25 máj 16, 06:57:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 441 442 [443] 444 445 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1214321 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
jasek89
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6630 Dátum: 15 dec 23, 10:59:41 »

Mondjuk azon gondolkodtam el, hogy Jack lehet erősebb emberi alakjában mint mamut alakjában? Csak mert amíg mamut volt, addig a kutya meg a macska ott verték ahol akarták. Aztán ahoyg visszaalakult emberré már nem bírtak vele, vagy legalábbis nem tudták legyőzni.

HA viszont ez igaz, akkor kb szart se ér a zoo gyümi.... Nevet
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6631 Dátum: 15 dec 23, 12:09:43 »

Gondolom relatív. Ha gyors és kellőképp erős az ellenfeled egy lomha mamut mire jó? Hiába erős, ha nem találja el őt. A macska is kényelmesen kitudta védeni Jack ormányát és volt ereje földhöz vágni.  Emberi alakban gyorsabb lehet és így előnyösebb volt neki a harc.
Van, aki ellen biztos könnyebb a mamut formában harcolni. Azért az erős, hogy sz*rt sem ér. Ha nem tudja átütni a tekkait emberi alakban lehet átváltozva sima liba. Egy egyszerű példa rá. Számtalan előnye és hátránya lehet egy képességnek. Usoppnak is könnyebb eltalálni egy két ház méretű mamutot, mint egy ház méretű embert.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6632 Dátum: 15 dec 23, 12:49:01 »

Dani elolvastam magyarul a mangát. "Szerencsére Jack sem tudta egyikünket sem legyőzni". Ráadásul folyamatosan jöttek a hajók és hozták az erősítést neki. Ennyire erősek a Minkek. Ha nincs a fegyver valószínűleg nyernek, mert Jacket leszámítva felül kerekedtek rajtuk.
Az angol után is mondjuk így értelmeztem, de elbizonytalanítottál.

Az ugye megvan, hogy azzal a kijelentésemmel csak trollkodtam? Bármilyen hihetetlen, de kivettem az angolból, hogy mi volt a helyzet. Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #6633 Dátum: 15 dec 23, 12:56:00 »

Hát én meg azt hittem, hogy fogyatékos vagyok és rosszul fordítottam valamit. Amúgy ment a tv-ben tegnap a Szinbád a hét tenger legendája. Az animációs film. A Raftelt-re való eljutást is valahogy olyannak képzelem, mint ahogy abban eljutnak a Tartarosra. Ami gyakorlatilag a világvége és átmennek a kapuján.
Naplózva

Dungeon Lord
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6634 Dátum: 15 dec 23, 13:14:05 »

Nekem kifejezetten az tetszik a legjobban az arcnál,hogy itt a legerősebb harcosokat nem bunyóval,hanem valamilyen vegyi fegyverrel győzték le. A ilyen fajta győzelem ritkaság az opnál és remélem még lesz ilyen.
Jack mint mini Kaido egyre jobban tetszik a karaktere.Remélem Jack veresége majd Kaidoval együtt fog megtörténi. Mert így külön nem tetszene.Jack Mamut gyümölcsét szerintem se kéne alábecsülni,mert ne felejtsük el a cp9 harcosait.  

Robin és Caesar kapcsán pedig annyit nyilatkozok,hogy nem kéne a 2összehasonlítani.
Caesar szó szerint egy paraszt . Az összes emberét csak kísérleti patkányként használta fel.Egy ilyen tagot nem szeretnék a szalmakalaposok között látni . Remélem  fájdalmas halála lesz Caesarnak.
Robinak nagyon szar gyermekkora volt akinek a vérdíja mait nehezen tudott élni.Ne mind1,hogy a saját életét mentve öl vagy másokat kísérletként öl.Ha jól emlékszem,akkor Robin még senkit se ölt meg.
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 23, 13:20:07 írta Dungeon Lord » Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #6635 Dátum: 15 dec 23, 13:46:25 »

Hiei

Ez a gondolat, hogy hogyan jutnak el Raftelre tetszik. Elvileg egy szigetről beszélünk és mégse megy el egyik Yonku sem oda? Mert még Shirohigét megértem, hogy őt nem érdekelte, mert nem ez volt a célja, hanem, hogy családja legyen. De Big Mamot meg Kaidot sem érdekli a dolog? Na mindegy.

Van még egy dolog, ami szerintem nekem nagyon elkerülte a figyelmemet, szóval most lehet nagy hülyeséget kérdezek. De Shanks meg Buggy kezdők voltak a Kalózkirály legénységében. Ezek szerint ők is eljutottak Raftelre, tudják az igazságot a világról és tudják mi a One Piece?
Erről lehet már volt szó, úgyhogy akkor bocsi a felesleges kérdésért.

Még egy dolog a mostani fejezet után. Jack nem szimplán kegyetlen hanem undorító. Szívesen megnézném, ahogy Zoro ugyanígy levagdossa Jack kezét meg lábát, mint ők a kutya hercegét meg a macska mesterét.
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 23, 14:08:56 írta hagabi » Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #6636 Dátum: 15 dec 23, 13:55:40 »

Szerintem Raftelre csak a tisztek mentek el. Legalábbis így látom értelmét. De ha el is mentek a többiek is Raftelre, szerintem nem igazán fogtak fel belőle semmit. A One Piece-ből, meg a hiányzó évszázadból biztosan nem.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #6637 Dátum: 15 dec 23, 18:17:13 »

Csak most jutottam oda, hogy elolvassam a mostani fejezetet. Úgy néz ki a mesedélutánnak lassan vége, Sanjiek megérkeztek, már kb. csak Sanji távozásáról kellene többet megtudni ebből a visszaemlékezésből.

A végén sajnáltam a két minket, de azért tetszett, hogy itt nem szaroznak és kicsit bekeményítettek, azért mégis csak egy Yonkou embereiről van szó.

A zoan gyümölcsöket szerintem se kellene lebecsülni. Úgy fogalmaznék, hogy nem a Zoan gyümölcsük volt a gyenge, hanem most az ellenfelek voltak kicsit erősebbek. A minkeket a gyojinokhoz tudnám hasonlítani, hogy erősebbek mint az átlag emberek, meg hát ugye azért kiderült, hogy a minkeknek is vannak plusz képességei, gondolok itt az electrora. Meg ahogy az az öregember is mondta, hogy a törzsben mindenki úgymond harcos.
Valamiért az az érzésem van, hogy a másik két csapás még brutálisabb mint Jack.

Úgy láttam még fórumon nem volt szó a mai cikkről, de gondolom nem árulok el nagy titkot, hogy Oda azt nyilatkozta, hogy Sanjinak lesz eredettörténete és kicsit rajta lesz a hangsúly. Fórumon ezt is sokan felhoztuk, hogy valami ilyesmi lesz Sanjival. Szerintem amint vége lesz a visszaemlékezésnek azért befog gyorsulni a tempó és nemsokára láthatjuk Sanjit.  Mosolyog
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
hagabi
ANBU újonc
*

gman kiválasztottja

« Válasz #6638 Dátum: 15 dec 24, 00:35:08 »

Na ez nagyon jó hír. Már régóta el van hanyagolva Sanji. Örülnék neki, ha most többet szerepelne.
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

« Válasz #6639 Dátum: 15 dec 25, 13:34:02 »

Amúgy idén szerintem még kapunk egy fejezetet, mert a 811. fejezet első oldala már fent van néhány helyen. Csak majd akkor januárban egy hetet többet kell várni a következő fejezetre.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #6640 Dátum: 15 dec 26, 14:40:31 »

Csinált a teóriás csávó egy videót Raizo-ról. Szerintetek mekkora esély van erre?
https://www.youtube.com/watch?v=L99cnLt274I

Egyébként manga mikor várható?
Naplózva
sordoran
Chuunin
*

« Válasz #6641 Dátum: 15 dec 26, 16:19:23 »

Itt az új rész:

http://readms.com/r/one_piece/811/3140/1
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

« Válasz #6642 Dátum: 15 dec 26, 17:59:04 »

Mondtam én, hogy lesz még idén fejezet.  Nevet

Pozitívum, hogy felgyorsult egy kicsit a tempó, végre elindultak Nekomamushihoz.

A fejezet vége felé vegyesek voltak az érzelmeim. Nami már az elején komolyan kezelte Sanji eltűnését, és Luffy csak azért volt ennyire nyugodt, mert Sanji azt írta, hogy visszajött, és anélkül, hogy tudott volna valamit Sanji eltűnéséről készpénznek vette.. smirksweat Most kicsit csalódtam Luffyban.

Lövésem sincs, hogy mi fog történni most, hogy behozott a történetbe megint egy Yonkout. Így még eltarthat pár fejezetig a magyarázkodás, félek, hogy valami hülyeség volt kisülni belőle..most eszembe jutott 1-2 dolog...

Már most érzem, hogy még jobban el lesz ez húzva, mint amire valaha számítottam volna. Law-ék legalább a szigeten vannak, de mire másnap Kinemonék felérnek és még mire tisztázzák őket..
Amúgy én Raiozohoz annyit fűznék, hogy szerintem egy totál gáz figura lesz a szamurájok alapján, szóval remélem nem lesz igaz ami abban a teóriában volt, hogy tag lesz, bár azt én is biztosra tudom venni, hogy Luffy biztosan megkéri, hogy csatlakozzon, mert abban igaza volt, hogy minden fura személyt felkér Luffy..
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6643 Dátum: 15 dec 29, 12:22:03 »

Sokatmondó, hogy ennyire nem véleményezitek az új fejezetet.
Vagy csak sok volt a bejgli? Mosolyog
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #6644 Dátum: 15 dec 29, 13:28:49 »

Nem voltam internet közelben teloval meg nem szeretek fórumozni. Egyébként nem igazán történt semmi meglepő vagy váratlan a fejezetben. Most jönnek az érdekesebb fejezetek. Annyival okosabbak lettünk, hogy Big Mom és több tisztje nincs a hajón és Pekom is Mink.

Jah és egyébként boldog karácsonyt így utólag.
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 29, 13:34:23 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Oldalak: 1 ... 441 442 [443] 444 445 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins