Úgy érzem most jött el az a pillanat amikor kijelenthetem, hogy a Time Skippnek semmi, de az égegyadta világon semmi értelme nem volt. Bellamy hakija. Először csak felületesen olvastam el és átugrattam felette, de másodszorra már zokogásban törtem ki. Oda ezzel az egy lappal tulajdonképpen a 4 éves munkáját köpte szemen. Az alap elképzelés az volt hogy Luffyék azért nem mennek még az Újvilágba, hogy 2 évig edzhessenek és mindenkinél erősebbek legyenek. Ez nagyon szép is lenne, ha mások nem erősödtek volna meg. Mert amíg ők nyugodtan tanultak addig mások vért izzadtak azért, hogy ott lehessenek ahol most vannak. Biztos vagyok abban, hogy pl. Kid most 1000szer erősebb Luffynál. Law is, nem "vonult ki a közéletből": nőtt a vérdíjja, Shichibukai is lett, mégis tud hakit használni.
Sajnos egyetértek veled Crowley, talán Zoro használta ki a 2 év edzést, de a többiek....
Még mindig azt mondom, hogy Feketeszakáll is ott kezdte ahol Luffy, és edzés nélkül ő már Yonkou, Luffyék meg még mindig ott tartanak ahol....
Én TimeJump után azt gondoltam h Yonkou-ig tarolni fognak, erre már Gyojin szigeten majdnem elvérzett Luffy, aztán "Z"-től is majdnem kikapott, meg az egyik emberétől, majd Ceaser, Chinjao.... ezek mind kemény ellenfelek voltak Luffy számára, ami szerintem fail.... mert ezek "senkik" az újvilágban, na jó talán Chinjao, de baszki Ceaser pl nem is harcos hanem tudós.... xDD
hát Bellamy hakis ütése után kiakadtam, konkrétan Bellamy többet erősödött mint Luffy, mert ha emlékeztek amikor Luffy kiütötte Bellamyt még az anime elején, akkor is ugyanez a séma volt, de akkor Luffy könnyedén kiütötte, most meg Bellamy tudott odab*szni egyet neki....
Ahogy haladunk a fejezetekkel egyre inkább úgy tűnik, hogy semmi értelme nem volt az edzésnek, mert ha haladtak volna tovább, igaz kicsit nehézkesebben, de ugyanúgy eljutottak volna idáig szvsz.....
Na ne már...na ne már...de most komolyan, Luffy még csak meg sem izzadt. De komolyan, meg sem izzadt. Se Zoro, se Franky, se a többiek eddig a szálig. Oké, Sanji igen, Vergo ellen (akit megvert volna, sztem), úgy látszik, hogy ő egy rohadt erős aladmirális szintre jutott el. Mekkora szégyen már, nem? Kid ezerszer erősebb, mint Luffy?
Oké, figyelj, nincs rá bizonyítékom, hogy tévedsz, szóval annyit mondok, hogy majd meglátjuk... hidd el, hogy Luffy messze a legerősebb supernova. Szinte tuti, hogy nem ver le egyszerre hármat, mint Asasino akarja, de 1v1-ben nincs rá esély, hogy kikapjon. Itt van Law, aki valami elképesztő nagyot fejlődött, de jelenleg Doffy kénye-kedvén múlik az élete. És ne legyenek kétségeitek, ezt a Doffyt Luffy lefogja verni, nem másodszorra, úgy, hogy utánna élet-halál között lesz, hanem elsőre, megszenvedve bár, de nem egy Lucci-féle harchoz hasonlóan. Sokat mondó, hogy Doffy nem Lawtól, hanem Luffytól tartott elsősorban.
Valaki írta, hogy azelőtt is shichibukaiokat vert le Luffy. Ja, Crocodilet, harmadszorra, Moriat, aki az egyik leggyengébb feltuningolva, Enelt, aki simán van azon a szinten, de csak azért, mert gumiból van. És most, Doffyt, aki messze erősebb az előzőeknél, fogja leverni, nem azért, mert szerencsés eleme van, nem harmadik próbálkozásra, nem ideiglenes power uppal, hanem elsőre, erőből.
Itt van Franky, aki rengeteget fejlődött. Zoro, aki most bohóckodik Picaval. Nem harcol, bohóckodik. Persze, lehet mondani, hogy fölösleges időhúzás, ja, de majd akkor mondjátok, hogy megizzad, ha legalább egy támadást bekapott. Mert még az újvilágban senki (oké, akkor mégegyszer, SENKI) nem sebezte meg. Tudjátok mit csináltak volna Luffyék, ha nem mennek el edzeni? Punk Hazardon meghaltak volna. Simán. Mert a gyojin szigetet még csak-csak túlélték volna (bár már ez is necces), de azt esélyük sem lett volna. Kidék meg gondolom nem a legveszélyesebb útvonalon mentek volna.
Figyeljetek: Luffy felért egy admirális szintjére, ezt már az eddigiekből kijelenthetjük. Összehasonlításképpen, Marinefordon még tehetetlen volt nemhogy az aladmirálisok ellen, de még Smokerrel sem tudott mit kezdeni. Zoro is lehet, hogy felért erre a szintre, legalábbis Fujitora veszélyesnek minősítette, Sanji aladmirális, Franky is eggyel alatta (mármint egy nem Vergo szintű aladmirálist simán elintézne ő is), a többiek meg ki tudja. Nem mutattak még semmit emberek...várjuk már ki ezt a rohadt 15, max. 20 fejezetet...majd utána beszéljük meg.
Merthogy én abban is biztos vagyok (de legalábbis majdnem biztos), hogy Sanjiék legyőzték azt a hajót.
Egyáltalán, én az elmúlt 700 fejezet alapján megelőlegezem a bizalmam Odanak. Tudja mit csinál, és azt hiszem, hogy nem kell bizonygatni azt, hogy ő eléggé előre tervez. Túlbonyolít, elhúz néha sok mindent, de előre tervez. Ostobaságnak tartom azt mondani, hogy felesleges volt egy akkora dolog, mint a 2 év edzés.
Annak ellenére mondom azt, hogy nekem sem kifejezetten tetszik, hogy Don Chinjao elbeszélése szerint az újvilág hemzseg a király akarata használóktól, meg hogy mindenkinek hakija van (amúgy annyira nem sok mindenkinek. És ha Bellamy csatlakozik-én örülnék neki-, akkor villantania kéne valamit, mert az eddigiek alapján még Usopp is elverné. Hakival mondjuk Frankyvel van egy szinten, ami sztem reális.)
Szóval várjuk ki a dolgokat, és bízzunk már egy kicsit Odaban. Szerintem megérdemli...
Aki meg azt várta, hogy az edzés után yonkout fognak verni izzadtság nélkül, annak nemtom hol van a logikája,vagy nem tudom, hogy mit olvasott eddig, merthogy a történet nem így, ilyen vonalon, és ilyen jelleggel haladt, és halad előre, az egyértelmű. Két év edzés alatt nem lehet behozni egy élet harcait. Ugyan már.
Nem tudom, hogy miért támadt most ez a népharag. Gondolom mindenki várja a nagy durranást. De emberek, várjátok ki, és élvezzétek, ne azon morogjatok, hogy mikor jön már a Yonkou. Majd jön amikor jön. És higgyétek el, jönni fog hamar