Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4560 Dátum: 14 dec 17, 10:25:58 » |
|
Ez itt már off. Nem mellesleg Jinbei nem használt hakit. A emberi testben lévő vizet használja fel és ezáltal képes sérülést okozni bárkinek. Gyojin szigeten mondja , ha jól emlékszem. Meg is kerestem neked. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/629/7
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 17, 10:29:10 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4561 Dátum: 14 dec 17, 12:09:46 » |
|
Ez itt már off. Nem mellesleg Jinbei nem használt hakit. A emberi testben lévő vizet használja fel és ezáltal képes sérülést okozni bárkinek. Gyojin szigeten mondja , ha jól emlékszem. Meg is kerestem neked. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/629/7Hát akkor ez még jobb is mint a haki.... Kösz az infot!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 17, 12:10:52 írta jasek89 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shoujou
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4562 Dátum: 14 dec 17, 14:06:56 » |
|
Volt már olyan, hogy az aktuális főgonoszt nem Luffy verte le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4563 Dátum: 14 dec 17, 14:37:14 » |
|
Igen. Marinfordon Kurohige ölte meg Shirohiget. Ezt leszámítva nem igazán.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4564 Dátum: 14 dec 17, 14:53:25 » |
|
Végül is, Impel Downban sem ő győzte le Magellánt. De őt más sem győzte le. Még mindig egyik legjobb boss a kis sz*rógalamb.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4565 Dátum: 14 dec 17, 15:11:57 » |
|
Igen. Marinfordon Kurohige ölte meg Shirohiget. Ezt leszámítva nem igazán.
Marinford rossz példa sztem, mert Luffy ott inkább mellékszereplő volt, az inkább Whitebeard-ról és Ace-ről szólt.... Ráadásul Whitebeard nem is volt gonosz figura, ha túlélte volna Luffy-val inkább barátságot kötött volna....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 17, 15:16:36 írta jasek89 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #4566 Dátum: 14 dec 17, 15:26:39 » |
|
Thriller Barkon Moriát és Oarst az egész szalmakalapos banda együttes erővel győzte le, Luffy csak a végső ütést (ks-elt) vitte be, de a többiek nélkül esélye nem volt kb. Aztán az 5. filmben, az Elátkozott Szent Kardban is Zoro győzi le a főellenséget, az egykori barátját. Szóval nagy ritkán, de van rá példa. Meg én valamiért úgy érzem (legalábbis remélem), hogy Wano országában Zoro, Elbafban meg Usopp fogja legyőzni a fő villaint, mert biztos lesznek ott is valami köcsög bajkeverők. Dani: Magellant én is imádtam, sőt az egész Impel Down ívet is. Furcsa, de jobban bejött, mint az utána következő háború.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oswald
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4567 Dátum: 14 dec 17, 17:09:02 » |
|
Meg én valamiért úgy érzem (legalábbis remélem), hogy Wano országában Zoro, Elbafban meg Usopp fogja legyőzni a fő villaint, mert biztos lesznek ott is valami köcsög bajkeverők. Ezzel kapcsolatban, múltkor olvastam egy érdekes teóriát. http://www.onepiecelove.com/kaido-shogun-of-wano-by-rayleigh/Ezek szerint Wano országában van Kaido, és ott mondhatni ő a Shogun, vagyis a főgóré. És mivel Wano eléggé tradicionális hely lehet(Kinemon viselkedése nekem erről árulkodik), ezért szerintem ott Zoro lehetne, aki leverné Kaidot, ami azért elég nagy szó lenne, és végre Zoro is megizzadhatna, hiszen egy Yonkou ellen menne. Ui: Bár ez csak egy fan kitalációja, de elég érdekes az elképzelés. Szerintetek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #4568 Dátum: 14 dec 17, 17:27:43 » |
|
Hát érdekes lenne. Mindenesetre engem zavarna, hogy ha nem Luffy verné le a főgonoszt. Persze, akkor nem, hogyha ő mondjuk egyéb okok miatt nem harcol, ezért rábízza a többiekre, de úgy, hogy ő verjen le egy tisztet, és pl. Zoro a Bosst? Ezt elképzelhetetlennek tartom. Nem is tetszene. A kapitány harcoljon a legerősebbel.
Elképzelhetőnek tartom, hogy Kaido Wano országában van. A csávó nagyon logikusan (amit linkeltél) gondolkodik, simán lehet, hogy igaza van. De ne Zoro harcoljon vele...habár, biztos vagyok benne, hogy tudja úgy csűrni a szálat Oda, hogy tetsszen nekem is. Mindenesetre jelenleg nem tudom elképzelni, hogy egyedül leverjenek egy Yonkout. Egy admirális 1v1-ben sztem letudna Luffy és Zoro, de egy Yonkou sokkal erősebb, mint egy admirális... Arra gondoltam, hogy mi van, ha csapatmunkával vernék le, mint anno Moriát? Ha Luffy, Zoro és Sanji (ne adj Isten Law) egyszerre támadnának, még egy Yonkounak sem lenne esélye sztem. Csak ugye kezdeni kéne valamit Kaido (vagy Big Mom) embereivel is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 17, 17:30:16 írta Jon97 »
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #4569 Dátum: 14 dec 17, 17:38:39 » |
|
Nekem semmi ellenvetésem nincs ez ellen. Sőt, nagyon is tetszik. Teljesen logikus és szépen le van vezetve. Így hirtelen tök egyszerűnek tűnik az egész, mint a Sabo-Dragon elmélet anno. De lehet pont ez a csapda.
Szintén nincs bajom azzal, ha Zoro harcolna Kaido-val. Lehet, hogy akkor is feltűnne vki más is, mint Dressrosa-n Fuji. Akár egy másik admirális (zöldbika mi a neve egyed) vagy akárki/akármi más is aki szintén olyan erős lehetne mint Kaido. Így Luffy-nak is lenne ellenfele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oswald
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4570 Dátum: 14 dec 17, 17:57:24 » |
|
Luffynak juthatna az új Admirális, aki eddig nem szerepelt, Ryokugyu, vagy akár maga Akainu is bár erre elég kevés az esély, a rangja miatt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 17, 18:38:03 írta Oswald »
|
Naplózva
|
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4571 Dátum: 14 dec 17, 18:55:41 » |
|
Ez a teória nagyon tetszik és nem is lehetetlen. Én nagyon örülnék ha Oda bármilyen módon változtatna az eddigi meneten mert jónak jó de minden arc elején amikor meglátod a főboss embereit már be tudod lőni, hogy ki kivel fog harcolni amire egyébként 1 évvel később fog sor kerülni.Kicsit frissíteni kéne már így 7-8 századik fejezetekre. Azzal meg mi van ha Luffy nem is harcol?Semmi. Teszem azt ha ez bejön és ahogy írtátok zöldbika is ott lenne Wano országban és közbe akarna avatkozni Zoro és Kaido csatájába de Luffy az útjába állna és rászólna, hogy "mi, beleértve téged is most csak nézők vagyunk, de ha harcolni akarsz akkor itt vagyok én" Szerintem így nem fognak egy admirálist sem leverni.Majd akkor fogják legyőzni őket ha mind a 3 + az egész tengerészet ott lesz előttük egy legjobbak háborújához hasonlóan.Valahogy azt nem tudom elképzelni, hogy egy Admirálissal összefutnak valahol és nagy harc alakulna ki.Most sem lett így Dressrosán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #4572 Dátum: 14 dec 18, 11:50:54 » |
|
http://www.mangareader.net/one-piece/771Hát…..nem is tudom. Ez nem tetszett. Mostmár tenyleg erezni, hogy huzza. Elizabellonak lesz meg valami szerepe, ha már igy fel lett vezetve. Nos, ket tisztel kevesebb, de meg mondom oszinten, nekem azert nem tetszett a fejezet, mert lerendezte a harcot egy (egy) kepkockaval. Meg MachVise-nel elment, de Lao-G azert fontosabb karakter volt. Mindenesetre en nem banom, hogy DonChinjao kispadra kerult.Orulok, hogy Sai vette at a vezetest (es mostmar tenyleg), es orulok ennek a kapcsolatnak is Ez hatalmas Ki maradt meg? A robbanos csavo, meg a tisztek? Ja, meg Dellinger. Ja, es Senor Pink. Remelem a kovetkezo fejezetben lerendezik a maradekot, Pink kapjon egy fejezetet, es aztan a tisztek. Gondolom akik most harcolnak, azok mind-mind szovetsegsek lesznek. De igazan lehetett volna egy kicsivel hosszabb harc. Bocs a helyesirasert, tabletrol vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 18, 12:01:42 írta Jon97 »
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4573 Dátum: 14 dec 18, 11:53:16 » |
|
Tetszett nekem ez is. Végén az összegzés visszahozta arabastát, mintha ott lett volna hasonló.
Végre fogynak az emberek, ideje volt; remélem jön rész még idén.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #4574 Dátum: 14 dec 18, 12:39:34 » |
|
Á, elolvastam még egyszer. Jó volt ez. Illett is, hogy Sai az új erejével, címével rögtön kiüsse Lao-G-t. És DonChinjao szenvedésére is jó magyarázatot kaptunk. Jó volt ez. De remélem, hogy Zoro mostmár valami nagyon epicet fog villantani, ha már ennyit mutogatják, gyakorlatilag minden részben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|