24 nov 16, 06:48:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 362 363 [364] 365 366 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1112450 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #5445 Dátum: 15 jún 11, 17:58:43 »

Oké, hogy egy ütés, de azt be is kell valahogy vinnie Luffynak Doffy pofijába. Szerintem most fog majd élő pajzsokat (túszokat) használni Nevet
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5446 Dátum: 15 jún 11, 21:00:21 »

hát ha Doffy már jövőhéten ki lesz ütve ráadásul egy ütéssel akkor annak ára lesz.Nem kevesebb mint 17 oldal azért az ütésért Nevet
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #5447 Dátum: 15 jún 11, 21:06:10 »

Jaja Nevet Mindenesetre én is remélem, hogy jövő héten vége lesz ennek. Nagyon kíváncsi vagyok már Sanjiékra, meg a világ politikai fejleményeire is. Meg Doffy legyőzésének a fogadtatására is. Meg sok mindenre, szóval tényleg leverhetné már a rohadékot Nevet Akinek amúgy elismerésem, mert számomra abszolút nem vesztett a karakteréből, a karakterének a lényegéből, és az erejéből sem, pedig már egy ideje vele foglalkozunk, és ez azért elég ritka.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5448 Dátum: 15 jún 11, 21:14:36 »

Jaja Nevet Mindenesetre én is remélem, hogy jövő héten vége lesz ennek. Nagyon kíváncsi vagyok már Sanjiékra, meg a világ politikai fejleményeire is. Meg Doffy legyőzésének a fogadtatására is. Meg sok mindenre, szóval tényleg leverhetné már a rohadékot Nevet Akinek amúgy elismerésem, mert számomra abszolút nem vesztett a karakteréből, a karakterének a lényegéből, és az erejéből sem, pedig már egy ideje vele foglalkozunk, és ez azért elég ritka.

Ha már erre ennyit kellett várnunk remélem, hogy a harc lezárta után a 800. fejezetig minden héten erről fogjuk kapni az infót.Valahogy én élvezném Nevet
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #5449 Dátum: 15 jún 11, 21:44:17 »

Jaja, I know that feeling bro Nevet Nem lenne rossz a tömény csata után egy pici lazítás, főleg, hogyha Sanjiék is elverték az ellenfelet.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
TrieDoX
Akadémiai tanuló
*

Valami istenségen aluli, de megközelítőleg ahhoz

« Válasz #5450 Dátum: 15 jún 12, 04:29:56 »

Én arra is kíváncsi vagyok mikor lesz már vérdíjemelés, általában az ilyen combosabb ellenfelek után szokott jönni. Az viszont érdekes lesz, hogy lesz megoldva az emelés mert kvázi a fél csapatáról nem hallottunk 2 éve (mangában 1 nap). Bár elméletileg Luffy vérdíja már így is nagyobb Doffy-énál...
Naplózva

MY POWER UP STATUS:
[|||||-----] 0 [---------]

jaaahhhh, hogy előbb el kéne érni a nullát...
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5451 Dátum: 15 jún 12, 11:57:49 »

Én arra is kíváncsi vagyok mikor lesz már vérdíjemelés, általában az ilyen combosabb ellenfelek után szokott jönni. Az viszont érdekes lesz, hogy lesz megoldva az emelés mert kvázi a fél csapatáról nem hallottunk 2 éve (mangában 1 nap). Bár elméletileg Luffy vérdíja már így is nagyobb Doffy-énál...

De jót röhögnék, ha Usopp vérdíja lenne a legmagasabb elvégre ott Istenként tekintenek rá...  ikszdé
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5452 Dátum: 15 jún 12, 12:26:59 »

A szigeten lévők emelése biztos, a másik felét pedig egy kóbor tengerészeti hajó éppen elcsípi ahogy szétszedik Big Mom hajóját, majd erről beszámol a tengerészeti főhadiszálláson vagy valami hasonló. Remélem a többi supernovánál jóval magasabb vérdíjat kapnak mivel nem hiszem, hogy azok Doffyhoz hasonló személyeket szedtek volna le.
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #5453 Dátum: 15 jún 12, 16:38:08 »

Azért kétlem, hogy Lawnál ill. Kidnél magasabb vérdíjakat kapnak majd...leszámítva persze Luffyt. Zoro ilyen 300 körülre ugorhat majd szerintem, Sanji 200-250 (habár ha kiüti azokat a tagokat, akkor elvileg magasabb kéne legyen).., Frankyék, meg a többiek meg alatta, de remélem, hogy a többség 100 fölött lesz  majd.
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #5454 Dátum: 15 jún 12, 18:38:16 »

Ha már 100 fölött lenne a többség, kicsit durva lenne, hogy kész Szupernovákból állna a Mugiwara Team Nevet
A szörnytrión kívül szerintem csak Franky érdemli meg ezt az összeget, meg talán Chopper, esetleg Robin, bár ő még nem mutatott túl sokat ahhoz, hogy egyértelműen ki merjem ezt jelenteni.
Azért Nami és Brook szerintem még ne legyen 100 fölött ^^'
Bár az tényleg besz#rás lenne, ha God Usopp vérdíja Luffy körüli lenne ikszdé
Naplózva

Papirtigriske
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Milyen Ottó? O.o

« Válasz #5455 Dátum: 15 jún 12, 18:42:02 »

Chopper túl cuki ahhoz, hogy ekkora vérdíjat kapjon, legalábbis szerintem nem nagyon tartják veszélyesnek, akármit csinál. Nevet Robin szerintem bőven megérdemelné a 100-at meg egy normális harcot végre ^^"
Naplózva

A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #5456 Dátum: 15 jún 12, 20:34:24 »

Én szerintem 1 bounty-t mondhatunk majd biztosra. Nem 100% igaz, de nagyobb esélyt látok rá egy bizonyos szempont miatt. Zoro-ról van szó, aki ugye Luffy jobbkeze. Na most logikus hogy a sorozat végéig ő lesz az. Jimbei is csatlakozik később a csapathoz és Luffy meg ő eléggé egy szinten vannak bár a Gear 4-el ő erősebb mint egy jimbei, akármit is tartogasson mint végső dolog. Jimbei bounty-ja 400 millió lett. Nem mondom hogy a bounty határoz valamit, de 2 dolgot képzelek el. Jimbei megjön Dressrosa után és ott lesz a szalmakalaposokkal a vérdíj emeléskor is, ami egy dologra hajaz. Hoppá ott lesz a csapatban egy 400 milliós csávó, aki nem is jobbkeze Luffy-nak, de azért a 120 milliós az. Minimum kinézem akkor hogy Oda adjon legalább annyit Zoro-nak vagy többet. Ha Jimbei velük lesz neki kötelessége többnek legyen, mert ő a jobbkeze Luffy-nak. Esetleg a Wano-ig nem lesz Jimbei és kapunk Zoro-tól egy 2x emelést. Mondjuk 300m dressrosa után és olyan 400-450 a Wano után.
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5457 Dátum: 15 jún 12, 22:18:35 »

Én szerintem 1 bounty-t mondhatunk majd biztosra. Nem 100% igaz, de nagyobb esélyt látok rá egy bizonyos szempont miatt. Zoro-ról van szó, aki ugye Luffy jobbkeze. Na most logikus hogy a sorozat végéig ő lesz az. Jimbei is csatlakozik később a csapathoz és Luffy meg ő eléggé egy szinten vannak bár a Gear 4-el ő erősebb mint egy jimbei, akármit is tartogasson mint végső dolog. Jimbei bounty-ja 400 millió lett. Nem mondom hogy a bounty határoz valamit, de 2 dolgot képzelek el. Jimbei megjön Dressrosa után és ott lesz a szalmakalaposokkal a vérdíj emeléskor is, ami egy dologra hajaz. Hoppá ott lesz a csapatban egy 400 milliós csávó, aki nem is jobbkeze Luffy-nak, de azért a 120 milliós az. Minimum kinézem akkor hogy Oda adjon legalább annyit Zoro-nak vagy többet. Ha Jimbei velük lesz neki kötelessége többnek legyen, mert ő a jobbkeze Luffy-nak. Esetleg a Wano-ig nem lesz Jimbei és kapunk Zoro-tól egy 2x emelést. Mondjuk 300m dressrosa után és olyan 400-450 a Wano után.

Ezzel teljesen egyet értek.Bár Sanjit se kéne kizökkenteni úgyhogy vagy hatalmas emelés, vagy később jön Jinbei.Esetleg mind a 2?  Gondolkozik

Supernovának nem az számított aki akkor Sabaodyn 100 felett volt? 10 kapitány és 1 első tiszt azt hiszem. Ergo ha ezekből valamelyik crewból most megy valaki 100 fölé az nem számít annak nem? Nevet hiszen már történetben 3. éve, hogy megvannak a supernovák.

Ennél kicsit többet írtam de kitöröltem mert csak a többi lehúzása jött volna ki belőle Nevet
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5458 Dátum: 15 jún 12, 23:05:36 »

Szerintem esélytelen Zoro-nak ennyivel egy 120m-ről 400+-ra ugrania. Szinte Luffy-t is felülmúlná, akinek csak 300-ról 400-ra ugrott a bounty-ja csak a király haki-tól. Zoro-nak kell még egy Wano meg mindent megmutatni és akkor, részemről befejeztem a bounty témát mert nem ide illik már. De annyit még mondok, hogy Sanji-é is nőni fog főleg mert Big mom kalózok ellen van és azért nem fognak teázgatni addig...

Szerintetek milyen kapcsolatban lehet egy Bartolomeo és Bartholomew? Apa és fia? Azért hozom fel mert olvastam egy érdekes teóriát kettejükről. A nevük ugyanaz, csak Bartolomeo van másképp, mert az olaszos. Bartolomeo-nak van egy vallásos kalóza a hajóján és ez Kuma bibliáját juttatja eszébe az embernek. Azt mondják még, hogy Kuma azért hódolt be a világkormánynak, mert meglett fenyegetve azzal hogy a fiát fogják elővenni ha nem engedelmeskedik. Fiát? Ki lenne a fia? Hát Bartolomeo lehet az, mert ha Ace-t sikerült visszavezetniük Roger-hez, akkor egy Bartolomeo nehéz lenne? Kétlem. Lehet ezért lett átadva a teste a kormánynak és Vegapunk simán elvégezhette a dolgát. Esetleg Sabo is felhozhassa neki majd Kumát.

Amúgy emlékszetek, hogy Luffy a legelső Gear 2 és 3 használatakor is ki volt téve a veszélyeknek? Gear 2 életrövidítés a Gear 3 meg mini emberré tette egy ideig. De ezeket meg leküzdötte mert hozzászokott. Gear 2-vel nem vagyok még tisztában, hogy már nem él-e a veszély, de eléggé esélyes. Bár már a kezével is tudja aktiválni, ami lehet nem él ezzel a veszéllyel.
Képzeljétek el Luffy-t majd ha megszokja a Gear 4-et és nem fog 10 percekre kifeküdni. Nevet
Naplózva
zsandris1
Chuunin
*

« Válasz #5459 Dátum: 15 jún 13, 00:19:04 »

Luffy vérdíja szinte biztos, hogy emelkedni fog. Csak 1 dolog szól ellene: Doffy régi vérdíja jóval alacsonyabb mint Luffyé. Ettől függetlenül Doffy már évek óra Shichibukai, rengeteget erősödhetett és valószínűleg ő is kap majd egy új vérdíjat. Ezen kívül Doffy lesz a 3. Shichibukai, akit Luffy legyőz, és a 7-ből 3 már komoly fenyegetés és hadüzenet a kormánynak ill. a tengerészetnek. Én 500mB-re gondolok, de lehet több is.
A Zoro-Jinbei dologgal egyetértek, de nem hinném, hogy Zoro vérdíja olyan magasra ugrana -> kb. 200mB-t tippelek.
Robin meg fogja kapni a 100-at, Franky olyan 60-70 körülre ugrik majd, Usoppra kíváncsi leszek - szerintem ő is 60 körül lesz.
A Big Mom csapatról nem tudunk semmit, de Zorohoz viszonyítva Sanjié is nőni fog min a kétszeresére (harc esetén, bár én tartom a Lola Big Mom gyereke álláspontot), mondjuk 150mB, a többiek is harcolni fognak, és ha Chopper bevadul, akkor egy 80mB-t simán odaadnak neki, Nami 30, Brook pedig csatlakozhat a 60-as tárasághoz (50-60).
Azért gondolom, hogy lesznek vérdíjak, mert eddig a Grand Line-on mindig egy saga kihagyás után volt emelés - Gyojin-sziget kimaradt, ergo most kellene.

A két Bartonak szerintem semmi köze nincs egymáshoz, nem is hasonlítanak Nevet Kuma átállása mélyebbről gyökerezik, én Dragon kezét látom a dologban, mi van, ha ő pénzeli Vegapunkot is?
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 13, 01:02:40 írta zsandris1 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 362 363 [364] 365 366 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins