25 ápr 30, 07:11:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 285 286 [287] 288 289 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1197301 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
jasek89
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4290 Dátum: 14 okt 16, 15:31:25 »

http://www.mangareader.net/one-piece/764

Na, tessék! Örülhetsz, Hiei!
Doffy velejénél fogva romlott gonosz. Pojén

Tetszett, hogy Vergo be lett hozva. Anno én totál csíptem a karakterét, kár hogy ilyen hamar """ki lett nyírva""".
Roccinante képessége meg bekerült nálam a dobogós leggázabb gyümiképességek közé.

Nekem van olyan érzésem, hogy Vergo nem halt meg.....
Naplózva
Chob
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

日本のファン

« Válasz #4291 Dátum: 14 okt 16, 15:58:43 »

http://www.mangareader.net/one-piece/764

Na, tessék! Örülhetsz, Hiei!
Doffy velejénél fogva romlott gonosz. Pojén

Tetszett, hogy Vergo be lett hozva. Anno én totál csíptem a karakterét, kár hogy ilyen hamar """ki lett nyírva""".
Roccinante képessége meg bekerült nálam a dobogós leggázabb gyümiképességek közé.

Pedig igen hasznos, kémnek és orgyilkosnak tökéletes képesség az. Amúgy rendkívül jó rész volt, bár igazából az egész Law történet nagyon tetszik szóval...
Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #4292 Dátum: 14 okt 16, 17:50:22 »

http://www.mangareader.net/one-piece/764/7
Egy valamit nem értek. Itt Corazon azt mondja, hogy Vergo volt ez előző "Corazon". Korábban Doffy azt mondta Lawnak, hogy azt akarta, hogy ő legyen a 3. "Corazon". Lehet, hogy már volt, csak elfelejtettem, de mi is ez a Corazon? Így hívják Doffy öccsét persze, de ezen kívül ez valami tisztség? Vagy így hívják a főtiszteket?
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #4293 Dátum: 14 okt 16, 18:00:20 »

Spanyolul a "corazón" azt jelenti, hogy szív. Magyarul ezt a címet a szívtrónt elfoglaló executive viseli. Mosolyog Engem ebben inkább az lepett meg, hogy nem Rocinante volt az első Corazón.
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 16, 18:00:58 írta dtatar » Naplózva
Dave99
Újonc
*

« Válasz #4294 Dátum: 14 okt 16, 18:12:06 »

Corazón jelentése "Szív" a spanyolban azt hiszem(A többi tiszt ugye:Káró,Treff,Pikk)
Doffy meg valamiért nem szereti nevén hívni az öccsét(Rosinante)

A fejezetről:Erős volt a kezdés,megtudtunk egy-két dolgot a D. nevű embereket illetően amiket már eddig is lehetett sejteni.Aztán amikor kiderült hogy Rosinante a tengerészet beépített embere csak lestem,ezt nem gondoltam volna.Külön tetszett hogy bemutatták a karakterét normálisan némaság meg minden hülyeség nélkül még ha az ügyetlenség meg is maradt Nevet
A második fele aztán kicsit leült,meg talán túl nagy időt is ölelt fel,dehát haladni kell,a lényeg meg így is átjött.Kíváncsi vagyok Doffy hívására,jövőhét után majd meglátjuk meddig tart még a flashback.
Fiatal Vergo nem sokban különbözött a mostanitól,mindesetre több mint 10 évet lehúzni tengerészként nem semmi lebukás nélkül
A Nagi Nagi gyümölcsöt én azért nem húznám le annyira,nem tudjuk mikre képes meg mik a korlátai,de elég szívatós gyümölcsnek tűnik...
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #4295 Dátum: 14 okt 16, 18:43:02 »

Rosinantenak semmi köze a tengerészethez. Ezt ő mondta el a mai fejezetben.
És köszi a válaszokat! Nevet
Magyarul a 4 főtiszt a kártyalap-trónjáról lett elnevezve. Kösz még egyszer.
Amúgy ez volt a mangában? Mert nekem teljesen kiesett...
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4296 Dátum: 14 okt 16, 19:20:50 »

Igen volt, csak tudok én se spanyolul, de már megjegyezték többször az itt írogatók.

Jó fej ez a corasan, mintha arra született volna hogy doffy akcióit megfékezze, a végső fegyver a gonosz ellen  Pojén
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #4297 Dátum: 14 okt 16, 20:07:43 »

Jon97: What? Akkor miért beszélt Sengokuval? Miért voltak a fiókjában iratok Coraról? Azt csak azért mondta, hogy Law ne utálja még jobban. (A Z Filmes color spreaden mintha ott lenne Cora. Zoro és Nami között. A clima tact mögött)

Igen, a kártyalapokról nevezte el őket Oda. Pica-pikk, Diamante-Káró, Trébol-Treff. (Szintén spanyolul) Meg, amúgy is. Ott vannak a jelek a ruhájukon.

De ha jól emlészkem erről már régebben beszéltünk. Oda szeret pókerezni. (Ace-ász, Spade kalózok-Pikk kalózok)
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #4298 Dátum: 14 okt 16, 20:30:15 »

Még mindig ölhet hanghullámokkal vagy valami Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #4299 Dátum: 14 okt 16, 21:35:13 »

klozo-
aha, valószínűleg igazad van. Nem tudom, én totál bevettem amit mondott Lawnak Nevet
Naplózva

Oswald
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4300 Dátum: 14 okt 23, 13:35:57 »

One Piece 765
http://www.mangareader.net/one-piece/765
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #4301 Dátum: 14 okt 23, 14:30:41 »

Nem tom, ti hogy vagytok vele, de én nehezen tudok megszeretni egy olyan karaktert, akiről úgyis tudom, hogy meghal, és """már semmit nem tesz hozzá a sztorihoz""". = Law miatta olyan, amilyen, oké, de ezt komolyan 5-6+ fejezetben kell bemutatni?

Ui.: Csak nekem nem mükszik az előnézet opció hetek óta?
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #4302 Dátum: 14 okt 23, 15:46:52 »

Engem különösen nem zavarnak a flashbackek, se a hosszúak, én szerintem illik a One Piecehoz. Meg egyébként is a sztorin nem változtat, de a gondolkodásunkon igen, s ez egy fontos dolog.
Igazságot megvallva a Halemberes flashback se zavart. De nekem a mostani Flashback akciódúsabb.
Nem biztos, hogy be lehet ezt mind sűríteni 1-2 fejezetbe.
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4303 Dátum: 14 okt 23, 16:47:46 »

jó rész volt.

Daninak igazat kell adjak bár engem a flashback elhúzása nem nagyon zavar amíg nem túl vontatott.
Ami zavar, hogy ezt a flashback-t az animések el is fogják rontani (legyünk pozitívak) fogják húzni nagyon, hogy útól ne érjék a mangát.

Corazon ha a képességét ennél jóval nagyobb mértékben is tudná használni akkor a hangokat kizárhatná egy ország/sziget főbb erőitől és a társak szétlőhetnék az egész szigetet/országot, mire jönnének a nagyágyúk már csak velük kéne szembeszállni vagy velük már foglalkozni sem kellene csak eljönni, ez a céljuktól függ Nevet de hasznos kis gyümi.
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #4304 Dátum: 14 okt 23, 19:13:05 »

Nos, nem volt rossz, elment. Haladtunk a történettel, bár nem túl sokat, az igaz  ikszdé
Mindenesetre kellenek ezek a flashbackek, hogy jobban megértsük a karakterek, ez esetben Law és Doflamingo tetteit, érzéseit, gondolkodását.
Viszont, hogy a végén elkenődött, és elkapták...hát nem tudom. Ez nagyon fölösleges időhúzásnak tűnik, aztán lehet, hogy nem. Az lesz az érdekes, hogy Law miért megy majd vissza Dolfamingóhoz Rosinante halála után. Merthogy vissza fog menni, hiszen Vergo állítólag sokszor elverte, és jelenleg mégcsak nem is ismeri.
Na mindegy, kíváncsi vagyok.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 285 286 [287] 288 289 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins