24 nov 15, 02:42:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 286 287 [288] 289 290 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110224 alkalommal)
0 Felhasználó és 33 vendég van a témában
klozo
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #4305 Dátum: 14 okt 23, 21:04:50 »

Szerintem, hogy ha van vmilyen flashback (vagy akár egy szimpla arc), akkor legyen már részletes.
Lehet, hogy ez az elvetemült fanság oka, de nekem eddig nem igazán volt gondom a flashbackkel. Na majd akkor amikor Cora meghal meg egyebek.. Lehet, hogy tényleg ellett húzva egy kicsit az eheti, de ez eszembe se jutott volna ha itt nem olvasom. Még mindig jobban örülök a vontatottságnak, mint egy számomra egyáltalán nem fontos karakternek, akármit is csinál. Sanjiék is ráérnek, ne is most jöjjenek elő, majd az arc végén, talán.

Dani:Én már akkor belezúgtam amikor elhajította Law:D De, egy kissé sz@r érzés úgy szeretni egy karaktert, hogy tudod így is úgy is megfog halni.. Most eszembe jutott Ace. Meghalt(igaz, nem flashbackben), de azóta is ott van nálam a top karakterek között. Úgy tűnik, nálam nem okoz akadájt a flashback.
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 23, 21:06:48 írta klozo » Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4306 Dátum: 14 okt 30, 11:06:44 »

Valaki felvilágosítana hogy ezen a héten nem lesz manga?
Mert múlt héten nem jelezték, vagy ennyire vakhangya voltam?

Köszi szépen.
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 30, 12:32:24 írta Yamael » Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #4307 Dátum: 14 okt 30, 11:42:31 »

Az utóbbi eset áll fenn: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/765/18
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #4308 Dátum: 14 nov 06, 15:52:55 »

Tudom, hogy Cora-san nem lehet D. de rá inkább illene mint Law-ra. Egyszerűen nem értem Law miért lett az. Egyáltalán nem illik bele a sorba.
Vergo egyébként most erős? Mert Law gyakorlatilag szétgyalázta. Remélem még 2 részben letudjuk a visszaemlékezést. Megtudtam mindent amit meglehetett. A végeredmény ismert Law él Cora meghalt. A többi már csak részlet kérdés.
Nem tudom mi van a mangakákkal, de az elmúlt években nagyon hullámzó a teljesítményük. Ez kivétel nélkül igaz minden mangára, amit olvasok a havitól a hetiig a shounentől a joseig. Összekaphatnák magukat a One Piece is a time skip óta teljesen érdektelen, ha pedig valami érdekesbe cseppenünk Oda addig csűri csavarja, hogy már a végén csak túl akarok rajta lenni.
Nem tudom miért kellett ezt az arcot is ennyire telezsúfolni visszaemlékezésekkel. Kifejezetten szeretem a jó félét, de ez már nekem is sok.
Közben nem jut idő a csapatra sem. Van akit még nem láttunk értelmes harcban Enies Lobby óta. Sőt Robint  nem láttuk értelmesen harcolni még soha...
Sanjiékat mióta  jegeli Oda?Szomorú Már kiborít. Nem volt netem egyben kellett olvasnom a fejezeteket szóval lehet ezért borított ki ennyire a dolog...
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 06, 15:53:42 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Adri
Gennin
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #4309 Dátum: 14 nov 06, 18:11:07 »

Nekem is Coráról az jutott eszembe, hogy simán lehetne D, csak hát ott van Dofla is, akire már nem illene úgy a név... smirksweat  ikszdé Nem csodálkoznék, ha Law után még jelennének meg D-k.

Bár élvezem a visszaemlékezést és Doflamingo, Cora karakterét is, meg Vergót is jó volt újra látni, de kezd tényleg sok lenni. Az arc után talán jobb lett volna, de Sanjiékra akkor megint nem jut rendesen idő. Róluk december óta nem hallottunk, nem? Lassan egy éve, jesszus. A Big Momos szálnak ezután ütnie kell.

btw, múlt hét eleje környékén értem be a mangát, mostantól párszor meg fogok fordulni a topicba Nevet

Naplózva

Lchangetheworld
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4310 Dátum: 14 nov 06, 21:39:13 »

Sztem meg egyáltalán nincs gond a flashbackel és nem sok:) Bírom Rosinante karakterét és respekt neki, hatalmas arc. Sanjiék meg miért annyira érdekesek? Egy coup de burst-tel elhúztak a másik szigetre és kb ennyi. Amúgy csak én vettem észre hogy eddig még nem jelent meg flashbackben Sugar? Bár itt sem vagyok benne biztos hogy ő az, lehet hogy csak Baby5, sőt..
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #4311 Dátum: 14 nov 07, 00:17:47 »

Hát elolvasni elolvastam a fejezetet, de a mai Naruto miatt csak későn és felületesen Nevet
Nem volt rossz rész. Mondjuk sok mindent nem tudok róla mondani  ikszdé
Rosinante karaktere egyre szimpatikusabb. Law meg...az egyik kedvenc karakterem, de el kell ismerni, tényleg nem nagyon illik a sorba. Viszont én abszolút meg vagyok elégedve ezzel a flashbackkel, sőt, magával az arccal is. Sanjiékat nem hiányolom, gondolom a történet szál után mindent meg tudunk róluk.
Szóval én elégedett vagyok. Bár azt is el kell ismerni, hogy rendes harcot a csapat tagjai a timeskip óta nem kaptak, de szerintem ha le tudtuk ezt a flashbacket, akkor megkapjuk. Mindenki harcol valakivel, mindenki nyer, és csak utánna jön a Luffy (+Law?) vs Doffy.

Ui. Szerintetek meddig fog tartani még ez az arc? Flashbackkal, harcokkal, lezárással együtt? Szerintem 20 rész még simán benne van.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #4312 Dátum: 14 nov 07, 14:52:33 »

Tudom, hogy Cora-san nem lehet D. de rá inkább illene mint Law-ra. Egyszerűen nem értem Law miért lett az. Egyáltalán nem illik bele a sorba.
...
Sanjiékat mióta  jegeli Oda?Szomorú Már kiborít.

Miért? Jaguar D. Saul beleillik a sorba? Pojén
Még mindig semmit nem tudunk a D-kről, ne jelentsünk már ki tudatlanul ilyen dolgokat.

Amúgy egy hónap múlva lesz kerek egy éve, hogy nem láttuk Sanjiékat. Helyette viszont kapunk Rebeccát, Katona-sant, meg chimpokmonokat töménytelen mennyiségben. Neeem
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4313 Dátum: 14 nov 07, 15:55:01 »

Sanjiék hiányával én tökéletesen rendben vagyok amíg Franky,Luffy,Zoro hármas van a porondon  Kúl ja de most nincsenek ikszdé valahogy lassultak a történések az utóbbi időben Nevet Már szinte kíváncsi vagyok az animések, hogy fogják megoldani ezeket a részeket 1/1-es haladással ikszdé
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #4314 Dátum: 14 nov 07, 18:24:46 »

...
Sanjiékat mióta  jegeli Oda?Szomorú Már kiborít.

Miért? Jaguar D. Saul beleillik a sorba? Pojén
Még mindig semmit nem tudunk a D-kről, ne jelentsünk már ki tudatlanul ilyen dolgokat.

Amúgy egy hónap múlva lesz kerek egy éve, hogy nem láttuk Sanjiékat. Helyette viszont kapunk Rebeccát, Katona-sant, meg chimpokmonokat töménytelen mennyiségben. Neeem

Nekem van véleményem amit leírtam és tudunk róluk dolgokat ismerjük a személyiségüket ebből tudunk következtetni. Ha te erre képtelen vagy az nem az én bajom.
Ha elkezdenéd keresni a közös dolgokat bennük rengeteg mindent feltudnál sorolni.
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 07, 18:26:20 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4315 Dátum: 14 nov 07, 22:12:43 »

Tehát Jaguar D. Saul miért is illik a sorba?  Hümm-hümm
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #4316 Dátum: 14 nov 07, 22:50:30 »

Azért mert az elvei szerint élt és halt. Nem hátrált meg mikor tudta, hogy megfog halni. Kész volt az életét adni valamiért amiben hitt. Hozzáteszem nyert. Meg akarta menteni Robint és ezt megtette.
Ace anyja is visszautasította a halált pusztán az elméjével. Teach az aki egyáltalán nem illik ide, de ezt mondták neki. Eleinte Ace anyját se értettem miért lehet D..
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4317 Dátum: 14 nov 07, 23:06:45 »

És most itt van Traffi. Úgyhogy valami mégsem stimmel a halmaz feltételeivel.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #4318 Dátum: 14 nov 07, 23:23:21 »

Tényleg? Ezért mondtam, hogy nem illik rá a dolog. A jelleme inkább Teachre hajaz. Luffyékat is csak ki akarta használni. Szóval valamit itt a múltban produkálnia kéne, mert eddig elég karcsú szegény.
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 07, 23:23:55 írta Hiei D. Legend » Naplózva

kocacica8
Gennin
*

« Válasz #4319 Dátum: 14 nov 09, 16:12:05 »

Mostanában nem igazán olvastam a fórumot, de csak nekem tűnt fel, hogy Doffy "családja" a Trafalgar flashback óta többnyire elhízott, komolyan elráncosodott és bénává vált? A bombás csávón és a fegyveres csajon kívül nem igazán történt senkivel sem pozitív változás.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 286 287 [288] 289 290 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins