klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #4335 Dátum: 14 nov 13, 23:39:25 » |
|
Heureka: Marmint Roci? Valósznűleg halott. Ő maga mondta h ha meghal akkor hallani fogják Law hangjat, aki már üvöltött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4336 Dátum: 14 nov 14, 08:22:01 » |
|
Nem vagyok a one piecekben a flashback-ek rajongója, többek között azért mert a nagyját animében láttam és ott még tovább húzzák mint Oda, de ez a "Még egy kicsit életben kell maradnom, hogy a pecsét ne tűnjön el Law-ról" nagyon átjött, pláne a végén amikor már lehetett hallani az üvöltést.Franky-é után eddig ez a kedvenc flashbackem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4337 Dátum: 14 nov 14, 18:17:39 » |
|
Mondom én Oda berúgott és véletlen Law lett D. pedig Cora-sannak kellett volna annak lennie. Egyébként a visszaemlékezés vége azért kicsit szebbé tette az egészet. Így végig gondolva elég gyorsan és jól oldotta meg. Viszont a múlt fényében Law hozzáállása és elszántsága elégséges szinten van... én biztos nem társultam volna senkivel, hogy megöljem Mingot és ha társulok is tuti nem az a célom, hogy Kaidouval ölessem meg végül, mert nem lennék elégedett a bosszú beteljesedésével. No mindegy a végére Luffy meghozta a kedvét és már ő akar végezni vele. Ezért jár az elégséges. Viszont akkor se értem, hogy csinálhatott egy ilyen emberből D.-t:(. Jah a rész egyébként adta nagyon. Remélem halott Cora-san és nem olyan a képessége mint Sugarnak. Elvesztené az értékét a karakter.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 14, 18:19:05 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #4338 Dátum: 14 nov 14, 18:49:06 » |
|
Corason Doffy testvére..vagyis ő is tenryuubito. Elég ellentmondásos lenne, ha D. lenne.
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4339 Dátum: 14 nov 14, 19:36:05 » |
|
Az nem ellentmondásos, hogy Teach D.? Akkor Cora is simán lehet Tenryubito-ként D. Hiei-vel egyet értek nem nagyon illik Law-ra de meglátjuk mi lesz Amúgy meg én ezzel a D-vel is úgy voltam az elején mint a démongyümölcsökkel Azt hittem, hogy ez ilyen rohadt ritka ha valakinek ilyen van (és ritka is ha a teljes népesség létszámát nézzük).Ezért is voltam meglepődve amikor Buggy után jöttek az újabb és újabb gyümölcs használók.Eleinte nem tetszett, hogy még a grillsütésnek is van gyümije de utána rájöttem, hogy félreértelmeztem a OP univerzumot és megbékültem ezzel. Na hasonló a helyzet a D-vel is mondjuk abból így sincs túl sok de akkor is több a kelleténél szerintem Van annyi D. mint Narutoban a rinnegan használó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #4341 Dátum: 14 nov 14, 20:24:12 » |
|
Az nem ellentmondásos, hogy Teach D.? Akkor Cora is simán lehet Tenryubito-ként D.
Már kiderült, hogy a D.-k a Tenryuubitok természetes ősellenségei... De itt valószínűleg a Tenryuubitok életfelfogására gondolnak.
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4342 Dátum: 14 nov 14, 21:20:24 » |
|
Hát nekem senkire nem emlékeztet. Bár van egy olyan érzésem velem van a baj félek ezt beismernixD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #4343 Dátum: 14 nov 14, 21:33:52 » |
|
Egyébként tényleg..kiaz? Nekem sem rémlik
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
Adri
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #4344 Dátum: 14 nov 14, 21:50:08 » |
|
Hát nekem senkire nem emlékeztet. Bár van egy olyan érzésem velem van a baj félek ezt beismernixD
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20110511045100/onepiece/images/a/a4/Drake%27s_Face.pnghttp://img3.wikia.nocookie.net/__cb20131106103656/onepiece/images/4/45/X_Drake_Post_Timeskip_Color_Scheme.pngDrake-re gondoltam Most, ha végeztünk Lawval, valószínűleg őt fogja előhúzni Oda a Szupernovák közül, Kaidou által is, mert most szövetkeztek? Vagy alatta szolgál? Kid és Bonney szerintem a végére fognak maradni, bár őket se bánnám... Bár a lázadókat sem... Amúgy felesleges azt találgatni, hogy Cora most meghalt vagy sem. Szép halált kapott, kerek történettel, nem kell tovább nyúzni ezt a szálat. Jön a harc Dofla ellen, majd Big Mommal elintézik a dolgokat, de legalább jó lenne valami támpontot kapni, hogy most mi a fene folyik ott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4345 Dátum: 14 nov 14, 22:19:36 » |
|
Az a durva, hogy 2 hete egy haverom előadott egy teóriát, hogy az a Dory nevű fazon biztos Drake. Mert japánul ejtve a neve Dorékü, ami becézve simán lehet Dory. Plusz Sabaodyn régi ismerősökként kezelték egymást Trafival. Be is akartam írni ide, de végül nem tettem, mert hülyeségnek ítéltem. Erre...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Adri
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #4346 Dátum: 14 nov 14, 22:28:44 » |
|
A Dory-Drake japános kiejtésének hasonlatát én is észrevettem, de nem vagyok otthon annyira a japánba, így nem akartam okoskodni Tumblrön később láttam is egy olyan postot, amiben írták, hogy inkább Dooorrynak kell ejteni, nem úgy, mint Dorry és Bogynál. A haverodnak meg jár a keksz, mert ebben a fejezetben vettem észre, hogy van egy Dory nevű ember
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4347 Dátum: 14 nov 14, 22:32:32 » |
|
Én számtalanszor újra néztem és olvastam az animet/mangát és Drake létezését is totál elfelejtettemxD. Ilyen az a böhöm égiszigetekről szakasztott vasgyúró isxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 14, 22:33:12 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Adri
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #4348 Dátum: 14 nov 14, 22:38:34 » |
|
Pedig az egyik legmenőbb Szupernova Várom már, hogy alkosson a dinó formájában ^^ Az a böhöm égiszigetes tag nekem nem rémlik... Bár abból az arcból a flashback, meg Enel füle maradt meg leginkább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #4349 Dátum: 14 nov 17, 14:50:55 » |
|
Ha jobban megnézitek a 6. oldal 3. képkockájat akkor látni lehet Drake/Dorry állán az 'x' heget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|