25 feb 17, 11:58:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 438 439 [440] 441 442 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1145190 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Jon97
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #6585 Dátum: 15 dec 18, 17:23:06 »

Attól még, hogy Jack Luffy miatt lépett le a szigetről, a minkek ugyanúgy ki lennének kötözve (vagyis hogy azóta meghaltak volna) ha nem jöttek volna Sanjiék. De jöttek, lecsapták az otthagyott ellenségeket, és megmentették a minkek életét (meg úgy tűnik, hogy Bepo-ékét is).

De amúgy szerintem ezt eredetileg is ki lehetett következtetni (mármint, hogy Jack Doffy miatt lépett le) abból, hogy megtámadta Fujitoráékat.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6586 Dátum: 15 dec 18, 18:43:48 »

Új vagyok még OIne Piece-ben, de:
1. aki evett egyszer már tiltott gyümölcsöt az ehet még egyet?
2. aki megevett egyet, és meghalt (Ace-re gondolok) annak gyümölcse hogy élhet tovább?
 Gondolkozik
Naplózva

"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)

Szupercsapatom:
Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze.
Nők:
Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel.
Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6587 Dátum: 15 dec 18, 19:00:39 »

1. Kurohige tudjuk, hogy megevett kettőt és hogy ez példátlan. Ők valamiért képes ellopni a halott gyümi használok képességét
2. Ha meghal egy használó a gyümölcse újjá születik a tengerfenekén. Ha jól rémlik.

Ohh és üdv a One piece világában.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #6588 Dátum: 15 dec 18, 22:32:53 »

Miért a tengerfenéken? Én nekem úgy rémlik, hogy csak simán újjászületik.
Amikor Doffy erről beszél, akkor úgy ábrázolták, mintha fáról nőne, én meg eleve mindig így képzeltem.
...
Ne mondd, hogy le maradtam valamiről, és eddig valami téves illúzióba ringattam magam? Nevet
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6589 Dátum: 15 dec 19, 07:16:08 »

Nem hiszem hogy a tengerfenéken lenne mert a nyomas miatt egy Luffy/Zoro/Sanji erejű karakterek bírják ki, és így is mennyi noname emberke használ gyümit Mosolyog

De pl. Choppernek egy fáról ette meg, bár azt nem tudjuk hogy az újra "termelodott"-e Nevet
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #6590 Dátum: 15 dec 19, 09:30:42 »

A tengergyümölcse a neve. Ami az óceánfenekén terem. Benne teljesen ez van, de nem tudom mikor és hol hallottuk. Hiába kerestem:D Azt hittem Morgan mondja, de nem. Szóval könnyen lehet tévedek.
Naplózva

oky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

asd

« Válasz #6591 Dátum: 15 dec 19, 10:15:51 »

http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/019/15 itt van ilyesmiről szó

A tengergyümölcse a neve. Ami az óceánfenekén terem. Benne teljesen ez van, de nem tudom mikor és hol hallottuk. Hiába kerestem:D Azt hittem Morgan mondja, de nem. Szóval könnyen lehet tévedek.
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

gman kiválasztottja

« Válasz #6592 Dátum: 15 dec 19, 12:00:29 »

oky ... Itt arról beszél Buggy, hogy a kincs van a tenger fenekén és nem tudna lemenni érte, ha megeszi a gyümit.

Feketeszakáll a Sötétséggyümivel képes ellopni/kinyerni a démongyümölcs használóból az erejét. Vagy tévedek? Én legalábbis eddig így hittem, mert ez logikusnak tűnik. Elég különleges gyümölcs ez a Sötétséggyümölcs hisze na démongyümölcs erőket is megszünteti.
Meg arra is kíváncsi vagyok, hogy mi lehet olyan különleges a testében, hogy 2 gyümi erőt is képes uralni. Hiszen azt mondták, hogy a más a teste mint egy átlag emberé és emiatt képes rá.
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 19, 12:01:03 írta hagabi » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #6593 Dátum: 15 dec 19, 12:19:28 »

Burgess is elakarta lopni Luffy gyümölcsét, szóval szerintem ez nem az ő képessége csak találtak rá valami módszert. Egyébként minek a lepel? Lehet morbid lesz, de enni kell a testből vagy meg kell enni a szívét.
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 19, 12:20:02 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6594 Dátum: 15 dec 19, 12:35:00 »

Egyszerűen azert mert ő is D.. Mosolyog

Azt mondták hogy más a DNS szerkezete de tutti hogy a D vérvonal miatt tudott megenni többet. Valószínű Luffy is meg fog enni meg egyet vannak elég jo elméletek erről , de majd meglátjuk. Nyelvesít

A szív megevés elég valószínű  Gondolkozik
Naplózva
felixgotrek
Újonc
*

« Válasz #6595 Dátum: 15 dec 19, 12:38:17 »

Van teória miszerint cerberus gyümölcse van eredetileg ( három fejű kutya) ezért képes többet befogadni.De kitudja bármi lehet mostanában nem hiszem hogy kiderül.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #6596 Dátum: 15 dec 19, 12:58:07 »

A világkormány mondta, hogy példátlan. Ők ismerték a D.-et és az elveszett évszázadot. Így kizárnám, hogy D. nek köze van hozz. Ez csak Kurohige adottsága lesz valamiért.
Naplózva

hagabi
ANBU újonc
*

gman kiválasztottja

« Válasz #6597 Dátum: 15 dec 19, 14:09:38 »

Akkor azt én értelmeztem rosszul, mert Burgessnél én azt hittem, hogy úgy akarja megszerezni Luffy gyümölcsét, hogy elviszi (mivel a Doffy elleni küzdelem miatt már amúgy is félholt volt) és majd Kurohige "kinyeri belőle." Szív megevés? Azt, hogy mikor Fehérbajusz testén nem volt semmi változás miután ellopta az erejét Kurohige? Hogy vette ki a szívét?
Naplózva
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6598 Dátum: 15 dec 19, 14:16:02 »

A testén volt rengeteg lyuk kitudja Nevet bár igen nagy változás nem volt rajta de majd kiderül Nyelvesít

Luffy teste vajon szetszakadna ha meglenne még egy gyümölcsöt?  Gondolkozik a gumi ereje miatt lehet túlélné Nevet
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

gman kiválasztottja

« Válasz #6599 Dátum: 15 dec 20, 00:59:37 »

Szerintem meghalna. Amikor valaki meghal attól, hogy két gyümit eszik nem hiszem, hogy egyszerű "szétrobbanásról" van szó. Hanem szerintem szétesik neki a teste, szóval Luffy hiába nyúlik akkor sem élné túl. Persze ez nem biztos csak nekem így tűnik ésszerűnek. Bár úgy bírom magam, hogy a One Pieceben ésszerűséget keresek. ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 438 439 [440] 441 442 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins