Akkor leírom én is.
Luffynak jelenleg 400millió van, ezt a timeskip előtti cselekedeteiért kapta. Az, hogy legyőz (márpedig lefog) egy Tenryuobito Shichibukait, aki egy egész országot a terrorban tartott és a legerősebb Shichibukai-ok közé tartozik, szerintem lazán ér +100milliót. Bár ha kitudódik, hogy Don Chinjaot is könnyedén legyőzte ráadásul Caesart is leverték, akkor a legreálisabb ár az 600millió beli lenne.
Zoro: Jelenleg 120 millión van, de bitang erős lett és már-már egy Admirálissal is képes felvenni a harcot. Én MINIMUM megdupláznám a vérdíját, de megérne egy 300milliót is, hisz Luffy jobbkezéről van szó, aki az első tiszt a hajón.
Persze a vérdíjat nem csak az erő határozza meg, de a Tengerészetnek ideje komolyan vennie, mert ez a Kalózvadász igazi fenyegetés lett számukra. Képes az erősítő hakira és szinte lazán kiütötte Doffy hatalmas sziklaemberét. Ezt a tengerészek egyszerűen nem hagyhatták figyelmen kívül, annyira látványos volt. Ráadásul nem hiszem, hogy a Dressrosán történeteket is el fogják tusolni a nyilvánosság elől. Erre ott volt nemrég a Gyojin sziget ív, de talán még Punk Hazard is. Ráadásul amilyen bitang hosszú ez az ív, tuti komoly következményei lesznek.
Sanji: Jelenleg 77millió, de az eddig látott alapján, neki MAXIMUM dupláznám csak a vérdíját. Persze ha ott van még az über okama kempo technikája és legyőzte Big Mom embereit, akkor megközelíthetné, esetleg le is hagyhatná Zoro vérdíját, hogy most ő cukkolja Zorot
Usopp: Legalábbis eddig Sogeking néven ismert, bár lehet nem jön rá a kormány, hogy Usopp és ő egyazon ember, de kb. ő a felelős Dressrosa megmentésért, legalábbis ő kezdte el az egészet és részben miatta is fog történni

Meg hát Istennek emlegetik. Az eddigi 30 millióját én felvinném 200millióra, csak hogy szegényt a szívroham fenyegesse, amiért ilyen nagy lesz a fejpénz rajta, ráadásul az arcát is látni fogják a plakáton. Rengeteg remek poén születne ebből
Nami: Ő az, aki eddig a legkevesebbet mutatta, ezért szerintem neki kéne adni a legkisebb vérdíj emelést. Az eddigi 16millióját felvinném 30millióra.
Chopper: Az az 50 beli kész vicc. Mióta képes irányítani a Monster Pointot, ami nemes egyszerűséggel győzte le a CP9 egyik tagját, én legalább adnék neki 50millió vérdíjat. 100 felé tényleg nem kéne vinni.
Robin: Ha az ereje nem is nőtt sokat (legalábbis nem láttunk eddig még igazi harcot tőle a timeskip után), ha a kormány megtudja (tudja amúgy?), hogy Ohara túlélője Dragonnál volt, ezért a birtokában lévő információk miatt nagyon fontos célpont lehet. Ezért az eddigi 80millióját most így jobban belegondolva felvinném 150millióra is.
Franky: Magához képest egyértelműen ő fejlődött a legtöbbet, főleg a Vegapunk feljegyzéseiből szerzett tudásnak hála. Mondjuk a gyár behatolásán kívül sajnos nem tett semmi olyat, amiről a tengerészet tudna (hiába győzte le 1v2-ben Baby5-ot és a pörgőfejűt). Ezért a 44 millióját csak 80millióra vinném fel. Persze tudjuk, hogy ha a vérdíj harcierő lenne, akkor nem maradna le sokkal Sanjitól
Brook: Hát ő eddig nem sok vizet zavart. Mint halottnak a csók, teljes kudarc

Viccet félretéve, szerintem Brook nem sokat fejlődött és nem lehet túl nagy fenyegetés a kormánynak, tengerészetnek és ezt nem csak az ereje miatt mondom, hanem azért is, mert nem csinált semmi komoly dolgot eddig. Ezért a 33millióját csak 60ra vinném fel.
És akkor nagyjából adjuk össze a számokat: 600m+300m+150m+200m+30m+50m+150m+80m+60m=1milliárd 620millió fejpénz az EGÉSZ mugiwara csapatra. Persze ehhez még nem számoltam hozzá azt, ha esetleg Sanjiék agyonverik Big Momékat, mert akkor 2milliárd felé is mehet ez az összeg. És még Jinbei is befuthat vagy Barto csatlakozhat

Akárhogy is nézzük, Dressrosa után hatalmas hájpot fog kapni a Mugiwara team. Egyre jobban érdekel már a vége

Ezek a számok csak az én véleményeim az eddig látottak alapján. Szerintetek mennyire reálisak?