24 nov 16, 04:18:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 364 365 [366] 367 368 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1112301 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5475 Dátum: 15 jún 17, 15:05:57 »

Az Luffy hakija volt látta mi történik, ha támad. Ezért irányította a kezét a földbe··
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5476 Dátum: 15 jún 17, 18:55:04 »

Mihawk amikor Luffyval harcolt azt latatta vele hogy levágja a kezet, vagy ilyen szeme van zoronak is vagy csak Luffy gondolt bele hogy ez történne a kezével ha támadott volna akkor Mosolyog

En most mar nagyon ra vagyok porogve hogy ki fog csatlakozni hozzájuk engem ez érdekel most csak *_*

Sztem Bartolomeo, hűséges, életét áldozná fel a csapatért, piszok erős képessége van és színes egyéniség. Kell ennél több?
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #5477 Dátum: 15 jún 17, 19:14:02 »

Barto biztos, hogy tag lesz. Már a kinézetéről látszódik, hogy Oda fontos karakternek tervezte. A csapat iránti hűsége és szeretete kifogásolhatatlan, ráadásul nagyon hasznos lenne a képessége a hajón.
Naplózva

zsandris1
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5478 Dátum: 15 jún 17, 19:37:13 »

Így van, Barto nagyon kéne, de sokan mondták Bellamyt (gyűlölöm), sőt Cavendisht (Hakuba miatt veszélyes lenne) is...ezek közül vagy csak Barto vagy Barto-Cavendish lenne a jó. Jinbe is jön majd, szóval kéne egy nőnemű tag is, remélem majd Bonny lesz az.
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5479 Dátum: 15 jún 17, 19:57:34 »

Így van, Barto nagyon kéne, de sokan mondták Bellamyt (gyűlölöm), sőt Cavendisht (Hakuba miatt veszélyes lenne) is...ezek közül vagy csak Barto vagy Barto-Cavendish lenne a jó. Jinbe is jön majd, szóval kéne egy nőnemű tag is, remélem majd Bonny lesz az.

Elvileg 10 fős lesz max a szalmakalapos csapat (ha igazak a pletykák), így csak két új tag lehet ami biztosan Barto és Jinbei lesz, viszont én is sajnálnám h csak két lány lenne a csapatban. De ha jól emlékszem Shanks csapatában pl nincs is lány.
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 17, 19:58:24 írta jasek89 » Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #5480 Dátum: 15 jún 17, 20:40:16 »

Fogalmam sincs, hogy honnan vették sokan Bonny-t. Teljesen alaptalan.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #5481 Dátum: 15 jún 17, 23:37:27 »

Hagyjátok már azt a hasra ütött számot, amit Luffy mondott a manga elején. Azért sok dolgot megváltoztatott Oda, hiába is van még így is rengeteg minden nagyon durván előrevetítve Nevet
Barto és Jinbei tuti jönni fog, de én örülnék egy Belamynak is. Cavendish nem kell, neki nincs is olyan főszereplő arca, max szövetséges lesz a többiekkel, de Hakuba miatt ez lesz a legjobb Mosolyog
Viszont egy újabb női szereplő valóban kéne már. Én a legjobban Violetnek örülnék, tök jó lenne, ha összejönne Sanjival Mosolyog Meg elég hasznos képessége van.
Naplózva

zsandris1
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5482 Dátum: 15 jún 18, 00:47:16 »

Én remélem, hogy Viola nem lesz tag, nagyon hasonlít Robinra, így eléggé zavaró lenne néha, amikor pl olyan kép van, ahol csak fejet mutatnak.

Bonny:
-Van valami kapcsolata Ace-el (nagyon ki volt borulva a háborún, mérges volt Akainura is), Luffy Ace öccse, ha valakihez csatlakozik az ő lesz.
-Volt már egy vicces jelenete Zoroval.
-Valószíűleg most nincs csapata (a képen egyedül láttuk)
-Olvastam valahol, hogy lehet, köze van Big Momhoz, aki feltehetőleg mostanában lép a történetbe.
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5483 Dátum: 15 jún 18, 06:47:11 »

Csabi28

Bellamy-t kb az nem veri meg aki nem akarja, csak boxzsák lenne a szalmakalaposoknak, sztem maradjon csak simán szövetséges (ha egyáltalán életben van).
Cavendish jól jönne, Zoro mellé még egy kardforgató, de ahogy írtad Hakuba miatt túl kiszámíthatatlan lenne, bár Chopper is az volt azzal a nagy formmal. Ki tudja lehet megtanulná ő is uralni a Hakuba oldalát és akkor már brutál lenne.

zsandris1
Mellesleg Viola-nak fontos szerepe lesz Rebecca-val karöltve a Dressora irányításában, egyébként se harcos típus akárcsak Rebecca.
Bonny viszont érdekelne, az erejét még nem ismerjük. Mellesleg Sanjival jól kijönne a kaja miatt. Nevet
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5484 Dátum: 15 jún 18, 06:52:18 »

Bonnynak inkább Shirohigéhez van köze véleményem szerint a lánya lesz, de majd kiderül. Az pedig, hogy kicsatlakozik hamarosan kiderül hagyjuk a találgatásokat már ezerszer lerágott csont.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #5485 Dátum: 15 jún 18, 08:01:20 »

Kint az új fejezet.

http://www.mangapanda.com/one-piece/790
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
blackfire
ANBU újonc
*

« Válasz #5486 Dátum: 15 jún 18, 08:24:39 »

Kegyetlen jó volt. Nevet Amikor megláttam Rayleighet... ^^ Nagyon nagy volt... Dressrosából nem maradt semmi... Nevet

Most már szerintem tényleg vége. Ha nem, akkor nagy a gáz mert ez a támadás után Luffynak tuti 'lőttek'.
Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
oky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

asd

« Válasz #5487 Dátum: 15 jún 18, 08:29:44 »

Elég jól sikerült, és a szemüveg is lekerült. Bár még várom, hogy lássam a félholt Doffyt besüppedve a földbe. Biztos, hogy ez volt a végső támadás. Köv fejezetben a BirdCage széthullik, Luffy kifekszik mindenki siet hozzá hogy jól van-e, és a fejezet végén Luffy odaszól Rebeccának, hogy megmondtam hogy szétrúgom a valagát kacsint
Naplózva
david-naruto
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5488 Dátum: 15 jún 18, 08:54:28 »

Nah ez jó rész volt  és a szemüveg is le került róla Nevet most 10 fejezet még itt fog játszódni szerintem hátha új tag + vérdíj emelkedés de ha ennyit ki bírtunk Nevet . Irány az új szál Nevet
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

gman kiválasztottja

« Válasz #5489 Dátum: 15 jún 18, 09:14:14 »

Na véééégre. Komolyan alig hittem el, hogy Luffynak van olyan támadása, ami képes Doffy legkülönlegesebb képességét kiütni. Méghozzá a soha le nem eső napszemüveget leverte a fejéről. ikszdé Hát nah a Loctite pillanatragasztó sem bír ki mindent. Nevet

De ez szép támadás volt. Ha jól értettem ez Rayleigh tanította neki? Vagy mit is mondott ott pontosan? Nem vagyok benne biztos, hogy jól értelmeztem. Nevet Meg jól láttam, hogy az utolsó ütés az a G4 és a G3 keveréke volt?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 364 365 [366] 367 368 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins