Sanji
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5160 Dátum: 15 ápr 11, 18:23:03 » |
|
Csak azért gondolom mert így teljes mértékben az izmaira tud hagyatkozni De jogos, hogy ehhez nem kell az erejét kikapcsolnia
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsandris1
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5161 Dátum: 15 ápr 11, 20:09:44 » |
|
A gumi erő nélkül nem lenne G2 sem, illetve szerintem is gyengébbet tudna ütni, hiszen nem tud olyan sebességre gyorsulni a keze. Az izmai meg ugyanannyira erősek, akár van gumi-ereje, akár nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sanji
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5162 Dátum: 15 ápr 11, 20:49:13 » |
|
Ez igaz Én úgy képzelem ezt a G4-et mint Naruto amikor Sennin módba kapcsol, vagyis csak a természeti chakrát használ, jelen esetben az izmaira koncentrál és a gumi erejét kizárja így megnő a fizikai ereje de nem tudja megnyújtani a testrészeit... Naruto se tu száz klónt csinálni de cserébe egy ütése felér 100 klónnal.. Luffy pedig nem tudja 20 méterről eltalálni Doffyt de közelről olyat üt mint -akár ahogy írta valaki- Elizabello egy king punch-al De majd kiderül én mindenesetre kizárom a hakit és mindenfelé G3-as variációt.. amire tippelek az vagy a gyümi kikapcsolása vagy a gumi segítségével az izmai erősítése Külföldi fórumon írták, hogy amikor visszahúzza a kezét/lábát akkor keletkezik a testében egy mini rengés és ezt fogja kihasználni valahogy.. Nem tudom de hosszú 2 hét lesz az biztos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #5163 Dátum: 15 ápr 11, 20:58:34 » |
|
Naruto sennin módban simán tud száz klónt csinálni. Az más kérdés, hogy Pein ellen nem tudott, de az azért volt, mert zavarta volna a hátramaradt kettő klónt a Myobuko hegyen.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5164 Dátum: 15 ápr 11, 21:05:40 » |
|
erőnek függvénye a sebesség.Gumi erő nélkül meg jóval lassabb ergo kisebb erő az ütésben. Abban ha olyasmi ereje lenne "mint ennek meg annak" vagy valami felturbózott G2/G3 lenne semmi kreativitás nem volna.Odától azért el lehet várni többet. Na ha Sanjiékhoz váltana akkor nem tudom, hogy örülnék vagy felmérgesednék Még mindig az tartom a legjobbnak ha Sanjiék visszatérnek egy széttépett Big Mom hajóval és Sanji a kezében tartja az eszméletlen Pekoms-ékat.Nem jellemző Odára, hogy off-screen lezavar harcokat, de szerintem egy ilyen jelenet sokkal nagyobbat ütne és a harcokat, az esetleges új technikákat amivel Sanjiék győztek később bárhova be lehet szúrni flashback-ként. Egyébként ha már ennyit szünetelünk akkor x hét múlva amikor kijön a fejezet kiadhatnának duplát vagy legalább egy olyat ami másfélszer hosszabb.Ha le lesz rendezve Doffy akkor a g4-al együtt pláne nagyot ütne egy hosszabb fejezet. Oda amilyen részletes 17 oldalon, 25-30on ha csak 1 helyszínre/szálra koncentrál akkor simán letudhat 2-3 fejezetnyi anyagot.Ez nem így lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
geraufc
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5166 Dátum: 15 ápr 12, 12:12:48 » |
|
Sziasztok ! Ezt az új részt ugye mindenki angolul olvasta el ? még magyarul nem jött ki igaz ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #5167 Dátum: 15 ápr 12, 12:23:03 » |
|
Jaja, magyarul csak pár nappal később szokott jönni.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #5168 Dátum: 15 ápr 14, 19:41:34 » |
|
6. oldal. Nem tudom, hogy Lu-nak honnan jött az ötlet, de az, hogy csak felkapja Law mellett a levágott kart is, majd aztán ledobja őket, nos.. ütött (Oda precizitása). Amitől elkezdek gondolkodni, hogy Robin miért lepődik meg. A csonk vagy maga a repülő kar miatt? Talán inkább az utóbbi.
A 14-15. oldalon pedig három dologra tudok gondolni. 1., Law hálás, hogy Káposzta nem úgy viszi őt mint egy zsákot 2., Luffy-nak kellene így tartania őt 3., Law Luffy mellett akar meghalni - A LawLu shipperek Nagy Pillanata
Na meg annyit a múltkori megszólalásomról, hogy nem lesz szünet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rain
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5169 Dátum: 15 ápr 15, 20:57:34 » |
|
Amitől elkezdek gondolkodni, hogy Robin miért lepődik meg. A csonk vagy maga a repülő kar miatt?
Szerintem egyszerűen csak a tény miatt, hogy Law karja nincs a helyén. De már nem ártott valami csonkítás, mert elég rózsaszín az OP ha a halálozási rátát vagy maradandó sérülést nézzük. (Luffy is csak a deisgn miatt kapott X-et)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
afiifafiifa
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5170 Dátum: 15 ápr 16, 01:08:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
gman kiválasztottja
|
|
« Válasz #5171 Dátum: 15 ápr 16, 10:48:03 » |
|
Wáó, hogy magyarul mennyivel jobb volt a fejezet. Annyira átjött minden érzelem. Law szenvedése, hogy nem tudta legyőzni Doffyt és egyben reménye, hogy Luffy ezt megteszi helyette. Cavendish is tök jófej volt és figyelmes, mind Law-val, mind Robinnal. Doflamingo mikor azt ecsetelte mi fog történni az országban 30 ,40 ,50 ,60 perc múlva rendesen vérfagyasztó volt. Az eddigi legkegyetlenebb és legjobb ellenfél (Lucci-val erős holtversenyben nálam.) A végén pedig Luffy, ahogy elmondta, hogy minden felelősséget magára vállal és a végén a badass szöveg + G4. Fhuh rendesen kirázott a hideg. Durva, hogy kétszer elolvastam angolul és most magyarul és most élveztem a legjobban. Hát igen a magyar nyelvnél nincs szebb, kifejezőbb és választékosabb nyelv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
david-naruto
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5172 Dátum: 15 ápr 16, 13:29:07 » |
|
Nagyon jó fejezet volt biztos én még így is megborzongok ahogy olvastam a hszt Alig várom már Az hogy kevés a halálozás meg a maradandó sérülés az annyira nem gáz bár én is eltűrük még egy két halott szereplőt Sanjiékra azért kíváncsi vagyok mi a szitu .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
afiifafiifa
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5173 Dátum: 15 ápr 17, 12:09:06 » |
|
Csak nekem tetszene ha Wadatsumi csatlakozna Luffiekhoz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5174 Dátum: 15 ápr 17, 12:15:24 » |
|
Hát Kurohige hegy méretű embere ellen jó eséllyel indulhatna. De amúgy nagyon kevés esély van erre. Elég egysíkú egy karakter. Valamint halembernek már ott van Jinbei.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|