24 nov 15, 20:34:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 306 307 [308] 309 310 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1112026 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
kristofkristof
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #4605 Dátum: 14 dec 20, 11:53:43 »

Ezzel a listával én sem értek egyet. De most csak azoknak a karaktereknek a helyezéséről írok, akik tényleg kiszúrták a szemem. Shirahoshi, Rebecca, Sugar, Beppo, Law másik társa (bocs a neve most nem jut eszembe), Bon Clay szerintem egész elől van, míg ha Akainu nincs is olyan hátul a másik főboss Feketeszakáll kicsit meglepett, vártam volna még néhány emberét a listára (és itt nem Burgess-re gondolok, mert ő tényleg idegesítő), Garp és Dragon helyezésével sem értek egyet, főleg ha megnézzük, hogy Dragon előtt közvetlen ott van Dellinger és Gladius ami szerintem kicsit röhej. Még akkor is, hogy ha Dragon helyezését annak akarjuk betudni, hogy még alig tudunk róla valamit és keveset szerepelt.

A fejezet:
Ahhoz képest, hogy a vártnál kevesebb ellenfelet ütöttek ki, nem igazán tudok róla rosszat írni.
Don Chinjao vereségét így már eltudom fogadni, miután beismerte, hogy mennyire lesérült Luffy ellen, és magyarázatot kaptunk végre Lao G képességére. Sai meg szerintem nagyon menő volt, remélem, hogy szövetségese lesz a szalmakalaposoknak és még látni fogjuk őt.
Baby 5 aranyos volt, de kicsit azért sajnálom a múltja miatt, meg hát Sai-nál azért jobbat érdemelne.  smirksweat
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #4606 Dátum: 14 dec 20, 16:54:50 »

Érdekes volt a rajongói toplista. Marco, Ace és Sabo szerintem is nagyon elől van. Usoppnak és Frankynek kéne ott lennie. A szörny trió, Hancock és Barto, na meg Law az totál érthető, de mondjuk Naminak és Choppernek is hátrább lenne a helye... Azért a Top 4 elsöprő fölénnyel lehagyta a többit Nevet
Aztán, lapozunk egyet és ott a top 10es csoportkép, ala "Neo-Mugiwara" Nevet Egyértelműen erősebbek lennének, csak szegény Ace :/
A fejezet: Háát, elég gyenge lett ez is. Zoro vs Picát továbbra sem értem, de legalább 2 tisztet is letudtunk egyszerre. Oda-sensei úgy-ahogy "megmagyarázta" Chinjao szánalmas teljesítményét, de... Lao G ugyanúgy öreg és mind tudjuk, milyen gyorsan regenerálódnak a One Piece karakterei... Ráadásul visszakapta (amit most el is veszített megint -.-') a fúrófejét, szóval még fél lángon is el kellett volna vernie ezt a szánalmas G-t. Na mind1, fogadjuk el a helyzetet. Legalább kaptunk rá valami magyarázatot és G sem idege-G-esít tovább ikszdé
Baby 5 viszont... A múltja nekem is tetszett, de rossz nézni, hogy milyen idióták Dofi tisztjei... Ez a csaj képes lenne megölni magát, hát gratulálok IQ fighter... Elárulta volna Doflamingot, pedig neki is szüksége van rá... Ráadásul Sai? Ne értsetek félre, imádom Baby 5-ot, de amit ebben a fejezetben leművelt az szánalmas volt. Legalább Sanjit kapta volna meg, húúú, milyen hárem lenne ott Nevet Tényleg lenne egy felszolgáló a mugiwara csapatban Nevet Én szívesen láttam volna Luffy-ék között, hisz kevés a női szereplő.  Hát ez van :/
Sai viszont ütős volt a végén és immáron ő lett a flotta vezére: Don Sai néven Nevet Jaj, de bénán hangzik ikszdé
Erre a fejezetre sajnos csak egy 2/5-öt tudok adni, elég gyenge volt Szomorú
Igazából az a legnagyobb baj, hogy ezeket a nem fő tiszteket még a Luffy & Law vs Doflamingo, Trébol & Bellamy harc és Corazonos flashback előtt kellett volna lezavarni. Elég rosszul időzít most Oda, pedig nem jellemző rá. A heti fejezetben is olyan furcsán voltak szerkesztve a képkockák meg mondatok, kicsit összecsapottnak érzem.
Na, de!!! 3 sima tisztünk maradt, Dellinger, Gladius és Senior Pink névvel, mindhárom érdekes figura, szóval biztos kapnak 1-1 külön fejezetet. Aztán még biztos lezárja a 3 főtisztet is, szóval kb. 2 hónapig nem igen fogjuk Luffy-ékat látni Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 20, 16:59:42 írta Csabi28 » Naplózva

kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #4607 Dátum: 14 dec 20, 18:16:48 »

Remélem nem lesz igazad. Simán betudja őket sűríteni egy fejezetbe, ha mégis akar egy valakinek külön fejezetet szánni, akkor az Gladius legyen. Dellienger szerintem nem nagy szám, már az előző fejezetben is bekapott egy támadást, Ideo-nak hamar le kell győznie. Amit meg aztán végképp nem húzhat már az a Franky vs Senior Pink. Szerintem nem érdemel meg egy teljes fejezetet. Már így is kb 40 fejezet óta harcolnak. A főtisztek között is csak Pica és Diamante érdemel meg egy-egy külön fejezetet.

Az meg magától értetődő, hogy miért volt Sanji azok között akiknek el kellett menni Dressrosáról. Túl könnyű nőszerzési lehetőség lett volna Sanjinak Baby 5.  smirksweat ikszdé
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #4608 Dátum: 14 dec 20, 19:17:26 »

Nem értek egyet. Remélem, hogy részletesen, az eddigieknél részletesebben meg lesz mutatva a maradék tisztek harcai. Hova siessünk? Minek? Előbb-utóbb úgyis megkapjuk majd Luffy harcát is. Vagy csak én vagyok ilyen nyugodt és türelmes?  ikszdé
És újra nem értek egyet. Ha ezeket a harcokat hamarabb lerendezték volna, akkor:
 1. Logikai bukfenc- pl. Sai, ha ilyen lazán legyőzte az ellenfelét, biztos nem ülne nyugodtan, hanem menne segíteni. Márpedig nem szeretem ha miután valaki a saját ellenfelét legyőzte, még besegít másnak is, még akkor sem, ha a logika ezt diktálná. Mindenki győzze le a saját ellenfelét. Ha ezek a harcok mondjuk 15-20 fejezettel hamarabb lettek volna, akkor 20 fejezetig az a rengeteg katona, harcos mit csináljon? Üljön a fenekén? Neem. Jó ez így.
 2. Mindig az arc végén vannak a harcok. Én nem látok ebben semmi rosszat.

Ui. És megint nem értek egyet: Miért kéne a helyes női karaktereknek mindig cica-fiúkba, vagy főszereplőkbe beleszeretniük? Mi a baj Sai-al? Hogy nem olyan jóképű? OMG
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 20, 19:19:17 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #4609 Dátum: 14 dec 20, 22:38:49 »

Ebben az animében senki se jóképú, mivel megrajzolt! Nyelvesít LOL
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4610 Dátum: 14 dec 20, 22:48:21 »

Jujj... Ez egy manga és attól még ugyanúgy vannak szép és csúnya csajok, vagány és ronda pasik.
Semmi bajom Sai-al, de Baby5 túl jól néz ki hozzá és Sanji sokkal jobban megbecsülné Nyelvesít
1. Logikai bukfenc- pl. Sai, ha ilyen lazán legyőzte az ellenfelét, biztos nem ülne nyugodtan, hanem menne segíteni. Márpedig nem szeretem ha miután valaki a saját ellenfelét legyőzte, még besegít másnak is, még akkor sem, ha a logika ezt diktálná. Mindenki győzze le a saját ellenfelét. Ha ezek a harcok mondjuk 15-20 fejezettel hamarabb lettek volna, akkor 20 fejezetig az a rengeteg katona, harcos mit csináljon? Üljön a fenekén? Neem. Jó ez így.

Ez logikus és bölcs észrevétel tőled, de attól még egyszerre történnek a harcok, nem? Szerintem Oda-nak minden tisztet le kellett volna "előbb" rendeznie és ezt nem az eltelt időben, hanem a kiadott fejezetek sorrendjében értem. Tehát pölö leverik az összes tisztet 20 fejezetben és eközben eltelik 1-2 óra. "Ezután" megkapjuk Luffy-ékat Dofi ellen harcolni meg a Corazon emlékezést, de ez UGYANABBAN AZ IDŐBEN TÖRTÉNIK, mint a tisztekkel való verekedés. Csak ezt később látjuk a mangában. Így értettem.
Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #4611 Dátum: 14 dec 21, 23:55:47 »

Jaja, értelek Csabi. Érteni értelek, de nem értek egyet Nevet
De komolyan, nekem nagyon fura lenne, ha ekkora különbségek lennének a harcok kiadása között. Értem én a logikádat, de szerintem jobb ez így.
Amúgy meg még mindig azt gondolom, hogy jól van ez így, ahogy van, csak egy cseppnyi türelem kell hozzá. Eljönnek majd azok a harcok is, amire mindenki vár (mondjuk én ezeket is várom...). Nem kell elsietni semmit. Szeretem, hogy a OP ilyen részletes.
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 21, 23:56:33 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4612 Dátum: 14 dec 22, 01:51:40 »

Persze Jon, én sem akarom, hogy ezek után már összecsapják az annyit mutatott tisztek harcait, csak ez olyan, mint most a Shippuuden anime. Luffy nagy harcánál megszakítják a szálakat és nézhetjük a közel sem annyira érdekes Lao G-ék vergődését ikszdé Pedig fordítva mennyivel jobb lenne  Pojén De hát ilyen az igazi történetvezetés, húzzák az olvasók idegeit és Oda ehhez már mesterien ért Mosolyog
Naplózva

jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #4613 Dátum: 14 dec 22, 08:03:13 »

Egyetértek Jon nevű taggal

Dolfi emberei mind mind kiemelt karakterek, megérdemelnek legalább 1 fejezet harcot, se többet se kevesebbet, ezt Oda nagyon eltalálta....

A rangos tisztek (Diamante, Pica és Trébol) meg max 2-3 fejezet harcot, ennyit megérdemelnek mert nagyon erős karakterek ők is....

Ha ezekről nem kapnák képet, akkor nem éreznék át Dolfinak mekkora ereje volt igazán, nem lenne olyan átütő mikor Luffy végre legyőzi (remélhetőleg egyedül).... anno Crocodile szálnál is nagyon jól el lett találva ez a külön harcok, bár ott eléggé kiakasztott már a végén Vivi kicsit sok volt már belőle... Nevet
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #4614 Dátum: 14 dec 22, 11:34:50 »

Szerintem jó ez a tempó, hogy két tisztet legyőznek egy fejezet alatt. A főtisztek meg majd mehetnek 1 fejezetes tempóban.
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4615 Dátum: 14 dec 22, 13:31:36 »

tempó tökéletes, időzítés pocsék.

Ahogy Csabi is mondta miután rákanyarodunk a legvégső harcra már nem túl sok olyan más dolog van ami említésre méltó.
Amit még elfogadtam volna miután Luffyék belekezdtek az az ha Kyrosékat mutatja vagy ha Zoro harcát de így már Zoroét se, hogy végletekig van húzva és ismétlem magam, Zoro kijelentette, hogy Pica a fasorban sincs hozzá képest.Oda tuti akar az ő szálukba valami csavart tenni ha már ennyit szerencsétlenkedik velük fejezetenként, a kérdés csak az, hogy a csavar jó lesz vagy fos.

Én G-t amúgy bírom.Olyan oldszkúl' OP-es retardált, vagy valami hasonló.
Robinékra is kíváncsi vagyok egyébként és arra is ahogy Franky végre győz a többi annyira nem érdekel.Valamiért a tisztek közül Gladiust tartom a legjobban kidolgozottnak, rá nem sajnálnám a fejezetet.

Mondjuk felőlem mindre mehetne több fejezet is ha az élvezhetően részletes nem fölöslegesen részletes.Itt a baj csak az időzítéssel van.

Szépen fel lehetett volna építeni az izgalmakat lentről ahogyan az egyre erősebb tiszteket látjuk majd Dofflát.Ehelyett jött a Doffla utána meg Delinger.Ne várja már el senki akkor, hogy nagyon felcsigázzon a dolog.
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #4616 Dátum: 14 dec 22, 14:59:27 »

tempó tökéletes, időzítés pocsék.

Ahogy Csabi is mondta miután rákanyarodunk a legvégső harcra már nem túl sok olyan más dolog van ami említésre méltó.
Amit még elfogadtam volna miután Luffyék belekezdtek az az ha Kyrosékat mutatja vagy ha Zoro harcát de így már Zoroét se, hogy végletekig van húzva és ismétlem magam, Zoro kijelentette, hogy Pica a fasorban sincs hozzá képest.Oda tuti akar az ő szálukba valami csavart tenni ha már ennyit szerencsétlenkedik velük fejezetenként, a kérdés csak az, hogy a csavar jó lesz vagy fos.

Én G-t amúgy bírom.Olyan oldszkúl' OP-es retardált, vagy valami hasonló.
Robinékra is kíváncsi vagyok egyébként és arra is ahogy Franky végre győz a többi annyira nem érdekel.Valamiért a tisztek közül Gladiust tartom a legjobban kidolgozottnak, rá nem sajnálnám a fejezetet.

Mondjuk felőlem mindre mehetne több fejezet is ha az élvezhetően részletes nem fölöslegesen részletes.Itt a baj csak az időzítéssel van.

Szépen fel lehetett volna építeni az izgalmakat lentről ahogyan az egyre erősebb tiszteket látjuk majd Dofflát.Ehelyett jött a Doffla utána meg Delinger.Ne várja már el senki akkor, hogy nagyon felcsigázzon a dolog.

Nekem tetszik az időzítés, változatos szokatlan.... nem az a megszokott dolog, hogy mindig a leggyengébbek harcát látjuk aztán szép sorban az erősebbek, hanem itt változatosan mutatja be Oda, nekem bejön.... Mosolyog
Naplózva
Janda-g
Újonc
*

« Válasz #4617 Dátum: 14 dec 22, 16:24:12 »

Miután párszor visszaolvastam a mangát feltűnt h Robin elindult felfelé a palotához. Mindenestre örülnék egy Trevor-Robin harcnak. Nevet ( bocsi hogy ha már volt ez téma de most tűnt fel ès nem igazán láttam a kommentéknél h ezzel kapcsolatban írtak volna)
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #4618 Dátum: 14 dec 22, 17:49:18 »

Asasino-
Jó, hát különbözhet a véleményünk. Neked nem tetszik, nekem nagyon. De figyelj, hová máshová tetted volna be ezeket a harcokat, hogy logikailag, meg sehogy ne sérüljön a sztori? Szerintem pont úgy van ez jól, ahogy van.
És mi az, hogy felcsigázzon? Nem értem, úgy is egyértelmű a harcok kimenetele, ezért én nem is tudok izgulni a OP-n. Nem is ezért olvasom, hanem mert fantasztikusan részletezett karakterei, történetszálai vannak, és érdekel a nagy sztori. Meg persze a kis sztorijai is Nevet Azért várom a fejezeteket, mert érdekel, nem mert izgulok rajta. Vagy félreértettelek?  smirksweat Asszem igen. Na mindegy  ikszdé
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4619 Dátum: 14 dec 22, 18:24:48 »

Miután párszor visszaolvastam a mangát feltűnt h Robin elindult felfelé a palotához. Mindenestre örülnék egy Trevor-Robin harcnak. Nevet ( bocsi hogy ha már volt ez téma de most tűnt fel ès nem igazán láttam a kommentéknél h ezzel kapcsolatban írtak volna)

Jogos felvetés, hisz Robinnak is kijárna már egy értelmes harc, csak az a baj, hogy haki nélkül kb. esélye sem lenne Trébol ellen Szomorú
Naplózva

Oldalak: 1 ... 306 307 [308] 309 310 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins