24 nov 15, 03:05:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 388 389 [390] 391 392 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110274 alkalommal)
0 Felhasználó és 33 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5835 Dátum: 15 aug 10, 06:19:00 »

Huh nem hittem, hogy ennyien reagálnak az agymenésemre. Mint mondtam CC ilyen se veled se nélküled társlehetne. Akit soha nem kérnek a csatlakozásra és mégis mindig ott lesz, mert a csapatnak szüksége lesz rá neki meg a csapatra. A poén meg pont abból lenne, hogy mindig elakarják zavarni "ha nem tetszik el is mehetsz", "senki nem kérte, hogy gyere", "mintha érdekelne, hogy az itt lakók meghalnak a lépfenébe" stb. Hosszú még a manga és megváltozhat. Crocodile és megváltozott a háborúban és ő se volt jobb ember, mint CC.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5836 Dátum: 15 aug 10, 09:19:01 »

Momosuket esélyesebnek tatom, hogy csatlakozni fog s abból több poén lenne .
Csontit is egyből be akarta venni s Momosuke sárkány mivolta érdekesebb mint a másik három képessége hisz ha jól sejtem misztikus zoan tipus lehet amit Dofi is akar s ez lehet a fő ok amiért csatlakoni fog s az a védelem Dofival szemben mert ő szerintem ki fog valahogy szabadulni s bosszúra lessz szomjas.
Ami momo mellet szól:
1. sárkány (tuti befutó Lufynál  Pojén)
2. tud repülni
3. akár még tüzet is tudhatna fujni (nem emlékszem konkrét esetre de lehetségesnek tartom)

Persze lehet h két személy is csatlakozni fog s az egyik csak ideiglesen.
Nem feletkezhetünk meg arról a személyről sem akit keresnek.

Momo mint állandó utitárs s CC mint átmenti s akinek hála több ifót fogunk kapni az ördögcsümölcsökről s az esetleges elmélet mikét is lehet valakinek több gyümi képpesége, illetve a képpeségek fejlesztése s azt is mit is akarhatott Dofi Momotól.
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 10, 09:20:08 írta Fr33man » Naplózva
Scratchmen
Gennin
*

Szupernova

« Válasz #5837 Dátum: 15 aug 10, 09:27:21 »

CC-t én úgy tudnám elképzelni, hogy ha még egy darabig Luffyékkal lóg, akkor arról a Tengerészet is tudomást szerez, és a későbbi cikkekben és körözési plakátokon már úgy kezdenek rá utalni, mint a Szalmakalaposok egyik tagjára. És mivel neki amúgy se volna hová mennie, ezért tényleg egyfajta se veled - se nélküled kapcsolatban lenne a bandával. Az pedig külön zseniális lenne, mikor Luffyék elakarnák őt zavarni, CC pedig ártatlan arckifejezéssel közli velük, de hát már én is Mugiwara vagyok Nevet

Momotól pedig mentsen meg az ég. Engem rendkívüli módon irritál a karaktere.
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5838 Dátum: 15 aug 10, 09:47:58 »

Most szinte mindenki leírta, hogy miért nem lehet tag meg azt is, hogy miért lenne kiváló tag Nevet

Amúgy meg ha papíron nem is lenne tag de 2-3 arc erejéig velük maradna és elmenne mekkora üresség maradna? A sok poén meg minden nélkül amit ő hozott.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #5839 Dátum: 15 aug 10, 10:34:45 »

Momonosuke nekem sem hiányzik. Leginkább Choppernél fiatalabb tag ne nagyon csatlakozzon hozzájuk. Így is megvan már a gyermeki naivitás a legénységben. Illetve Sanji és Brook, Chopperre is irigyek mert együtt fürödhet/aludhat stb Namival meg Robinnal. Ilyen még egy nem kell a csapatba. Az nagyon jó h sárkány és tud repülni, de Robin, Sanji és G4-ben Luffy is képes a levegőben harcolni, szóval ez a része sem extra. Tüzet tud fújni?  Luffy, Sanji, Franky elég tűzsebzést tol.

Szóval Momonosuke totál fölös Luffyéknak.

Ennyi karakter bemutatása után az lenne a legnagyobb troll Oda-tól, hogy ha nem csatlakozna hozzájuk senki, hanem "csak" nyertek maguknak szövetségeseket, akik a jövőben segítenek ha kell (pl.: Shirohige szövetségesek Marinfordnál)

Nekem ez a troll megoldás tetszene a legjobban, és CC se veled se nélküled kapcsolata hozna egyedül változást a csapat életébe.

Jinbei viszont még nem fog feltűnni szerintem egy darabig.  A gyojin szigeten megtudtuk, hogy Jinbeinek van valami köze Big Momhoz. Lassan az infó eljuthat hozzá, hogy Bigmom egyik hajója megtámadta Luffyékat.  A kérdés h mozdul e erre a hírre, vagy csak akkor kerül majd elő, ha a Szalmakalaposok jobban belebonyolódnak Bigmom dolgaiba.
Naplózva
felixgotrek
Újonc
*

« Válasz #5840 Dátum: 15 aug 10, 10:53:19 »

Momonosukét én sem szeretem.Szerintem semmi vicces nem lenne a karakterében. Még Bellamyt is szívesebben fogadnám mint őt.Amúgy CC tényleg jó lenne bár annak tényleg nincs sok esélye hogy Luffy meghívja. Bár én még mindig amellett vagyok hogy kéne még egy jó női karakter a szalmakalaposokhoz.
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 10, 10:54:15 írta felixgotrek » Naplózva
Corazon4444
Gennin
*

« Válasz #5841 Dátum: 15 aug 10, 13:08:06 »

momo sztem kanjuroval és kinemonnal meg azzal a titokzatos lánnyal visszamegy wanoba, vagy talán luffyékkal ( miután újra egyesül a csapat zou-n ugyanis sztem sanjiék jelenleg ott vannak),együtt mennek oda :O amúgy momo gyümölcse nem mitikus zoan, hanem vegapunk készítette mesterséges zoan prototípus ha jól emlékszem.
Naplózva
oky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

asd

« Válasz #5842 Dátum: 15 aug 10, 15:45:10 »

Ami momo mellet szól:
1. sárkány (tuti befutó Lufynál  Pojén)
2. tud repülni
3. akár még tüzet is tudhatna fujni (nem emlékszem konkrét esetre de lehetségesnek tartom)

Tulajdonképpen a kettes és a hármas pont benne van abban, hogy sárkány, szóval ez csak érv eddig kacsint
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5843 Dátum: 15 aug 10, 17:00:33 »

Momo? komolyan? ikszdé

Egy érettebb karakter kell aki kellően retardált a csapathoz.Ja meg még erősnek sem ártana lennie.Frankynál gyengébbeket nem lenne sok értelme a csapathoz adni kivéve ha tud olyan fontos szerepet betölteni mint Nami.Ő az egyetlen akinek azt is elnézném, hogy az első részbeli Coby szintjén van mivel annyiszor megmentette már őket és csak ő tudja kiszedni őket egyes helyzetekből a tengeren.
Naplózva
DenTeK
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #5844 Dátum: 15 aug 10, 20:55:04 »

Szerintem kicsit Robin nak is elég fontos szerepe van ,ő általa fogjuk megtudni mi is az a D akarata pontosan és h mi történt az üres században 900éve szóval nem csak Nami nak kéne elnézned ,hogy gyenge Mosolyog
Naplózva

Dobj a farkasok közé, és zárd be az ajtót én csak attól félek,hogy a farkasoknak bajuk esik, és Amikor eszedbe jut az, hogy aligátorverembe dobsz, jusson eszedbe az is, hogy kivagyok éhezve.
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #5845 Dátum: 15 aug 10, 21:56:54 »

Bár én még mindig amellett vagyok hogy kéne még egy jó női karakter a szalmakalaposokhoz.
Szerintem ezzel mindenki így van. Te tudsz mondani egy ilyen jó női karaktert? Mert én nem.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5846 Dátum: 15 aug 11, 06:25:45 »

Bár én még mindig amellett vagyok hogy kéne még egy jó női karakter a szalmakalaposokhoz.
Szerintem ezzel mindenki így van. Te tudsz mondani egy ilyen jó női karaktert? Mert én nem.

Igazából Bonney lenne még aki passzolna hozzájuk, főleg Sanjihoz... Nevet Csakhát erre eléggé minimális esély van, de tényleg nem ártana ha egy lány is csatlakozna eléggé "elfiúsodott" a csapat, remélem Oda is észreveszi ezt.
Naplózva
felixgotrek
Újonc
*

« Válasz #5847 Dátum: 15 aug 11, 09:08:04 »

Hát nem tudom nem kell feltétlenül most. Majd később is megjelenhet. Mintmár leírtam nagyon szeretem Viola karakterét. De vele az a baj hogy egyáltalán nem illik hozzájuk szóval ez esélytelen. De tényleg remélem hogy kitalál majd valami király női karaktert hozzájuk lassan.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #5848 Dátum: 15 aug 11, 09:12:29 »

Azt azért jegyezzük meg, hogy mindig is ritkák voltak a női kalózok a világunkban is. Ezt az arányt szerintem, ha a One piece világát nézzük jól ábrázolja Oda is. Az, hogy Luffyéknál ketten is vannak, ez is ritka. Hány női kalózt tudunk felsorolni eddig? Nevet  Azután viszonyítsuk, a férfiak számához.

Tehát én nem lepődnék meg, ha egyáltalán nem lenne több női tag a Szalmakalaposok között.

Szerk:

A kalózkaraktereit Oda nagyrészt, a történelmünkben előforduló kalózok után alkotja meg. Lehet ez a név alapján, vagy stílusra. Nem sok anyaga lehet női kalózokról.
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 11, 09:16:04 írta Duuu » Naplózva
kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #5849 Dátum: 15 aug 11, 09:35:00 »

törölve. Igen ki google-iztem a szot Nevet Nyugodtan torold.
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 11, 18:22:22 írta kristian1112 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 388 389 [390] 391 392 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins