Az anime bírhatatlan tempója miatt felfüggesztettem a nézését és átálltam a One Piece mangára. Napi 1-2 fejezetet olvastam és most értelek be titeket. Azt kell mondjam totál megérte! Mangában is vannak gyengébb fejezetek, de 8 max 10 perc alatt kényelmes és egyáltalán nem sietős tempóval el lehet olvasni, míg animében ugye az 1/1 feldolgozás miatt 15-20 percig kell "élveznünk" általában sok felesleges időhúzással és töltelék jelenetekkel. A sorozatot is nézni fogom, de csak 10-20részes adagokban, mert úgy sokkal, de sokkal jobb élményt fog nyújtani, mint hétről hétre 1 epizód. Na de a mangáról!
Az utolsó 2 fejezetről írnék, mert azok az aktuálisak:
768: Nevetségesen rövid és szinte semmi új infót nem szolgáló fejezet lett. Legalább harmadszorra mesélte el nekünk Viola, hogy hány szinten folyik a harc és kik az ellenfelek... Ez a chapter csak arra volt jó, hogy visszazökkentsen bennünket a HAT! fejezetes flashbackből az aktuális eseményekhez.
Túl sok a jelenleg is tartó párharc (csak Buffalo esett ki megint?) és van egy olyan sanda gyanúm, hogy Oda ezt is ilyen Gyojin-sziget szerűen fogja elintézni, tehát 1-2 fejezet alatt szinte az összes tisztet legyőzik, kivéve talán az eliteket. Ezt nagyon nem szeretném, hisz sok Donquihote (tuti nem írtam le jól) tagtól alig láttunk még valamit. Viszont Senor Pinket ideje lenne már hazavágni.
A fejezetben a legnagyobb negatívum, ami nektek is feltűnt úgy látom, az Chinjao vs Lao G... Tényleg nem kéne egy szinten lenniük, pedig most nagyon úgy mutatja Oda... Nem fogom én is a magyarázatát levezetni, hisz ti megtettétek már és abszolút egyetértek.
Erre a fejezetre csak egy
3/5-öt tudok adni. Animében borzasztó lesz, kivéve ha nem szánják el magukat a készítők +10 perc teljes harc animálásokra töltelék jelenetek gyanánt.
Amúgy most Dellinger komolyan félig harcoshal gyojin?!
769: Nem értelek titeket, én IMÁDOM Bellamyt!!! Régen abszolút utáltam és nagyon örültem, amikor Luffy jól bemosott neki egyet, de most... Mutassatok nekem még egy ilyen karaktert, aki ekkora jellemfejlődéssel rendelkezik! Annyira összetett szereplőt csinált belőle Oda,hogy le a kalappal, de tényleg
Egyszerűen át tudom érezni a fájdalmait és a cselekedeteit, hogy mit-miért tesz. Egyáltalán nem hülye, hisz még most is tiszteli Doflamingot és ezt maga is kijelentette, hogy tudja, hogy már nem kéne, tehát nem idióta ő. Nagyon érdekel, hogy mi lesz a sorsa és szívből szeretném, ha mugiwara lenne Bartolomeo-val együtt
Mekkora fain lenne már, ha egyszerre két új tag csatlakozna?
Erre nem sok esély van, de én azért örülnék neki, hisz mindkettő érdekes figura és már ők is jól összehaverkodtak, ráadásul szeretik/tisztelik Luffyt.
Mi volt még itt? Lawnak leesett a karja, hát húha! Nem hatódtam meg. Viszont Doflamingo nevetségesen ópé, de tényleg. Egyszerre harcol önmaga, a klónja és irányítja Bellamyt meg még ki tudja hány 100embert Dressrosában, MIKÖZBEN MÉG A KALITKÁT IS FENT TARTJA!! Csak szerintem nevetséges ez az egész? Bár Dofi karaktere is abszolút tökéletes, tagadhatatlanul illik rá az a jellem, amivel rendelkezik
Erre a fejezetre egy
5/5-öt adok!
Vajon mit akar kihozni Oda Jinbei utazásában?