24 nov 16, 22:48:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 351 352 [353] 354 355 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1112916 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
majeci
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5280 Dátum: 15 máj 08, 11:14:16 »

Engem az érdekelne, mit ért Law az az alatt, hogy túl sokat használja a hakit. Vajon mik a mellékhatások?
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 08, 11:15:28 írta majeci » Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #5281 Dátum: 15 máj 08, 11:51:18 »

Szerintem csak túl hamar ki fog merülni.
Ill. úgy látszik, hogy a haki egy fix dolog, mint pl. a Narutoban a chakra. Ergo mindenkinek egy adott mennyiség van belőle, amit persze lehet fejleszteni, de ha csata közben elfogy, akkor szívás. Szerintem erre gondolt.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #5282 Dátum: 15 máj 08, 12:12:48 »

Vagy talán ez is összefügg az élettartam megrövidülésével?  Gondolkozik Bár adja az Oda, hogy ne, mert Luffy így is csak 50-60. évig fog élni, ha persze addig valaki meg nem öli. Tudjátok még Impel Downban Iva-san "gyógyítása" miatt.
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 08, 12:14:13 írta Csabi28 » Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5283 Dátum: 15 máj 08, 13:10:46 »

Amire csak most figyeltem fel az az, hogy nem Doffy bízza el magát fölöslegesen hanem a szigetlakók eszméletlenül idióták.
Oké, hogy nem nagyon volt lövésük a helyzetről és Riku most nagyjából informálta őket de könyörgöm.Tudják, hogy milyen harcosok harcolnak Doffy ellen meg, hogy kik vannak a szigeten kizárt, hogy nem tudják.

Látták Doffy legerősebb emberének a felaprítását Mt. Everest formában ( mert azt tuti látta mindenki).Erre még mindig azt hiszik, hogy Doffy ennyire immortal. Na mindegy ezen inkább fenn sem akadok Nevet

Ha már Chopperről szó van neki jól jönne valami elszabadulás megint mert nekem az a nagy badass szörny sajnos ki lett herélve amikor Gyojin szigeten megszólalt  Neeem
Naplózva
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5284 Dátum: 15 máj 08, 15:36:04 »

Szerintem a szigeten levo harcosok ( nem Luffyekra gondolok ) nem tudtak volna egyutt sem legyűrni Doffyt... Plusz a szemük láttára végezte ki Lawot szóval jogosan féltek Tőle Nevet
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5285 Dátum: 15 máj 08, 19:02:36 »

Amire csak most figyeltem fel az az, hogy nem Doffy bízza el magát fölöslegesen hanem a szigetlakók eszméletlenül idióták.
Oké, hogy nem nagyon volt lövésük a helyzetről és Riku most nagyjából informálta őket de könyörgöm.Tudják, hogy milyen harcosok harcolnak Doffy ellen meg, hogy kik vannak a szigeten kizárt, hogy nem tudják.

Látták Doffy legerősebb emberének a felaprítását Mt. Everest formában ( mert azt tuti látta mindenki).Erre még mindig azt hiszik, hogy Doffy ennyire immortal. Na mindegy ezen inkább fenn sem akadok Nevet

Ha már Chopperről szó van neki jól jönne valami elszabadulás megint mert nekem az a nagy badass szörny sajnos ki lett herélve amikor Gyojin szigeten megszólalt  Neeem

Van olyan érzésem, hogy Choppernek is lesz majd egy teljesen új form, csak kapjon olyan ellenfelet ő is.... Nevet
Naplózva
Imcla
Újonc
*

« Válasz #5286 Dátum: 15 máj 08, 21:01:13 »

Hogyan került vissza Luffy lábára a szandál?
http://oi61.tinypic.com/9lafj9.jpg
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 08, 21:02:35 írta Imcla » Naplózva
zsandris1
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5287 Dátum: 15 máj 08, 21:56:11 »

Biztos, hogy figyelmeten voltam, de hogy került le róla?
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5288 Dátum: 15 máj 09, 00:13:36 »

Biztos, hogy figyelmeten voltam, de hogy került le róla?

http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/784/9

Itt látszik h ledobta a papucsát, és ha lapozol ott már látszik h mezítláb van....

A 785-ben tényleg visszakerült a papucsa:
http://www.mangamint.com/one-piece-785?page=19

Ez valszeg egy kis hiba lesz ODA-tól, azért ő is ember.... Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 09, 00:17:36 írta jasek89 » Naplózva
zsandris1
Chuunin
*

« Válasz #5289 Dátum: 15 máj 09, 10:04:34 »

És tényleg, köszi!

Fel nem vehette sehol, mert fenthagyta a királyi fennsìkon, vagy a palotánál, ami messze van a mostani harctértől.
Valószínüleg a kötetben már nem lesz benne, csak észreveszik.
Naplózva
alig33
Chuunin
*

« Válasz #5290 Dátum: 15 máj 09, 11:39:38 »

Ez a gear 4... Először nem nézett ki valami OP-hoz méltó erőnek de a pusztítás amit véghez visz vele Luffy magáért beszél... Végre van egy aduásza a nagyobb ellenfelek ellen. De persze ennek is kellett kapnia egy időkorlátot hisz fura is lenne ha örökké ebben a formában tudna maradni.
Épp ezért nem értem a legújabb fejezetet...

http://readms.com/r/one_piece/785/2772/10 itt aztmondja Luffy hogy sietnie kell vagy kifut a Gear 4 idő limitjéből.

http://readms.com/r/one_piece/785/2772/12 2 oldalra rá meg azt írja a felső sarokban hogy 20 perccel később...

Nagyjából 5 perce volt átváltozva az első linknél majd 20 percre rá még mindig G4-ben harcol... Akárhogy is nézzük a 25-30 perces limit a G4-re brutális, még a legerősebb ellenfél is beleremeg ha ez ellen az erő ellen kell harcolnia ennyi ideig. Remélem félre értettem valamit mert ez így nagyon durva.

Mellesleg sokan írták hogy a harc még nemért véget mert Doffy fel fog állni... Hát erre nem látok sok esélyt Nevet Az a végső ütés valószínű hogy Luffy jelenlegi legerősebb támadása volt amit nem rakott volna bele Oda ha még tovább akarná húzni a harcot. Jól bírta Doffy de nem kéne már ezek után felállnia. Bár nekem is volt egy kis hiányérzetem a befejezést illetően... Talán nem volt olyan epic mint amit megszoktunk...
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 09, 11:40:52 írta alig33 » Naplózva

"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
Hige
Chuunin
*

« Válasz #5291 Dátum: 15 máj 09, 22:37:53 »

Jó fejezet volt, de most már igazán letörhetne Doffyról az a szemüveg...
A végén olyan, mintha keresztre feszítették volna. Épp mint kiskorában az apjával és az öccsével.
Naplózva
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #5292 Dátum: 15 máj 11, 20:57:26 »

Ez tetszetős volt! Nevet
Riku mondanivalója is egész jó lett, egyáltalán nem éreztem időhúzásnak. Viszont az a 20 perccel később dolog engem is bezavart egy kicsit... Na meg az a megjegyzés a Hakiról Cavintontól... Habár Logikusan végiggondolva, Rayleigh is mondta még az aukciósházban, hogy most egy darabig nem fogja tudni használni a Király Akaratát és úgy néz ki, hogy minden hakinak van egy bizonyos időlimitje.
Végül Luffy támadása...
Ház nem lett valami látványos, gondoltam. Aztán eszembe jutott, hogy a páncélököl nem arra lett kitalálva, hogy átüsse a tank páncélját... Ugyan is az úgy állította meg a tankokat, hogy a becsapódó lövedék/gránát a tank belsejéből választott le anyagot, ami repeszként viselkedve kiiktatta a benne ülő embereket.
Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy lehet, hogy ebből a szemszögből, csak egy falba passzírozott Flamingót látunk, viszont a hegy túloldalán egy jókora kráter lesz majd... Legalább is ebben reménykedem Hümm-hümm
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #5293 Dátum: 15 máj 12, 09:41:18 »

He he Ördögi Ördögi Van olyan sanda gondolatom, hogy doffy nem fog ebben a  testhelyzetben maradni (akkor nevetnék nagyot ha doffy kicserélte volna magát egy klónra luffy támadása előtt) (krokodil vs luffy érzésem van a harcot nézve). Luffynak még ha meg is van az ereje doffy ellen akkor sem tudja hatékonyan használni egy olyan veterán ellen mint doffy mert van olyan sanda gyanúm hogy ha minden kötél/húr szakad akkor bizony itt túszejtésekre lehet számítani ( legalábbis én kinézem doffyból hogy beránt valakit maga elé főleg ha az egy szalmakalapos ).
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 12, 11:09:18 írta Krulszeme » Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #5294 Dátum: 15 máj 12, 16:08:01 »

Kétlem, egyszerűen fölösleges lenne, ráadásul ilyen állapotban főleg. Szinte biztos, hogy felkel még Doffy, támad egy utolsót, Luffy is kidől egy időre, aztán felkel, és kiüti a francba. Legalábbis meglepődnék, ha nem így lenne.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Oldalak: 1 ... 351 352 [353] 354 355 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins