Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #165 Dátum: 11 aug 31, 11:49:34 » |
|
Nem a gyümölcs alakul át ilyen nincs hanem a használója lesz egyre erősebb és jön rá hogyan lehet a lehető legtöbbet kihozni belőle ezt tréningel érik el pl: amikor ace folyton leszólta lufyt hogy semmit nem éra gumi és láss csodát csak gyakorlás kérdése volt az egész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #166 Dátum: 11 aug 31, 15:44:04 » |
|
Horyx nem, mivel az onepiecefan.hu-n a részek eleve megauploadra vannak feltéve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #167 Dátum: 11 szep 01, 17:25:48 » |
|
409től nincsennek fent valahol SD-ben a részek? az én ócskavasam nem bírja a HD-t :S
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #168 Dátum: 11 szep 01, 18:29:46 » |
|
Nyaa torrentet próbáld meg.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #169 Dátum: 11 szep 02, 17:38:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #170 Dátum: 11 szep 02, 18:10:45 » |
|
Köszönöm Találtam jó tippek voltak
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #172 Dátum: 11 szep 10, 15:33:40 » |
|
Nem normális az, aki Luffyt a barátnője elé rakja. Az a hely Zorot illeti...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #173 Dátum: 11 szep 11, 08:37:26 » |
|
A szivemben Luffy es Ace kozott vagy . Aztan magyarazza, h Ace folott vagy az nagy dolog . Hatalmas 1000 kosz
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #174 Dátum: 11 szep 11, 10:15:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #175 Dátum: 11 szep 16, 17:29:47 » |
|
Újra néztem az Arlongos részeket mikor mennek el a szigtről azt Nami nincs ott Sanji , hogy kiborul. Ha Nami-swan nem jön velünk elveszítem az ittlétem 98,72%-átXDDDD Majd nem bepisáltam a nevetéstőlxDDD Erre nem is emlékeztemxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #176 Dátum: 11 szep 17, 17:35:12 » |
|
Sok rejtett dolgot lehet felfedezni az op-ben mind újranézéskor. A legjobb példa erre Pandaman:D. De például ott vannak még a hátterekben a körözési plakátok. Mikio Itoo csomó helyen előfordul. Az SBS-en rá is kérdeztek, hogy ki is ő, és ezek szerint úgy tudjuk, hogy kiváló lövészi képességeivel szerezte a vérdíját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #177 Dátum: 11 szep 17, 17:40:44 » |
|
én már a legelejétől felfigyeltem a pandamanokra:D most is van egy a impel downosba bár az csak pandaman sapkás:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #178 Dátum: 11 szep 17, 18:08:38 » |
|
Most pont tegnap én is elkezdtem figyelgetni a háttérben lévő dolgokra. Pont a plakátokra. Pl Logue townban a kocsmában van valami Jolly nevű kalóz akinek 200 milla a vérdíja. Igaz egyben nem látni, de a több kamera állásból össze lehet rakni.
u.i. Amúgy tervbe is vettem, hogy minden látható Wanted posztert összeszedek és kirakok majd az opfanra persze ez nem mostanában lesz, de rajta vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 17, 18:09:42 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #179 Dátum: 11 szep 17, 20:18:37 » |
|
Amennyi időt az op-val töltök, igazán rászánhatok annyi időt, hogy én is utánanézzek. Szóval én is elkezdem gyűjteni, aztán összevetjük amink van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|