sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
 |
« Válasz #6030 Dátum: 15 szep 09, 19:27:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
|
MonkeyKing
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Majom Király
|
 |
« Válasz #6032 Dátum: 15 szep 10, 08:00:31 » |
|
Srácok még egy hét.Alig bírom kivárni. Szerintem a 800.fejezet-ben koccintani fognak az új szövetségre és kihajóznak,mutatni fogja mind az 55-60 hajót és fölhúzzák a szalmakalapos zászlót az összesre.Ezután pedig az új körözési plakátokat kinek mennyit nőtt a vérdíja. Legalábbis én ezt szeretném,de biztos,hogy nem így lesz,hanem Oda kitalál valami 100-szor jobbat.Régen vártam ennyire manga fejezetet. 
|
|
|
Naplózva
|
Semmihez sem kell nagyobb bátorság, mint hogy nevetés mögé rejtsük szomorúságunkat.
|
|
|
felixgotrek
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6033 Dátum: 15 szep 10, 08:19:32 » |
|
Én is. Nagyon utálom ezeket az egy hét kihagyásokat  De a vérdíjakat én is szeretném már látni. Habár szegény Choppernek nem fog nőni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #6034 Dátum: 15 szep 10, 09:03:58 » |
|
Én is így vagyok, egyszerűen nem tudok hozzászokni ezekhez a csúszásokhoz, mert szerintem így is eléggé lassan 'haladunk', de érthető sajnos.  Azért az vicc kategória, hogy Choppert ha elfogná valaki, az árából vehetne kb egy kenyeret.  Én arra számítok, hogy nem sok szó lesz Luffyékról és visszatérünk inkább a 'B csapathoz', Sanjiékhoz. Luffyék úgy is oda tartanak. Vagy ha nem, és Luffyékat követjük akkor nagy baj van már a szigeten és mire odaérnek Sanjiék aprón hullottak lesznek.  Jinbeit várom már nagyon, igazán megérkezhetne... Doffyval mi lesz egyébként? Börtön? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DenTeK
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6035 Dátum: 15 szep 10, 14:08:39 » |
|
Doffyval az lesz ,hogy nyilvánosan kivégzik ,de Kadio megpróbálja menteni pont mint fehér bajusz és ő is meghal aztán még 1 kalóz korszak lezárul Viccet Félre téve Szerintem Luffy azt fogja nekik mondani ,hogy csináljanak azt amit akarnak őt nem érdekli. Sanjitól is jó lenne már látni 1 komolyabb harcot ,szerintem Sanji még a fegyverzet színét sem tudja használni vagy csak nem figyeltem elég jól. Mondjuk az elég vicces lenne ha nem tudna ,mivel bellamy nem edzett gondolom 2 évig még is használ.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 10, 14:13:32 írta DenTeK »
|
Naplózva
|
Dobj a farkasok közé, és zárd be az ajtót én csak attól félek,hogy a farkasoknak bajuk esik, és Amikor eszedbe jut az, hogy aligátorverembe dobsz, jusson eszedbe az is, hogy kivagyok éhezve.
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6036 Dátum: 15 szep 10, 14:49:33 » |
|
Luffy említette, hogy ő Zoro és Sanji a haki használók a csapatban.Azt nem mondta milyen haki és egyikkel már rendelkezik Usopp is de ha csak 2 ember rendelkezne a 9ből a fegyverzet színével az azért lehet kevés erre a tengerre még akkor is ha az a 2 kib@szottul erős.Még a 3 is karcsú, de Sanji biztos, hogy tudja a fegyverzet színét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dbzgt83
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6037 Dátum: 15 szep 10, 15:11:56 » |
|
Sanjinál kíváncsi leszek, hogyan fogják ábrázolni a fekete ruháján  de szerintem az ő harcára még várhatunk egy ideig...
|
|
|
Naplózva
|
Mr. Prince
|
|
|
zsandris1
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6038 Dátum: 15 szep 10, 15:26:42 » |
|
Sanji tuti, hogy tudja használni a fegyverzet színét. Amikor Law megkérdezte, hogy hányan vannak a csapatban, akik tudnak hakit használni, akkor Luffy Zorot és Sanjit mondta (ahogy Asasino is írta), és itt a lényeg Caesar megütése volt, tehát a fegyverzet színéről beszéltek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6039 Dátum: 15 szep 10, 16:03:28 » |
|
Az ábrázolás nem lényeg, könnyen megoldja.Zoro kardja is fekete nagyrészt.Kihangsúlyozza külön panelekkel Oda és írásjelekkel is.Az már más kérdés, hogy animében a zseniális készítők le tudják-e festeni a feketét feketére 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsandris1
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6040 Dátum: 15 szep 10, 17:03:09 » |
|
Animében szintén megoldható: rátesznek egy fényes/tükrös felületet, de erre kb nincs is szükség, mert most kék öltönye van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6041 Dátum: 15 szep 10, 22:38:01 » |
|
Animében szintén megoldható: rátesznek egy fényes/tükrös felületet, de erre kb nincs is szükség, mert most kék öltönye van.
Persze könnyen megoldható, ebben nem kételkedem.. de a Toei-ben igen  800-ra ha tippelnem kéne akkor a madarak repülnek az újonnan kiadott újsággal és benne az új plakátokkal majd az eddigi állomásokról szereplőkről kapunk egy panelt ahogy olvassák. Ja ez nem is a tippem, ez az amit látni szeretnék  De ha tippelnem kéne akkor vagy teljesen Sanjiékhoz megyünk vagy Luffyék elmenekülnek és a fejezet végén valami eddigi helyszínről vagy még meg nem mutatottról kapunk egy kibontakozó cselekményt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #6042 Dátum: 15 szep 11, 06:24:17 » |
|
Kaidou elveri Kidéket, mint a lovat. Vagy Dressrosára kitűzik a szalmakalaposok zászlóját. Hogy az ő védelmük alatt állnak és közlik a tengerészettel, hogy nem kérnek belőlük. Más csattanót nem igen tudok elképzelni jelenleg. Ha csak nem lép valami váratlan helyszínre Oda.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 11, 06:25:02 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
csizi-kun
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6043 Dátum: 15 szep 11, 09:34:14 » |
|
Én ha a csattanót kéne találgatni arra tippelnék, hogy a tengerészet nagy femyegetésként kezelné a szalmakalaposokat olyannyira, hogy bemutatásra kerül az új shichibukai pl:sokan írták h rob lucci és ráuszítják Luffyékra. Bár valahol olyat is olvastam h Marco a főnix lesz az új shichibukai bár az kissé fura lenne hisz pont oda nemkéne elmennie főleg azután ami a tengerészeti főhadiszálláson történt. Bár örülnék ha még látnánk nekm egyik kedvenc démongyümölcshasználóm 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 11, 11:04:20 írta csizi-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
felixgotrek
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6044 Dátum: 15 szep 11, 12:27:55 » |
|
Nem hiszem hogy Marco lesz az. Ő nem állna össze a tengerészettel. Lucci meg nem hiszem hogy nagy fenyegetés lenne. Nem hiszem hogy olyan sokat fejlődött volna. Vagy ha mégis Luffy is rengeteget fejlődött azóta.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 11, 12:28:33 írta felixgotrek »
|
Naplózva
|
|
|
|
|