Sanji
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5370 Dátum: 15 máj 24, 18:12:18 » |
|
Haha dupla Marimo Olyan one pieces halálra gondoltam, hogy túlél úgyis mindenki mindent
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krulszeme
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5371 Dátum: 15 máj 24, 21:51:56 » |
|
Szerintem elég esélytelen hogy Zoro szétvágja a kalitkát egyedül mivel minél közelebb vannak a szálak egymáshoz annál nehezebb ezt kivitelezni művelet. Barto egész vicces volt. Az admirális szerintem is a meteorjaival zsonglőrködik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dender
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5372 Dátum: 15 máj 25, 12:44:57 » |
|
" During the final phase of Doflamingo's game, Issho noticed something in the sky while the citizens fled from the shrinking Birdcage. " http://onepiece.wikia.com/wiki/IsshoA wiki szerint Issho nem a meteorjaival próbálkozik. Valószínüleg akkor elszakadnak a fonalak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
An_S
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5373 Dátum: 15 máj 25, 18:16:39 » |
|
Az utolsó oldalon van egy kis kép Law-ról is, talán ő talált ki valamit. Hm, eldöntötte volna, hogy feláldozza magát? A gyümölcsének egyik képessége, hogy a saját életéért cserébe örök életet adhat valaki másnak, ez esetben Luffy-nak. Így kijátszható lenne az idő problémája, hogy Luffy ne csak 4 perc múlva, hanem 3 percen belül gyógyuljon fel és legyen harcképes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5374 Dátum: 15 máj 25, 20:04:17 » |
|
Még nincs itt az ideje egy ilyen kaliberű cselekedetnek. Law még visszatérő szereplő lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5375 Dátum: 15 máj 26, 07:54:16 » |
|
Az utolsó oldalon van egy kis kép Law-ról is, talán ő talált ki valamit. Hm, eldöntötte volna, hogy feláldozza magát? A gyümölcsének egyik képessége, hogy a saját életéért cserébe örök életet adhat valaki másnak, ez esetben Luffy-nak. Így kijátszható lenne az idő problémája, hogy Luffy ne csak 4 perc múlva, hanem 3 percen belül gyógyuljon fel és legyen harcképes. Nem lesz itt már semmi, kínkeservesen visszatartják Doffyt, már majdnem késő mikor Luffy újra haki képes lesz és megadja a kegyelemdöfést. Bár sztem Doffy nem fog meghalni, csak ki lesz ütve, és mivel égisárkány így a tengerészet sem tud vele mit kezdeni. Viszont a befolyását, a hatalmát elveszíti, így egy száműzött átlagos kalóz lesz, hasonlóan fog járni mint Crocodile.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 26, 08:02:50 írta jasek89 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yonkou
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5376 Dátum: 15 máj 26, 19:48:50 » |
|
Doffy mindenképp meg fog halni, ha kiütik megszűnik a gyümölcsének az ereje, ergo nem lesz ami összetartsa és visszaépítse a belső szerveit amit Law ugye tönkre vágott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5377 Dátum: 15 máj 26, 20:39:55 » |
|
Azt már egyszer "visszaépítette" szóval innentől azok működnek maguktól.Akkor lenne ennek hátulütője ha elvesztené a gyümijét de ahhoz eleve meg kéne halnia szóval...Doffy nem fog meghalni régen írtam valami olyat, hogy "Doffy túl fogja élni, hogy Luffy 2D-be gatlingolja" és ez meg fog történni.Már nincs kedvem addig visszamenni, hogy idézzem, de ez fog történni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5378 Dátum: 15 máj 26, 21:49:55 » |
|
Doffy mindenképp meg fog halni, ha kiütik megszűnik a gyümölcsének az ereje, ergo nem lesz ami összetartsa és visszaépítse a belső szerveit amit Law ugye tönkre vágott.
Mikor tanuljuk már meg, hogy One Pieceben olyan nincs, hogy "mindenképp meg fog halni"?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5379 Dátum: 15 máj 26, 23:05:23 » |
|
Ez minden shounenre igaz:D Azokban bármi megtörténhet.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5380 Dátum: 15 máj 27, 14:39:41 » |
|
Nem tudok még egy olyan shounent mondani, amiben annyi mindent túléltek volna a karakterek, mint One Pieceben. Felélesztés nem számít.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5381 Dátum: 15 máj 27, 17:46:39 » |
|
Akkor nem szóltam a feltámasztást is bele vettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5382 Dátum: 15 máj 27, 20:14:59 » |
|
Nem tudok még egy olyan shounent mondani, amiben annyi mindent túléltek volna a karakterek, mint One Pieceben. Felélesztés nem számít. Usoppal az élen Nem kell egyébként meghalniuk a karaktereknek egy jó történethez de az rossz ízt hagy a szájban amikor egy olyan arcban ami közel sincs a kedvenceim között Igaram és Pell rohadtul drámai halált halnak és egy nép siratja őket, majd visszasétálnak mankóval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #5383 Dátum: 15 máj 28, 09:11:03 » |
|
http://www.mangareader.net/one-piece/788Hát ha a múltkori időhúzás volt, akkor ez mi? Vazz, annyi történt, hogy egy pillanatra megállt a kalitka, meg hogy Lawnál van Luffy, és Viola elkezdett harcolni Doffyval. Nem számoltam meg, de kb. 10 oldal arról szólt, hogy gyerünk emberek, toljuk a kalitkát! Áh, ugyan. Na mindegy, jövő héten csak történik már valami fontos (amúgy nagyon vártam a fejezet végére egy berobbanó Luffyt, aki azt üvölti, hogy "Ez az én harcom", és benyom egyet Doflamingonak, hogy aztán a jövőhetiben már le lehessen zárni ezt a harcot. Hát sajnos nem történt meg. Majd jövőhéten...)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 28, 09:12:46 írta Jon97 »
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5384 Dátum: 15 máj 28, 13:00:17 » |
|
Komolyabb bajom nincsen a fejezettel, húzni fogja még sokáig Oda, de egyszerűen nevetségesnek tartom, hogy kalitkát tolni küldi az összes 1 forintot is érő harcost és noname emberekkel próbálja lelassítani Doffyt.
Az olvasó számára akkor is ugyanez a hatás lenne meg ha csak a Dressrosai lakosok tolnák a kalitkát és a kolosszeum legerősebb harcosai tartanák fel Doffyt.Ja csak az a baj, hogy ahogyan Luffy otthagyta Doffyt, azokból a harcosokból szinte bárki meg tudta volna ölni.Ha nem is egyedül akkor többen.Még mindig nem volna ez baj ha érne valamit ez a kalitka tolás de egy forintot nem ér.Nyertek vele 2 másodpercet.
Franky is ki tudta volna már nyírni Doffyt nem hogy Zoro.Ez tényleg nevetséges, hogy ilyen elfoglaltságot ad nekik Oda csak azért, hogy nehogy más verje le a főboss-t.
Manshellynek legalább van agya a többi szereplővel ellentétben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|