Nem értem miért kell még mindig felvezetnie ezt a Luffy vs Mingó harcot Odának, már annyiszor megtette... Ez a fejezet is erősen időhúzás szagú volt számomra.
Az tetszett, amikor Doffy visszagondolt Crocodile bukására, csak kár ugye, hogy még néhány Luffy által legyőzött Bossra nem
Mondjuk Enelről meg Hodiról nem tud, Luccit meg Moriát (is) eltitkolta a tengerészet, nem? Bár amilyen rég néztem már ezeket a részeket, lehet hülyeséget mondok. Bár érdekes, hogy Caesart meg sem említette, pedig ő erősebb, mint Croco-boy volt.
Az utolsó oldalon kívül igazából semmi sem hatott meg. A Gear 4th érdekes, annyian írták már évekkel ezelőtt, nem hittem volna biztosan, hogy tényleg behozza Oda
Ha itt is annyi szint lesz, mint a példakép DBZ-ben, akkor ne lepődjünk meg egy Gear God-on sem valóban...
Mondjuk én is elsőnek a G2 és G3 kombójára gondoltam, hogy majd megnő egy hatalmas óriásra (teljes testes G3) viszont G2 sebességgel fog operálni
De az izmos dolog tényleg reálisabb, hisz mondta Dofi, hogy kicsit üt (mondjuk mihez képest...) A hakit még én is kizárnám, túl korai lenne egy Vergo szint. Na meg tényleg nem feltétlenül erősebb egy teljes testes haki, egy részlegesnél, ha el kell osztania a védelmét és erejét az egész testre.
Viszont Dani szépen megfogalmazta, látszik hogy már ő is sok shounent látott
A G4 jelentős kárt fog tenni Dofiban, de nem hiszem hogy azzal győzné le. Egy sima Gatling vagy Red Hawk jobb lenne, bár az utóbbi eddig senkit nem győzött le, sajnálatosan
valamint olyan erőset üt, mint a King Putch..
Azért azt ne
Meggyaláznák Elizabello karakterét és még túl korai lenne az ütésekkel való teljes környezetátrendezés a főhős számára. Majd a manga legeslegvégén jöhet.
Ez egy
3/5. Ráadásul most megint nem lesz 2 hétig, ejj de piszok sokáig tart ez a Dressrosa, pedig még az elejét nem is követtem a mangában (mondjuk animében meg igen).