24 nov 15, 15:18:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 377 378 [379] 380 381 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1111688 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
hagabi
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #5670 Dátum: 15 júl 11, 07:41:26 »

Bocsi, hogy beleszólok oky, de szerintem ne idézzél ekkora kommentet, mert csak a helyet foglalja. Engem mint fórumozót kicsit zavar, mikor az oldal fele kommentek idézéséből áll. Anélkül is mindenki érti kinek szánod a mondandódat. Mosolyog Köszönöm szépen.
Naplózva
wolfarkas
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5671 Dátum: 15 júl 11, 13:30:18 »

Law is rengeteget erősödött...

És Kidd meg Basil gyümölcsei elég durvák alapból is, simán lehetnek Luffy szintjén
Naplózva

kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #5672 Dátum: 15 júl 11, 15:06:38 »

Az erősödésben, fejlődésben szerintem sem mérvadó, hogy valaki átment-e az Újvilágba vagy sem. A magyarázat, hogy Luffyék miért nem mentek át az nagyon egyszerű. Mint ahogy előttem írták ellettek választva és Reyleigh tanácsolta Luffy-nak, hogy ne vágjon bele az Újvilágba azonnal. Ezenkívül Luffyék azért durvább dolgokon mentek keresztül, mint a többiek.
Másfelől azért az érme másik felét is meg kell nézni. Law Shichibukai lett, azért ez is védelmet adott neki. Szintén igaz ez Drake-re is, aki Kaidou védelme alatt áll. Bonney-ról igaz nem tudunk semmit, de a látottak alapján azért neki nem megy annyira jól a sora olyan mintha rejtőzködne. Meg az is sokat számít, hogy ki keresi a bajt és ki nem. Gondolok itt Kid-re, aki feltehetőleg meggondolatlanul támadt mindenkire (ezt onnan gondolom, hogy Kid rátámad egy olyan Yonko-ra (Big Mom), aki mint végül kiderült nem is a célpontja). Ez azért szerintem nagy ostobaság és ő azért elvesztette az egyik karját is egy csatában.

Én is azt írtam, hogy kicsit még nehéz elképzelnem, hogy legyőzik Shanks-ot. Nekem igazából nem a három szupernova erejével van bajom, mert szerintem is Luffyék szintjén lehetnek, hanem a legénységükkel. Egyedül Killer az, aki nagyobb erőt képvisel, de más erős tisztről még nincs tudomásunk egyiküknél sem. Az egy dolog, hogy ha a három kapitány sikerrel jár Shanks ellen, de ott van a többi tiszt és legénység. Gondolom úgyse fogja Oda lerészletezni a harcukat, de ha mindhárom félről mutatna legalább 4-4 erősebb tagot a legénységbe én akkor elhiszem, hogy sikerrel járhatnak.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5673 Dátum: 15 júl 11, 16:04:18 »

Kid legenysgeben van meg 2 tag akiknek az erejét könnyen felturbozhatja Oda, Ott vám az a vasvillas, ördög szarvas magas csavo meg egy tuzkopo vagy milyen Nevet haki + soru es bárkiből lehet kemeny harcos
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #5674 Dátum: 15 júl 13, 06:34:00 »

Régen írtam már ide, most érkezett el az ideje. Nevet  Először is Dressrosa összefoglaló.

Az első értelmesebbnek mondható betekintés volt az új világba. Kaptunk egy kis ízelítőt, hogy miféle káosz van. Most már nem csak egy frontra kell figyelni úgymond. Eddig a kalandozásuk alatt figyelmen kívül hagyhatták a világ történéseit(Luffy solo háborúját ne nézzük most). Most kaptunk egy Doffy-s alapot Dressrosaval, ami kihat Kaido-ra, és közben még Big mom, és az alvilág is ellenük van, a Világkormány mellett. Az ív ezen része tetszik.

Megkaptuk a szokásos idegesítő tömeget a törpékben. Sok héten keresztül idegesítettek, de végül is már hozzászoktam.(PH gyerekek stb..) Számomra sablon Rebecca. Kaptunk egy gyenge Vivi másolatot. Most nem azért, megértem hogy nagy mellekkel nagyobb az eladás japánban, de nem hiszem el, hogy minden királyságban csak hercegnők születnek. Gyjon szigeten is pesztrálni kellett a hercegnőt, kezd unalmas lenni kicsit.

Ami határozottan felfelé húzza az ívet, azok az új jövőbeli szövetségesek a Colosseumból. Úgy érzem, hogy alapozódni kezd ezzel az a szövetséges "hajóhad", ami Fehérbajúszt, is kísérte Ace megmentésére. Az öregnek akkor asszem 40 körüli szövetséges csapata volt, de hát valahol el kell kezdeni.

Ami viszont nagyon lefele húzza dressrosát, az a Donquixote család. Amennyire misztikusnak volt felvezetve Doffy, annyira ugyan olyan, sőtt még gyengébb érzetet az mint a Crocodile elleni harcok. Arabastánál eléggé megizzadtak a Szalmakalaposok, még Zoro is, akinek azóta sem kapott hasonló csatát, amiben "halál közeli" állapotban volt. Momentán a főszereplő megint sokat szenvedett, hogy leüssek a főgonoszt, de a csapat többi tagjának "csatái"( Hogy mije?) szánalmasak.

Annyit tudtunk meg, hogy Robin szeret szenvedni, mert inkább megsérül, mint hogy valami képességet mutasson. Sanji is jól bírja az ütéseket a nálánál erősebbektől is (ez pozitív kicsit), de új támadását nem láttuk, pedig elvileg a New Kama Kempó 99 mesterét győzte le Ivankovnál, csak akkor utazhatott. Csak ragadt valami. Zoro bemutatta, hogy nem csak hajót, de hegyet is ketté tud vágni, illetve, hogy a hakit simán használja. Usopp továbbra is másod-harmad megfontolásra képes csak harcolni. Viszont felébredt az észlelés hakija. Franky férfiasan hagyta magát összeverni, majd nyert mert "főbb szereplő vére van". Egyébként ugyan azokat a sablon támadásokat látjuk, amit a Gyojin szigeteken láttunk. Brooknak van sütnivalója, de nagyon úgy jön le hogy néha nem érdeklik a dolgok, így bajba kerül. Inkább hagyja a többieket érvényesülni. Ha viszont nagy a gond lép vmit és probléma megoldva. Chopper és nami semmit sem mutatott, így nem tudok mit írni.

3/5-öt kap tőlem. A "nemzetközi" dolgok és a szövetségesek felhúzzák az amúgy unalmas és csalódástkeltő részeket.

A legutóbbi rész szupernováinak vitájához annyi gondolatom lenne, hogy:

Bonnie: Úgy tűnik bújdokol, de nem nincs új legénysége (vagy csak nem mutatták)
Capone: Egyetértek, hogy Big mom-hoz csapódott. Valószínűleg a Sanjiék elleni hajón van.
Urge: Sosem érdekelt a karaktere, most sem kelltette fel a figyelmemet.
Drake: A Caribou-s Coverekből már tudjuk, hogy Kaido embere, ebben nicns újdonság. Viszont ez a Doffy ölte meg az apját dologból, még jöhet ki pozitív dolog Luffyéknak.
Kid-Hawkins-Apo: Shanks mint célpont ez egy jó kis fordulat. Mint ahogy Luffyék sem egyből támadták meg Kaido-t, ők sem lesznek ilyen bolondok. Elkerülhetetlennek érzem, hogy ne akadjanak össze a Law-Luffy párossal.

Shikki-Roger-Fehébajusz párhuzamot tudnék mondani.  Roger és Fehérbajusz "barátok" voltak. (Luffy-Law)  Mind2-nek megvogvolt a saját legénysége, harcolgattak (Buggy visszaemlékezés), de még sem hajtottak kifejezetten a másikra. Shikki (Kid) a korszakuk egy jelentős riválisa volt, aki mint tudjuk nagy flottát uralt, és ugyancsak harcolt a másik két legenda csapatai ellen, de megvolt a kölcsönös tisztelet, és egy kötelék amit az okozott, hogy egy generáció voltak.

Azt, hogy most a két évet edzett szalmakalapos csapat erősebb vagy a szupernovák két év szenvedés után azt nem lehet megmondani. Azt, hogy ki mit élt meg, csak egy oldalról tudjuk vizsgálni. A többiekről gyakorlatilag nincs infónk, csak Law-ról. Az, hogy két évet túlélt mindegyikük az új világban az csak arra jó, hogy jelezze Oda, hogy nem csak azért lettek bemutattva a Red line másik felén, hogy ki legyen töltve a "stáblista", hanem meghatározó szerepük lesz a korszak kialakításában, és ha billen a jövőben az egyensúly, ők azok akik nagy eséllyel a legnagyobb erőt képviselikmajd. Az, hogy Kid-Hawkins-Apoo le tudja e ütni Shanks, pont olyan kérdés, mint h Law-Luffy le tudná e ütni Kaido-t, ha nem folyna főszereplő vér az ereikben? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 13, 06:40:10 írta Duuu » Naplózva
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5675 Dátum: 15 júl 13, 12:08:59 »

Nem értek egyet azzal h Doffy gyenge lett volna... Aokijinek meg Fujitoranak is nekiment volna minden gond nélkül láttuk is ezeket a jeleneteket ugye.. Luffy jet pistolja idáig minden embert lazán elrepitett, doffynak pedig ez gyenge volt Mosolyog

Crocodile csak azert volt túl erős Luffynak mert nem tudott hakit használni, ha akkor tud 2 perc alatt vege a harcnak
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #5676 Dátum: 15 júl 13, 17:44:28 »

Igazad van. Nem gyenge, ha Grand line első felét veszed mércének. Viszont ahhoz képest csalódás, mennyire misztikusnak tartotta meg Oda, mint az utolsó régi Shichibukai-t akinek még nincs köze Luffyhoz. Joker mint az alvilág egy fő feje. Fel lett Hype-olva, és utána nem hozta az elvárt szintet.  Természetesen nem kell hogy egyet értsünk, csal a személyes véleményemet írom Mosolyog
Naplózva
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5677 Dátum: 15 júl 13, 19:10:13 »

Annyiban igazat adok amikor Luffy G4be kapcsolt kicsit fura volt h Doffy meg se tudta ütni..Nevet de ahogy bírta az ütéseket az durva volt Nevet
Naplózva
Ralite
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5678 Dátum: 15 júl 14, 14:30:33 »

Pedig Doffy hozta a szintet, nem értelek titeket. Kemény harc volt.
Ne inkább a stratégiáját írnám fel. Mert a manga elején hangoztatta, hogy oly sokan lebecsülték Luffyékat és ő nem fogja ezt tenni. És pont mikor jönnek meghív egy csomó nagy arcot Dressrosára, aminek a nyereménye a láng gyümölcs. Nem volt ez egy kicsit nagy kockázat? Oké, hogy ha Sugart nem ütik ki, akkor minden stabil maradt volna. De azért Trebol nem menő arc, hogy ne lehessen valaki aki legyőzi. Igaz, hogy nem így történt és véletlenül ütötta ki Sugart Usopp, de ez nagyon nagy kockázati tényező volt és lényegében ebbe bukott bele. Mert a tengerészettel számolt és tudta, hogy akármilyen admirálist is küldenek, nem fog ellene fordulni. Viszont a kalózok bármikor ellene támadhatnak. Ez volt az amiért bebukta. Szerintem igen erős volt, és tényleg üti Aokiji szintjét, akkor Luffy és Law sem akárki erő tekintetében.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #5679 Dátum: 15 júl 14, 16:27:50 »

Mivel a One Piece-ben kb senki nem hal meg így mindenki jól bírja az ütéseket, szóval ez nálam nem pont. Az ördöggyümülcsök egy új szintjét viszont bemutatta nekünk szóval ezért kap egy piros pontot. Nevet

Viszont idéznék magamtól: "Ami viszont nagyon lefele húzza dressrosát, az a Donquixote család."

Nem csak Doffy, hanem egyben a család.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5680 Dátum: 15 júl 14, 16:34:24 »

Az biztos, hogy Doffit vinném Main tanknak a WoW-ban. Ezt leszámítva hamar elfogom felejteni. Eddigi arcig nem tudtam elképzelni, merre viszi az út Luffyékat, mert Yonkou még korai más névtelen ellenfél most emészthetetlen lenne. Tappancs mondta Kidéket erre rá egy napra jön az új rész. Valóban most az ő legyőzésük jót tenne a történetnek. Kid pont jó ellenfél Luffynak és Killer is arra vár, hogy Zoro megrektelje. Apoo meg tényleg elég Brook szagú ellenfél. Pont vannak elegen egy jó kis partira.  Ha az a nyomorult Abu-san kiszivárogtatja az infót. Luffy pedig megtudja, akkor ismerve őt vagy elindul leverni őket vagy letudja, annyival, hogy Shanks nem olyan ellenfél, akit ellenük veszítene. Ami sanszos elnézve a legénységének a felépítését. Kurohige és Luffy csapata van úgy felépítve, hogy egy teljes értékű harcot lássunk. Szóval szinte biztos, hogy jön egy Luffy vs Kid a kérdés Law mikor morzsolódik le.
Lassan már olyan érzésem van, hogy Ceasar lesz az új tag, akit soha nem akar Luffyékkal lenne, de mindig kénytelen velük harcolni. Én jót mosolyognék rajta:D
Jah igen mi is poénkodtunk azzal, hogy Fujitora csatlakozik, de amíg Luffyék nem pofoztak meg egy admirálist ez nem történik meg. Viszont elfogja engedni Luffyt már csak a becsülete miatt is.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 14, 16:35:28 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #5681 Dátum: 15 júl 14, 19:47:06 »

Én még túl korainak tartom Kidéket, de abban egyetértek, hogy még Kaidou is várat magára. Nekem az az érzésem, hogy a közeljövőben Drake lesz az ellenfél. Pont beleillene most a képben, ugye az elején is az volt a terv, hogy folyamatosan gyengítik Kaidou erejét, ezenkívül ő nem is egy noname ellenfél lenne. Kétlem, hogy Luffy megtudná, hogy kire pályáznak Kidék, maximum az utolsó előtti pillanatban, mint anno Ace kivégzését és elkésne.
Én is kíváncsi vagyok már, hogy Law mikor tűnik el a színről. Mivel most Doflamingo legyőzésével felbőszítették az egész alvilágot és Kaidout is, így értelmetlennek tartom, hogy kilépjen a kalózszövetségből és abbahagyja a harcot mondván, hogy neki csak Doflamingo legyőzése volt a célja. Szerintem az az egyetlen esélye, hogy folytatja a harcot, ha már Kaidou rájuk fog vadászni, ha kilépne esélye sem lenne a túlélésre. Úgy gondolom, hogy jelenleg az egyetlen lehetőség arra, hogy Law lemorzsolódjon, az az, hogy meghal.

Amúgy erre a démongyümölcs ellopásról lenne egy kis elméletem, kíváncsi vagyok ki mit szól hozzá. Ha jól láttam még anno senki sem írta (ha mégis, akkor bocsi). Ugye amikor Burgess már nyíltan ki is jelentette, hogy elveszi Luffy és Sabo démongyümölcsét, én még akkor is elképzelhetetlennek tartottam, hogy egy olyan, mint Burgess képes legyen erre. Ezért én egyből kizárnám azt, hogy a démongyümölcs ellopás képesség lenne. Nálam szemet szúrt, hogy Burgess egy késsel hadonászik, és ez kicsit szokatlan volt, mivel rá úgymond a pusztakezes harcmodor jellemző. Szerintem pont ennek a késnek van köze a démongyümölcs ellopáshoz, csak még azt nem tudom, hogy hogy. Feketeszakállnál már feltűnt egy kés (igaz az kicsit máshogy nézett ki), amivel megölte Thatch-t (igaz, akkor nem benne volt a démongyümölcs). Az is amellett szól, hogy egy tárgynak van köze a démongyümölcs ellopáshoz, hogy amikor Teach megszerezte Fehérbajusztól a rengésgyümölcsöt, akkor is csak Feketeszakáll volt a lepel alatt, ha jól emlékszem, ergo ha ez képesség lenne ő lenne rá képes és nem Burgess vagy a többi embere.
Lehet, hogy hülyeség, az elején én is annak gondoltam, de miután láttam külföldi fórumon is és videóban is, hogy más is gondolt erre, gondoltam akkor leírom.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #5682 Dátum: 15 júl 14, 23:17:01 »

Lehet Feketeszakáll démongyümölcs lopásának eszköze démongyümölcs, ha esetleg a kés is keresztezve van démongyümölccsel, mint annó az elefántkard, csak mondjuk ez paramencia gyümivel van.

Egyébiránt, ha Kid-ékkel esetleg összeakadnak, én Apoo erejét kicsit parának tartom. A hanghullámokkal csinál vmit. Na most a teljes testes hakin hívül mivel védekeznek ellene? Ebből kifolyólag beleillene a képbe Bartolomeo, mert a barrier visszaver mindent. Hakis támadást nem, de mi van ha a bariert hakizzuk?  ugyebár bármilyen "tárgy"-on használható a fegyverzet szine Nevet
Naplózva
zsandris1
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5683 Dátum: 15 júl 15, 00:06:27 »

kristofkristof:
Könnyen lehet hogy beletrafáltál, de szerintem csak ki kell vágni valamit a halott testéből, és úgy megszerezhető a démongyümi.

Duuu:
Apoo ereje nagyon veszélyesnek tűnik, de ha szembekerülnek vele a szalmakalaposok, akkor tuti le lesz butítva, mert gyakorlatilag kivédhetetlen. A barrier nem csak fizikai támadások kivédésére van?
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #5684 Dátum: 15 júl 15, 02:55:52 »

Hát Elizabelló "ütése" sem fizikálisan lépett kapcsolatba a barrierrel, mert a ring két végében áltak kb és elizabelló nem mozdult onnan. Szóval ha egy ilyen lökéshullámot kivéd, akkor hanghullámot miért ne?  Nevet

Ez így már eléggé olyan elméleti sík, amivel visszakanyarodhatunk arra, hogy az egész sorozat lehetetlen.  Nevet   Szóval nem korlátoznék be egy gyümölcs erőt sem. Főleg mióta tudjuk Doffytól, hogy van egy másik "fokozatuk" is.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 377 378 [379] 380 381 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins