszt, de ha komolyan beszél adott témáról zoro akkor mindenki oda szokott rá hallgatni. pl Water 7, amikor sanji meghozza a hírt, hogy usopp vissza akar jönni, és a chopperék elindulnának. Ez csak egy példa, de én érzek a csapaton belül egy ilyen bónusz tiszteletet zoró felé a többiektől. Nem mondom, hogy ez első tisztté tenné, mert nincs kimondva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #288 Dátum: 12 feb 03, 14:34:45 » |
|
Az első tiszt témát félre rakva. Alig várom hogy Luffy Földbe döngölje akainut.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Keva
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #289 Dátum: 12 márc 27, 17:31:24 » |
|
Ma eszembe jutott valami: Law roomjára ajtógyümölcs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #290 Dátum: 12 márc 27, 17:35:12 » |
|
Érdekes karakter lett Otohime-sama. De sokat lehettett derülni rajta . Érdekes rész volt, szeretem mikor betekintést nyerünk a multba, így szép lassan össze áll az egész kép majd .
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #291 Dátum: 12 márc 28, 04:01:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #292 Dátum: 12 márc 28, 06:21:21 » |
|
Én meg azt hittem hogy Sanji és Zoronak ugyan az a hangja
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #293 Dátum: 12 márc 28, 10:10:28 » |
|
kb szerintem hiába nő, férfihangja van szerintem, mint ahogy naruto hangjának is, de mondjuk chopperé női xd
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #294 Dátum: 12 márc 28, 14:38:25 » |
|
Szerintem még mindig Brook Yohohoho-ja a legdurvább, hogy az a csávó nem tudom hogy csinálja, de nagyon durva :O leesik az állam
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #295 Dátum: 12 márc 30, 20:02:57 » |
|
Hát ezért az amv-ért köszönet. Nagyon nagy a zene , és jól meg van rá csinálva a többi és még eleje és vége is van neki, jól felvezeti az új generációt .
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #296 Dátum: 12 márc 30, 22:33:40 » |
|
A zene így első hallásra vagy X-ray dog-tól, vagy pedig a Two steps from hell szerzőtől való.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #297 Dátum: 12 márc 30, 22:38:07 » |
|
A leírásban is benne van a zene, de egyébként valóban Two Steps from Hell-től a Protectors of the Earth. Érdekes kis AMV, nekem mondjuk furcsa, hogy nincs benne időrendiség, de tény, hogy tetszett, nagyon is.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #298 Dátum: 12 ápr 21, 16:59:38 » |
|
Ez a legszebb AMV amit valaha láttam. Kedvenc animeim mind bennevannak, az Eredetből van a zene(kedvenc filmem )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #299 Dátum: 12 ápr 22, 09:59:35 » |
|
LOL :O először néztem, hogy Gerard, aztán Sasuke háttal és utána Ichigo, mondom milyen One Piece amv ez? XDDD Aztán megnyugodtam, amikor utána láttam Fehérbajuszt Jó amv. bár több lehetne a One Piece benne és kevesebb Naruto, Fairy Tail, Bleach, FMA, stb...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 22, 10:00:48 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|