24 nov 15, 12:22:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 313 314 [315] 316 317 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1111380 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
hagabi
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #4710 Dátum: 14 dec 29, 17:05:45 »

Három csomag popcorn fogyott el mire a kommentek végére értem annyit röhögtem. Nevet

Én azt vettem észre, hogy itt is meg a Fairy Tail-nél is ahogy közeledik a végjáték és harcolnak az erős ellenfelekkel mindenki megőrül. Annyira kíváncsi mindenki, hogy állandóan vitába torkollik. ikszdé

Az aktuális fejezet mindenesetre tetszett Nevet

Gyűlnek a szövetségesek. Zoro megjegyezte Sai-t. Nekem nagyon tetszik, hogy Zoro felfigyel a potenciális szövetségesekre. Igazi első tisztként viselkedik.
Cavendish mozdulata tetszett. Dellingert bírtam a legkevésbé a tisztek közül.  >.<#
Naplózva
danomics
Chuunin
*

« Válasz #4711 Dátum: 14 dec 29, 18:58:18 »

Zoro nem csak Sait jegyezte meg hanem Orlombust, Elizabellot meg talán Hajdurint is.

Chopperel nekem egy bajom van azon kívül hogy idegesítő retard: ugye ő a nagy orvos... hát Law mellet ez akkora fail ikszdé
Law atomjaiból újratud építeni bárkit, igaz nála ott van a One Piece legerősebb démongyümölcse. Chopper a háború után tuti nem tudta volna megmenteni Luffyt, de talán még most se tudná. Azon gondolkozom hogy Ace nem-e tudta volna megmenteni Law?

Amúgy szerintem Pica már rég elvan intézve. Hülyén hangzik, de láttunk már ilyet ikszdé Simán bejátszhatja Nevet
Naplózva
Oswald
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4712 Dátum: 14 dec 29, 19:10:47 »

A Zoro-Pica harchoz csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem amióta Zoro kijelentette, hogy fasorban sincs Pica hozzá képest, azóta Zoro kitalált egy másik célt (valami nagyobbat, esetleg a kalitkával akar valamit  Gondolkozik), és oda kezdett el menni, Pica pedig folyton közbeavatkozik, és Zoro útjában van.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #4713 Dátum: 14 dec 29, 19:16:54 »

Azért durva, hogy egy ártatlan kijelentésemből (BARTOLOMEOT pedig AKAROM a csapatba!!! Petíciót indítok, vazze!) micsoda vita kerekedett itt pár nap alatt. ikszdé

Röpködött itt minden féle és fajta kijelentés. Az egyik legkeményebb az volt, hogy Zoro jelenleg egyértelműen erősebb, mint Luffy. Hát jó. Nevet

Annak meg örülök, hogy legtöbbünk ugyanazon a véleményen van, még pedig, hogy Bonney egyértelmizált csapatba invitálása egy abszurd és légbőlkapott teória.
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 29, 19:18:19 írta Dani » Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Resi107
Újonc
*

« Válasz #4714 Dátum: 14 dec 29, 19:33:19 »

Végképp úgy, hogy Bonneynak van saját csapata elméletileg, mert amikor elkapták akkor nem volt ott a teljes csapata szóval lehet, hogy meg maradt a Bonney féle csapat. Szóval kötve hiszem ha van csapata, akkor csatlakozna Luffyékhoz. NEm is tudom hogy honnan jött hogy Bonney csatlakozzon a csapathoz...
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #4715 Dátum: 14 dec 29, 20:01:31 »

Ismétlem nem vagyok nagy Zoro fan, de már a timeskip előtt is összebunyóztak kicsit (persze nem komolyan) és egyenlő szinten voltak, tehát már ott sem volt gyengébb Luffy-tól, viszont a 2 év után én valamiért erősebbnek érzem őt, talán a komolysága miatt és azért, mert még nem láttuk őt 100%-osan.

De amúgy a sok Zoro fan elfelejti azt a tényt, hogy PH-n őt is szépen "elkapták" a Yetik. (szépen lelőtték altató lövedékkel). De ez valahogy náluk kimarad és csak azt szajkózzák, hogy Zoro milyen menő és nála erősebb ember nincs is az OP világában.

Ez való igaz, viszont van 1 apró különbség ez eset és a Luffyé között... Zoro felfogta a helyzetét, míg Luffy csak nevetett az egészen... És ez a lényeg! Talán még a Grand Line-on elment Luffy bohóckodása, de itt már egyik harcát sem kéne elbarmolnia, mert könnyen megjárhatja.
Egyébként ez még csak a 2. sziget, de már Luffyt kezdjük teljesen kiismerni a 2 év után, szerintem már minden új technikáját láttuk és ezután csak légből kapott random támadások jönnek. Btw csak szerintem full szánalmas, hogy a Red Hawk lóf#szt sem ér?? Eddig egy ellenfelet se ütött ki vele, még a mostani speciálban sem, ahol épp ez a technika volt a lényeg...  smirksweat
Ezt az Új Világot se lehet hova tenni, néha méltó a nevéhez, néha nagyon nem. Az ilyen gyenge szupernovák létezése már engem is zavar, hisz a timeskip előtt láthattuk, hogy kb. mindegyik megszívta a Shinsekai-al, míg Law okosan kivárta a dolgokat.
Másik szemmel viszont elég durva hely ez mégis, hisz Luffy-ék már az 1. szigeten is meghalhattak volna, ha Caesar és a Jeti csapatja nem sz#rozik és egyből kivégzi őket, míg eszméletlenek. Hát nem tudom. Szerintem ezzel is az lesz, mint a Grand Line-al.
Asasino, egyértelmű, hogy Franky fejlődött a legnagyobbat magához képest Nevet

Ne szállj el magadtól, Dani, nem a te kijelentésed miatt indult el az eszmecsere roham, max. csak olaj volt a már rég égő tűzre Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 29, 20:02:08 írta Csabi28 » Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #4716 Dátum: 14 dec 29, 20:17:36 »

Amúgy ki mondta biztosra a csatlakozását Booneynál? Annyi mondtam, hogy őt látom esélyesnek le is írtam miért. Aki annyira kíváncsi keresse meg. Amúgy remélem tudjátok, hogy Bartalomeo csatlakozása is teória és légből kapott.
Még a nevét se mondták ki rendesen, pedig már az arc végénél járunk. Szóval 50-50 vagy csatlakozik vagy nem. Ettől független én is látok benne rációt. Viszont nem értem miért kezelik sokan tényként. Ennyi erővel Cavington is csatlakozik nem?
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #4717 Dátum: 14 dec 29, 20:21:40 »

Én speciel nem rád értettem, Hiei. Szoktam követni az érveléseidet. Naruto-kunon kívül mondják nagyon sokan, hogy Bonney tuti Mugiwara lesz. Mosolyog
Bartolomeoval kapcsolatban én is csak úgy vagyok, hogy rohadtul szeretném a dolgot.

Csabi:
Csak a lelkiismeretem hitette el velem. ikszdé
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #4718 Dátum: 14 dec 29, 20:30:13 »

Speciel én se neked szántam ezt. Viszont idegesít, hogy leírja az ember és utána hárman megkérdezik, hogy miért gondolom blablabla. Hát leírtam, de Chakrának igaza van, ha három mondatnál többet írsz és van benne értelem nem olvassák el. Pedig igyekszem rövid hszeket írni...
Amúgy gondolom ezért van, hogy sokan, akik régen írtak és értelmeset írtak már csak olvassák a témát és nem írnak ide. Viszont mai napig olvassák a témát...

Amúgy sokan írták, hogy Hacockot akarták volna a csapatba és sajnálkoztak, hogy nem lett tag. Még az ő ügye sincs lezárva teljesen, mert ha Fujitora tényleg eltörli a Shichibukai rendszert védtelen lesz és kénytelen lesz elhagyni Amazon Lilly-t. Az egyik legkönnyebb célpont lenne a tengerészetnek, mivel fix helyen él.
Bár nincs egy kalóznak se szigete az újvilágon kívül elég epic lenne, ha a szalmakalapos kalózok védenék meg a nők szigetét. Bár erre kevés esélyt látok mármint, hogy tag lesz Hancock viszont érte még fognak harcolni Luffyék szinte biztos vagyok benne. Igazából én őt helyezném a középpontba és ő lehetne a kiváltó ok a tengerészettel való harchoz. Az esetleges kivégzése és a Shichibukai rendszer esetleges megszegése. Akainut nézem olyan görénynek, hogy össze hívja a shichibukaiokat és egyesével elkapja őket. Egyszerre mind azért nagyon nagy falat lenne. Viszont ezt addig nem tehetik meg amíg Doffi él és mozog, mert tudjuk, hogy van egy ütőkártyája, amivel sakkban tartja a kormányt. Így Fujitorának kapora jönne, ha Luffy elverné Doffit.

Igen ez megint teória, ami az este pattant ki a fejemből.

Na még egy szerkesztés. Beszélünk itt az új tagokról és senki nem említi Kinemont és Mononosukét. Én már annyira megszoktam őket, hogy kajakra hiányoznának. Amitől félek, hogy Momo tag marad és Kinemon fog lefalcolni. Pedig pont Kinemon, akit megkedveltem.
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 30, 11:08:27 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4719 Dátum: 14 dec 30, 15:12:47 »

Kinemonra már én is gondoltam de kizártnak tartom, hogy becsatlakozna és ott hagyná az országát és a fiát.Még ha a Momo vele is maradna sem hiszem, hogy összejönne.Ha meg csak Momo marad akkor Oda sok hatert szerez ikszdé

Kicsit olyan mint Alabastában vivi ő is nagyon sokáig velük volt csak nála imádkoztam, hogy maradjon ott ikszdé
De Kinemon erős, ha nem is csatlakozik szerintem még sokáig Luffyékkal marad legalább is Sanjiék után mennek velük az 100% utána meg szerintem együtt mennek majd wano királyságba és csak akkor válnak el amikor onnan eljönnek.Ezt látom a legvalószínűbbnek.

Ez a Hancock-s ötlet nekem nagyon bejön Nevet
Naplózva
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #4720 Dátum: 14 dec 30, 18:10:24 »

Bartolomeo lesz az új tag ezt nagyon biztosra veszem mivel kijelentette, hogy ő meghalna Luffy-ért és erre mondta Robin, hogy mi SZALMAKALAPOSOK is ugyan így érzünk/gondolunk. Oké ezt nem hallotta Luffy de szerintem igen nyomós érv. Kinemon már csak azért sem lesz új tag mert van elég kardos a csapatban szerintem.

Zoro egyáltalán nem erősebb Luffy-nál, és miért ?   TS előtt mondhatjuk, hogy Luffy sehogy sem tudta volna kivédeni a vágásokat csak ha elugrik, kikerüli..  De ott volt a gear second amitől messze gyorsabb volt mint Zoro.

TS után pedig ott a haki, nem kell logikát keresni benne egyszerűen Luffynak erősebb a hakija ezért Zoro úgy gondolom nem tudná ketté vágni vagy megvágni, csupán betalálna egy vágás és Luffy hátrébb repülne vagy valami ilyesmi..  és szerintem ezzel le is lehet zárni ezt Mosolyog

Sanji sípcsontja elrepedt Vergo ellen de mégis tudott harcolni tovább minden gond nélkül, plusz a falba repítette 2-szer is, míg Smoker ( egy vice admiral ) meg se tudta mozdítani hakival a kezén. Sanji pedig nem használt vagy ha használt is akkor is el tudta rugni. Doffyt pedig szerintem igen szépen megsorozta és láthattuk h sokkal gyorsabb mint ő.. Nem tudta, hogy működik Doffy képessége ezért lett ez az eredmény ( persze ez nem ok ennyi erővel minden új ördög gyümölcs használó ellen bárki kikaphatna )
Naplózva
romene
Újonc
*

« Válasz #4721 Dátum: 14 dec 31, 01:30:16 »

Sziasztok
Folyamatosan követem a fórumot,és most jutottam el arra a szintre,hogy úgy érzem hozzá kell szólnom.
1.Sokan mondtátok ZORO ERŐSEBB MINT LUFFY.
   -Ez nem igaz Luffy mindig is erősebb volt mint Zoro,és az is lessz.Valaki írta,hogy whiskey peak-en,mikor össze verekedtek,zoro volt az erősebb,ez eggy vicc luffy úgy bevolt kajálva hogy olyan hasa volt mint egy hordó,és a fél meccset úgy küzdötte végig.Akkor ott van az Enies Lobby-s részek.Az eggyik ellenfél képes volt lemérni az erejét bárkinek.
És ott KAKU-nak zoro ellenfelének fele annyi volt az ereje mint ROB LUCCI.nak Luffi ellenfelének.Itt ez a két példa de reggelig is írhatnám,minden hogy Luffy erősebb,még ha nem is sokkal.

2.Resi107:{Zoro számára Luffy mindenek felett áll.}Nagyon megtetszett ez a montad mert én is így gondolom.
  -Pl:Enies Lobby vége felé,mikor Luffy vissza akarja hívni ussop-ot a csapatba és zoro megállítsa,és ezt mondja a többieknek.{Azt hiszitek,hogy valami ostoba kalóz játékot játszunk.Ez a srác itt a kapitányunk.Akármilyen iditóta is,ha van valaki a csapatba aki nem tiszteli az jobb ha elhúz.}Vagy Thriller Bark-vége felé mikor kuma megakarja ölni luffyt és zoro nem hagyja,és azt mondja őt ölje meg luffi helyett.{Hogy lehetnék én a legjobb kard forgató ha még a kapitányomat sem tudom megmenteni.LUFFY LESSZ A KALÓZKIRÁLY}Ezzel csak azt akartam mondani hogy zoro annyira tiszteli és becsüli luffyt hogy egy pillanat allatt képes lenne föladni érte az álmát vagy akár az életét is.

3.Ilyeneket is írtak ,hogy luffy gyenge/gyengébb mint zoro a 2 éves edzés után.Meghogy nehezen győzi le a Boss-okat.
 -Először is Luffy megtanulta mind a három hakit.A MEGFIGYELŐ, a FEGYVERZET és a KIRÁLY AKARATÁT zoro-ról pedig tudjuk hogy tudja a megfigyelő hakit.Ennyi.Térjünk át a gyojin szigetre.Ugye tudjuk hogy a démon gyümölcs hásználók,legyengülnek/kalapácsok lesznek a vízbe.És a gyojin sziget eleve vízben van az egész több kilóméterre a víz alatt.És szerintem már eleve ettől gyengébb luffyi a gyojin szigeten mint eredetileg.Oké kezdődik a harc 100000 ellenfél zoro és sanji vitatkozik 10000 fejenként.BUMMM Király akarata Luffy kiüt 50000-et.zoro meg 0-át.Ja meg valaki azt is írta hogy nehezen veri meg Hody jonst,hát ez melyik animét nézi:,.?Minden ütéssel legyőzi csak az a balfasz hodi mindig bedrogozza magát és átlépi a határait az életét kockáztatva.Ezután fölmennek harcolni a NOAH-ra ez egy kibasszott nagy hajó és luffyn újabb buborék van,hogy mégtovább gyengüljön.Így is legyőzi vagy háromszor megint be drogozza magát.Na oszt akkora fölhúzza a luffyt és egy db ELEFÁNT GUN-tól képtelen tovább mozogni de luffyi folyamatosan elkezdi sorozni a hajóval eggyütt mert ugyebár a hajó folyamatosan zuhan a gyojin sziget-re.Luffy folyamatosan üti,hogy megállítsa ,körülbelül olyannak látszik a hajón mint egy hangya ,mégis három felé reped a hajó,ha nem jönnek a tengercsászárok porrá zúzta volna.Ezzel a hosszú részletezéssel arra akartam kilyukadni,hogy zoro vajon mitkezdett volna a hajóval.

4.Olyat is írtak,hogy Luffy elvicceli az új világot és több nekifutásra győzi le ellenfeleit.
 -Én pont ezt szeretem luffy-ban,hogy bármilyen veszéjes helyzetben tud viccelődni élvezi a kalandozást.
De ha egyszer elérik hogy komalyan harcoljon akkor megpusztít bárkit.Pl:Az öreggel DON CHINZAO-val is elharcolgatott,elhülyés kedett,aztán beszólt,hogy a tengerészet jóltette,hogy megölte Ace-t.Egyből kiütötte.
Luffy ellenfeleinek elkell érniük,hogy valóban komolyan vegye őket.Mert különben csak játszadozik velük akármilyen erősek is.

Na inkább befejezem,mert örrökké tudnám írni.És remélem van aki eggyet ért velem.{BOCSÁNAT A RENGETEG HELYES ÍRÁSI HIBÁÉRT,DE GYORSAN LEAKARTAM ÍRNI}
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4722 Dátum: 14 dec 31, 13:17:43 »

most ezt komolyan mindenki ennyire a szívére vette, hogy poénkodtunk néhányan azzal, hogy Zoro erősebb mint Luffy? ikszdé ez nevetséges ikszdé leírtuk mindannyian, hogy akár ha még erősebb is lenne, akkor se lenne erősebb mert az OP nem így működik.

De most ha nagyon beléd akarnék kötni akkor írhatnám, hogy Kaku meg one hit kill volt ikszdé

Smokert meg ne hasonlítsuk már Sanjihoz.Vicc lett a karaktere az egész bandájával csak rommá verik őket a TJ óta.Luffy ellen volt nagy jampi amíg az nem tudott hozzáérni és ennyi kb. a karaktere.

Ezt pedig újra leírom.Teljesen mindegy, hogy Sanji letudta volna verni Vergot vagy nem, nagyon hülyén nézett ki, hogy az első komolyabb harcában a nagy edzés után eltört a sípcsontja és még szép, hogy tudott harcolni ez a OP.Usoppnak már hányszor meg kellett volna döglenie úgy szétverték?Ezután meg ebben az állapotában még 3x megverték legalább ennyire.Zoro szinte levágta mind a 2 lábát és tök jól elvolt.

Nagyon remélem, hogy ha Sanjiékhoz kapcsolunk akkor Chopper letépi majd Big mom hajójának a felét beast mode-ba Sanji meg szarrá rúgja Pekoms-ékat mert én már nem azt a 3 embert akarom nézni még egy évig akikről már tudjuk, hogy rohadtul "ópék" lettek pláne így, hogy meg se izzadnak.Legalábbis Zoro meg Franky túl sokat nem izzadt Luffy meg úgysem fog veszíteni még ezután pár évig csak ugyanaz a sablon lesz, hogy majdnem meghal a boss ellen.

elmondom neked Luffynak insta kill kellett volna legyen Hodi még a szárazföldön.

Oda egyébként nagyon utálhatja Sanjit ha ennyire szopatja a TJ óta.A PH-s Chopper kikap a kisbabáktól jelenetet meg tuti azért csinálta mert engem se szeret...

Tehát egy szó mint száz mindenki tudja, hogy Luffy a legerősebb a csapatban és azt is, hogy Sanji bírt még tovább küzdeni.Nem lehúzni akartuk őket csupán összefoglaltuk mit csináltak eddig.

Luffy ellenfeleinek kell elérni, hogy ő komolyan vegye? Nevet ez valami vicc? boldogak a lelki szegények..
Naplózva
romene
Újonc
*

« Válasz #4723 Dátum: 14 dec 31, 15:14:40 »

Értem,akkor sajnos mi nem értünk eggyet. bye bye bye bye bye bye
Naplózva
Ralite
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4724 Dátum: 14 dec 31, 15:21:42 »

Sanjiról sokan elfelejtenek egy dolgot. Ha jól emlékszem, mikor mentek a vonattal Enies Lobbyra, akkor az egyik vagonon találkozott egy ellenfelével. Az ellenfele eléggé leizzasztotta, viszont azt mondta, hogy mivel ez egy konyha használhatja a kezét, két kést vett el és utánna lazán győzőtt. Tehát Sanji tudja használni a kezét is ha arról van szó, csak nem szokta, mert szerinte nem illik. A másik dolog, hogy az okamák szigetén is nagyon sok mindent tanulhatott.
Én most a következőt látom: Barto be fog lépni a csapatba, de a szörny trió nem fog megdőlni. Az egyetlen kétséges karakter az Sanji de bizonyít Big Momék ellen. Aztán hogy Bellamy belép-e vagy nem... Nekem tök mindegy, el megy egy közepes karakter is a csapatba.
Booney képességét meg tipikusan utálom, rühellem, ki nem állhatom. Csak az kell még hogy valami nagy összecsapásnál el kezdje babává változtatni a Szalmakalaposokat. Ha ez megtörténik akkor elmegyek Japánba és szájba rúgom Odát. Engem rohadtul irritálna.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 313 314 [315] 316 317 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins