24 nov 16, 04:18:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 300 301 [302] 303 304 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1112300 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Asasino
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4515 Dátum: 14 dec 14, 10:11:39 »

Most, hogy buliznának amikor a csapat majdnem fele egy yonko hajójával küzd?

Ezzel a Hajrudin dologgal meg az összes többivel nem lenne semmi gond ha lezárta volna Oda még azelőtt, hogy Luffyék elérték Doffyt.Még Hajrudint is meg emésztettem volna ha nem ugyanaz a sablon lett volna mint ezelőtt 2 millió alkalommal.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #4516 Dátum: 14 dec 14, 10:17:08 »

Karácsony körül szerintem látni fogjuk Sanjiékat és valami nagyon epic készülődik ott. Szóval várjuk ki a végét.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #4517 Dátum: 14 dec 14, 12:34:42 »

Asasino-
áh, Sanjiékkal kapcsolatban igazad van, totál elfelejtettem őket. Hajrudinnal, meg a többiekkel kapcsolatban nem értek egyet, ez van.
Hiei-
én is ezt érzem. Szerintem leverték azt a hajót, ami egyfajta katalizátor lesz Big Mom ellen. Az tuti, hogy dühös lesz, ha még az embereit is leverték.
Amiatt is fontosnak tartom, hogy leverjék őket, mert a csapat egyik fele most fogja megmutatni igazán az edzésének eredményét. Akkor a többieknek is megkell. Gondolom majd megmutatja az ő harcaikat is.
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 14, 12:35:35 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #4518 Dátum: 14 dec 14, 13:39:01 »

Szerintem meg nem fognak Big Mom ellen nagy háborút vívni, sőt, sanszos, hogy inkább összebarátkoznak velük. Hogy miért? Alapból nem volt olyan gonosz Yonkou, hisz átvette Fehérbajusz után a gyojin-sziget "védelmét", oké, ez inkább terület elfoglalás volt, de akkor sem tett velük semmi rosszat, csak túl sok édességet kért. Aztán, ott van Lola, aki tuti Big Mom lánya lesz meg Luffy-nak így is le kell majd győznie 2 yonkout; Kaidout és Kurohigét, ami szerintem több, mint bőven elég. Shanks és Big Mom legyen egyfajta szövetséges, akik majd elesnek a másik két yonkou és/vagy a tengerészet és shichibukai ellen. Feleslegesnek érzem azt, hogy 3-4 yonkou ellen harcoljanak.
Naplózva

Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #4519 Dátum: 14 dec 14, 15:08:30 »

Egyenlőre még Doffyt kellene leverni valahogy... Yonko harc ugyanmár.  Hümm-hümm Amúgy meglepő ,hogy a Navy semmit nem csinál. Nem sok embert küldtek a feladat nagyságához képest... Issho-t meg a Vice-Admiral csáveszt akit Sabo levert + a VC csávó akit Barti levert..
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 14, 15:14:15 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4520 Dátum: 14 dec 14, 15:25:18 »

Ha nem fogják el Sanjiékat (ami lehetséges mivel nem elfogni akarták őket hanem elsüllyeszteni a Sunnyt az meg csak nem fog elsüllyedni) akkor szerintem az lesz, hogy látunk majd egy megtépázott majdnemfélmugiwara csapatot akik a Coup de Burstal sikeresen elmenekültek, de látunk majd egy Big Mom-hoz visszatérő Big Mom hajót is amit a Sunny néhány helyen kilyuggatott a Gaon ho-val (tuti rosszul írtam de azt hiszem valami ilyen neve van ikszdé ) majd Big Mom megy személyesen Sanjiék után 1-2 hajóval és amikor utolérik őket már tényleg látjuk őket harcolni de nem fogják sokáig bírni de aztán befutnak Luffyék az új szövetségeseikkel vagy valami ilyesmi Nevet valahogy én úgy jobbnak látom ha pont ezt a harcot nem látjuk tőlük csak a végeredményt.Közben a 2 csata közt az egész világon elterjed az újság amiben az áll, hogy a Mugiwara kalózok felszabadították Dressrosát és legyőzték annak királyát a ...... Doflamingot míg a kalózok másik fele megnyert egy csatát a Yonko Big Mom ellen.Így nem csak Luffyéknak megy a hype.

Tuti nem így lesz meg lesznek a dolgok közt még események de dióhéjban én valami ilyesmit képzelek el ikszdé
Naplózva
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #4521 Dátum: 14 dec 14, 17:26:43 »

Biztos valami csavar lesz ,szóval szerintem is "haverkodás" lesz inkább és rendezik a nézeteltérést Luffy-val... vagy elkapja Sanji-ékat Big Mom először és utána..
Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4522 Dátum: 14 dec 14, 18:07:45 »

Az biztos, hogy Oda már 1 éve nem mutatta őket, szóval nem ártana már 1-2 teljes fejezet róluk. Hiányzik már Caesar Shurororor-ja nagyon ikszdé
Azonban sajnos úgy érzem, hogy csak Dressrosa végén láthatjuk majd őket. Inkább győzzék le előbb az összes tisztet.
Naplózva

Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #4523 Dátum: 14 dec 14, 19:29:20 »

A legszörnyűbb az egészben, hogy 1 éve nem láttuk őket akkor animében is ugyan ennyi idő a lassú részek miatt O_O

És miért haverkodnának Big Mommal? Mi értelme lenne egy rohadt erős ( oké nem tudjuk az erejét de Yonkou ) embernek szövetségesnek lennie?   Ez olyan mintha Doflamingo ellen jönnének Shanksék mert írtátok hogy velük se fognak harcolni, és nincs értelme mert Shanks egyedül elverné egész Dressrosát...    Luffy maga mondta minden hülyeség nélkül, hogy le akarja győzni a Yonkoukat, plusz "hadat" üzent Big Momnak aki szerinttem egyáltalán nem rendes.. Nevet    Már csak az embereitől hogy féltek a hal emberek Nevet  Akkor tényleg biztos tök jó fej lehet Big Mom Nevet
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4524 Dátum: 14 dec 14, 20:06:52 »

Shanks egyedül elverné egész Dressrosát? Ez azért kicsit meredek hozzászólás volt... A Yonkou azért erős, mert egytől-egyik izom tagokból áll és sok szövetségesük van, lásd Fehérbajusz és társai. Shanks biztos tud egyet s mást, meg tuti legyőzné Doflamingot, de az egész Donquixote családot, főleg nem Dressrosát (ahol jelenleg ott van Ishou Admirális, Sabo és néhány forradalmár meg a mugiwara team is) biztos, hogy nem.. Azért gondolkozzunk már!
A gyojinok meg szép, hogy tartottak Big Mom küldötteitől, hisz csak egy Yonkou-ról van szó, és a Nagymami nagyon be tud pöccenni, ha nem kapja meg a havi édességadagját  smirksweat
Naplózva

sordoran
Chuunin
*

« Válasz #4525 Dátum: 14 dec 14, 21:23:37 »

Én Big Mom-ot nem tudom elképzelni szövetségesnek. Az motoszkál fejemben, hogy elkapják Sanji-ékat, és Lola által dedikált Vivre card miatt végül is elengedik őket, most az egyszer szívesség gyanánt, mert segített a lányának. De ugyanakkor ha elkapják Sanji-ékat, az ciki lenne.
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4526 Dátum: 14 dec 14, 21:25:47 »

ha Lola tényleg Big Mom lánya kíváncsi vagyok, hogy mégis milyen a kettejük kapcsolata  Gondolkozik eléggé barátságosan beszélt az anyjáról és ha tényleg Big Mom az akkor gondolom jó néven fogja venni, hogy Luffyék segítettek.
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #4527 Dátum: 14 dec 14, 21:29:39 »

Pedig egyáltalán nem lehetetlen h Shanks egymaga elintézné az egész szigetet.

Nem tudom emlékeztek e még arra a háborúra, ahol kivégezték Ace-t. Sose felejtem el Akainu ijedt képét amikor meglátta Shanks-ot, még Fehérbajusz megjelenésénél se vágott ilyen pofát. Úgy táncolt a vörös kutya ahogy Shanks fütyült, pedig pár másodperccel ezelőtt még mindenáron elakarta kapni Luffy-t..... Aztán amikor Fehérbajusz hajójára lépett, az öreg kalóz fél legénysége félholtra ájult és a hajó is repedezett Shanks haki erejétől.....

Szal ez a Shanks se valami kiskutya a Yokouknál, sőt az is lehet h Fehérbajusz halála után a legerősebb Yonkou, az a félkar semmit se jelent, Fehérbajusz meg haldoklott mégis fél perc alatt elintézte a legerősebb admirálist....
Naplózva
danomics
Chuunin
*

« Válasz #4528 Dátum: 14 dec 14, 21:55:04 »

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nálam még annyira érik egy Usopp Trebol leszámolás, de sajnos igencsak messze vannak egymástól és a dolgok se úgy alakulnak :/

Régebben téma volt hogy ki fog még meghalni a mangában, és mindenki Shanksot mondta, na én ehhez még hozzá szólnék. A D.-k eddigi sorsa általában a halál volt. Meghalt Gol D. Roger, Portgas D. Rouge, Jaguar D. Saul, végül Ace. Szerintem Garp és Dragon is valahogy erre a sorsra fog jutni sajnos, Feketeszakáll lesz a főellenség, illetve szerintem a következő D. az mindenképp Law lesz, valahogy ő az egyetlen karakter akinek ez lenne a tökéletes lezárás, miután látná Doffy halálát. Illetve szerintem Luffy is megfog halni, de ettől függetlenül lehet vége Happy End.

Sanjiék meg szerintem nem sok mindenkinek hiányoznak, én nagyon megvagyok nélkülük Nevet
Naplózva
Crowley
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

King of Hell

« Válasz #4529 Dátum: 14 dec 14, 23:21:57 »

Úgy érzem most jött el az a pillanat amikor kijelenthetem, hogy a Time Skippnek semmi, de az égegyadta világon semmi értelme nem volt. Bellamy hakija. Először csak felületesen olvastam el és átugrattam felette, de másodszorra már zokogásban törtem ki. Oda ezzel az egy lappal tulajdonképpen a 4 éves munkáját köpte szemen. Az alap elképzelés az volt hogy Luffyék azért nem mennek még az Újvilágba, hogy 2 évig edzhessenek és mindenkinél erősebbek legyenek. Ez nagyon szép is lenne, ha mások nem erősödtek volna meg. Mert amíg ők nyugodtan tanultak addig mások vért izzadtak azért, hogy ott lehessenek ahol most vannak. Biztos vagyok abban, hogy pl. Kid most 1000szer erősebb Luffynál. Law is, nem "vonult ki a közéletből": nőtt a vérdíjja, Shichibukai is lett, mégis tud hakit használni.
Inkább ment volna a Mugiwara csapat is azonnal az Újvilágba, hiszen eddig minden egyes képességüket a harcok alatt sajátították el. Erre kiváló példa Usopp, aki most ébresztette fel a Megfigyelés Színét, nem pedig a két év alatt.

Az meg egy eléggé merész kijelentés volt, hogy Big Mom nem gonosz. ikszdé Mert végülis ő tiszta jó arc,  az a sziget amelyiket felgyújtatott volt a hibás, hiszen ők nem voltak képesek sütit sütni.  Nevet
Az az elképzelés, hogy Big Mom azt mondja majd Sanjiéknak: lehet, hogy a kapitányotok hadat üzent nekem, és a helyemre pályázik, de van nálatok egy kis papír ami felém mutat és minden megbocsátva, legyünk öribarik, egy kicsit abszurd, nem? Az meg a másik, hogy könyörgöm hagyjuk abba ezt a "Lola Big Mom lánya, mertcsak" témát, mert amíg nincs rá bizonyítékunk addig az ilyen feltételezésnek nincs értelme. Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy Nami Kaido lánya, mert még nem ismerjük az apját (+Nami is tud úgy viselkedni, mint 100 bestia ikszdé)

Azért remélem, hogy a jövőheti mangában lesz valami érdemi előremenetel, mert attól félek, hogy az ünnepek miatt lesz egy kis szünet és az azutáni részt már csak jövőre kapjuk meg.Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 14, 23:35:11 írta Crowley » Naplózva
Oldalak: 1 ... 300 301 [302] 303 304 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins