24 nov 15, 04:33:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 387 388 [389] 390 391 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110467 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
felixgotrek
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5820 Dátum: 15 aug 08, 21:56:19 »

Igen ezt a Fehérszakállozást én se szeretem. Nem látszik egyértelműen hogy bajusza van/volt?  Nevet Valahol olvastam hogy a Shirohige jelentése fehér arcszőrzet vagy mi. Japánban nem tesznek különbséget a bajusz és a szakáll között. Ez persze whitebeard lett angolul. Persze én ezt megértem hisz a whitemoustache elég hülyén hangzik Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 08, 22:02:37 írta felixgotrek » Naplózva
Corazon4444
Gennin
*

« Válasz #5821 Dátum: 15 aug 08, 21:59:44 »

elnézést, mostantól figyelni fogok rá  bow
Naplózva
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #5822 Dátum: 15 aug 09, 01:21:38 »

Nem tudhatjuk, hogy mi történt Kaidou és Shanks között.. lehet, hogy csak lecsíllapította őt Shanks, és nem is harcoltak. Fogalmunk sincs milyen a kapcsolat Shanks és Kaidou között. Lehet, hogy baráti.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5823 Dátum: 15 aug 09, 09:32:05 »

Semmi köze a kettőnek egymáshoz. A műtétgyümölcs erejét használva egy olyan "műtétet" hajt végre ami halhatatlanságot ad. Tehát kb. olyan mintha meggyógyítana valakit Law, pl Luffyt de a kairoseki bilincs hatástalanítaná a gyógyítást. Nem hiszem.

Szerintem pedig ez gyümölcs erő akár egy napja tették rá, akár 100 éve, és elvileg semlegesítenie kéne. Gondolom 1-2éven belül választ is kaphatunk erre  Pojén
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Corazon4444
Gennin
*

« Válasz #5824 Dátum: 15 aug 09, 09:52:18 »

sasukeuchiha17: ez ugyanolyan mint hogy azt mondja kb mindenki frankyről hogy lekörözi robint. soha nem harcoltak, és egyik se dobott be mindent amije van, mégis mindenki azt mondja egyértelműen franky nyer. lehet hogy igazad van és még csak fel sem emelték a hangjukat, de ez a rangsorolgatás sztem felesleges a yonkou-k között elvégre benne is van a nevükben: NÉGY császár, azaz ha nem is egyenlőek de erejük megközelíti a másikét, egymásnak méltó ellenfelei, ezért is kerülik a nagyobb összetűzéseket egymással, mert kritikus lehet bármelyik, vagy akár mindkét félre nézve. vagyhátis nekem ez a véleményem.
Naplózva
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #5825 Dátum: 15 aug 09, 10:45:19 »

De akkor miért dobálózik mindenki azzal, hogy Shanks olyan OP volt, hogy leverte Kaidout, majd utänna a háborút?Nevet Fogalmunk sincs mi történt közöttük. És kb. lehetetlennek tartom ezt. Hogyha közel azonos az erejük, akkor nem hiszem, hogy a csatározásuk pár órába telt.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #5826 Dátum: 15 aug 09, 10:47:34 »

Ez, hogy a Kairoseki semlegesíti a műtét gyümölcs által kezelt embert, totál alaptalan. Ha LAW Félbevág egy embert a room-jában, és erre a fél emberre teszek egy kairosekit, akkor 1: újranő a teste?  2: szörnyethal? 3: nem történik semmi?

Na vajon melyik a megoldás? Ugyan ez a kérdés ha halhatatlanná tesz vkit.

Ennyi erővel, Luffy a Colosseum-ban amikor a kint lévő zoro-val dumál, meg kellett volna halnia, amikor a kairoseki rácsot megfogta.  Mivel ugyebár a háború után Law gyógyítja meg Luffy-t akit Ivankov miatt normál műtéttel nem lehet műteni. Szóval Law meggyógyította Luffy-t az erejével. Akkor ha megfog egy kairosekit akkor meghal ugye? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 09, 10:55:19 írta Duuu » Naplózva
Ralite
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5827 Dátum: 15 aug 09, 11:52:39 »

Shanks karaktere nálam sosem ütött túl nagy mércét, de az Oda hibája. Egy hal harapta le a kezét, egy HAL. Legalább valami kemény csatában vágták volna le mint Kidnek, de nem, egy HAL. Mikor Luffyék mindig VACSORÁRA ették a tengeri szörnyeket.

Na de mindegy. Van egy feltevésem, érdekelne hogy mit reagáltok. Ugye, mikor a Water 7-es arc volt, akkor először Franky rossz fiúnak volt feltüntetve, egy ideig mindenkinek úgy hatott szerintem. Aztán kiderült hogy mégis csak jó arc. Sokan ugye azért nem tudják elképzelni Ceaser csatlakozását, mert rossz arc, a gyerekek miatt. De gondoljunk be Punk Hazardon sok embernek ő adott új végtagokat (még ha durva is volt hogy be akarta őket áldozni). Na már most, Ceaser csatlakozását csak akkor tudom elékpzelni, ha kiderül hogy a gyerekeknek volt valami ritka betegségük, amiről senki sem tud és ki akarja őket kezelni. A Vegitás hasonlatot azért nem tudom elképzelni, mert nincs akkora jelleme, de ki tudja...
Naplózva
Almanach
Újonc
*

« Válasz #5828 Dátum: 15 aug 09, 12:03:15 »

De akkor miért dobálózik mindenki azzal, hogy Shanks olyan OP volt, hogy leverte Kaidout, majd utänna a háborút?Nevet Fogalmunk sincs mi történt közöttük. És kb. lehetetlennek tartom ezt. Hogyha közel azonos az erejük, akkor nem hiszem, hogy a csatározásuk pár órába telt.

nekem úgy rémlik, azt mondták anno, nem volt nagy csata shanks és kaidou közt, vagyis simán lehet, hogy shanks csak az útjába állt kaidou pedig nem akart vele is csatázni fehárbajusz előtt ezért visszavonult.
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #5829 Dátum: 15 aug 09, 13:03:59 »

Nekem az már túl erőltetett lenne, ha most az lenne bemagyarázva, hogy Caesar azért tette ezt a gyerekekkel, mert segíteni akart rajtuk. Az elején is, de főleg a végén többször is kijelentette, hogy számára mindenki csak egy kísérleti patkány és, hogy a kísérleteit nem a jó szándék vezérli. Az egy dolog, hogy Franky sem tűnt az elején jó fiúnak, de akkor is szerintem Franky és Caesar tettei mögött ég és föld a különbség. Azonban abban egyetértek, hogy az esélyes tagjelöltek közül Caesarból lehetne a legtöbbet kihozni, sokszínű karakter és sok lehetőség lenne benne és jelentős erőt képvisel, de ha az érme másik felét nézem nálam kiverné a biztosítékot, ha ezek után Oda jófiúnak akarná mutatni.
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 09, 19:33:34 írta kristofkristof » Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #5830 Dátum: 15 aug 09, 13:06:33 »

Na de mindegy. Van egy feltevésem, érdekelne hogy mit reagáltok. Ugye, mikor a Water 7-es arc volt, akkor először Franky rossz fiúnak volt feltüntetve, egy ideig mindenkinek úgy hatott szerintem. Aztán kiderült hogy mégis csak jó arc. Sokan ugye azért nem tudják elképzelni Ceaser csatlakozását, mert rossz arc, a gyerekek miatt. De gondoljunk be Punk Hazardon sok embernek ő adott új végtagokat (még ha durva is volt hogy be akarta őket áldozni). Na már most, Ceaser csatlakozását csak akkor tudom elékpzelni, ha kiderül hogy a gyerekeknek volt valami ritka betegségük, amiről senki sem tud és ki akarja őket kezelni. A Vegitás hasonlatot azért nem tudom elképzelni, mert nincs akkora jelleme, de ki tudja...

Franky törvényenkívüli volt, de tudtommal nem ártott senkinek, és törődött a barátaival. Ceasar karaktere üde színfolt a mangában, jól beleillik a csapatba, de a tettei miatt (amik egyszerűen borzasztóak) elképzelhetetlen, hogy Mugiwara legyen, egyszerűen elképzelhetetlen. Nem csak a gyerekeket bántotta, hanem a saját embereit is. De annak nagyon örülnék, ha még sokáig lenne a túszuk, mert tényleg nagyon jók együtt.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #5831 Dátum: 15 aug 09, 14:18:33 »

Ha jól emlékszem Punk Hazardon, amikor Ceasar elárulta az embereit, Usopp kijelentette, hogy a Ceasar féléket utálja Luffy a legjobban..ezek után elég nagy pofon lenne, ha csatlakozna a csapathoz.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5832 Dátum: 15 aug 09, 17:43:56 »

Nem kell egyből haveroknak lenniük, Luffy simán rákérdez, hogy leszel a társam?A szokásos sablon lemegy és szóba kerül az, hogy bármikor hátba döfheti őket és akkor azt Luffy egy creepy arccal annyit mond, hogy "ha megtámadsz minket, szétrúgom a segged." vagy Zoro mondja, hogy szétvágja akkor Nevet szerintem tök poén lenne.Crocodile-al együtt meg Robin is végre hajtotta a dolgokat.Amúgy meg kalózok.

Aztán később kicsit összezáródhatnának.
Nekem különösen tetszene ha velük lenne már egy jó ideje és még csak akkor kezdene el némi jellemfejlődés megmutatkozni, esetleg amikor először hoz áldozatot valamelyikükért.

Az meg, hogy kísérletezni akar mindenkin maradhat egy poénnak is akár.Mint Brooknál a "megmutatnád a bugyidat?" csak itt az lenne, hogy "Végezhetnék rajtad egy kísérletet?" és ugyanúgy leüti Nami mint Brookot.Vagy ha ilyesmit nem is a csapattal csinál akkor random embereknél próbálkozna be ezzel úgy mint Sanji a nőknél, végkifejlet persze ugyanaz maradna ikszdé

Hirtelen ezek jutottak eszembe.Szerintem működne a dolog és nem feltétlen kéne jófiúnak beállítani.
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #5833 Dátum: 15 aug 09, 18:48:04 »

Teljesen nyilvánvaló, hogy remekül működik együtt a többi mugiwaraval, remek karakter. De ettől függetlenül teljesen esélytelen, hogy a csapat tagja legyen, viszont amiket felsoroltál, azok működhetnek akkor is, ha marad "túsz". (Olyan túsz, aki velük akar maradni, mert máshogy esélye se lenne a túlélésre Nevet )
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
oky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

asd

« Válasz #5834 Dátum: 15 aug 10, 06:02:22 »

Én is úgy gondolom hogy esélytelen, hogy Luffy felajánlja neki a Mugiwara tagságot, inkább max elfogadja azt egy idő után. Én inkább úgy tudom ezt elképzelni, hogy CC könyörög azért hogy maradhasson velük, mert mindenki rájuk vadászik, aztán segít nekik a harcban a Yonkou ellen bármelyik is legyen az, és akkor egy ilyen "Sose fogom elfelejteni amit a múltban tettél, de most megmentettél minket, ezért maradhatsz" szöveggel beveszik. CC meg olyan embernek tűnik akinek kell egy pártfogó, Luffy elleni harcában is folyamat DD-re hivatkozott, és arra hogy ő megbosszulja ha bármi is történik vele.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 387 388 [389] 390 391 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins