Még a legelején én is azt hittem, hogy Kaidounak valamilyen Zoan alakváltó démongyümölcse, van de azt túl erősnek tartottam. Azonban ez a fejezet után
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/689/18 nekem egyre jobban úgy tűnik, hogy ez a 100 bestia Kaidou megnevezés nem a képességére utal, hanem a legénységére. Eddig nekem ez lenne a legreálisabb magyarázat. Amúgy ettől függetlenül őt is Zoan démongyümölcs használónak tartom, de majd kiderül.
Bevallom amikor láttuk körvonalazódni az alakját és feltehetőleg egy óriás kicsit furcsálltam. Azonban addig nem írok róla semmi negatívumot, amíg nem tudom mit akar kihozni belőle Oda, mert lehet, hogy végül nagyon tetszeni fog.
Oda nem halogathatja sokáig Kaidou bemutatását, mivel ugye ő a célpont és miután legyőzték az egyik kulcsfiguráját mutatnia kellene Kaidou reakcióját.
Szerintem hamarosan lesz egy ahhoz hasonló fejezet, amiben a szupernovák voltak bemutatva, csak abban a Yonkouk lesznek a főszereplők. Arra tippelek, hogy ez akkor lesz, amikor Big Mom teapartija meg lesz rendezve. Azt mutatnia kell, hogy Big Mom kinyitja a tamatebakot, Kaidout is ideje lenne mutatnia, az sem kizárt, hogy látjuk Feketeszakállékat, amikor Burgess jelent, hogy nem sikerült megszereznie a lánggyümölcsöt, és Shanks is feltűnhet, ha már ő Kidék célpontja.