Egyetértek Hiei-el. Nem volt túl érdekes és jó fejezet, de abszolút kellett. Így már tényleg érthető minden, hogy miért csak most tűnt fel Sabo
Ez az emlékezet kiesés egyszerű, de nagyszerű válasz volt Oda-tól
Bár az valóban elég kegyetlen volt, hogy Ace halálakor jutott eszébe minden Sabo-nak :S
Luffy reakciója is nagyon aranyos volt a Kolosszeumban
Bár tudom, hogy Sabo a Forradalmárok 2. embere, de számomra akkor is fájó pont, hogy mégis elhagyja Luffy-t. Igen-igen kötelesség és feladatok, de pölö nekem ezért tetszik még mindig jobban a Fairy Tail, mert ott mindig a barátság az első
Jó lenne Sabot is Luffy-ék hajóján látni, anno még ő is kalóz akart lenni
Persze rivalizáltak, mert mindenki egy kapitány akart lenni egy külön hajón. Na mindegy. Biztos látjuk még és éreztem, hogy el fog menni... De hogy egy madár rajon???
Az egyik beszélt (akin ült) szóval biztos ördöggyümölcs van a képben. A többi (sima) madarat meg csak odahívta (de miért?). Egy kérdésem lenne még: ki ette meg a madár gyümölcsöt?? Koala?
Franky is szépen javítgatta magát
Viszont elég bizarr, hogy már 90%-ban robot kb.
Bellamy meg ott feküdt köztük!! Én nem láttam hullazsákot és nem a föld alatt hevert, szóval tuti, hogy él (bár ezt ezek nélkül is ki lehet találni, a One Piece-ben kb. mindenki halhatatlan). Érdekel, hogy mi lesz a sorsa
4/5-öt adok erre a fejezetre.
@kristofkristof: Én már a 760. fejezetek körül megmondtam, hogy ez bizony kitart a 800. fejezetig. Akarva akaratlanul is igazunk lesz