Lvneel királysághoz amúgy kapcsolható Sanji: tudjuk, hogy Montblanc Norland onnan származik. A Mont Blanc egy franciaországi hegy. Sanji támadásai franciául vannak. Simán elképzelhető, hogy egy onnan származó herceg.
De... amúgy az sem kizárt, hogy ennek a Gorousei tagnak a gyermeke:
Erre gondoltam én is.Remélem igaz lesz.
Azt kizártnak tartom, hogy Égi Sárkány kölke lenne, az viszont egyáltalán nem kizárt, hogy herceg. Az Égi Sárkány fattya azért kuka szerintem, mert most kaptunk egy hasonlót Doflamingo személyében, és Odára nem jellemző, hogy két nagyon hasonló dolgot talál ki, és főleg nem az, hogy egymás utáni arc-ban süti el mindkettőt. Úgyhogy, az Égi Sárkány szerintem kiesett.
Már régóta voltak olyan elméletek,hogy Doflamingo és Sanji nagyon hasonlítanak. Attól,hogy 1x el volt játszva az még nem jelent semmit se. Azonban a Gorousei elméletnek jobban örülnék..Legalább egy darabig nem kell az olvasnom,hogy Zorro erősebb Sanjinál -.- .
Az animére ne alapozzunk Bartolomeo hajója se így nézett ki, ha jól emlékszem. Ezzel arra célzok, hogy az animések nem tudhatták, hogy Odának célja lesz még vele.
Viszont nem hiszem, hogy olyan lenne a szemöldöke a mangában, de maga a kép érdekes és Sanji reakciója is érdekes.
Érdekes elmélet volt az elején,de így többször átolvasva nem hiszem,hogy van köze Sanjihoz. Sanji arckifejezése inkább sajnálat volt,mert egy szép lány meghalt. Ha netán tényleg fontos lett volna a kép,akkor nem így oldották volna meg és nem hagyta volna ott a képet. Tehát ez az elmélet bukta. Ha netán tévedek,akkor elnézést.
Másik pedig Bartolomeo hajója lehet,hogy több is volt neki. Mert Luffynak is 3 vagy pontosabban 2hajója van. Talán Bartolomeo már réges rég kalóz volt,mielőtt Luffy fangörcsös lett. Az tudom elképzelni,hogy a 2év ezelőtti hírek után csinált egy új Luffys hajót és azzal ment kaladozni Luffyék után. Harmadjára pedig,bárki,bárkimor csinálhat egy új hajót
.
Tehát az nem anime baki