24 nov 15, 10:32:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 383 384 [385] 386 387 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1111235 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
kristofkristof
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #5760 Dátum: 15 aug 02, 18:27:26 »

Szerintem biztos nem Doflamingoék felé tart, mert kihangsúlyozta, hogy jó ideje üldözi a kalózbandát, Doflamingot pedig nem üldözhette, mert ugye Shichibukai, meg már amúgy is Fujitora és a tengerészet fogságában van.
Az viszont egyre biztosabb, hogy Sengoku van vele, mert Tsuru nem beszélne ilyen szépen Garppal.  Nevet Az az érdekesebb, hogy ki lehet a célpont, mert régi szereplők közül most senki se tudok, aki képbe jöhetne. Új kalózcsapatra tippelek, de az is érdekes lenne ha belefutnának Sanjiékba.  Mosolyog

Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5761 Dátum: 15 aug 04, 08:16:08 »

Korábban valaki írta, hogy Smoker előbb utóbb admirális lesz és h majd változást hoz a tengerészetben, ez most komoly? H lehet abból admirális, aki Punk Hazardon konkrétan attól nem kapott ki, aki nem is akart vele harcolni. Smoker csak addig volt veszélyes ellenfél, amíg nem tudtak a haki létezéséről, hakis emberek ellen konkrétan esélytelen.

Sztem Coby lesz az, aki admirális lesz és változást fog hozni a tengerészetben, azt a srácot Garp mindennap tápolja.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5762 Dátum: 15 aug 04, 08:41:42 »

Hatalomra még akkor sem tesz szert Kobi. Smokernek éppen ez volt a gondja Arabastában, hogy nem volt befolyása. Most viszont ahogy Smoker mászik fel a rangsorban úgy egyre komolyabb befolyásra tehet szert. Egyébként Smoker egyértelműen gyengébb volt mint Doffy de ezt Smoker is tudta. Viszont ne vegyük el a lehetőséget Smoker fejlődésétől sem. Ő is folyamatosan fog erősödni. Éppen nemrégen Doffy mesélt Luffynak arról, hogy milyen szinteket lehet még elérni a gyümölcsökkel. Szóval ő is fejlődhet még rendesen.
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5763 Dátum: 15 aug 04, 09:53:02 »

Hatalomra még akkor sem tesz szert Kobi. Smokernek éppen ez volt a gondja Arabastában, hogy nem volt befolyása. Most viszont ahogy Smoker mászik fel a rangsorban úgy egyre komolyabb befolyásra tehet szert. Egyébként Smoker egyértelműen gyengébb volt mint Doffy de ezt Smoker is tudta. Viszont ne vegyük el a lehetőséget Smoker fejlődésétől sem. Ő is folyamatosan fog erősödni. Éppen nemrégen Doffy mesélt Luffynak arról, hogy milyen szinteket lehet még elérni a gyümölcsökkel. Szóval ő is fejlődhet még rendesen.

Smoker azalatt a 4 év alatt annyit fejlődött, h nemcsak Luffy, de majdnem a fél szalmakalapos csapat erősebb lett nála, és még azt se tartom kizártnak h Tashigi is egy szinten lett vele. Ha azalatt a 4 év alatt alig erősödött, akkor most miért erősödne többet? Coby az anime elején egy szánalmas, beszari gyerek volt, most meg már egy al-admirális szintjén van, ráadásul neki még ördöggyümölcse sincs, sokkalta több potenciál van Coby-ban. Hatalma lehet h nem lesz, de már egyszer megtudta győzni Kizarut, és Akainut is pár percre, sztem képes lesz rá h az egész tengerészetet megváltoztassa.
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5764 Dátum: 15 aug 04, 12:58:13 »

Smoker erőszintet nézve addig ért valamit amíg nem volt Haki.Mondjuk a történet elején nem kellett semmilyen képzettség/tehetség elég volt az is ha Logia voltál.

Én is Cobyék mellett teszem le a voksom.Nem semmi edzésnek teszi ki őket Garp.Már elég régóta tolták ezt a fajta életvitelt 0-24ben és nagyon tetszett, hogy még ezek után se voltak agyon tápolva (Enies Lobby).Még telnek az évek és biztos, hogy a legerősebbek között lesz.Pláne ha összeszed egy gyümit is.Ereje garantáltan nő, én inkább egy komolyabb jellemfejlődést várok tőle.

Smoker pedig már nem tudja azt hozni amit régen.Mármint először Luffy riválisaként lett beállítva (Garp-Roger) és ez meg is állta a helyét mivel Luffy meg sem tudta ütni így amikor találkoztak megvolt az izgalom.Én bírom most is Smokert de ha elejtene egy olyan mondatot valamikor mostanában, hogy "akkor induljunk mugiwaráék után" vagy "most elkapom", egyszerűen nem tudnám komolyan venni mivel ahogy jasek írta, csak az nem verte el PH-n is aki nem akarta.Chopper kap egy hakit és a szörny formában leveri szerintem, legalábbis nem tudom, hogy győzné le Nyelvesít A top 4-5höz meg már bűn lenne hozzá mérni.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5765 Dátum: 15 aug 04, 21:55:27 »

Én nem igazán az erőről beszélek hanem a befolyásról, hatalomról. Az nem volt meg Smokernek és talán ma sincs meg. Másrészt még szép, hogy Kobi erősödik de éppen azt írtam, hogy ettől még nem lesz befolyása. Éppen úgy mint Smokernek. Az erőt nem csak fizikailag lehet érteni hanem úgy is, hogy mit képes befolyásolni. Egyébként szépen is néznénk ki ha Luffy és csapata nem nőne Smoker fölé erőben. Akkor ne is menjenek tovább ilyen erővel. Viszont éppen ezért azt is el kellene fogadni, hogy például egy Schibukai erőben inkább az admirálisokkal van egy szinten mint az al-admirális szintűekkel. Viszont ha belegondolunk akkor ahogyan a többiek is elérték azt az erőszintet, úgy Smoker és sorstársai is elérhetik. Bizonyos szintű képzésük már nekik is van. Erre éppen Garp az egyik példa aki oktatja őket.
Naplózva
gabor966
Újonc
*

« Válasz #5766 Dátum: 15 aug 05, 21:40:12 »

Aki sengoku-ra tippelt annak volt igaza.
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #5767 Dátum: 15 aug 05, 23:19:14 »

Ezt honnan veszed ilyen biztosra? Valami spoiler kép, vagy micsoda?
Amúgy valamelyik nap elolvastam az utolsó hat fejezetet egyben, magyarul. És arra jöttem rá, hogy kb. a felét egyáltalán nem értem Nevet Ki harcol kivel, ki hol van, ki beszél kivel, kinek mi a célje, ennek mi a magyarázata, ez kicsoda, ez kivel van egy csapatban, ennek mi lesz a vége. Oké, a OP mindig is ilyen volt, de azért remélem, hogy az elkövetkező pár fejezetben azért letisztul egy-két dolog.
Azt mindenesetre külön kiemelném, hogy Sabo visszaemlékezése szerintem fantasztikusra sikerült.

« Utoljára szerkesztve: 15 aug 06, 00:26:35 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Adri
Gennin
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #5768 Dátum: 15 aug 05, 23:27:19 »

http://orojackson.com/threads/one-piece-chapter-796-spoilers.13676/

Spoilerkép volt, meg pár soros szöveg. Elnézést a rossz topic használatáérte, csak már előttem lelőtték Mosolyog
Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #5769 Dátum: 15 aug 06, 00:27:01 »

Na jó, akkor mégis a nem világos dolgok:
Szerk.: Ez egy picit hosszú lett, de felvetettem pár kérdést, amit nem értek, szóval örülnék ha elolvasnátok Nevet Lehet, hogy csak figyelmetlen voltam korábban, vagy csak szimplán nem érthetjük még. Nemtom.
1. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/793/6 azt mondják "a parancsot a feljebbvalóiktól kapták?" Kiknek a feljebbvalóitól? Elvileg a Gorosei a legfelső hatalom, és Sakazukinak sincs feljebbvalója. Ha Doffyról beszélnek, akkor sem értem, ő sem kapott parancsot senkitől. Vagy akkor a CP0-ról? És akkor a Gorosei a feljebbvaló? És miben lőttek túl a célon? Nem is csináltak még semmit...
2. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/793/9 Gyanítom, hogy ezzel a Dressrosai akciójukkal nemcsak szövetségeseket, hanem ellenségeket is szereztek Luffyék. Még akkor is, ha nem ellenfelek nekik, fájó tüske lehet ez a későbbiekben és még visszaüthet. Tsuru szerintem is Sengokuhoz beszél, dehogy melyik kalózbandát üldözik, arról fogalmam sincs.
3. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/793/10 Egyre inkább biztos vagyok benne, hogy Bonney később szövetséges lehet még. Nem tartom valószínűnek, hogy csatlakozzon a csapatba, de szövetségesként el tudom képzelni, főleg, hogy egyre inkább tiszteli őket, ráadásul Feketeszakállal és a tengerészettel is van valami elrendezetlen ügye. És Urouge vajon nem társult senkihez, hanem megmaradt egyedül? Az már biztos, hogy Capone Big Mom embere lett, és hogy a Sunnyt üldözik. Ahogy az is, hogy Drake meg Kaidóé. Akik meg lehet, hogy szintén Luffyékat akarják majd Nevet
4. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/793/15 Valószínűleg nemsokár megismerjük Vegapunkot is. Kíváncsi vagyok, hogy milyen szerepe lesz még a történetben.
5. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/794/17 Az a madár, amelyiken ül, az biztos, hogy egy ember. Koala? Ha már nem látni a kikőtőben. Vagy kicsoda? És elő tudja hívni azt a többi madarat...érdekes.
6. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/795/4 Még a 793-as fejezet végén én arra számítottam, hogy Isshou akkor kilép a tengerészetből, de ezek szerint úgy értette, hogy ő is el akarja kapni Luffyékat. Nem igazán értem még a karakterét, amekkora igazságérzete van, és mégis behunyja a szemét ( ikszdé) a Tengerészet és a Világkormány bűnei fölött? Oké, odaszúrt egyet nekik, de ezzel a dolog el van intézve? Karizmatikusabb, radikálisabb embernek gondoltam. Aztán a mostani fejezetből meg nekem úgy jött le a dolog, hogy átveszi Smoker szerepét Luffyék üldözésében. Ugyanaz a szerepe, mint Smokernek volt Arabastában. Luffyék mentették meg az országot, de ettől függetlenül üldözni akarja őket, de mégis ad nekik néhány nap egérutat. Főleg, hogy ha addig, amíg nem kapja el őket, nem mehet vissza a parancsnokságra. Nem is bánom, mert sokkal reálisabb ellenfél Luffyéknak, mint Füstös jelenleg. De akkor Smoker szerepe meg fog változni, valami új célt kell kapjon.
7. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/795/6 Ezek szerint mégiscsak elmenekültek Big Momék elől...ez egy kicsit csalódás. És kiket kell megmenteni?
8. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/795/11 Ezek biztosan Kaido emberei. Ezek szerint Kaidonak van szüksége a szamurájra, nem Doffynak, aki gondolom Momonosuke. De miért? Szerintem a démongyümölcsével lesz kapcsolatban, ki tudja, hogy milyen gyümölcs ez igazából. És ki az a lány? Valahonnan nagyon ismerős, de nem jövök rá, hogy honnan...
9. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/795/18 És akkor Kaido. Hm...érdekes. Az, hogy egy csomószor el tudták fogni, az szerintem arról árulkodik, hogy azért nem verhetetlen a harcban, csak egyszerűen hallhatatlan. Ez a műtétgyümölcsös ötlet nekem is tetszik, de akkor miért szerezte meg, ha meg akar halni? Arra tudok gondolni, hogy valaki az ő akaratán kívül, esetleg annak ellenére tette vele, hogy megvédje, megmentse, vagy valami. És igen, ez Doffynak is magyarázatot adna a motivációjára. Maga a karakter pedig szerintem inkább negatív, mintsem pozitív lesz. Úgy mutatták be, mint egy gonosztevő, aki embereket kínzott meg. Szerintem azért emlegeti Fehérbajuszt, mert talán ő volt az egyetlen, aki képes lett volna megölni...és talán ezzel a háborúval is a saját halálát akarja elérni, vagy talán csak a határait akarja feszegetni, vagy ki tudja mit akar. Mindenesetre kíváncsi leszek rá, hogy mit tesz majd, ha meg tudja, hogy Jokernek annyi. Meg hogy mit fog most csinálni Kidékkel. Nem lennék meglepve, ha simán tovább állna.

Fúha, azt hiszem ennyi Nevet Sikerült felcsigáznom magam a holnapi (khm...mai Nevet ) fejezetre Nevet Bocs, hogy túl hosszú lett, és tudom, hogy egy pár dolgot már említettek ti is. Ezt főleg azért írtam, hogy egy kicsit rendet tegyek a saját fejemre, és ha tévedtem valahol, ami igencsak valószínű, akkor légyszi javítsatok ki.
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 06, 00:35:49 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Pierre
Chuunin
*

« Válasz #5770 Dátum: 15 aug 06, 06:26:21 »

http://www.mangamint.com/one-piece-796 tartalmas egy rész lett kacsint Mosolyog
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #5771 Dátum: 15 aug 06, 07:53:14 »

Jon97:

1. Sakazukinak van feljebbvalója. Az hogy aktuálisan ki, azt nem tudhatjuk, de amikor Sengoku volt a Flotta admirális neki   Kong volt a felettese. ( http://onepiece.wikia.com/wiki/Kong ). Gorosei valószínűleg a legfelsőbb katonainak tekinthető hatalom lehet, de a politikai kérdésekbe max javaslatuk lehet,de nem döntenek. Én így tudom elképzelni.

2. Tsuru régen olyan volt Doffynak, mint Smoker Luffynak. Ez visszaemlékezésekből kiderül. Azt, hogy tényleg miatta jött e most azt nem tudhatjuk, de esélyes. Sengoku is Corazon miatt érintett Doffynál. ezért lehet Tsuruval.

5. Ezt nem csak te nem érted. Totál új dolog. Kb olyan mint, ha Chopper beszélne állatokkal, hogy a hasznukra legyen, vagy a egy démongyümölcs.

6. Ezzel egyetértek, hogy Fujitora átveheti a szerepet. Ha azt nézzük, Smoker a 2 éves időugrás előtt minél nagyobb rangot akart elérni, és ez sikerült neki Aladmirális posztban. Így nagyjából szabadon mozoghat a világban. Viszont, ha megnézzük, ebben a posztban lévő emberek ereje közt igazán nagy különbségek vannak. Szóval Smoker szerintem most eltűnik egy időre, és magához képest erősebbé válik.  Mondjuk, ha Sengoku vagy Fujitora a szárnyai alá veszi még esélye is lehet.

8. Nem tudom, hogy néztél/olvastál e Hunter X Hunter-t, de nekem az a kiscsaj totál Cheadle. ( http://hunterxhunter.wikia.com/wiki/Cheadle_Yorkshire)

Naplózva
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #5772 Dátum: 15 aug 06, 09:16:26 »

Jon97:

1. Sakazukinak van feljebbvalója. Az hogy aktuálisan ki, azt nem tudhatjuk, de amikor Sengoku volt a Flotta admirális neki   Kong volt a felettese. ( http://onepiece.wikia.com/wiki/Kong ). Gorosei valószínűleg a legfelsőbb katonainak tekinthető hatalom lehet, de a politikai kérdésekbe max javaslatuk lehet,de nem döntenek. Én így tudom elképzelni.

Szerintem Kong volt a Flotta Admirális, és Sengoku "csak" az admirális. Szóval szerintem a Flotta Admirálisnak nincs felettese, csak a Gorosei.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
hagabi
ANBU újonc
*

gman kiválasztottja

« Válasz #5773 Dátum: 15 aug 06, 09:19:03 »

Duuu

A Goroseivel kapcsolatban igazad van szerintem. Ahogy eddig láttam a világ tetején az Égi Sárkányok állnak. A Tengerészet illetve a Cipher Pol is azért létezik, hogy őket védje. Ezeket a szervezeteket pedig a Gorosei fogja össze és irányítja. Tehát arra a kérdésre, hogy a Gorosei fölött ki áll azok az Égi Sárkányok lesznek.

Na de a mai fejezet nagyon szuper lett.

Duuu azt is megválaszolta miért van itt Tsuru és Sengoku hiszen mindkettejüket komoly szálak fűzik Doffy-hoz. Szegény Sengoku milyen nehéz lehetett neki lenni a Flotta Admirálisnak és folyamatosan komolynak lennie. Hiszen most látszik igazán, hogy teljesen olyan mint Garp. Nevet

Ezek a Tontatták tényleg elég naivak. Manshelly is most elég bátran ment oda a tengerészekhez. Mázlija van, hogy mondjuk nem Sakazuki van ott mert ő szó nélkül elvitetné magával, mert ez a gyógyító gyümölcs rettenetesen hasznos lenne a tengerészetnek is.

Azért belegondolva elég nehéz lehet most Riku királynak és főleg Rebeccának. Mert az tök jó, hogy most mindenki az ő seggüket nyalja (már bocsánat), mert, hogy ők a királyi család. De azelőtt napi szinten azt hallották, ahogy átkozzák őket és a halálba kívánják őket. Az most mindegy, hogy ez mind Doffy hibája volt, de én nem tudnék úgy az emberek szemébe nézni ezután, akik eddig azért szurkoltak az Colosseumban, hogy haljak meg.

http://eatmanga.com/Manga-Scan/One-Piece/One-Piece-796/page-11
Azt tudtam, hogy Oda most is kitalál valamit Luffy-nak. De az, hogy egyszerre ennyi mindent csinál az nagyon durva. ikszdé Azt hittem Zoro kb le fogja már ütni.

Na Bartolomeo gyorsan fejlődik. Egyszerre 5 szalmakalapos van itt és tud rendesen beszélni közben. ikszdé De egész jól megszervezték a kis szökést, amire most szükségük is van. Hiszen Fujitora kidobta azt a bizonyos hatost szóval, ha nem iszkolnak el gyorsan akkor lehet megszorongatják őket. Azért itt van Fujitra, Sengoku meg Tsuru-san is. Nem hiszem, hogy szívesen összeakaszkodnának velük. Bár Luffy-nak még van egy kis elintéznivalója szóval még korántsem biztos, hogy nem lesz harc. Nevet

Ja és egyre valószínűbb, hogy azok nyertek aki karra fogadtak, hogy Bellamy csatlakozik majd.
Jon-nal annyiban nem értek egyet, hogy Fujitora szerintem jó így, amit tesz. Radikális személyiségekből van elég a tengerészetben.
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 06, 09:20:59 írta hagabi » Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5774 Dátum: 15 aug 06, 10:06:33 »

Hát sztem meg egyre nyilvánvalóbb h Bartolomeo fog csatlakozni. Korábban voltak kételyeim a fanmániája miatt, de már nem csorog a nyála szal előbb utóbb normális lesz, jó lesz ez.
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 06, 10:31:19 írta jasek89 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 383 384 [385] 386 387 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins