24 nov 14, 18:32:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 282 283 [284] 285 286 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1109765 alkalommal)
0 Felhasználó és 62 vendég van a témában
Sanji
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4245 Dátum: 14 szep 21, 18:14:44 »

Én a Corazon meg sok más szálnak is el tudom képzelni hogy, hogy folytatódna de azt, hogy Momo miért kell Doflamingonak azt nem... : D   Eleve egy selejtes ördög gyümölcsöt evett meg tehát nem is amiatt kellhet neki.. ötletem nincs Nevet   

Amúgy én régebben úgy fogtam fel ezt, hogy miért nagyobb valaki a másiknál ennyivel, azért mert ez néhány ördög gyümölcs mellékhatása Nevet  de igen ahogy írtátok, egyszerűen csak így rajzol Oda ( :
Naplózva
sordoran
Chuunin
*

« Válasz #4246 Dátum: 14 okt 02, 14:15:44 »

Íme az új rész, visszaemlékezés végig, de nagyon tetszetős. bow

http://www.mangareader.net/one-piece/762
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #4247 Dátum: 14 okt 02, 14:58:57 »

Bírom, amíg Senior Pink jól nézett ki, egy nőci sem koslatott utána. Bezzeg a jelenben. Nevet
Lao G-től meg még mindig Watchmen érzetem van.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #4248 Dátum: 14 okt 02, 19:16:31 »

Nagyon jó volt ez a fejezet.
Azon gondolkodtam alatta, hogy a kormány annyira romlott, annyi népet, országot tönkretett, hogy az már durva. De komolyan. És Oda mindegyik országot bemutatja, a kultúrájukat, a népüket, a történetüket. Ahova nem jutnak el Luffyék, azokat így ismerjük meg. És lassan az összes ország fel fogja ezt ismerni, és majd Luffy mellé áll. Már csak a kormány megalakulásának, történetének hátterét kell megismernünk.
Minden poén nélkül nagyon várom azt a napot, amikor Luffy és a többiek még a szart is kiverik majd ezekből az arrogáns köcsögökből (hogy enyhén fogalmazzak). Nagyon várom. Az a durva, hogy olyan részletes a sztori, olyan aprólékos a történetvezetés, hogy kis túlzással akkor már a fiammal fogom olvasni, amikor ez eljön Nevet
Kíváncsi vagyok, hogy Corazon hogy menti meg Law-t. Nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #4249 Dátum: 14 okt 02, 19:19:46 »

Nekem nagyon emészthetetlen ez a visszaemlékezés. Már nagyon régóta érdekel Luffyék milyen szintre jutottak. Ráadásul elképzelni se tudom Luffy, hogyan tudná legyőzni Doffit. Nem az ő stílusa... Erre most ezzel húzzák az időt:( Nincs semmi bajom Lawal és a flashbackeket is szeretem, ha jól féle, de ez most hidegen hagy. Pocsék időzítés. Legyen vége a harcnak és utána jöhet Law és Norland kapcsolata a tontattákkal.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4250 Dátum: 14 okt 02, 21:10:06 »

Luffy stílusa hogy mindenkit halálra ver, ehhez fekszik neki minden ellenfél. Egyszer már írtad hogy nincs izgalom és ez tényleg így van = 99%ban nyernek.
Nincs bajom a flashbackel, végre ott is haladunk; de remélem max még két rész.

De nagyon nagyba van oda bácsi hogy egyre szomorúbb gyerekkorokat ír...Mert ez szerintem übereli a többit is.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #4251 Dátum: 14 okt 03, 21:41:04 »

Doffy-ról remélem kiderül azért hord folyton napszemüveget mert a sharinganját rejtegeti Nevet Eddig fel se tűnt, hogy csak abban láttuk, meg bele se nagyon gondoltam tekintve, hogy oda stílusa ilyesmiket csak úgy ok nélkül csinálni, de simán lehet ezzel is lesz valami.

Jó fejezet amúgy, arra mondjuk kíváncsi leszek Law hogy él most így 16 év után is Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #4252 Dátum: 14 okt 04, 16:35:18 »

Én azt nem értem, hogy élhet valaki örökké Law gyümölcsének erejével? Ha berak magának másik szívet akkor is a sajátját ki kell vennie, és az ugye öregszik, vagyis meghal...   Vagy talán túl Kakuzusan gondolkodok? Nevet
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #4253 Dátum: 14 okt 04, 17:30:50 »

Doffy-ról remélem kiderül azért hord folyton napszemüveget mert a sharinganját rejtegeti Nevet Eddig fel se tűnt, hogy csak abban láttuk, meg bele se nagyon gondoltam tekintve, hogy oda stílusa ilyesmiket csak úgy ok nélkül csinálni, de simán lehet ezzel is lesz valami.

Jó fejezet amúgy, arra mondjuk kíváncsi leszek Law hogy él most így 16 év után is Nevet

Tippelnem kéne azt mondom Corazan rendelkezik a műtétgyümölcsel és meggyógyította Law-t. Miután meghalt, pedig Doffi megszerezte a gyümölcsöt Kurohigéhez hasonló módon Cora-san holttestéből.
Viszont ennek ellent mond, hogy Law valszeg elhagyta Mingot miután a drága tesó megwipolt. Így nem hiszem, hogy a gyümölcsöt megkapta volna. Opció még, hogy ellopta Mingotól. Egy biztos kifog derülni remélem hamar, mert nem akarok hosszú flashbacket.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #4254 Dátum: 14 okt 06, 17:23:57 »

Mikor Law ledöfi Corat, az újságban ott van Croci feje, és mintha Ivankové is Nevet Vagy az csak Croci kampója lenne?
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4255 Dátum: 14 okt 06, 17:34:00 »

Ezt te mégis hol látod? Én nem tudok semmit sem kivenni szimpla pacákból. Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #4256 Dátum: 14 okt 06, 19:27:20 »

Itt Nevet

https://38.media.tumblr.com/bbbc9d2d6bfc5074faac123882162e35/tumblr_nctzam1xFV1rujgj6o1_1280.jpg

https://31.media.tumblr.com/dc7141ac40327252b1cf9bf093be3a95/tumblr_nctzam1xFV1rujgj6o3_r1_400.jpg

Imádom mikor Oda ilyen pontos:D Lehet nemsoká kiderül Croci kistitka is?Nevet
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #4257 Dátum: 14 okt 06, 19:44:43 »

Én gondoltam, hogy erre gondolsz, de én nem látok benne semmit. ikszdé
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #4258 Dátum: 14 okt 06, 19:51:44 »

Akkor vmi baj van a szemeddel Nevet

Tessék itt van egy átrajzolva.

https://38.media.tumblr.com/66ef7bb8b5dfac71f64b7bc0fa39261b/tumblr_nctzam1xFV1rujgj6o2_400.png
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4259 Dátum: 14 okt 06, 21:05:56 »

Te egy állat vagy! Nevet Tényleg ott van! Csak minusz 90 fokkal el van forgatva a közelített kép.
Hiper analizátor szemed van.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 282 283 [284] 285 286 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins