24 nov 16, 08:14:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 361 362 [363] 364 365 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1112512 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
zsandris1
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5430 Dátum: 15 jún 04, 18:03:56 »

Jajj, ez megint szörnyű volt. Nevet Nekem alapból nem jön be ez a sztároljuk Luffyt az csillagok fölé dolog, de persze biztos kellett ez most ide, csak sajnos izgalmasabb volt megebédelni, mint a fejezetet elolvasni. Egy-két Gatzos oldal elég lett volna, helyette jöhetett volna a kiütés, de nem siránkozok tovább, mert a végén még megkapom, hogy akkor minek olvasom. Nevet
Cavendish szerintem csak pihent, annyira kretén nem lehet...  Pojén
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5431 Dátum: 15 jún 04, 19:51:02 »

Azért 1 pofont kaphatott volna Mingó.Azt meg nem tudom, hogy mi a r*kért vigyorog még mindig.

Szerintem azon az utolsó vigyorán pont, hogy az tükröződik, hogy "Na bazzeg, ilyen nincs...".
Pláne, hogy Luffy érkezése előtt még van egy másik panelje is, amin felüvölti a nevét. Majd amikor a rohadt pipa Luffy rátekint, azután vágja azt a kínkeserves vigyort. Szóval totál be van sz*rva, elhiheted. Mosolyog
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5432 Dátum: 15 jún 04, 20:47:32 »

Marineford pont jó példa az egészre. Luffy volt a személy aki megmentette Ace-t ( mások miatt persze  smirksweat ) és ezáltal ő megcsinálta amit kellett neki. Mármint nem is róla szólt az egész. Hanem a shirohige kalózokról és itt most Dressrosa-ról szól szóval nem mindig luffy-nak kéne a középpontban legyen. Lesz neki elég jelenet Kaido-nál meg Bigmom-nál is. Ezt inkább Law-nak kéne rendeznie.
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5433 Dátum: 15 jún 04, 21:42:59 »

Azért 1 pofont kaphatott volna Mingó.Azt meg nem tudom, hogy mi a r*kért vigyorog még mindig.

Szerintem azon az utolsó vigyorán pont, hogy az tükröződik, hogy "Na bazzeg, ilyen nincs...".
Pláne, hogy Luffy érkezése előtt még van egy másik panelje is, amin felüvölti a nevét. Majd amikor a rohadt pipa Luffy rátekint, azután vágja azt a kínkeserves vigyort. Szóval totál be van sz*rva, elhiheted. Mosolyog

Neked legyen igazad  bow

Cavendishes jelenetem pedig nevettem ikszdé az jó volt Nevet

Kérdés:
Amikor Luffy végleg kiüti Mingót (Chapter 800) le fog róla jönni a szemüveg? Nevet Gondolkozik
Naplózva
zsandris1
Chuunin
*

« Válasz #5434 Dátum: 15 jún 05, 20:45:37 »

Kérdés:
Amikor Luffy végleg kiüti Mingót (Chapter 800) le fog róla jönni a szemüveg? Nevet Gondolkozik

Remélem lejön róla, az lenne a poén, ha kiderülne, hogy azért hordja, mert olyasmi szeme van mint Jangonak Nevet
Naplózva
david-naruto
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5435 Dátum: 15 jún 05, 21:23:20 »

Nekem eza rész egészen bejött át jött a nép bizalma meg hite , bár az utolsó mondat nagyon nem kelet volna bele idézem :"Jövő héten nem lesz manga " ilyet hogy lehet bele írni de most komolyan  ikszdé ???? komolyan kiégetett eza mondat főleg egy ilyen rész után , persze ebbe is megvolt az idő húzás de már lassan meg lehet szokni Nevet
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #5436 Dátum: 15 jún 06, 00:55:47 »

Már az előzőhöz sem szóltam hozzá, mert csak negatívot írtam volna, de ez se volt jobb semmivel...
Nevetséges mennyire el van húzva mostanában, látszik, hogy Oda direkt arra megy, hogy a 800. fejezettől kezdődjön az új ív...
Rossz nézni, hogy mindenki csak Luffy-ba kapaszkodik... Hangulatosnak hangulatos, de semmi logika nincs benne. Én már azt sem értem, hogy Zoroék miért nem vágják szét a kalitkát, főleg Fujitorával (ez is csak arra jó, hogy tolja... egy admirális -.- ). Hakival átitatott neves karddal lazán szét kéne vágniuk fél energiával is... Vagy ennyivel keményebb lenne egy a huzal az acélnál is?.... Nem hiszem... Na meg miért nem gondolkodnak a One Piece-es karakterek One Piece-es logikával akkor? Láthattuk, hogy Doffy húrjai még egy nem logia gyümölcs használó embert sem vágtak darabokra (de ez elmondható a kard vágásokra is persze) ezért csak simán Body Guardot kéne állni, nem az épületet tologatni Nevet Fájni fájna, jah. De feldarabolná őket és meghalnának? Kötve hiszem Nevet

Szóval egyetértek az itteni fórumozókkal, ez a Lucy-Luffy hype már nagyon sok és érthetetlen. Még ha valahogy az összes lakosság ki lenne ütve (mondjuk egy területi Caesar méreggel) és csak Luffy lenne az egyetlen mozgó és harcképes ember, akkor megérteném, de itt annyi jelölt van, akik már önmagukban is legyőznék ezt a 10%-on lévő Doffy-t...  Még csak nem is kéne egyszerre nekimenni mindenkinek... Bár az lenne a legbiztosabb...

Szóval elég hülyeség ez az indok Odától, hogy miért csak Luffy harcolhat... Mert ő a főszereplő...
A hangulat nagyon jó továbbra is, de az időhúzásból elegem van és semmi logika nincs az egészben.
2-3/5 az utóbbi két fejezet...

A következőben meg elvileg MÁR TÉNYLEG történne valami, erre szünet... Meg se lepődök Nevet
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5437 Dátum: 15 jún 06, 19:02:36 »

Találtam a jutbobon pár érdekes csatornát ami one piece teóriákról szól. Pl Aokiji kapcsolata BB-vel vagy lehetőségek emberek képességei mögött vagy a mostani Awakening felhozatala és annak párosítása más létező gyümölcsökkel.

Na most engem az érdekel hogy mit gondoltok egy olyan szituációról, hogy a Cp9 is Kaidonak dolgozik. Kezdjük ott, hogy X Drake még régebben ment Kaido-hoz. Őt még fel akarom hozni ezzel kapcsolatban. A Cp9-et kereste ugye a szalmakalaposok elleni harc után a világkormány és a Cp0 is esetleg? Az is lehetséges hogy még most is menekülnek előlük, de mindenképp a new worldben kéne lenniük nem? Mi biztonságosabb a világkormány ellen mint egy Yonko védelme? És Kaido-ból kinézhető hogy előszeretettel fogad el mindenkit aki Zoan képességű és még erős is. Mert nem gyengék.
A legjobb hogy megpróbálták megjósolni a Luffy & Law vs Kaido dolgot. Mivel X Drake és a Cp9 csak védelemből ( volt tengerész minek akarna kalóz alatt dolgozni örökké ha inkább a saját igazságát keresi mint Aokiji vagy stb. ) csatlakoztak hozzá, lehet hogy csatlakoznak Luffy-ékhoz és úgy verik el Kaido-t.
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 06, 19:04:46 írta Szabika » Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #5438 Dátum: 15 jún 06, 22:20:52 »

Ha jól emlékszem még anno itt a fórumon is voltak találgatások, hogy Lucci Kaidou oldalán van, mert a Punk Hazard történetszálban amikor Caesar közvetített a brókereknek volt ott egy árny, amelyik nagyon hasonlított Luccihoz.

Azért eléggé fájdalmas lehetnek a kalitka húrjai, ha az épületeket olyan simán szétvágjak, akkor az emberek szétvágása sem okoz gondot.

Megértem, hogy fárasztó Luffy felmagasztolása és ez a sok időhúzás, azonban nem értem, hogy ki az a sok ember akiknek esélye lenne Doflamingo ellen.
Law már eléggé le van strapálva és még jobb állapotában se volt annyira sok esélye Doflamingo ellen.
Fujitora még egy ilyen helyzetben sem tehet Doflamingoval semmit, gondolom ezt nem kell részletezni. Fujitora viszont simán lenyomná a legyengült Doflmaingot ez tény, de nem tehet semmit.
Sabo Burgess ellen harcol. Igaz Burgess nem tartozik a legerősebb karakterek közé, de őt se 1-2 ütéssel lehet legyőzni.
Zoro meg a kalitkával van elfoglalva. Ő az egyetlen akinek a leggyengébb az alibije, hogy miért nem megy Doflamingo ellen, de ő a leggyengébb azok közül, akik érnének valamit Doflamingo ellen.
Szerintem csak ez a 4 személy van, akik kimondottan erősek Dressrosán, más nem jöhet szóba. Ebből is szerintem csak Fujitora és Sabo az, aki letudná győzni Doflamingot. Olvastam olyat is, hogy Franky is mehetne Doflamingo ellen, de ezt eléggé túlzásnak tartottam, főleg a mostani teljesítménye alapján.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5439 Dátum: 15 jún 07, 09:08:24 »

Abban a pillanatban, hogy Luffy beleküldte Mingót a hegybe, az említésre méltó emberek közül tényleg szinte bárki kivégezhette volna.

A kolosszeumból a harcosok simán lenyomták volna, ahogy Csabi is írta, a 10%-on lévő Mingót.

Zoronak miért van a legkevesebb esélye?Ezt kifejtenéd jobban?

Szerintem Zoronak jó esélye lenne a maxon lévő Doffy ellen is.Ha le nem is győzné a határaira kényszerítené.Meg megnézném, hogy az egy tized Doffy a hegyoldalba paszirozva, hogy viselné el azt a vágást amit a fél szigetnyi Pica bekapott.

Abban igazad van, hogy Zoro meg Sabo alibije egyenlő a nullával.
Zorot nem részletezném többször de amikor Sabo elrepítette Burgesst az a pillanat amíg az visszaért volna elég idővel szolgált volna Sabonak, hogy kiiktassa az egytized Doffyt.Az is igaz, hogy Sabo azért ne 1 hitelje Burgesst, de másfél percnél se tartson tovább a harcuk.

Csabival 100%-ban egyet értek.Ha el lett volna magyarázva, hogy a kalitka tolásában Zoro elengedhetetlen, hogy van akkora fizikai ereje mint a többinek egyben, akkor már kis szájhúzogatással rámondtam volna, hogy oké.

Már csak azon fogok röhögni, hogy ha következő fejezetben Sabo kiüti Burgesst és elmegy ő is kalitkát tolni ikszdé
Naplózva
Barbossza
Újonc
*

« Válasz #5440 Dátum: 15 jún 08, 18:03:59 »

Üdv azt szeretném meg kérdezni hogy fel lesznek e téve azok a fejezetek amelyek a 126 ik tól az 585 ös fejezetig hiányoznak csak mert így nem olyan jó olvasni a mangát.
Várom mihamarabbi válaszotok.
Tisztelettel
Barbossza
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #5441 Dátum: 15 jún 11, 09:04:28 »

Ja, hogy akkor most nem lesz fejezet, mi? Nemár...teljesen abban voltam, hogy múlthéten nem volt, és ma már lesz...pedig ez most nagyon érdekel...na mindegy.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #5442 Dátum: 15 jún 11, 09:20:09 »

Jaja most nem lesz sajna  >.<# Ráadásul a Shippuudenben is filler lesz...
Egyébként jövőhéten már remélhetőleg IGAZI tartalommal fog rendelkezni a OP fejezet, tehát történik is benne valami. Ha még nem is győzi le Doffyt Luffy, azért elvárok valami érdekesebb cselekményt. Már meg se tudom számolni hányszor volt felharangoztatva ez a "végső harc" a kommentátor kezdve a királyig. Bár még a szalmakalaposok nem hype-olták Luffy-t... Lehet lesz megint egy Usopp féle szentbeszéd, mint ami a Luffy vs Caesar végső harcnál is volt? Reméljük, hogy nem...
Egyébként most egész Dressrosa tudja, hogy Lucy=Luffy (bár Rebecca is abbahagyhatná már Lucy-nak hívni) és a Dofflamingo család legyőzése után várhatunk vérdíj növekedéseket is Mosolyog
Naplózva

jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5443 Dátum: 15 jún 11, 09:41:40 »

Kezd unalmassá válni Oda erőltetett lassítása. Amióta áttértek az Új Világba évek pörögnek egy-két nyamvadt szálon.
Értem én, hogy betegeskedik, de b*szki a legutóbbi 3 fejezet konkrétan a semmiről szólt, nem értem miért jó ez neki. Elkéne fogadnia h OP története már túl van a felén, annyira felesleges lassítani a történetet.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5444 Dátum: 15 jún 11, 16:48:20 »

A harcnak együtéssel véget vet Luffy. Gatz megmondta a frankót. Szóval szerintem a harcnak vége lesz a kövi fejezetben.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Oldalak: 1 ... 361 362 [363] 364 365 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins