24 nov 16, 15:21:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 356 357 [358] 359 360 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1112739 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
oky
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

asd

« Válasz #5355 Dátum: 15 máj 21, 18:08:06 »

Kérdés: Miért nem terelnek mindenkit a gyárba? Úgy tűnik az elég jól védett hely. Sabonak könnyű ellenfél Burgess nem értem miért nem üti csak ki és megy neki Doffynak. Legyen bárkinek is a főtisztje, tisztán látszik a mostani ütközésekből és a Colosseum-béli harcukból hogy nincsenek egy szinten. Fujitora http://www.mangareader.net/one-piece/787/14 itt ha jól látom ismét meteorokkal próbálkozik? Nem hiszem hogy eredményes lesz. Elég hasztalannak tűnik - ismét.
Naplózva
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5356 Dátum: 15 máj 21, 20:14:30 »

Amit belinkeltel képet szerintem nem véletlen hogy Bartot mutatják Nyelvesít

Sokan túl becsulitek Zorot, Luffy G4e nem ütötte ki teljesen akkor azert ne Zoro intézze mar el a kalitkat ami Doffy egyik aduásza Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 21, 20:53:04 írta Sanji » Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #5357 Dátum: 15 máj 22, 08:37:40 »

Ez valóban tömény elhúzás volt (sokadjára is ebben az ívben) Odától. Alapból 14 oldalas volt csak az egész (igen volt egy dupla tudom, de ha a fedőlapot kivesszük akkor ugyanúgy 14 oldal).
Sabótól többet vártam. Oké, nem fedheti fel minden ütőkártyáját, de a Felkelők Seregének 2. legerősebb tagja (elvileg) ne kínlódjon már egy Burgess ellen, pláne nem Ace erejével. Burgess bőven nem olyan erős, mint azt sokan hiszik. Kurohigének szvsz. nem csak egy erősebb tagja van tőle, de elég csak az Impel Downból kiszabadított börtönőr kardforgatóra gondolni. Ne is legyen 1-2 hit Burgess Sabonak, de azért jó lett volna, ha ebben a fejezetben elintézzük...
Zoro meg kész csalódás... Miért tolja a kalitkát, amikor hakival felerősítve szerintem bőven szét tudná vágni... Ja, várjatok azért, mert Luffynak kell kiütnie Doffyt és azzal együtt a kalitkát, mert ő a főszereplő... Jó az mondjuk tetszik, hogy itt azért segítenek is neki, tehát nem teljesen 1v1, de nem kéne megint egy Arabasta végét eljátszani... Szerintem sokkal epikusabb lenne, ha Zoroék szétvágnák a kalitkát és ezt látva Doffy teljesen kétségbeesne, ezért elkezdené élő pajzsként használni a Parasite-al a civileket, hogy Luffy ne végezze őt ki.
Franky és a Tontatták viszont nagyon bejöttek Nevet Okos dolog a Gyárat tolni előre, hiszt azt sose fogja szétvágni a Kalitka Nevet Nem csalódtam benned, Franky!
Az utolsó oldal mondjuk jó lett, ennek már tényleg ilyen UTOLSÓ-UTOLSÓ-UTOLSÓ VÉGSŐ felvezetés szaga volt. Ezek után már nem hiszem, hogy ilyen lassú lenne a tempó.
Szóval kicsit  csalódtam, mert úgy igazából semmi nem történt a részben (1-2 ütés Burgess-nek, megtudtunk 2 visszaszámlálást és feltűntek a Kolosszeum legjobbjai) Ez csak egy 3/5
Amúgy így belegondolva, lehet azért is húzza Oda ezt ennyire, mert elvileg Doffy az utolsó Shichibukai ellenség. Buggy, Hancock, Mihawk, Kuma biztos nem lesz egy ív főellensége. Persze ott van még az ismeretlen tag is.  Gondolkozik
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5358 Dátum: 15 máj 22, 08:57:03 »

Azért Burgess eddig nem csinált semmit, ami miatt Sabonak tartania kéne. Jól nézne ki, ha Kurohige első tisztjét one shotolnák. Azért két éve az újvilágban van megtanult túl élni gondolom. Szóval ez elvárható volt tőle, de ne aggódj soha nem fogja legyőzni Sabot. Egy nem tudja, kettő Dragon haragját nem épp ésszerű magadra vonni.
Egyébként tényleg nem tudom miért nem mennek be a gyárba? Ott biztonságban lennének, de szerintem, hogy fokozzák a hangulatot a következő fejezetben azt is átvágja a kalitka így ez a probléma is solved lesz.
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 22, 09:01:53 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Janda-g
Újonc
*

« Válasz #5359 Dátum: 15 máj 22, 09:01:27 »

Burgess mintha elfelejtett volna hakit használni?! Gondolkozik
Naplózva
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5360 Dátum: 15 máj 23, 12:18:57 »

Amugy szerintem Oda direkt hozta be PH-n Aokijit, ugye Doffy egyáltalán nem félt tőle plusz kitört a jégből is ami ugyan annyi időbe tellett Whitebeardnek es Fujitorat is megtámadta a palotában minden ilyedtseg nélkül ...

Ezzel azt akarom mondani, hogy Doffy admirális szinten van így Luffy erejét behatarolhatjuk, hogy már majdnem olyan erős és ezzel a harccal es majd a Yonkouval való harcával fel fog érni erőben hozzájuk...
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5361 Dátum: 15 máj 23, 12:42:53 »

Doffy fel tudja venni a versenyt az admirálisokkal de egy kicsivel az ő szintjük alatt van.De attól, hogy gyengébb náluk még nem jelenti azt, hogy esetleg nem tudna felül kerekedni.

Mondjuk admirális és admirális között is van különbség.Véleményem szerint Akainu és Aokiji számottevően erősebbek a többieknél.Persze ez az állítás nem túl stabil mivel a 2 admirális közül csak 1-t láttunk azt se nagyon komolyan.Kizaru pedig e között a 4 ember között helyezkedik el annak ellenére, hogy szerintem övé a legópébb gyümi.Ha ez az állítás valamennyire is helyes akkor Doffyt Fujitoráékkal egyenlőnek lőném be Kizaru,Aokiji és Akainu alatt.

Mugiwaráékról pedig annyit, hogy Luffy jelenleg erősebb mint Doffy.Az igazság az, hogy Doffy rohadt nagy stratéga és tank.Komoly sérülést nem igazán okozott Luffynak, őt csak a saját ereje meríti le.Dehát bármilyen játékban is a tank karaktereknek nem túl nagy a sebzése  Nyelvesít .Szóval Doffy szívós, de gyengébb mint Luffy és már véget lehetett volna vetni ennek mostanra a Gear 4-al csak hát úgy nincs is igazán vége egy arc-nak ha Luffy nem kerül át a halál küszöbén majd jön vissza.Tehát ha admirálisokhoz viszonyítunk Luffy középen helyezkedhet el erőben Kizaru körül, tehát egyértelműen Zoro kb. Fujitoráékkal egyenlő és Sanji is közel van hozzájuk.
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #5362 Dátum: 15 máj 23, 13:51:47 »

Én úgy gondoltam a Doffy elleni harc előtt, hogy Luffy simán admirális szinten van, ahogy Doffy is, sőt, Luffy egy picivel már fölötte, és Zoro lehet egy gyengébb (Fujitora?) admirális szintjén, Sanji meg egy erős aladmirális szinten (Vergo). De úgy tűnik, hogy azért egy picit túlbecsültem Luffyt, bár igazad van Assasino, ha belegondolunk, Doffy alig tudta megsebezni, a G4-be lépéstől meg hozzá sem tudott érni, még az awakeninggel sem (!!). Szóval majd meglátjuk, az biztosnak tűnik, hogy ott van valahol az admirálisok környékén, ahogy Zoro is, és szerintem Sanji sincs messze (amúgy most már kijelenthető, hogy Vergo messze a legerősebb tisztje volt Doffynak, de nagyon-nagyon messze).
Csabi- láthatod, hogy Doffy mekkora állat. Ha Zoro mégis simán szét tudná vágni a kalitkát, én csalódott lennék.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5363 Dátum: 15 máj 24, 11:44:46 »

Lehet igazad van de én tartom, hogy ez a kalitka tolás arra kellett amire Burgess, elfoglalni a maradék 3 legerősebb emberből a szigeten kettőt, hogy ne legyen röhej, hogy miért nem végzik ki a halálán lévő Mingot és így megmaradhat a reménytelen hangulata Dressrosának anélkül, hogy azon gondolkoznánk Zoro vagy Sabo miért nem végzi el a maradékot.A 3. persze Fujitora de ő elvan magában.

Ez a kalitka tolás is tök jó de ha már nem vág legalább egyedül állította volna meg egy kis időre.Az sokkal emészthetőbb lett volna és még epic is.

Vergo kemény volt de nem tudom mit tudott volna csinálni a fél sziget nagyságú Picával.Nem hiszem, hogy volt akkora hatótávú támadása mint Zoronak.Közel sem.De a másik 2-t 1 hitelte volna.
Naplózva
DelcoRemy
Újonc
*

« Válasz #5364 Dátum: 15 máj 24, 11:49:31 »

http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/787/16
Itt Fujitora felfigyelt valamire. Azok a "csillagok" nem azt jelölnék hogy a kalitka húrjai kezdenek el pattani?
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #5365 Dátum: 15 máj 24, 12:05:06 »

Itt Fujitora felfigyelt valamire. Azok a "csillagok" nem azt jelölnék hogy a kalitka húrjai kezdenek el pattani?
Jéé, tényleg, lehet...

Lehet igazad van de én tartom, hogy ez a kalitka tolás arra kellett amire Burgess, elfoglalni a maradék 3 legerősebb emberből a szigeten kettőt, hogy ne legyen röhej, hogy miért nem végzik ki a halálán lévő Mingot és így megmaradhat a reménytelen hangulata Dressrosának anélkül, hogy azon gondolkoznánk Zoro vagy Sabo miért nem végzi el a maradékot.A 3. persze Fujitora de ő elvan magában.
Ezt szerintem senki sem vitatja. De ez miért baj? Szerintem teljesen logikus, egyáltalán nem érzem erőltetettnek.

Ez a kalitka tolás is tök jó de ha már nem vág legalább egyedül állította volna meg egy kis időre.Az sokkal emészthetőbb lett volna és még epic is.

Vergo kemény volt de nem tudom mit tudott volna csinálni a fél sziget nagyságú Picával.Nem hiszem, hogy volt akkora hatótávú támadása mint Zoronak.Közel sem.De a másik 2-t 1 hitelte volna.
1. Igaz.
2. Hm, lehet, igazad van ebben is.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5366 Dátum: 15 máj 24, 12:17:29 »

Profin használta a hakit Vergo, lazán megtalálta volna szerintem a valódi testet Picanak Mosolyog

Szerintem azok meteorok Fujitora próbálta szetszaggatni a kalitkat Nevet
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5367 Dátum: 15 máj 24, 14:00:38 »

Jéé, tényleg, lehet...

Ezt szerintem senki sem vitatja. De ez miért baj? Szerintem teljesen logikus, egyáltalán nem érzem erőltetettnek.

1. Igaz.
2. Hm, lehet, igazad van ebben is.

Kicsit vasárnap van nekem úgyhogy azt kihagytam ( ikszdé ) , hogy még így sem lett volna bajom a dologgal, ha legalább le lassították volna a kalitkát de még fel is gyorsult.Mondjuk ha meg nem fogják meg lehet nem 3 perc lenne hátra hanem egyből összement volna  Gondolkozik

Oké, hogy Vergonak a hakija nagyon jó de nincsenek olyan támadásai amikkel felszeletelné Picát, hogy végül az igazi testét szedje szét.Hiába találná meg mire odaérne ahhoz a ponthoz a monstrumon ahol Pica van az addigra már rég elhúzna.A hakija meg akármilyen jó Vergonak nem hiszem, hogy sokáig állná, hogy egy hegy potyog rá.
Mondjuk ha nincsenek körülötte kövek amiket manipulálni tud már egy érdekes harc is kijöhetne.De ez már OFF  Pojén

Ha tényleg ez történik akkor vissza vonnék a burgesses dolgon kívül mindent mert akkor lenne értelme a tolakodásnak Nevet

Szerk.:
Eddig elfelejtettem említeni de ezen a képen Bartolomeo valami óriási.Imádom ezt a panelt Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 24, 14:10:38 írta Asasino » Naplózva
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5368 Dátum: 15 máj 24, 16:04:03 »

Nagyon meno Barto Jaja Nevet szerintem fel fogja magát áldozni Luffy védelme érdekében ( természetesen nem hal meg Nevet) es ezért fogja Luffy be hívni ot a bandába Nevet
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5369 Dátum: 15 máj 24, 17:15:10 »

Technikailag az akkor nem lenne feláldozás, vagy igen? ikszdé
Amúgy nem kell ilyesmit tennie ahhoz, hogy Luffy behívja a csapatba ahhoz elég az is, hogy zöld a haja.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 356 357 [358] 359 360 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins